Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz Secretknight #140359 üzenetére
Márciusban kellett cserélnem, akkoriban egy hasonló tudású Blackview 100 körül volt.
A Motorola G42 Amoled, 6/128, 5000mAh-s akku, 50Mp főkamera.
Blackview-ra update jön? Kb két éve vettem egy Blackview tabletet, 1 apró update volt rá azóta, kb a vásárlás után frissült, azóta semmi.A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
válasz aytukabozs #140353 üzenetére
Kb értelmét vesztette. Egy évtizeden keresztül THL, Doogee, Oukitel telefonjaim voltak, mikor idén az utolsó Oukitel tönkrement, körbenéztem, mit vegyek helyette, végül vettem egy Motorola G42-őt alzáról 75000-ért. Kevesebbet tudó kínaiak kerültek volna akkor ugyanennyibe aliexpress-ről, így ez lett, majd ha megint kell csere, remélhetőleg évek múlva, megint körbenézek Kínában. Régebben 30-40000-ért nagy márkákat alázó, jó minőségű készüléket kaptál Kínából, most 70 alatt nem úszod meg, annyiért meg itthon is van.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
válasz TeebyKay #140091 üzenetére
Van.
RedMi 9: 2340 x 1080 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 Csatlakozók: Jack (3.5mm), USB Type-CRedMi 9c: 1600 × 720 IPS kijelző, MediaTek Helio G35. Csatlakozók: Jack (3.5mm), Micro USB
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
A huawei nem csak telefonokat gyárt, hanem professzionális, "ipari" hálózati eszközöket is.
Az ebből befolyó "igazi" profitból van mit beletolni a telefonok fejlesztésébe, a hálózati eszközök processzorainak fejlesztéséből összegyűlt tudást felhasználva pedig könnyebb saját mobil soc-okat készíteni, mert nem a nulláról kell kezdeni. ZTE létezik, Lenovo és a THL vegetálgat, Jiayu megszűnt, Doogee él és virul, csak ide nem kerül belőle sok. A kisebb szereplők meg sokszor elvannak a hazai piacon, elég nagy ám az.A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
-
salaud
aktív tag
válasz trebrona #139709 üzenetére
Normális működést. Ahogyan azt a 10000-el olcsóbb Oukitel, Doogee, stb tudja. A xiaomi egyéb termékei jók, van tőlük telefonon kívül más is, de a telefonjaik olcsóbb kategóriában gagyik és túlárazottak.
-
salaud
aktív tag
válasz viktorhu #139697 üzenetére
pl ezt: Doogee N20
6.3inch FHD+ Display 16MP Triple Back Camera 64GB 4GB MT6763 Octa Core 4350mAh Cellphone LTE 90$
-
salaud
aktív tag
válasz viktorhu #139695 üzenetére
Asszonynak Xiaomi van, egy ~35000-es kategóriájú készülék. Állandóan kevés neki rajta a hely, ha átpakolja a képeket micro-sd-re, ott az appok nem látják őket . A garmin sport/okos óráját nekem is vagy egy órába telt úgy összekapcsolni a telóval, hogy ez stabilan megmaradjon, erősen trükközni kellett hozzá. Ráadásul kapcsolt már ki túlmelegedés miatt (nem volt napon). Az oukitel-ekkel, doogee-kal, thl-ekkel ilyen problémák soha nem voltak. Ráadásul utálja a MIUI felületet is.
(#139692) dethroner
Szóval óvatosan ám a Xiaomi-val is, ott sem fenékig tejfel az élet.[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz dethroner #139679 üzenetére
~ Két hónapja vettem egy Oukitel K3 Pro-t, mert az előző Oukitel K6000 Pro-mat összetörtem.
26000 Ft-ért hozta meg a posta 30 nap alatt. Tökéletesen elégedett vagyok vele, ennyi pénzért itthon nagy levegő van, nem használható okostelefon. Értesítési led nincs benne, de ha körülnézel a márka más típusai közt, lehet találsz megfelelőt. Harmadik Oukitel a családban, előzőek mind a sokadik fizikai behatástól mentek tönkre, a minőségük tökéletesen megfelelő volt. Én csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
-
salaud
aktív tag
válasz t72killer #139440 üzenetére
Családban 2 oukitel volt eddig, az egyik az enyém. Baromi elégedett vagyok vele és a következő is oukitel lesz. Hibátlan minőségű, normálisan működő készülékek, azt tudják, ami rájuk van írva. Többet nem, de kevesebbet sem. Ulefone-t én nem vennék, a fórumban és életben tapasztaltak szerint baromira szór a gyártásminőség. Ha kifogsz egy péntek délután vagy hétfő reggel összeszereltet, szidni fogod, a szerda délelőtti gyártás meg fasza. Olyan mintha nem lenne náluk minőség-ellenőrzés. Blackview-ról nem tudok rosszat.
Oukitel: jobb kamera, több ram, Butulsz 5. Blackview: wireless charge, nfc.
Én az Oukitelt venném, mert nfc-re nincs szükségem, wireless töltéssel meg 3-4 nap mire feltöltöd a 10000mAh-ás akkut, ergo arra sincs.[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz Lacus_84 #138865 üzenetére
Ha a készülék nem Dual Active, akkor nem megvalósítható amit szeretnél. A P20 Dual Standby-os, ami ugye azt jelenti, hogy ha a SIM1-en beszélsz, akkor a SIM2 NEM aktív. Tehát ha a SIM2-re jönne egy bejövő hívás, akkor a hívó fél azt hallja, hogy ki vagy kapcsolva. A P20 Pro-ból van Dual Aktív, Lite-ból én úgy tudom nincs.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz Mr. Y #138839 üzenetére
Tehát egy Sprint Galaxy Note 5: SM-N920P-d van. Ez a saját ROM-jával cdma-t tud, B20-at nem. Ha sikerül ráimátkozni a global (G,F) ROM-ot, tudhat B20-at, meg valószínű/talán a nyelvtudása is megjavul.
-
salaud
aktív tag
válasz Mr. Y #138833 üzenetére
Az ok, hogy TE tudod, de mivel ezt nem osztod meg velünk, nem tudom azt mondani, ezt tedd fel, jó lesz, mert ÉN nem tudom, mid van. Tehát találgatok mindössze.
-
salaud
aktív tag
válasz Mr. Y #138829 üzenetére
Ezt láttad? [link]
Illetve ezen oldal szerint, neked a N920G firmware is jó, ha jól értettem: https://www.theandroidsoul.com/samsung-galaxy-note-5-firmware/
Merthogy a probléma az, hogy az EU-s note5-ök az SM-N920F verziók, a samobilon ahhoz nem találsz rom-ot.
XDA-n azt írta egy user, hogy ráflashelte az N920P rom-ot és megy, csak nincs LTE.[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz Peaceliker #138795 üzenetére
-
salaud
aktív tag
válasz fa4hu #138655 üzenetére
Én azért beszélnék, K6000 Pro-m van jelenleg is, 5.1-ről indult és 7.0-án állt meg. Mai napig nem cserélném le, csak összetörtem 2x, másodjára nem csak a kijelző repedt el, de én hibám, mai napig csodálom hogy túlélte.
-
salaud
aktív tag
válasz junkpod #138650 üzenetére
Pár napja 199 $ volt valahol, ami azért lényegesen jobb ár. Ez egy új modell, hamarosan lejjebb megy majd az ára és akkor viszont elgondolkodtató lesz.
-
salaud
aktív tag
válasz junkpod #138646 üzenetére
"Mit ajánlanátok xiaomi mi 9se képességekkel lényegesen kedvezőbb aron.?"
Két Oukitelem volt/van, ez lesz a harmadik, ha addig nem hoznak ki valami még csábítóbbat.
-
-
salaud
aktív tag
válasz iMaverick #137552 üzenetére
Sötétben a Xiaomi jobb, kevésbé szemcsés képeket lő. Ez a tapasztalat. A Meizu is jó telefon, jó képeket csinál, ha nem tenné, nem lett volna megvéve.
-
salaud
aktív tag
válasz petya80 #137550 üzenetére
Xiaomi: + Jobb kamera, frissebb szoftver(Android8), Infra port, MIUI*.
- HD+ kijelző, műanyag ház, nincs linage Os, MIUI*Meizu: + FullHD kijelző, előlapi ujjlenyomat-olvasó, fémház, a FlyMe OS(Android 7)-ben nincs reklám mint a MIUI-ban.
- Rosszabb kamera, fura előlapi ujjlenyomat-olvasó ami gomb és gesztusvezérlés, FlyMe Os.A családba két hete került egy S2 és egy Meizu M6. A Meizu-t lefrissítettem, beállítottam, kész volt a használatra.
A Xiaomi Redmi S2-ben 6 helyen kellett letiltani a reklámokat, amik a sima global ROM-ban vannak, MIUI 10-ben. Utána viszont tisztességesen használható.
*Hogy a miui előny, vagy hátrány, mindenki döntse el maga.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz Viktor0610 #136362 üzenetére
Oukitel?
-
salaud
aktív tag
válasz Wolfskin #135328 üzenetére
A K6000 Pro-ban van beépített rendszeropimalizáló, ami bekapcsolva kilövi, kikapcsolja a szerinte feleslegesen futó folyamatokat, nézd meg, a tiedben nincs-e fent ilyen, illetve be van-e kapcsolva.
-
salaud
aktív tag
válasz Cavalera #135306 üzenetére
2 oukitel van a családban, egy K6000 Pro és egy U22 Plus, mindkettő tökéletesen működik, azt tudja, ami rá van írva. Attól eltekintve, hogy kék színben hányiger a teló, szerintem nyugodtan vedd meg. Majd jól irigykedem.
Wolfskin, nyisziati, ezeket gyakran okozza haldokló akku, én sem hittem volna, de pont THL T6s-el volt ez, meg Doogee Y100 Pro-val, hogy akkucsere után tökéletes működés lett ismét. Illetve Wolfskin helyében cseréltetnék a szolgáltatóval SIM kártyát, az is be tud kavarni.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
Múlt hét pénteken megjött barátnőm Oukitel U20 Plus telefonja. 5,5", FullHD IPS, fémház, 3300-as akku, MediaTeK MT6737T-s SoC, 2 giga RAM, 16 Giga ROM,2 hátlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, Android 7, arany szín. Nagyon elégedett, azt mondja, szuper telefon. Én azt mondom, minőség jeles, kijelző hibátlan, megfelelően gyors, gps pontos, fényképező átlag kínainál valamivel jobb, értékelhető képeket csinál, ujjlenyomat-olvasó gyors és jól felismer, hangminőség jó, B20 van. Eu raktárból 27000 Ft volt, ennyiért szerintem bestbuy. Csak ajánlani tudom a márkát, nekem egy K6000 Pro van.
-
salaud
aktív tag
Akinek nem inge, ne vegye magára...
Írjátok ezt a sok bullshitet, hogy a kínai telefonokat romolgatni kell, meg szarok, csak a csúcsmodellek jók.
Marhaság az egész. THL T6s-t egy évig használtam, majd eladtam, utána Doogee Y100 Pro jött két darab, az enyém egy kijelzőcsere után családban maradt, hibátlanul üzemel, Egy Oukitel K6000 Pro-ra lett cserélve. A másik Doogee helyére most érkezett meg tegnap egy Oukitel U20 Plus. Mindkét Doogee két éves elmúlt. Mindegyik felsorolt készüléken gyári rom futott és fut, semmivel nem rosszabb minőségben, mint sok "márkás" készüléken, sőt... Android 2.1-es telefont romolgattam utoljára.A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
válasz svgyula #134006 üzenetére
A kábel minősége valóban nem mindegy, én erre az Oukitel K6000Pro-nál jöttem rá, amikor nyaralás alatt az autóban töltőn merült navigáció alatt a telefon. Azóta beszereztem pár Anker márkájú kábelt kínából, na, azokon átmegy 2.4A, megszünt a probléma. És pár dollár darabja. Link nincs, rá lehet keresni akit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz espi38 #133726 üzenetére
Fura dolog ez a dualsim működés, nekem az előző Doogee is és a mostani Oukitel is 2 sim esetén mindkét sim-re 4G-t jelez ki, nem csak a mobilnetes sim-re.
-
salaud
aktív tag
válasz nimfas #133640 üzenetére
Nekem egy Oukitel K6000 Pro-m van, én tökéletesen elégedett vagyok vele. Gyári rendszert használok rajta, a fényképezője pedig gyári kamerával ezt tudja:[kép].
Ha nem lennék tökéletesen elégedett a mostanival, folyna a nyálam a K3 után.Igazából így is folyik
A rom-okkal kapcsolatban meg annyit, a K6000 Pro 6.0-ával jött, amit rendszeresen frissítettek, majd kijött rá a 7.0 is. Amihez szintén jött OTA frissítés. Szerintem nyugodtan megveheted.A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
Mivel nincs másik készülékem, ezért egy félmérést kaptok. Oukitel K6000Pro, 20%-ra lemerítve, kikapcsolva töltőre dugva, majd induláskor lehúzva 70%-ra töltődött. Belement 4166 mAh. Lehet számolgatni.
-
salaud
aktív tag
válasz Donki Hóte #133281 üzenetére
Nem állítottam, idéztem. Tudod, írásjelek, idézőjel. Még dőlt betűt is használtam a gyengébbek kedvéért.
Ezenkívül nem írtam, hogy 6000 mAh-t mértem, azt írtam, többet. Emlékeim szerint olyan 6700 mAh-t, de ma lemerítem és mérve feltöltöm.
-
salaud
aktív tag
válasz Donki Hóte #133276 üzenetére
Szerinted.
"Főbb akkumulátortechnikai fogalmak, meghatározások:
...
Amperóra (AH) az akkumulátor kapacitását (energia befogadó-képességét) jelenti."A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
válasz tibcsi0407 #133275 üzenetére
Pontosan. Rendeltem egy "töltésmérőt", amit a töltőbe dugsz be, abba a kábelt, így az átfolyó áramot méred(durva leegyszerűsítés). Okos kis cucc, kiírja mennyi mA-t tuszkoltál bele az akkuba. Mérsz pár töltést, átlagolsz, megvan az akku mérete.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
Oukitel K6000 Pro-m van. Megmértem az akku teljesítményét, kicsit nagyobb mint 6000. Hülyeséget nem kéne azért osztani. Nem minden gyártó kamuzik, azért mert "neve nincs" számodra.
-
salaud
aktív tag
válasz Wolfskin #133250 üzenetére
Frissítsd 7-es Androidra, ugyanis van hozzá gyári A !ph-s topicjában megtalálod a hogyant. Nem kell hozzá Nobel díj..
A többi problémádra a válaszaim:
1, Nekem nem csinálja.
2, Sem fröcskölő víz alá nem tartottam még, sem szét nem szedtem, poros-e. Még akár igaz is lehet. Vagy nem.
3, Én tökéletesen látom a gombokat, ráadásul nálam érintésre rezzennek, amit szerintem lehet állítgatni menüből. Gyűlölöm a szoftveres gombokat, ebben nem tudok segíteni.
4, Felteszel egy Jelly Bean launcher-t, vagy bármilyen launcher-t ami szimpatikus és aztán arra teszel ikontémát. Amúgy szerintem a jelly bean téma borzalmas, rusnya volt. Ízlések és pofonok ugye...
-
salaud
aktív tag
-
salaud
aktív tag
válasz DJGABI #132529 üzenetére
Én meg azt mondanám, hogy saját + Kedvesem Doogee Y100 Pro-ja két éves, és kijelző töréseken kívül, amit mi okoztunk sorozatos elejtésekkel, semmi bajuk. Kedvesem készülékén már kicseréltem a kijelzőt, enyémre most van úton, utána a két éves, hibátlanul működő készüléket édesanyám kapja meg. Flippes masszív tokkal persze, amit anno magamnak lustaságból nm rendeltem meg, meg is volt az eredménye.
-
salaud
aktív tag
Valóban, külön utas megoldás, de!
[kötözködés on]
Te nem ezt írtad, hanem azt, hogy: "Ez EUMI feature, szóval nincsen más Nougatos telefonra, csak EMUI alatt van."
Márpedig az Én Oukitelemen gyári Nougat fut, tehát hiába külön utas megoldás, van más Nougat-os okostelefonra is. Pont.
[kötözködés off]
-
salaud
aktív tag
-
salaud
aktív tag
válasz csubuka #132375 üzenetére
Nekem K6000 Pro-m van én imádom. Összeszerelési minősége kiváló, kijelzője kifogástalan. Nálam egy töltéssel 3 napot elmegy, egész nap neten. Jó az ujjlenyomatolvasója, azonnal reagál, wifije jó, kijelzője szép és a 7.0-ás frissítéssel javították a kamerát, kifejezetten jó képeket csinál. A K6000 Plus-ban elvileg takarékosabb és erősebb SoC van és előlapon az ujjlenyomatolvasó. Néha szinte sajnálom, hogy megvettem a Pro-t, miután megjött, rá egy héttel jött ki a Plus.
-
salaud
aktív tag
válasz Crytek #132045 üzenetére
Most nem azért, de aliexpress-en 10 dollártól van bele akku, kicserélni otthon 10 perc.
-
salaud
aktív tag
válasz batai15 #131645 üzenetére
Nekem meg 3 van a családban, 2 már két éves, és hiba mentesen működnek, ami a specifikációjuk annak megfelelnek. Mindenből van hibás, van gyenge, válogatni kell.
-
salaud
aktív tag
válasz MrChef #130896 üzenetére
Lassan két hete jött meg egy családtagnak rendelt Doogee T5s és van benne működő iránytű. Nekem tetszett a készülék, ami tinydeal eu raktárból 32000-ért jött meg.
-
salaud
aktív tag
-
salaud
aktív tag
válasz mirci18 #129852 üzenetére
A hívószámkijelzést a tárcsázóban tudod beállítani, a sim eszköztár pedig csak akkor működik, ha a sim kártyára telepítve vannak szolgáltatói alkalmazások, t-mobil esetén pl mobilfizetés.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
Doogee T5s-ről valakinek van tapasztalata? Ismerősnek rendelném, a specifikációk bőven megfelelnek, ami érdekelne, hogy hosszabb használat mellett van-e valami, amiért nem ajánlott?
-
salaud
aktív tag
válasz nyisziati #129221 üzenetére
Doogee nincs a listán, de azért paranoiámnak engedve lefuttattam.
Amúgy szerintem a Mediatek Helio itt mint márka(brand) van említve, nem pedig a SoC, mint "processzor".
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
A mobiltelefonokat régebben rádiótelefonnak hívták. Aztán a mobil szó jobban hangzott. A rádió rész itt a gsm rádió részt takarja. Első lépésben vedd ki a sim kártyákat, pucold meg az érintkező felületüket, rakd vissza és nézd meg, javult-e. Ha nem, akkor még mindig ott van hibalehetőségként egyfelől a sim kártya is, megpróbálhatod cseréltetni. Először én ezt nézném meg.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz fateless #128554 üzenetére
Érdekes "dolog" ez a kijelzőidő, egy Doogee y100pro-t használva simán van 3.5 órás átlag kijelzőidőm, a maximum az öt óra felett van, direkt írtam átlagot. Erősen felhasználófüggő a kijelzőidő, én pl sosem játszom telefonon, játékkal lenne 1 órás kijelzőidőm(sem), én böngészek, olvasok, IM-ezek legtöbbet, no meg telefonálok is néha-néha... Ha egész nap youtube-ot néznél max fényerőn, Oukitel k10000-et kell venni.
-
salaud
aktív tag
Tegnap barátnőm sikeresen összetörte a Doogee Valencia2 Y100 Pro telefonja kijelző üvegét, bár amit az a készülék az elmúlt másfél évben kapott, csodálom a kínaiakat, milyen minőségű telefonokat dobnak piacra.
Új kijelző 34 dollár, és nem akarja rákölteni sem, és én sem tartom már jó ötletnek.
100 dollár alatt tudtok a helyére jobbat ajánlani, mint a Homtom H17 Pro? B20 kell, mobilnet aktívan használva van és eu raktárból lenne jó. A pezsgőarany ráadásul tetszetősnek is van nyilvánítva. Szóval van szebb és jobb valahol?A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
válasz Sanyesz. #125837 üzenetére
Lassan egy éve van Y100 Pro-m, hibamentesen működik. A családban egy másik ami két hónappal idősebb, már kapott mindent, a hátlapja repedt, az akkuja haldoklik, fél napot bír, de maga a telefon tökéletesen üzemel. Kap 5 dollárért új akkut, meg még ötért hátlapot és tovább marad.
-
salaud
aktív tag
válasz Demolator #124016 üzenetére
Használd 4:3-as képaránnyal. Ez mindeggyik mobil fényképező egységnél így működik, legalábbis a kezemben megfordult összesnél. A kamera modul specifikációit nem fogod tudni másik fényképező app-pal módosítani.
-
salaud
aktív tag
válasz Nerazim #121595 üzenetére
285 napja regisztráltál és a rangod "Fanatikus Tag". És ezek után leírod, hogy: én nem bújom 0-24 be ezt a telibe....internetet. Ezek után tudod mennyire vagy komolyan vehető?
-
salaud
aktív tag
válasz nepszter1 #121221 üzenetére
Féktisztítóval azért óvatosan, haver teherautójában ráment az emelőhátlap vezérlőpaneljára és gyönyörűen lemarta a nyákról a lakkot és még ki tudja mit is, első gyújtás ráadáskor elfüstölt a panel. A szervizes aki ráfújta ügyesen, kicsit szívta a fogát, mert 70000 volt a bontott panel bele...
Az ajánló ossza meg a féktisztító pontos adatait, márka/típus, mert mindegyik más összetételű lehet.
-
salaud
aktív tag
válasz Beni2360 #120766 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de azért válaszolok én. Az összes battery doktor annyit csinál, hogy a szerinte felesleges alkalmazásokat amik a háttérben "futnak", kilövöldözgeti. De ezek az alkalmazások szépen újraindulnak ám, majd a program újra kilövi. Ez a folyamat egy végtelenített kör és a cpu-t nem engedi "mélyalvásba" menni, így hamarabb merül az akku. Optimalizálni nem tudnak, a rendszer energiakezelésébe nem tudnak belenyúlni. Viszont problémákat tudnak okozni bőven. Felesleges, mondhatni káros programok.
-
salaud
aktív tag
válasz Tappancs2001 #120019 üzenetére
És azt tudod, mitől Cheeta?
Ha nem, akkor elmondanám, hogy a cheeta programjaival van megtömve, CM launcher, Cm Antivirus, CleanMaster, stb. Tehát veszel egy abszolút bloatware-rel megtömött készüléket.
Szerintem nézz utána jobban és gondold át előbb.
-
salaud
aktív tag
válasz Crytek #119858 üzenetére
Vegyél egy OUKITEL K10000-et. Csak kibírja a műszakot, B20 van benne.
-
salaud
aktív tag
válasz maroni #119743 üzenetére
Anno nálam THL T6s-nél leejtés után az akku haldoklása miatt csinálta, bekapcs, 5 perc nyomkodás, zsebretevés, majd 10 perc mulva elővettem, kikapcsolva. Akkucsere után hibátlanul üzemelt.
-
salaud
aktív tag
válasz #79335424 #119554 üzenetére
Doogee ajánlásához még hozzáfűzném, van B20 és USB OTG, butulsz 4.0., okosébresztés, gesztusvezérlés, kutyafüle. 1 amperes töltő van hozzá, egy telefonálásra(zenére felejtős) megfelelő agybadugós headset, rajta normális fólia + 1 tartalék. 64 gigás microsd kártyával használjuk.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz #79335424 #119541 üzenetére
Doogee Valencia2 Y 100 pro 5" vagy a Doogee Valencia2 Y 100 plus 5.5" szerintem tökéletesen megfelelne neki. Nekem, illetve nekem és a barátnőmnek a pro van, teljes elégedettséggel használjuk őket.
5/5.5" OGS gorilla glass3 2.5D HD 1280x720 kijelző, jó fényerő, miracast-al kalibrálható, de alapban is szép.
MTK6735P
Kb AOSP Android 5.1, előtelpítve 2-3 app, xender + valami billentyűzet, OTA frissül hiba nélkül.
2GB RAM
16GB ROM(12 egyben elérhető, nincs szétparticionálva.)
8 Mp hátlapi(átlagos) kamera
5 Mp előlapi kamera
A pro 2200mAh akku, egyesek szerint 1800, átlag 4.5 óra kijelzőidő nálam.
A plus 3000mAh akku.
Dual sim, 1 micro, 1 mini, + microsd.Kb havi egy frissítés jönt OTA, ami hibátlanul települ, adatok maradnak, és mindig picit javul a készülék.
És 100 €-ért tiéd a tinydeal-ről.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz felegyhazig #119218 üzenetére
Jó a THL.
-
salaud
aktív tag
válasz nzozz #119007 üzenetére
Próbáld ki a MyPhoneExploler-t. Hagyományos és okostelefonokat is kezel, tud névjegyeket importálni és google fiókba exportálni.
-
salaud
aktív tag
Az egész MTK vs. B20 témához.
Az, hogy egy SoC specifikációjában benne van a B20, aztán a végleges telefonban nincs, több okra is visszavezethető. Lehet azért, mert a gyártó nem szándékozza forgalmazni az adott régióban/országban, így nem fizeti ki a licence díjjat. Ez egy nagyobb cégnél jöhet szóba. A másik lehetőség, hogy mind a cpu-vga gyártás során, a mobil SoC-ok esetében is készülnek hibás chip-ek, amiken egyszerűen az LTE modem rész hibás, nem működne megfelelően, így letiltják.
Asztali x86/x86-64 CPU gyártás esetén így lettek anno az Intel Celeronok, hogy a kishibás chip-ek is piacra kerüljenek, ne kukába. Bár ez esetben szerintem ez annyira nem valószínű, sokat javult a gyártási kihozatal a félvezetőiparban. A lényeg, mindenképpen a spórolás áll a háttérben.Viszont az antenna hiányra hivatkozásokat nem tartom valósnak, ezekben a készülékekben az antenna egy vékony fémlemezcsík mindössze, inkább a SoCban lévő modem firmware butított. Ezt cserélve lehet hogy bekapcsolható a B20 sáv, csak ehhez tudni kéne, milyen firmware kell oda pontosan, azt beszerezni, bootloader-t rávenni, hogy be is töltse, stb.
A harmadligában játszó készülékgyártók meg azért rakják bele simán a B20-at, mert vagy megvették cakompakk az összes LTE licence-t közösen, vagy simán belesz@rnak és semelyiket nem vették meg kínai jó szokás szerint.
-
salaud
aktív tag
válasz Crytek #118791 üzenetére
Neked minden szar. Nálam a Doogee Y100Pro csinál átlag 4':45" kijelzőidőt, és volt már ez 10 óra is! Ebben van papíron 2200-as, mások szerint 1800mAh-es akku. Neked meg a 3000-es szar. Szerintem a hiba nálad van.
-
salaud
aktív tag
válasz batai15 #118578 üzenetére
Ugyanaz a SoC van bennük, ugyanazon órajelen, a Plus-ban 0.5"-al nagyobb a kijelző. Nem hinném, hogy mindennapi használat közben bármiféle gond jelentkezne emiatt. Természetesen játékra nem ajánlott telefonok, de minden másra igen.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz batai15 #118573 üzenetére
Nekem féléve van egy pro(amivel elégedett vagyok), a plus annyiban más, hogy 5.5" és nagyobb, 3100mAh akku. Én a plus-t venném a nagyobb akku miatt.
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz hoszibarat #116986 üzenetére
Doogee y100 pro van a családban kettő, Teljesen elégedettek vagyunk vele. Az akku lehetne nagyobb, átlagra nálam 4:40 perc kijelzőidőt ír ki. Több mint 4 hónap tapasztalat után mondhatom, megvenném újra.
Az Outkitel-ről jókat olvastam ITT.
HA egy árban vannak, a nagyobb akku miatt az Outkitelt venném.
-
salaud
aktív tag
válasz Nerazim #116751 üzenetére
Több mint 4 hónapos a Doogee y100pro, amiből kettő van a családban, és hibátlanok. Eddig 5 OTA frissítés jött rájuk, gond nélkül mennek, laza másfél napot tud a készülék 2 sim-mel, wifivel, mobilnettel, szinte stock droid van rajta. Én nagyon elégedett vagyok velük. Egyedül a hozzáadott tok megy lassan tönkre, de az a leejtésektől, és hát ez a dolga, inkább a 2 dolláros plexitok repedjen, mint a telefon. Szerintem a minőség kifogástalan.
-
salaud
aktív tag
válasz Jenne #115511 üzenetére
A hálózat ez esetben internetes hálózatot jelent, legyen az mobilnet vagy wifi. De őszintén, mit gondoltál, honnan fogja "kitalálni"? Letölti az internetről. Kell hozzá net.
-
salaud
aktív tag
válasz Bence01 #114073 üzenetére
A Doogee valencia2 y100pro teljesen megéri az árát. Kb 2.5 hónapja használom, ezalatt 3 frissítés jött hozzá, foglalkoznak vele, az első főleg nyelvi javításokat hozott, a második ezen finomított, sebességet optimalizált, apró grafikai bugok tűntek el, a harmadik pedig sebesség, akkuidő, és fényképező optimalizációkra gyúrt rá.
Szerintem megéri az árát a készülék, én nagyon elégedett vagyok vele, egyedül az akku lehetne nagyobb, jó lenne ha 2-3 napot bírna 1 töltéssel, bár 2 sim kártyával, folyamatos bekapcsolt wifivel, helymeghatározással, odafigyelés nélkül hoz ~1.5 napot. Nézz rá a DOOGEE HOMTOM HT5-re is, ott a nagy akku is megvan, és párezer forint az árkülönbség.A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
válasz #73959936 #114018 üzenetére
[A nagy kínai fülhallgatóteszt - LOGOUT.hu]
Én a tesztet olvasva vettem egy Awei ES-Q9-t, imádom. Gyönyörű hangja van, és nagyon jól elszeparál a külvilágtól. És 1200 ft volt, nem 8000 mint az elődje, egy senheiser.
-
salaud
aktív tag
válasz Ramoskaa #113997 üzenetére
Gyárilag 1 amperes töltő van hozzá, ami olyan szép, hogy nálam pl a dobozában pihen, én egy 2A-es, két portos kínai töltővel(Lidu márka) használom. Tönkretenni csak rossz minőségű töltővel tudnád, illetve kis erőséggű töltő lassan tölt. Egy tipp, ha gyorsan kell feltölteni, tedd repülős üzemmódba, akkor fogyasztja a legkevesebbet, úgy hamarabb feltölt.
-
salaud
aktív tag
válasz Teejay83 #113724 üzenetére
Dx.com eu-s oldala úgy működik, hogy feladják Kínából Hollandiába, majd Hollandiából feladják ide. Az egyetlen dolog amiért érdemes használni, hogy lehet hozzá 1$-ért vám és áfa biztosítást kötni, ami működik is.
Cserébe nekem tablet vámkezeléssel együtt ~5 hét alatt jött meg, viszont szó nélkül visszautalták az áfát és a vámkezelés díját. Nem sürgős cuccnál simán megéri.A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
-
salaud
aktív tag
válasz Annalena #112875 üzenetére
Bár nekem Doogee y100pro van, a Doogee y100plus-t ajánlanám. A pro-val teljesen elégedett vagyok.
-
salaud
aktív tag
válasz Wolfskin #112503 üzenetére
Valószínű meg lehetne oldani a problémádat, de ehhez érteni is kéne hozzá. Amíg olyan alapfogalmakkal nem vagy tisztában, mint Operációs Rendszer, Kernel, Jogosultságkezelés, addig esélytelen.
Megpróbálom leírni egyszerűen, miért nem csinál semmit az avast:
Azok az alkalmazások, amiket az avast nem tud leszedni, rendszergazda(root) joggal futnak.
Az avastod felhasználó(user) joggal fut.
Felhasználó még olvasni sem tudja a rendszergazda jogú fájlokat, nemhogy eltávolítani. Nincs hozzá joga.A telefonodon root(rendszergazda) jogot kéne szerezned első lépésben.
Ezután olyan víruskeresőt futtatni, ami képes a root jogot használva a rendszerfájlokat is átnézni, módosítani.
Ilyen például a sophos víruskeresője.Ez az alap, amit meg kéne tenni.
És ezek csak az átlaguser számára is egyszerűen végrehajtható részek. A többibe bele sem mennék.
-
salaud
aktív tag
válasz Wolfskin #112424 üzenetére
Te egy Demagóg Fórumtroll vagy. Többször el lett mondva, hogy vettél egy középszar kínai telefont, ami vírusfertőzött. És ennek ellenére folyamatosan az Android rendszert hibáztatod és baltával akarod szétverni a készüléket. De mintha a falnak beszélne az ember, fel sem fogod, amit írnak neked. És bár úgysem fogod felfogni: "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
salaud
aktív tag
válasz atala #112455 üzenetére
Doogee y100pro-hoz 1 A-es töltőt adtak. Ott figyel a dobozában, egy 2 A-es töltővel használom kibontása óta. A telefon töltőelektronikája szabályozza az áramfelvételt, nem a töltő. Ha normális minőségű a 2 A-es töltő, semmi baja nem lehet tőle.
-
salaud
aktív tag
A modernizálva idézőjelek közé volt írva... Pontosan tudom, hogy a 6580-as soc max marketingben előrelépés, illetve talán kicsit kevesebbet fogyaszt, de itt a lényeg, hogy él a cég, frissített terméket dob piacra. Sajnáltam volna, ha csődöt mond, az egyik legkorrektebb kínai gyártónak tartom.
-
salaud
aktív tag
Ahhoz képest, hogy megszűnt, most kaptam a tinydeal hírlevélben a THL T6C-ről akciót, ami a THL T6S "modernizálása" 6580-as soc-ra. 60$.
-
salaud
aktív tag
válasz gooool #111791 üzenetére
Doogee Valencia 2 y100pro, eu raktárból 35000. Ezzel van tapasztalat. Ha olcsóbb, és kevesebbet tudó is elég, akkor például Doogee x5. A fórumtársak majd ajánlanak még.
-
-
salaud
aktív tag
válasz Atomgeszi #111492 üzenetére
Doogee valencia 2 y100pro-t nyúzok pár hete, szintén 2200mA(~1800) akkuval, olyan átlag 4 óra kijelzőidőt hoz 2 sim-mel, wifi-vel, gps-szel. Viszont én azt ajánlanám, vagy a doogee homtom-ot, vagy a cubot h1-et vedd, ha belefér a keretbe. Én is ezeket venném, csak azelőtt rendeltem meg az y100pro-t, mielőtt ezek kijöttek.
-
salaud
aktív tag
válasz profi #111400 üzenetére
2 van a családban, elégedettek vagyunk vele. Kamera lehetne jobb, akku nagyobb, de hát ennyiért ezt kapni. Így is bír másfél napot, és egész jó képeket készít. Szerintem jobb, mint a tesztben leírtak.
-
salaud
aktív tag
válasz fateless #111363 üzenetére
Akkor én egy doogee homtom-ot, vagy egy cubot h1-et kérek. A xiaomi-t meg a meizut megtarthatjátok Imádtam a nyza kéttorkú porlasztóját, és a kőkemény kuplungját. Azt vezetni kellett tudni, nem úgy, mint egy mai furgont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest