- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
fateless #114236 üzenetére
Szia! A "hiszek" és a "tudom" nem ugyanaz neked tudnod kéne.....
Amúgy pl. pont a kollégámat szívatták meg a t-nél. Úgy kérte az előfizetést, hogy dual sim-es telefont kért hozzá! Hozzáteszem annyit ért a telefonhoz, hogy "itt beszélek-ott hallják"Aztán kapott egy Huawei Y6 telefont
Megnézték a belsejét láttak két helyet "tehát jó"
és elhozta! Amikor mondta mit vett háááát majdnem leestem a székről a röhögéstől!
Így irány a tecsó és kapott mellé egy 4eft-os dual sim "media tech' telót. De legyen az Ő baja ha már nem volt képes kérdezni........
Hát ennyit a szolgáltatókról. De csak egy megjegyzés: a hölgy aki ott dolgozik rendkívül dekoratív, így ez a kis 'malőr" is érthető. -
alexw801
senior tag
válasz
fateless #114180 üzenetére
Egyetértek!
Sok hulladék gyümölcsöm van nagy kertemben, de nem főzök belőle, nem igénylem az egyen-lőrét.
14 évet dolgoztam keleti irányban, ott meg kellett innom az egész életre szóló mennyiséget, nem kell több.
A csúcs Mariupolban 8 napos munka során minden este fejenként 1 üveg vodka volt. Közben nappal dolgozva. -
-
elin
tag
válasz
fateless #113886 üzenetére
Hmmm... köszi!
Most lett még egy jelöltem, "szerencsére" még ez is friss-meleg, és semmit nem tudni róla.... -
nimfas
addikt
válasz
fateless #113570 üzenetére
Akkor megkérdezem az asszonyt, hogy várunk-e vele januárig a M2 Metal-re, hátha megy le az ára, vagy lesz egy M2 Note azt jónapot.... Redmi note nem jön be neki, elég volt a Xiaomiból neki (jelenleg egy Redmi MTK van) Nőőőők, atya úr Isten...
Esetleg más alternatíva ami bruttó 50-60eFt (max 200 USD)? Akksi legyen nagyobb mint a jelenlegi és 2/16 a minimum, SD bővíthetőség. Max 5.5", inkább 5".... -
Yany
addikt
válasz
fateless #113306 üzenetére
Srácok, mindegyikőtöknek köszi a fáradságot. Hú, megváltozott a dual sim piac, korábban azért volt 1-2 best buy, de látom most elég jó a kínálat. Egy ismerősömnek keresek dual simest és tapasztalatai miatt ő ragaszkodna a HTC márkához, amiből az E9+ a kiszemeltje. A lényeg, hogy ha az nem a legjobb, akkor le kéne tudnom beszélni róla és meggyőzni, hogy miért jobb egy másik. De elégedett HTC tulajként nem fog váltani, ha nincs mögötte meggyőző érv. A kisebb méret érv lehet egy teló mellett, de csak akkor, ha más miatt sem érdemes az E9+ tervek mellett maradjon.
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
fateless #112899 üzenetére
sztem teljesen irreleváns mit tud, 15-25-50db-os villámakciólat is szinte képtelenség megnyerni, nemhogy 2db-osat.
de végülis igaz, afelett elsiklottam.
szerk.:
elsiklottam a mi felett is?
" Band 2G: GSM 900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 900/1900/2100MHz
4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz"meg
"This phone will only work with 2G: GSM 900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MH"
fenébemá hogy mindig megijedek a rangoktól
-
KurtCobain
őstag
válasz
fateless #112797 üzenetére
Nem rossz telefon. Most épp be van halva a 4pda, így nem tudom megnézni mennyire van eleresztve ROM ügyileg.
Ez már tényleg az utódja lehet a V5-nek. Kijelző, kompaktság pipa. SoC + akkuban előrelépés. Kár azért a 800MHz-ért, de talán az beáldozható.
Ha CM ügyileg rendben van, akkor nálam lehet ez fogja majd váltani a V5-öt.Átlagban mennyi kijelzőidőt tud?
-
Ájvé
veterán
válasz
fateless #111972 üzenetére
Te figyelj inkább, ez nem dedikált GPS, hanem egy olcsó költséghatékony megoldás.
Wolfskin:
Hívás megszakítást be lehet állítani a bekapcsoló gombra, így az éppen nem lehet akadály. -
törölt tag
válasz
fateless #111972 üzenetére
Továbbá, csak jogosultság kérdése, hogy melyik gomb, mit csináljon. Nálam most a hangerő le hosszan nyomva némít, a hang fel hosszan pedig oldja a némítást. De, azért nagyon jó dolog, ha van egy plusz gomb. Örülök, hogy az enyémen van kamera gomb. Arra még nem használtam, de híváskezelésre és "zseblámpa" ki/be kapcsolásra tökéletes. Ettől jó az Android. Nem tudom, hogy más rendszeren lehet -e a hardvergombokat remapolni.
-
-
Ájvé
veterán
-
RBJ
addikt
-
kmarci25
veterán
válasz
fateless #111088 üzenetére
Akkor még lehet reménykedni... Kb. egy hónap múlva tervezem a vásárlást, hátha addig befutnak vélemények. Ár és specifikáció alapján mindegyik jó lehetne, de azért nem ártana olvasni valamit róluk. Még az M2 is tetszik, de sajnos az már egy árkategóriával feljebb van.
TeXaSeee: nem kell forgatni a szemeidet
, eddig a megállapításig én is eljutottam. Az okait kérdeztem.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
fateless #110948 üzenetére
Igen, az.
Telefon? Tablet? Lassan beszivárog a "telefon" fogalomkörébe ez a (sokkoló) méret is:
Huawei P8 max
Lenovo Phab Plus
stb...(egyébként milyen csúnya ez az új Lenovo logo a hátlapon...)
-
A texasi
aktív tag
válasz
fateless #110948 üzenetére
[X2 MediaPad] - 7"
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fateless #110790 üzenetére
Persze, nem feltétlenül mindenki szívja meg velük. Nekem két telefonból egy jött meg, amiket egyszerre rendeltem. Ha a topik utolsó pár hetes hozzászólásait megnézitek, akkor látható, hogy nem vagyok egyedül a problémával.
Modt a DPD miatt nagyon rájuk jár a rúd. A fő probléma az, ahogy a dolgot a Gearbest kezeli. -
SSlyTR
senior tag
válasz
fateless #110504 üzenetére
Itt a redmi 2 pro forumban meg nem volt ember, aki latott volna 4G jelet a telon voda halozatban.
Elvileg pesten kellene lennie, de megsincs. Tudsz egy olyat is mutatni, hogy a voda merre milyen 4G-t hasznal. Mert azzal nem megyek semmire, ha 1%-ban 2600-at hasznal, 99%-ban meg 800MHz-et. Igen azon az 1%-nyi helyen mukodik a 4G, de ha nem ott vagyok akkor nem leszek beljebb.Esetleg valaki tud ajanlani hasonlo telefont?
-
Ájvé
veterán
válasz
fateless #110405 üzenetére
Hát én kérek elnézést
Tessék, minideal Redmi Note 2 Prime 194 USD -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fateless #108747 üzenetére
Csak azért ajánlom, mert az ár/érték arányban ez a legjobb, amit ebben az ársávban találtam. Rajtam kívül még használják páran külföldön is, meg valószínűleg nem kézenfogva fogom használni senkivel a fórumról sem.
Kérdezett, én ezt javasoltam, rajtam kívül még pár ember fog Neki telefont javasolni és majd saját belátása szerint választ.
Egyébként az én piszkálásom helyett bedobhattál volna neki Te is egy ötletet és akkor már előrébb lenne. -
válasz
fateless #108222 üzenetére
Nem ragaszkodom mindenképp az mtk-hoz, csak azt ismerem / használom sok éve, de nyitott vagyok az új dolgokra
Ez a HiSilicon Kirin 620, h viszonyul egy 6752(3)-hoz?
És a Mali-T450 MP4 mondjuk egy Mali-T760MP2-hez (ami a MT6752m mellett van). A Lenovo A7000 keltette fel még az érdeklődésem. -
Headless
őstag
válasz
fateless #108219 üzenetére
Hát én 10-12 óra gps időt várok el.... Persze ekkor kijelző idő kb fél óra max. Az i 4s fénykorában olyan 8-9 órákat bírt. Szóval ez a 2-3 óra nagyon nem pálya. A thl 4000-el 7 óra kijelzőidőt produkáltam, annál a gps-t hosszútávon nem próbáltam még. De rövid távon annak is jó volt. Így egyértelmű, hogy thl-nél maradok.
-
Headless
őstag
válasz
fateless #108216 üzenetére
Köszönöm a válaszotok, már a p6000 sport tracker üzemidőn elszörnyülködtem, ennél még az ifos 4s is többet bír amit váltana sajnos wifi hibás lett, meg sose voltam megelégedve, kezdem megunni az ios-t is. A családban lévő thl4000-el semmi gond nincs ebben az árkategóriában, kamera olyan amolyan, ledes villanó használhatatlan zseblámpának. Az 5000-ben is ilyen? De egyértelműen maradok az thl 5000-nél.
-
Prien
addikt
válasz
fateless #107712 üzenetére
Elhiszem, és nem is mondom, hogy nincs szükség a B20-ra, de amikor az hangzik el, hogy vidéken 800MHz-en érhető el a 4G, akkor kiakadok, mert ez egy téves általánosítás, ami megtéveszti az embereket.
Senki nem írta,hogy CSAK 800MHz-en megy, de:
Javaslom olvasgatásra a Telekom topicot, a felhasználók leírása alapján például Paks és Dunaújváros is 800MHz 4G-vel lett lefedve. Vidék...
Bocs a késői reagálásért, nyaralok, de ezzel a meddő vitával amúgy sem óhajtok tovább foglalkozni.
-
törölt tag
válasz
fateless #107725 üzenetére
Azért sztem abban egyetértünk, hogy egy okostelónál elég fontos szempont a netelértés. Epilógusként pedig itt egy abszolút élethelyzet. Tájelőadás, 5 nap, Nagyharsány (Villány mellett). Telenor, full 4G. De, ha kiapcsolom a B20 -at, akkor. még 3G sincs. A 2G meg tudjuk, hogy mire (nem) alkalmas. Ennyit a B20 szükségszerűségéről.
-
törölt tag
válasz
fateless #107723 üzenetére
Ezzel nem cáfoltad, amit írtam. Majd, ha lesz ilyen megkülönböztetés a lefedettségi térképeken, akkor tudunk arról vitatkozni, hogy mennyire fontos, vagy sem a B20. Addig csak ez a "nálunkisvan" az alap, ami (legalábbis nekem) kevés egy telóvásárlásnál. Utazom, fontos az LTE, mert híváshoz is netet használok, tehát nem kérdés, hogy kell. Amíg nincs hiteles, megbízható infó, addig a B20 -hiány lutri.
-
törölt tag
válasz
fateless #107719 üzenetére
De, azzal remélem egyetértesz, hogy ha valaki teljes értékűen ki szeretné használni Európában az LTE -t, az ne vegyen olyan telót, ami nem tudja a B20 -at! Ne haragudj, de én meg részedről érzem erőltetésnek a dolgot. Ha a telód tudná a B20 -at, akkor hitelesebb lenne ez az "igazságkeresés", de így, hogy nem tudja, egy kicsit olyan"savanyúaszőlődeazértjótelóez" -szaga van a dolognak. Magával, a szituval pedig az a gond, hogy nem nagyon lehet kideríteni, hogy pontosan hol nem tudná használni a user a 4G -t, a 800Mhz hiánya miatt. Sztem ezért úgy kell tekinteni, hogy bárhol.
-
Prien
addikt
válasz
fateless #107705 üzenetére
Na, akkor utoljára biciklizzük körbe a témát.
Korlátozott 4G használatot mondtam és ez meg is állja a helyét,ha CN verziós készüléket vesz valaki.
Ahol én élek, itt ez van. Kész, passz, ennyi. Nem akarok vitát generálni, tényt közöltem, akinek nem tetszik, görgesse át. Köszönöm.mobileman: az a baj, hogy mivel CN verziós készüléket hozol be, így sosem fogsz velem egyetérteni.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest