Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fateless #108747 üzenetére
Csak azért ajánlom, mert az ár/érték arányban ez a legjobb, amit ebben az ársávban találtam. Rajtam kívül még használják páran külföldön is, meg valószínűleg nem kézenfogva fogom használni senkivel a fórumról sem.
Kérdezett, én ezt javasoltam, rajtam kívül még pár ember fog Neki telefont javasolni és majd saját belátása szerint választ.
Egyébként az én piszkálásom helyett bedobhattál volna neki Te is egy ötletet és akkor már előrébb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest