- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
KamuMazsola #139714 üzenetére
Annak van kínai megfelelője, Redmi K20 Pro néven.
A régebbieken még nem a google tárcsázó van, újabbakon már igen.
-
aytukabozs
addikt
válasz
KamuMazsola #139292 üzenetére
Hát vagy mint a redmi7a esetében, bután választják ki mit áruljanak.
A telekom a 2/16-ost árulja csak, szóval kénytelen voltam kintről venni 3/32-es verziót a gyereknek... -
rendzso
tag
válasz
KamuMazsola #139023 üzenetére
Azért írtam, hogy ha van rá lehetőség. Ha nem, akkor figyelmen kívül hagyja.
-
DJGABI
addikt
válasz
KamuMazsola #139023 üzenetére
aprón van reseller [link]
-
válasz
KamuMazsola #139015 üzenetére
Arra én is gondoltam, de hát ők akarnak ZS kategóriát
-
tantaun
csendes tag
válasz
KamuMazsola #138991 üzenetére
Próbálkoztunk a két kártya felcserélésével, a 2. slotban lévő kártyát soha nem látja a telefon, még akkor se, ha kizárólag a 2. slotban van kártya.
-
pluhm
aktív tag
válasz
KamuMazsola #138720 üzenetére
Nekem RN4-en MIUI esetében minden újraindítás (repülőgép mód be-kikapcsolása után is) újra be kellett állítani. Jelenleg Pixel Ex. rom-on újraindítás után is megmarad a beállítás.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
KamuMazsola #138720 üzenetére
Jól tapasztalod. Ez valóban így van, legalábbis a Xiaomi-k esetében.
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #138707 üzenetére
Csak kintről sok a rizikó, áfa (ezt mondjuk most megoldják hollandia vagy belgium irányából), garancia elég kétséges (bár erre van EU-s apparátus is) és vissza küldés szintén bajos (paypal esetleg). Drágább készülékek esetén van szerintem elég differencia ahhoz hogy ez megérje.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
KamuMazsola #138707 üzenetére
És mi az a teló , ha nem titok ?
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #138537 üzenetére
Már nem, saját szervizt üzemeltet most már, azt nem tudom milyen és mivel régiósan van központosítva gondolom nem is Magyarországon van.
Azért érdemes gyártóival venni, mert csak ők férnek hozzá gyári alkatrészekhez (állítólag).
Az hogy meddig használod és milyen időközönként cseréled szerintem mindegy, ha 1 év után cseréled és úgy tudod adni hogy még 1 év gyári garancia van rá szerintem számít. Minimális az árkülönbség a szürke importos készülékekhez képest, szerintem így jobban megéri, de ezt mindenki maga dönti el. -
SamSem58
aktív tag
válasz
KamuMazsola #138529 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy globál verzió e, mert annyira nem mélyedtem el a honlapon. Amúgy egyes webáruházak feltüntetik, hogy a telcsi globál verzió... /amúgy igaza van Ájvé-nek, hogy a tuti gyári gari megér + 6 rongyot!/
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #138519 üzenetére
Igaz xiaomi.hu-n 65k de én innen ajánlanám megvételre, hivatalos 2 év garancia szerintem nem mindegy. 59 alatt amúgy sehol nem kapod meg a 4/64-et, 55 körül 3/32-es van, de szerintem érdemesebb 4/64-et venni.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
KamuMazsola #138519 üzenetére
Hali, 59.000 Ft-ért már kapsz Xiaomi Redmi Note 7 64GB 4GB telefont, állítólag /a weboldal szerint!/ azonnal átvehető és 2 év garival hirdetik.
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola #138115 üzenetére
köszönöm mindenkinek, azt hiszem értem -
több vesztenivalóm van, mint nyerni...
marad a független választás...
-
janakbacsi
őstag
válasz
KamuMazsola #137981 üzenetére
nekem is minden telefonom rootolt volt eddig, és kiválóan működött mindegyik. a jelenlegi mi 6 is már majd két éve megy rootolva és magisket használva probléma mentesen.
-
Somatom
veterán
válasz
Ne keverd össze a rootolást a ROM -olással! Eddig minden rootolt telóm teljes értékűen és stabilan működött, működik. ROM -olni viszont útálok, mert az tényleg kalandokba sodorhatja az embert.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Százmillió csak használják a telóikat, nem buherálják.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
KamuMazsola #137606 üzenetére
[link]Szerintem ebből nem létezik B20.. csak a tepsiből.
-
Somatom
veterán
válasz
KamuMazsola #137520 üzenetére
Sztem nem lenne olyan fura látvány. Ha nincs rajta az objektív, akkor formára nem nagyon különbözik egy telótól.
-
svgyula
addikt
válasz
KamuMazsola #137487 üzenetére
Szia! Elolvastad amit írtam vagy csak láttad? Fuss neki még egyszer. A sáv szélesség egy dolog! A mintavételezési sebesség a másik ami függ a frekvenciától. A magasabb frekvencia=nagyobb sávszélesség is akkor most melyik a jobb? A béhusz egy occó valószínűleg nagyrészt Kínából beszerzett adó-vevő egység. Ezért telepítették a ritkábban lakott helyszínekre semmi köze nincs a terjedéshez, meg az egyéb "misztikus" tulajdonságokhoz. Viszont a használatához szükség van egy !!jó!! rádiós egységgel rendelkező telefonra.
Ezen lehetne vitatkozni napokig. De a béhusz megléte egy telefonban lehet csak egy egyszerű "placebó" is ha egy gagyi rádiós/antennás készülékről beszélünk! Tehát tisztázzuk a béhusz csak megfelelő minőségű rádiós egységgel/antennával szerelt telefonban, kivételes (az átlag emberek 5%-át érintő) körülmények között előny. -
Zeki
nagyúr
válasz
KamuMazsola #137430 üzenetére
Köszi!
-
attiati
veterán
válasz
KamuMazsola #137401 üzenetére
Általában az a divat, hogy külön nicket tartanak a hirdetésekre.
Honnan tudod, hogy a 2. tulajdonos jóhiszemű eladó 2 hónapos telefonja nem lopott telefon? (mondjuk egy kínai telefonnál, ahol se papír, semmi.) Tele van ilyenekkel az apróhirdetés.
Végtelenségig lehetne sorolni a buktatókat.
A telefon az egyik leginkább lopott valami és a legjobban követhető is. Mégsincs túl sok kialakult "hagyománya" az adásvételeknek. -
Mercutio_
félisten
válasz
KamuMazsola #137269 üzenetére
-
Terentius
őstag
válasz
KamuMazsola #137235 üzenetére
Vettem hozzá egy ilyen tokot, azóta nem féltem ha leesik: [link]
-
maczera
aktív tag
válasz
KamuMazsola #137235 üzenetére
Sok sikert hozzá! Pont tegnap tapogattam meg egy Redmi Note 5-öt. Tetszett, pofás, csak kb 2 cm-t le kellene fűrészelni a hosszából, hogy kényelmesen elférjen a zsebemben. Te hol fogod hordani?
-
maczera
aktív tag
válasz
KamuMazsola #137233 üzenetére
A THL T6S már újmódi ketyere volt Android 4.4 rendszerrel(Kitkattal). Nekem Redmi 1s van, ami még Android 4.3-mal jött ki, s csak tavaly kapott 4.4-et. Még tegnap is jött rá valami rendszeralkalmazás-frissítés...
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #137137 üzenetére
Ennyire nem rossz a helyzet, de én egy ideje már AOSP párti vagyok inkább. 2,5 évig használtam MIUI-t szóval van tapasztalatom vele és szoktak gondok lenni, ez mellett ügye erőforrás igénye is elég nagy, van néhány jó szolgáltatása és funkciója, de ennyiért nekem nem kell. Többi az egyéni referencia kérdése, lehet szeretni mert nem rossz egyébként, egy stabillal jól el lehet lenni nagyobb galibák nélkül.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Note4Global. Nézd, ha valaki szerette a MIUI-t én nagyon szerettem. Kb egy éve elintult egy irány a fejlesztésüknél, egyre rosszabb. Kiszámíthatatlanul használja az erőforrásokat (néha átlövi 1400mhz-re a minfreq-et, restart oldja meg,exkm átállítás se), sok bug, összevissza üzemidő, lassú, sok memót szabadon hagy és töltögeti újra a dolgokat, ha kilövöd a memkezelését ami ezt csinálja akkuidő drasztikusan csökken. Szóval kínlódás. Crdroid baromi gyors, kihasználja a memóriát, 1+ óra SOT ugyanolyan felhasználás mellett és a felhasználói élmény pedig sokkalta jobb, folytonosabb.10% alatt ugye standard, hogy 8ból 4mag letilt, maradék 2ghzről 1,6ghzre lassít maxfreqben. Miui itt már szenved, lassú mint a tetü. Crdroidnál meg max akkor veszem észre a különbséget ha éppen egy progit telepítek. Tehát ott látszik igaziból, hogy ebből a vasból sokkal sokkal többet lehet kihozni.
-
válasz
Semmi baj nincs a MIUI-val.
Felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.Én pl. stock droidról váltottam vissza MIUI-ra, mert hiányoztak feature-ök.
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #137125 üzenetére
Ilyen áron maximum noname kínai telefonokba van 6 GB RAM, szóval akkor fel kellene ébredni.
Flexy90:
Mi 8 már Snapdragon 845-ös, persze megértem hogy így sem éri meg. Ahogy fentebb is írtam ennyiért nem fogsz normális készüléket kapni 6 GB RAM-al, vagy lehet akkor viszont szerény SoC lesz benne. Másik hiába kapsz 6 GB RAM-ot, ha az valami DDR 2-3-as noname modul csak. Összességében kellene nézni egy készüléket nem csak egy adott komponensét, ha normális készüléket akarsz 6 Gb RAM-al az nem lesz kevesebb, 100 alatt szerintem nincs (de lehet tévedek, de nem sok lehet), viszont 66-ért egész biztos nem kapsz normálisat. -
viktorhu
veterán
válasz
KamuMazsola #137116 üzenetére
Nekem kínai aosp telefonnal elég volt a 4 giga ram, de galaxy s8-on folyamatosan újratölti az alkalmazásokat / oldalakat, így a használhatatlanság határait súrolja (formokat újra elölről kitölteni, dokumentumot újra megnyitni stb.). Én se vennék már 6 giga alatti rammal magamnak telefont.
svgyula: én is ismerek 2 embert is, aki főleg telefonálásra használja ezeket az eszközöket (érdekes módon mindkettő iphone-t használ), de a túlnyomó többség számára az elsődleges használat a messenger, youtube, fényképező stb. Emellé jön a munka (excel, powerpoint, sharepoint, chrome sok lappal, office remote stb.), amire mobil életmód mellett sokkal kényelmesebb a telefon, mint a laptop, amíg nem kell komolyabban szerkeszteni valamit. Szóval sok óra használatból pár perc jut a telefonálásra. Természetes, hogy mindenkinek mások az igényei, a legtöbb embernek nyilván elég a 2 giga ram is, de egyáltalán nem mindenkinek.
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #137112 üzenetére
Van Mi A2-ből 6/128-as global is, lehet hozzánk nem jut el mondjuk, de attól van külföldről beszerezhető.
RAM témához, valaki talán itt magyarázta hogy kamerához (mondjuk fogapmam sincs milyen kamera) kevés a 4GB RAM, én nem osztottam a nézetét, de ki tudja.Flexy90:
Tudom hogy ugyan az a 6X és Mi A2, te kerestél alternatívát, ez pedig tökéletes alternatívája. Azt hittem B20 miatt vagy a 6X nehézkes beszerezhetősége miatt keresel alternatívát, de akkor nem Pocophone F1 talán jó lesz. -
válasz
KamuMazsola #137116 üzenetére
De tudod, másnak lehet más igénye.
Én például tudom magamról, hogy azért gondolkodtam el 6/128-as készüléken, mert buta kocka vagyok, aki annak örül, ha nagyobb számadatot lát. Leküzdöttem aztán felesleges vágyaimat észérvekkel, de hetente újra eltöprengek rajta. -
válasz
KamuMazsola #137069 üzenetére
Bocs.
-
psg5
veterán
válasz
KamuMazsola #137039 üzenetére
Igen csak az volt a fura hogy azt hittem hogy jelzi hogy melyek simen van eppen az azt is jelzi hgy azt a netet is hasznalja de nalam nem.
-
psg5
veterán
válasz
KamuMazsola #137036 üzenetére
De allitani csak beallitasokban tudod?
-
nyisziati
veterán
válasz
KamuMazsola #137025 üzenetére
Vámmentes vagy kockáztatós?
-
psg5
veterán
válasz
KamuMazsola #137020 üzenetére
Erre tippeltem én is és igen így volt a két sim egy dualban volt.
De miért lehetett átirányítva mindkettő ha duálban volt?? Annak mi értelme lett volna?
Egyébként váltig állítja akié az átirányítás fogadó, hogy neki nincs átirányítva... -
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #136284 üzenetére
Egy idő után szétbarmolja a csatlakozót, így elég komoly hátrányt fog okozni.
Műszaki szempontból is jobb a Type-C, ha rendesen ki van használva. Power delivery szabvány például nem működik nem Type-C kábeleken. Bár a Xiaomi-t ez a probléma nem fenyegeti. -
OberMotz
aktív tag
válasz
KamuMazsola #136280 üzenetére
Gyereknek kéne telefon, és elegem van a leamortizált micro usb csatlakozókból - abban reménykedem hogy az usb-c-t nem fogják olyan könnyen szétgányolni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #136280 üzenetére
Sokkal kényelmesebb használni. Ilyen egyszerű.
Arról nem beszélve, hogy már több éves standard a piacon, ciki nem használnia egy nagy gyártónak. -
nimfas
addikt
válasz
KamuMazsola #136258 üzenetére
Keveredek..... úgy tudtam, hogy a Note 5 625-ös procival jön és a Note 5 PRO-ban lesz 636-os, de a linkelt Note 5-ösöknél 636 szerepel. Most akkor én vagyok tök hülye vagy mindenki más helikopter?
Mi a difi akkor a Note 5 és Note 5 Pro között?
Én már megvárom a Note 5 pro-t ha az lesz az erősebb... esetleg 6 GB ram-mal
-
Ciccuka
veterán
válasz
KamuMazsola #136215 üzenetére
Én egyáltalán nem mondanám nagynak. Manapság ez az alapméret. Szélességre még kisebb is, mint egy Vernee Apollo Lite 5.5"-os a keskeny kávának köszönhetően és a képarány is más.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #136189 üzenetére
Root nélkül hogy nyúljon a system-hez? Root nélkül csak a priv-app tud hozzányúlni, de ez user app-ként van telepítve.
-
citkar
addikt
válasz
KamuMazsola #136187 üzenetére
A nem oroszról tudjuk?
-
rsf
senior tag
válasz
KamuMazsola #136027 üzenetére
Adós vagyok a válasszal, hogy így már működik a kocsiban a tárcsázás.
De így meg nehéz a második simről hívni a telóval...
Üdv. -
rsf
senior tag
válasz
KamuMazsola #136027 üzenetére
Köszi.
Kipróbálom majd!
Üdv. -
7Sony7
addikt
válasz
KamuMazsola #135465 üzenetére
Affene. Na mindegy, úgyis túl széles lett volna...
Én valami Xperia billentyűzetet használok, de hogy biztonságos-e?punky10:
Befejeztem, mert kiteszik a szűröm.
-
7Sony7
addikt
válasz
KamuMazsola #135458 üzenetére
Nekeem! Nekeeem! Èn! Èn! Itt vagyok!
Aprókaróka87: magyarul csak odafigyeléssel előzhető meg az ilyesmi.?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #135455 üzenetére
Hát akkor Neked egy Nokia 3210 is elég lesz.
Csak dilizek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #135446 üzenetére
Átlagfelhasználónak is fontos a biztonság:
- érintéses fizetés
- bankfiókok
- Jennifer Lawrence képei.(Ő is azt hitte, hogy biztonság másodlagos...)
- én személy szerint azt sem szeretném, ha valaki a FB, vagy Instagram fiókomban túrkálna
- azt sem szeretném, hogy valami alkalmazás a háttérben bányásszon és merítse a telefonomat
- kismillió egyéb ok, amik miatt egyre fontosabb lesz a személyes adatok védelme -
kmarci25
veterán
válasz
Azért a legtöbb átlagfelhasználó is használ munkahelyi levelezést a telefonján. Ott már azért lehetnek eléggé érzékeny adatok, ahogyan felettem is írták. Szerintem a munkahelyi email fiók saját okostelón való elérése eléggé általános manapság.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Azt ugye tudod hogy bizonyos billentyűzet appok tudnak/tudtak keylogger dolgokat is.
Pl a gokeyboard is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #135444 üzenetére
Az adataid védelme érdekében. Lehet Neked nincsenek kényes adatok a telefonodon, de én mérnökként sok olyan munkán dolgozom, amiknek az email-ezése szigorúan bizalmas és a telefonomra is megkapom ezeket az üzeneteket olyan adatokkal, amelyek harmadik fél részére nem adhatóak ki.
Sok esetben több milliárdos beruházásokról is szó van, szóval számomra nagyon is fontos.
A Vendor partíció miatt egyébként nem csak maga a security patch lesz gyakran újabb, hanem a rendszer nehezebben lesz törhető 1-1 hibás firmware miatt. -
Upo
addikt
válasz
KamuMazsola #135051 üzenetére
Témák között lehet válogatni, van amiben nem olyan. De még régen találtam leírást, lehet módosítani a témát hogy az a szín átlátszó legyen.
-
b0bcat
addikt
válasz
KamuMazsola #135051 üzenetére
Én már megszoktam az ikonokat.
Elsőre tényleg furcsa volt ez.
-
bertokl
tag
válasz
KamuMazsola #134942 üzenetére
Nem lehet, hogy a Mi Mix2-vel kevered? Szerintem sem 6GB RAM-os, sem 256 GB-os nincs, csak 4/64-es és 4/128-as.
-
Somatom
veterán
válasz
KamuMazsola #134816 üzenetére
Nem, az a Note 8, és a Telekom új készlete már dual SIM -es. Listaáron potom 290 rugóért hozzá lehet jutni. Szinte best buy!
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #134816 üzenetére
Olyat keres amit itthon is forgalmaznak hivatalosan, én úgy láttam itthon single SIM van és ázsiai modell a dual. Egyébként ha HTC U11 drága akkor S8+ meg olcsó lesz.
-
krizantém
újonc
válasz
KamuMazsola #134758 üzenetére
Az lenne a fontos, hogyha beszél az egyiken, akkor a másikról érkező hívást ne csak lássa a telefonján, hanem fel is tudja venni (a másik hívást bezárva, vagy várakoztatva). Olvastam, hogy jó megoldás a hívásátirányítás, de ebben az esetben neki kéne visszahívni az adott számot (mivel a hívásátirányítás sokba kerül, ezért nem venné fel), s mivel a céges telefon minimálisan fizeti a hívásokat, ezért nem túl kifizetőtő, ha sok ügyfelet neki kéne visszahívni, ahelyett, hogy csak fogadná a hívásaikat.
Használtan nem szeretnék telefont venni, ezért lassan kezdek letenni a dolgokról, és megelégedni a standby-al és a hívásátirányítással.
Köszönöm a segítséget!
-
nimfas
addikt
válasz
KamuMazsola #134758 üzenetére
Biztos hogy az....
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #134749 üzenetére
Így van. Szerintem ők nagyon rendben vannak.
-
b0bcat
addikt
válasz
KamuMazsola #134749 üzenetére
Nekem két gyermekem is ilyet nyúz. Ezidáig semmi panasz nem volt a készülékekre.
-
nyisziati
veterán
válasz
KamuMazsola #134713 üzenetére
Igen, én is úgy használom, el is felejtettem, hogy van mobil verzió, kb. sose használtam.
-
nyisziati
veterán
válasz
KamuMazsola #134711 üzenetére
Gondolom ezt a 0,5 coll különbség a képernyőméretben kompenzálta.
-
válasz
KamuMazsola #134380 üzenetére
Vagy fél évente cseréled kis hozzápótlással
A mostani cserém 8k volt p2>a5 -
molnardenes
tag
válasz
KamuMazsola #134390 üzenetére
Rawulf remek és kézenfekvő ötletét használva (ezúton is hála neki
) xiaomi.eu romot raktam fel az imént, és ezzel megoldódott a töltés probléma. Köszönöm mindenkinek, aki foglalkozott a problémával
-
Ryoo
senior tag
válasz
KamuMazsola #134380 üzenetére
Rawulf azt nem mondta, hogy Kínában megtehetik, csak annyit mondott, hogy megteszik, ahogy kis hazánkban is inkább kifizet az egyszeri ember részletre egy vagon pénzt egy eszközért, mintsem rendesen utánanézzen és számoljon kicsit, hogy olcsóbban is megúszhatta volna, az igényének megfelelő más gyártó és vagy típus megvételével.
-
válasz
KamuMazsola #134352 üzenetére
Nem kell a Samsung reklámemberének lenni, hogy lásd a különbségeket.
Korábban Xiaomi telefonjaink voltak (Redmi Note2 és Redmi 3s), de átváltottunk Samsungra (A7 2017 és J5 2016).
Tényleg tisztább, szárazabb érzés a Samsung
Aki nem kütyübuzi, annak kifejezetten zavaró a kéthetente érkező MIUI frissítés (igen, a Note2 telefonra is a mai napig jönnek sorban a frissítések).
A Samsungra évente max kétszer jön, de érdekes módon teljesen rendben működik a telefon a permanens frissítés nélkül. Egyszer kell valamit megcsinálni, de akkor jól
Xiaomi fronton állandó kérdés, hogy van benne B20? Samsung fronton ez a kérdés fel sem merül
Xiaomiban manapság választani kell a második SIM kártya és a microSD kártya között. Samsung A, J, sorozatoknál ez a kérdés fel sem merül
Arról nem is beszélve, hogy egy Xiaominál az sem mindegy, hogy vízszintesen, vagy függőlegesen tartod videózáskor, mert utána nem fog működni rendesen a mikrofon (ezt miért nem tudják megjavítani a folyamatosan érkező frissítések
)
Na mindegy, nem azt mondom, hogy nem jó a Xiaomi, de azt viszont állítom, hogy a Xiaomi Redmi telefon ár/érték arányban nem jobb, mint pl. egy Samsung J telefon ár/érték arányban.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
KamuMazsola #134129 üzenetére
Az is megoldas lehet. Nem tul hatarozott az illeto. Egy 3 eves Lumiarol valtana. Megvaltas lenne neki szvsz .
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
KamuMazsola #134102 üzenetére
Ez tök jó kis teló. Itt már csak a fekete nem tetszik a leendő tulajnak és többnyire feketék vannak csak.
Köszi. -
espi38
őstag
válasz
KamuMazsola #133828 üzenetére
Így van a hd hanghoz elég a 3g.
Nem akartam ebből ekkorra viszályt kavarni, elnézést ha így sült el.
Tapasztalatok alapján azt tudom mondani hogy a snapdragon telefonok tudják többségben ezt a dolgot,hogy a második skót is támogatja a 3g ami úgy gondolom a 21.szazadban alap dolognak kellene lennie -
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #133826 üzenetére
3G-n tudtommal nincs VoLTE, szóval HD hanghívás se. De mondjuk ha 4G-s kártyán telefonál másikon 3G-n mehetne, de ez se megy vagy ha dual active maximum akkor.
Szerintem az a baja, hogy csak az egyik kártyán tud HD hívást bonyolítani, én legalább is ezt vettem ki.
Igen Xiaomik tudnak mindkét kártyán 4G-t, én is ezt írtam (nyilván nem egyszerre, mivel nem dual active). Lehet 4X is tudja, utána kellene járni esetleg. -
espi38
őstag
válasz
KamuMazsola #133743 üzenetére
Zuk edge az compact,azt vennék de csak külföldön lehet kapni vagy zuk z2pro is nagyon bejonne
-
espi38
őstag
válasz
KamuMazsola #133737 üzenetére
Nekem ez már nagy max.5.2"
-
espi38
őstag
válasz
KamuMazsola #133734 üzenetére
Akkor ilyet kell veenni
-
sharp4
őstag
válasz
KamuMazsola #133403 üzenetére
Nyilán nem hasonlóak az élmények
Ami nem baj.
-
Pali79
aktív tag
válasz
KamuMazsola #133320 üzenetére
Ez jó duma az eustock oldalán: "FIGYELEM: magánszemélyeknek nincs lehetőségük nettó áron vásárolni!"
Egy cégnek meg ilyen tételnél tök mindegy, mert az ÁFA-t visszaigénylik. Csak milliós árnál van ennek jelentősége, hogy nem kell kifizetni. -
hzx0
aktív tag
válasz
KamuMazsola #133210 üzenetére
Beállítások>Biztonság>Hitelesítési adatok törlése. nekem is ez volt a gondom és működött.
-
beg
veterán
válasz
KamuMazsola #133208 üzenetére
Ha használsz VPN vagy egyéb biztonsági cuccot akkor az megköveteli a pin vagy egyéb meglétét, söprést nem fogad el.
-
válasz
KamuMazsola #131893 üzenetére
Nem szeretem az ilyen, kb. privátba illő kérdéseket.
Ha kérdés helyett megnézed, kiderült volna, hogy: "this coupon do not applicable to the products you buying". -
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #130549 üzenetére
Köszi a beszámolót. 36k-t azért nem tűnik rossz vételnek.
Amúgy GG-s azt írják. -
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #130530 üzenetére
Rákerestem, de pont Pegasus 2-t nem találtam (2 Plus a legközelebbi). Van még Pegasus X002 meg X003 meg 5000, de sima Pegasus 2 pont nincsen
Most már azért érdekelne mit is vettél tulajdon képen(#130532) beg:
Keress rá, már van 3 meg 3S is, szerintem vagy 8-10 darab van már a szériában különböző neveken. Én se hallottam soha róluk, úgy tűnik hozzánk nem jutnak el, bár nem is nagyon megy nálunk az Asus, csak ezek a Go-k, de ezek akár mehetnének is már el. -
beg
veterán
válasz
Asus is beáll a huawei és a xiaomi mellé, minden héten 2 telefon, azokból cn, row, a row-ból plusz b20 edition stb.
Mijaza pegazus? Ráadásul már 2, még az egyről sem hallottam.
-
aytukabozs
addikt
válasz
ez keves lesz, részleteket!!!! TESZTET!!!
-
válasz
KamuMazsola #129176 üzenetére
Nem egészre?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
KamuMazsola #129174 üzenetére
Azvtiszta sor.. Az 1. és 3.-at említettem.
-
dethroner
veterán
válasz
KamuMazsola #129088 üzenetére
Nagyjából tudom hol kéne lennie, Elefántos telefonon ott van a kezelőfelületen, plusz a megjelenítésből is elérhető. Aztán az u7 plusnál is a kezelőfelület hangolóban ott van a tartalomátküldés, de nem adható hozzá, és sehol máshol nincs. Lehet a frissítéssel csesztek el valamit.
-
aytukabozs
addikt
válasz
KamuMazsola #129080 üzenetére
4.1 óta minden teló tudja elvileg, ez alap kéne legyen.
(#129075) dethroner
Próbálj valami miracast widgetet feltenni, hátha az megoldja a bajodat.
(#129074) Winner_hun
Én a Cache körül nézelődnék, valami teleszemeteli sztem.
Alkalmazáskezelőben rakd méret szerint sorba az appokat, és aminél túl nagy a cache, ott takaríts kicsit. -
AsusBoy
senior tag
válasz
KamuMazsola #129051 üzenetére
Peldaul?
-
AsusBoy
senior tag
válasz
KamuMazsola #128965 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
KamuMazsola #128818 üzenetére
A laikusok 90%-át nem érdekli a B20, igénye sincs rá, és eddig is simán használta a telefonját, ami nemhogy B20-at, de semmilyen 4G-t nem tudott.
-
Zeki
nagyúr
válasz
KamuMazsola #128818 üzenetére
+1
-
andatti
senior tag
válasz
KamuMazsola #128563 üzenetére
Ez nem reklám... (tesco-s hitelkártya, bárhol használható, + 100 Ft-onként 1 Ft jár, +ezzel lehet 10, vagy 20 hónapra 0ft-os részletre venni kütyüket, ha van rá keret. van más, hasonló konstrukció is).
Van ráció abban amit írtál, de az a legdrágább, és az a dilemmám, hogy a P8 lite 4 maggal, 3 Gb memóriával lehet, hogy stabilabb, ill. talán erősebb lehet, mint a P9 több maggal, de gyöngébb memóriával, (3 helyett ugye 2)
Az igaz, hogy modernebb/jobb a drágább, ettől függetlenül a dilemma megmaradt. -
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #128392 üzenetére
Az a Mi Note 2 volt. Most a 4A van napi használatban, eddig meggyőző. Ugyan én gyári ROM-mal használom, de a shop-os sem volt olyan rossz. Nem szeretnék sokat spoilerezeni.
Jövő héten írok egy bemutatót. -
aytukabozs
addikt
válasz
KamuMazsola #128388 üzenetére
Volt már olyan?
Tibcsi0407 múlt héten jelezte ugyan hogy megkapta, meg utána szóba került párszor hogy milyen, de szerintem még nem került ki az írás róla.
-
RVR400
veterán
válasz
KamuMazsola #128110 üzenetére
Nyilván többet, mert az emberek 80%-ának a márkaképviselet és a hazai gari a fontos.
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #128110 üzenetére
ABC data fogja árusítani. Nem lehet mindent egyszerre, idővel javulni fog az arány, egyébként Mi Note 2-ből is van B20-as modell. Mi 5S és 5S Plus-ból is lesz B20-as állítólag.
India nagy piac, nem véletlen mentek Kína után oda először (na jó közre játszik a szabadalmak eddigi hiánya is, amit a MS-al kötött megállapodás oldott talán meg), az a piac tetejében még növekvő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Autós kamerák
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged