- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Ez az Oppomart megbízható bolt?
Nem igazán találtam róla itt a fórumon sok mindent egyeLőreVan náluk Olyan szállítás, hogy :
"Shipping Option
EU Expedited Shipping(8-12days,No tax,No VAT) $19.99
DHL/TNT/EMS Express Shipping(6-8days) $39.99"Érdekes, hogy olcsóbb, mint a DHL, konkrétan fele
Merjek innen rendelni PayPal-lal?
-
Zeki
nagyúr
Én a comebuyról vettem anno, a német raktárból. Ott is akciós, sőt még kuponos kedvezmény is van rá.
Az S7 nem rossz. Csak szintén elég drága. -
b0bcat
addikt
Már dolgozom rajta.
A Cubot-nál paramétereiben több szempontból is jobb a Mlais, de ha az árbeli különbséget nézem (kb. 27 ezer vs. kb. 40+ ezer HUF), akkor ár-érték arányát tekintve a Cubot is legalább ennyire jó ajánlat, mert pont annyival tud kevesebbet, mint amennyivel kevesebbe kerül.
főbb egyezések a két modell között:
- 5 colos kijelző
- MT6735 SoC
- Android 5.1
- hosszú üzemidő (az alacsony fogyasztású proci miatt)
- 4G képesség (B20 is)
- infra portfőbb eltérések a kettő között:
- a Mlais-ban HD a kijelző (Cubot: qHD)
- a Mlais 2/16 gigás (a Cubot 1/8 GB)
- a Mlais-ban az erősebb proci változat van (1,3 vs. 1 GHz)
- a Mlaisban jóval nagyobb az akku (névlegesen 4300 vs. 2200 mAh)
- a Mlais-ban van Smart Wake funkció
- a Mlais-ban az egyik SIM foglalat "normál" (azaz mini) méretű (a Cubot-ban két micro SIM foglalat van) - ez nálam szempont volt, mert lusta vagyok elmenni SIM kártyát cseréltetni, és az enyém olyan régi, hogy nem lehet vágni
- a Mlais - a nagy akku miatt - nehezebb, mint a CubotÉn a Cubot-tal is nagyon elégedett voltam a Mlais előtt (pedig én még a magasabb áron jutottam hozzá), de ez az MX Base (amit viszont nagyon jó áron tudtam megvásárolni) tényleg a fent felsoroltakban jobb az X12-nél
@WOT-H-A-C: Köszönöm az elismerést!
-
XM-L T6
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy No.1 S6-ot. Nem Kínából vettem. Itt Magyarban sikerült megvennem pár hetesen. El kell mondjam, hogy elég pozitívat csalódtam a telóval kapcsolatban. Évek óta nézem ezt a topikot, és évek óta szerettem volna egy olcsó de jó, és használható dual sim androidos telefont.
Tapasztalatok:
Nem sokszor volt a kezemben eredeti S4, és nem is tudtam még egymás mellé tenni a kettőt, de szerintem megegyezik teljes mértékben a két teló.Vékony nagyon vékony! Előtte ZTE Bladem volt. Most egymás mellé téve a kettőt ég és föld. Méretben és vastagságban is.Gyorsaság
-ról annyit, hogy nagyon gyors. Nem tudtam megakasztani. Talán a play áruháznál volt egy kis akadás, amit szoftveres problámánk könyvelek el. De egyáltalán nem zavaró!!! 1 másodpercre zökken meg a képernyő de az is csak néha.Gps
jó gyorsan fog jelet. Bár kellet vele mókolni. Fifo kolléga belinkelt leírása segített ami szerintem minden MTK tulajnak jól jöhet! Ez itt!! Ájgó és Szyígic gond nélkül megy!Wifi
és a play áruház gyors, gyorsabb mint a Galaxy S2-nél. Tesztelve!Dual sim:
Kezeli gond nélkül mind a két kártyát. T-mobile + Voda. T-nél volt gond, hogy az egyik szám hívásánál és fogadásánál eldobta mind a két GSM modult, megszűnt a térerő, majd azonnal visszajött. Hangsúlyozom, hogy csak egy számnál volt. Bármilyen számról 20-30-70-esről fogadtam vagy hívtam nem volt gond! Megoldottam úgy, hogy megcseréltem a két kártyát a SIM slot-ban. Azóta ezzel sincs gond. Tökéletesen működik azzal a számmal is ami korábban problémás volt.Kamera:
Nem a legjobb, de ha valamit le kell fotózni gyorsan arra megteszi. Én amúgy sem nagyon használom. Ha fotózni kell akkor arra ott a digitális fényképező.Akku:
2600MAh ami napi használat mellett szerintem 1-2 napot bír. Még nem tudom pontosan, mert én naponta töltöm.Ami most bosszant, hogy a képernyő elforgatás nem működik, hiába kapcsolom be vagy ki. Ma még működött! Elnyomtam volna valamit? Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? Nagyon bosszant, mert az Ájgót fektetve is akarom használni. Írja meg akinek van ötlete.
ROM Manager nem ismeri így még nem tudtam ROM-ot cserélni, vagy menteni, pedig menteni nagyon szeretnék baj esetére. Valakinek leírása, hogy hogyan kell bakup-ot készíteni ROM Manager nélkül? Írjátok meg léccí.
Kijelző:
Nem AMOLED de nagyon jó!!!!! Kollégán S4 minije mellé téve csak a fekete szín mélységében van különbség ami az AMOLED-nek köszönhető. Betekintési szög kiválló, napfényben is jól látható!Remélem tudtam segíteni egy kicsit azoknak akik e teló megvételén gondolkodnak. Szerintem a legjobb vétel feltéve ha évekig menni fog
-
steve1977
tag
Talán vmi progi, amit feldobtál ami óta ezt csinálja? Uninstalláld, vagy told vissza a CWM mentést a progik nélküli ROMról, ha van... Amúgy nálam egész jól elketyeg a w718, a képernyőn a billentyűzet pontosabb célzást igényel, mint az előző IPS-es ZTE-k (v970, v967), de ezt már meg bírtam szokni, és ma amikor esett az eső, mertem fogadni az utcán egy hívást, nem kellett féltenem a víztől a telót
-
-
-
fPApi
őstag
Megint rossz irányba megyünk. Én is azt mondom, hogy a minideal az egyik legjobb shop, de saját tapasztalatom alapján nincs bajom az etotalk-al sem (és a táblázat alapján még több embernek sincs), így csak úgy, tapasztalat nélkül kijelenteni, hogy nem megbízható, szerintem nem igazán korrekt.
Te rendeltél már tőlük, hogy így ellenük vagy? -
andatti
senior tag
Én is betettem már ide az utóbbi napokban több, mobilokra készült objektív fotóját, illetve webshop linkjét, de nem volt érdemi válasz, viszont az objektív-es topicban már kaptam pár választ, ami viszont kiábrándító volt. Ugyanis a plusz lencse a telefon kamerája elé rakva rontja szerintük az élességet, nem pedig javítja, így több lencse, nagyobb romlást eredményez. (pedig ugye a spéci fényképezők is így működnek...) a zoomolós objektívek pedig csak közelebb hozzák a fotózandó témát, de nem javítanak semmit a fotó élességén.
Amit pedig te linkeltél, annak pedig köze sincs a telefon kamerájához, mert wifivel csatlakozik a telefonhoz egy komplett fényképező rendszer, így a telefon csak a kijelző szerepét tölti be, ill. menteni lehet rá. Ez pedig azt vetíti előre, hogy marha drága lehet, nem olyan pár ezer forintos cucc, amiket az ebay-en lehet találni...
Pedig a 20x zoom-os cucc is marha jól néz ki... Igaz, 72,19 $
(
-
outsiders
aktív tag
Elolvasta, hogy az oroszoknál sok probléma volt a kijelzővel (azt nem nézte ezek szerint, hogy aliexpressről vette mind.... lehet, hogy a selejtest gyorsan eladták
) és megrettent
XDA fórumon nem írtak problémát, itthon is van már néhány embernek, szintén semmi bajuk a kijelzővel. Én a W8 Beyondomat cseréltem le rá, már vám előtt a kicsike, jöhetne már
-
Zeki
nagyúr
Na igen, itt egy piaci rés.
Erős 4 collos. Nincs.
De ott a Jiayu G2S, ami azért 2 magosan sem gyenge. -
-
dhgm
tag
Az ali vásárlói védelme van olyan jó (megkockáztatom jobb mint a paypal), kíváncsian várom a végeredményt. Az,hogy nincs visszajelzés és értékelés igazából nem jelent sok mindent. Anno ilyen eladótól vettem a digitizert 30%-al olcsóbban mint ahogyan más hirdette. Gyorsan megérkezett, tökéletesen működik.
-
cactusjack
csendes tag
-
BullZeye
veterán
Vártam nagyon ezt a nagy akciózást a geekbuyon. De kész röhej amit ezek művelnek, hivatalos oldalról olcsóbb megvenni a telefonokat, mint innen 60%os akcióval
(zopoC2 255 vs 250 dollár)
Úgy nem nehéz 40-70%al olcsóbban adni valamit, ha előtte több mint duplájára emelik az árakat (620vs255)
THL-eket már meg se mertem nézni
-
Az ikertestvére volt a kezeim között.
Mit lehetne mondani. Ugyanolyan jó, mint minden másik ilyen készülék.
Kijelzőn én nem láttam a pixelességet (ahogyan a Zopo ZP900-on sem), de persze ha a képembe nyomtam, akkor azért láttam őket. Gyors volt, erős, mint minden ilyen hardverrel szerelt telefon.
Egyébként pedig nagy, szép képű, jó készülék. -
adambox
tag
Persze, még a mai nap megrendelem! Elvileg azt írják h készleten van, amikor csinaltam egy próba rendelést, de azért majd rakerdezek mi a helyzet. Vám alá még pont becsuszik (149$ + szállítás). Ha biztos hogy megkapom gyorsan, annyira nem érdekelne az áfa, mert így is egy gyengébb telefont adtam el annyiért mint az újat veszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged