- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
Atti0925 #48847 üzenetére
A böngészés sebessége,minősége jó. Minden alkalmazásnál működik az ellforgatás, kivéve valamiért a droid főképernyő nem hajlandó elfordulni, de az nem zavaró.
A zenehallgatásról nem tudok nyilatkozni, a telót a lányom használja. ( nem panaszkodott).
Ha jól tudom mindkét foglalat tudja a 3G-t.
Tok nincs hozzá. Mi is mobilosnál vettünk hozzá univerzális tokot. -
Dominó85
addikt
-
LámaZ
addikt
válasz
Atti0925 #14117 üzenetére
Aki pl. ezt az ismertetőt összeállította, az egy idióta, már bocs.
Nekem felsőfokú diplomám van, de ez a rizsa még nekem is értelmezhetetlen.
Nem mondja el, hogy mi ennek az egész flottaságnak a lényege.
Az ember elsőre arra gondol, hogy ez egy szállítmányozó cégnek jó, amelynek hatalmas gépjárműflottája van.
C tarifa, D tarifa... anyámtyúkja...Én, ha ilyen szöveget látok, akkor biztosan tudom, hogy meg akarnak lopni.
-
pojakcs
senior tag
válasz
Atti0925 #13572 üzenetére
Általában igen. Amit eddig DHL hozott nekem, ott mindig kérték a számlát, és levámolva hozták ki. Itt kifizettem nekik a sarcot, és megkaptam a cuccot. Amit posta hoz, az átcsúszhat, de nekem volt már negatív tapasztalatom velük. Egy az usa-ból rendelt árut simán visszaküldtek volna, ha nem kezdem el keresni. Ráadásul éló embert nagyon nehéz találni náluk, aki szóbaállna veled. A DHL ,Fedex, és társai ilyen szempontból jóval korrektebbek, csak sajnos ragaszkodnak a szabályokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest