- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz
Alabástrom #134934 üzenetére
Nekem is megvan még az X2, neked milyen szoftver volt rajta? Egyébként kijelzőt lehet hozzá venni ebayen 10 ezer körül...
-
Prien
addikt
válasz
aytukabozs #134060 üzenetére
Igen, olvasgatom azért a topicját én is. Ha magamnak venném, még lehet bevállalnám, de ajándékba.... Sajnos az A1 hasonló, ingadozó térerő és megálló frissítések némely felhasználónál. Szóval jó az irány, de azért még...
Egyébként eddig az Asus-t találom ár-érték győztesnek. Annak a kamerája is tűrhető. A Samsung meg drága. De még megy az osztok-szorzok.
-
Prien
addikt
válasz
tibcsi0407 #134038 üzenetére
3000mAh körüli akku is kizáró ok, elnézést, ezt nem tettem hozzá.
-
Prien
addikt
Sziasztok! Nagyon nehéz választás előtt vagyok, kíváncsi lennék a véleményekre!
5.5" , dual sim telefon beszerzésén gondolkodom, de még nem tudtam dönteni.
Fontos,hogy stabil legyen, nem egy műszaki felhasználónak lenne, így a Xiaomi Redmi Note 4-et kizártam.
A keret max.80 ezer Ft.A jelöltek:
- Asus Zenfone 3 (ZC553KL) 3/32, Full HD IPS, Snapdragon430, 4100mAh ~65e
- Nubia N1 3/64, Full HD IPS, Helio P10, 5000mAh ~63e
- Huawei Y7 2/16, HD IPS, Snapdragon435, 4000mAh ~53e
- Samsung J7 2017 3/16, Full HD Super Amoled, Exynos7870, 3600mAh ~78e
- Nubia N2 4/64, HD AMOLED, MTK6750, 5000mAh ~78eEzek közül, ki melyiket venné?
Nem könnyű...legalábbis nekem.
-
Prien
addikt
válasz
pataslogeza #125060 üzenetére
Samsung Galaxy J5 2016 dual sim (69900 edigital, hivatalos 2 év gari) vagy J7 2016 dual sim. Super Amoled, fém keret, cserélhető akku, B20 LTE, 2GB RAM,stb.
-
Prien
addikt
Sziasztok!
Meg lehet nézetni bármilyen telefonnál, amit itthon hoztak forgalomba, IMEI vagy sorozatszám alapján,hogy hol/melyik üzletben hozták forgalomba?Egy dual-SIM készülékről lenne szó egyébként...
-
Prien
addikt
Sziasztok! Tudja valaki véletlenül, hogy az edigitálban kapható Honor X2 (7") ismeri-e a 800 Mhz LTE hálózatot?
-
Prien
addikt
válasz
#32577792 #108261 üzenetére
Nem ajánlok semmit, te tudod,hogy neked mi kell, mi a fontos.
Nyiszati: ez sajnos így van, nincs mit tenni. S5 duos, S6 duos és kifújt. Meg majd most a J5 és remélhetőleg a J7 érkezik, mint 4G B20-as kétkártyás.
diegho: hidd el,ha tudom,hogy ekkora port kavar a Samsung J5 említése ebben a topicban, inkább kihagyom.
Nem ajánlok senkinek semmit, vegyen mindenki, amit akar.
Részemről zártam a témát.
-
Prien
addikt
Valaki valamit félreértett, szerintem, de hagyjuk is. Ha már volt Samsungod, tudod, ha nem, akkor mindegy.
Szerk: esetleg nem kéne átírni a topic nevét kínai dual sim topicra? Mert Samsung, LG, Sony stb. kétkártyásról nem esik szó, ha valaki esetleg megemlíti, egyből a kínai telók elleni támadásnak nézik egyesek. Fura,nem?
-
Prien
addikt
válasz
mclaren777 #108246 üzenetére
Nézd meg a Samsung Galaxy J5-öst, Edigitálnál akciós (69990Ft) és viszi a 800MHz-t is! Fém keret, 5 coll, 1.5GB RAM, 8GB háttértár, 3 féle színben. 2 év garancia!
-
Prien
addikt
válasz
fateless #107712 üzenetére
Elhiszem, és nem is mondom, hogy nincs szükség a B20-ra, de amikor az hangzik el, hogy vidéken 800MHz-en érhető el a 4G, akkor kiakadok, mert ez egy téves általánosítás, ami megtéveszti az embereket.
Senki nem írta,hogy CSAK 800MHz-en megy, de:
Javaslom olvasgatásra a Telekom topicot, a felhasználók leírása alapján például Paks és Dunaújváros is 800MHz 4G-vel lett lefedve. Vidék...
Bocs a késői reagálásért, nyaralok, de ezzel a meddő vitával amúgy sem óhajtok tovább foglalkozni.
-
Prien
addikt
válasz
fateless #107705 üzenetére
Na, akkor utoljára biciklizzük körbe a témát.
Korlátozott 4G használatot mondtam és ez meg is állja a helyét,ha CN verziós készüléket vesz valaki.
Ahol én élek, itt ez van. Kész, passz, ennyi. Nem akarok vitát generálni, tényt közöltem, akinek nem tetszik, görgesse át. Köszönöm.mobileman: az a baj, hogy mivel CN verziós készüléket hozol be, így sosem fogsz velem egyetérteni.
-
Prien
addikt
válasz
WOT-H-A-C #107691 üzenetére
De, úgy van az.
Vidéken 800MHz-en szór a Telenor és Telekom is, a Zenfone 2 topicban már képet is tettem be, hogy végre minden leendő vásárló képben legyen, hogy bevállalja-e a CN verziót korlátozott 4G használattal.
Igazából azt szeretném, ha pont a mobilokat árusító fórumtagok hívnák fel erre a figyelmet! Akik kintről behozott CN hardveres készülékeket árusítanak. Hogy azok a vásárlók, akik nincsenek teljesen képben, később ne csalódjanak.
-
Prien
addikt
Tinydeal-en akciós a Jiayu S3. 200 dodót megérne? (3 GB RAM)
Illetve mennyire megbízható a bolt? -
Prien
addikt
válasz
gyikhuszar #107137 üzenetére
Ezt az oldalt nézegetem én is, az Asus jó árban van, csak azt kéne kideríteni, hogy a leírások megfelelnek-e a valóságnak. Értem ez alatt, hogy ne CN verziós telefont küldjenek mégis WW szoftverrel...
-
Prien
addikt
válasz
gyikhuszar #107065 üzenetére
Ha most még nem is kell, később jól jöhet a B20.
Asus Zenfone 2 Z3580, ZE551ML 4/64 a te telefonod.
Meg az enyém is nemsokára , asszem. -
Prien
addikt
Egy 300 dolláros készülékre a 27% áfán kívül jön még valami költség? Vám mennyi?
-
Prien
addikt
Tegnap néztem szerviz menüvel, városban B3 LTE, város mellett kis faluban B20 LTE.
Ez így fog maradni a jobb terjedés miatt?
Lehet,hogy megleszek B20 nélkül, itthon úgyis wifin lóg a telóm. Most ezen gondolkozom és kevesebb kompromisszummal járna... ? -
-
Prien
addikt
válasz
#79335424 #106689 üzenetére
Hát most én is elkezdtem keresni a B20-at tudó dual sim telókat, főleg Samsungot preferálnék (a Gear Fitem miatt,hogy ne kelljen külön mókolni azzal sem), de elég gyér a választék.
Mit ajánlanátok? Sajnos ezekre nem lesz házhoz jövős prémium gari,csak bolti ( valamit valamiért,ugye), de stabil, megbízható,4G kétkártyást szeretnék.
-
Prien
addikt
Sziasztok! Itt is megkérdezném, hátha. Az gond lehet vidéken,ha az adott készülék nem tudja a 800 MHz LTE hálózatot kezelni? (Note 4 DuoS)
Ahogy nézem, egy Galaxy A7 DuoS pedig tudja...furcsa. -
Prien
addikt
A THL T100 most akkor 5" vagy 5.3"? Mert minden oldalon mást írnak.
De tetszetős a Lenovo K910 vagy a Xiaomi Hongmi is (ez utóbbi főleg ár-érték arányban tűnik jónak, ha tényleg sűrűn frissítik. Minideal:189.9$)Ami még érdekes, hogy a THL 100 és a THL 200 (6") is 2300mah akkuval van szerelve. Szűkös!
-
Prien
addikt
válasz
gipsztigris #55813 üzenetére
Egész jó, de az akku lehet ,hogy kevés lesz.
-
Prien
addikt
Van már a piacon LTE képes kétkártyás teló? Nem találok...
-
Prien
addikt
válasz
MotorBoy79 #10420 üzenetére
Hú, gratula a készülékhez! Már annyit olvastunk róla, jó végre látni, hogy eljutott az országba is belőle! Várjuk a tesztet!
-
Prien
addikt
válasz
devast #10392 üzenetére
Így van, ráadásul ebben a 200 dollár körüli árkategóriában jellemzően ugyanaz a hardver dolgozik (MTK6577+PowerVR SGX531) ,de készülékenként eltérő felbontásokon. Így elképzelhető,hogy egy 800x480 pixeles 4 collos picivel jobban hasítson, mint a 960x540 vagy magasabb felbontású telefon. Hangsúlyoznám, hogy szerintem.
-
Prien
addikt
válasz
peterssson #10305 üzenetére
"Megoszlanak a vélemények, hogy pontosan mikortól is számítjuk a kínai új esztendőt: Kínában január 23-án ünnepeltek, de a Feng Shui Újév minden évben február 4-én kezdődik – idén ez a Sárkány éve."
Szerintem ezt jó tisztázni. Szóval egyelőre még távol van a kínai újév, de én azt a boltot, ami erre hivatkozik...hát...kerülném.
-
Prien
addikt
válasz
csepelball #10287 üzenetére
Nekem is tetszik a G2, ajándéknak szánom...várandós a beszámolód!
-
Prien
addikt
Jiayu G2-ese van valakinek esetleg?
-
Prien
addikt
Sziasztok! Van már valakinek Jiayu G3 telefonja? Mik a vélemények róla?
Persze már várós a Newman N2 és az Oppo Find 5 is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged