- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Bence01 #132194 üzenetére
Nem értem mire gondolsz megbízhatóság terén, a csúcs kategóriájú telefonjaik rendszeresen fríssítette, és elég jó minőséget képviselték, ami nem felelt meg az a kamera volt, de 10-11 kamerái már a legjobbak közt versenyeznek.
Az M8-ban meg a Boom Sound szól az egyik legjobb hangú telefon.
A fém ház meg a minőséget képviselte, viseli, de ez amúgy is ízlés kérdése, kinek ez kinek az jön be. -
Upo
addikt
válasz
Bence01 #132194 üzenetére
Nem kell azt dobálni, a fém ház nem rugalmas mint a műnyag. Nem kell sok neki hogy horpadt maradjon. Egy műanyag házas annak az erőhatásnak a többszörösét is kirugózza, meg se látszik rajta.
Nem tudom miért terjedt el ez a baromság hogy a fémházas jobban bírja, se a karcot, se az ütődést nem bírja, minden meglátszik rajta. A jóféle polikarbonát műanyagon ezek nagyon meg se látszanak, egy ilyen telóval simán szét lehet verni egy fémházast és nagyon nem is látszik rajta.Mostani telefonom sajnos fémházas, nem örülök neki, ez van, majd próbálok rá jobban figyelni.
-
salaud
aktív tag
válasz
Bence01 #114073 üzenetére
A Doogee valencia2 y100pro teljesen megéri az árát. Kb 2.5 hónapja használom, ezalatt 3 frissítés jött hozzá, foglalkoznak vele, az első főleg nyelvi javításokat hozott, a második ezen finomított, sebességet optimalizált, apró grafikai bugok tűntek el, a harmadik pedig sebesség, akkuidő, és fényképező optimalizációkra gyúrt rá.
Szerintem megéri az árát a készülék, én nagyon elégedett vagyok vele, egyedül az akku lehetne nagyobb, jó lenne ha 2-3 napot bírna 1 töltéssel, bár 2 sim kártyával, folyamatos bekapcsolt wifivel, helymeghatározással, odafigyelés nélkül hoz ~1.5 napot. Nézz rá a DOOGEE HOMTOM HT5-re is, ott a nagy akku is megvan, és párezer forint az árkülönbség. -
devGyuri
csendes tag
válasz
Bence01 #114054 üzenetére
Korábban én is Doogee y100 pro, Doogee F3 pro, Ulefone Paris, Elephone S2 vonalon keresgéltem, aztán THL 2015A lett belőle. Egy pillantást esetleg javasolnék rá: 5" HD, 2/16 GB, B20, OTG, 2700 mAh, nálam jóval kevésbé merül, mint THL W100 elődje. Tinydeal német raktárból 132 euro.
-
KTU
addikt
válasz
Bence01 #113264 üzenetére
[link] és [link]
Amúgy meg Gearbest-en volt még pár napja fehér EU raktáros 103$ + kb.5$ ennyiért szerintem egész jó vétel.Esetleg még Bluboo XFire 79,51$ EU-ból, bár ez csak 1GB / 8GB
Nemrég erről is írt b0bcat fórumtárs,
De én inkább 2GB ramosat vennék, ha csak 20$ a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest