- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
A honor 6-ból van 6 verzió. Ebből a dual sim az L-02, L12 (a többit most nem sorolom) amit itthon kapni az L-04 1 sim! Az one-ből amit itthon láttam az is 1 sim-es. Amit linkeltél az meg nem tudja a falusi 4G-t, a Honor 6 sem! Amúgy engem pont ez nem érdekelt és most sem. PEDIG a céges telefonkártyán használom a net-et mert más alternatíva még nincs! A laposon elég a sebesség úgy ahogy van letöltés pedig csak wifin. Pedig ott ahol használom(város!) nincs 4G
-
Leginkább azért, mert már bevált, sok kiegészítő van hozzá, a Honor 6 kiegészítő szoftverei nagyon jók, valamint a garancia is mellette szól(t, amíg azt hittem, elég az edigital-os változat)
De mivel 1+X nincs senkinél, ott csak a külsőt látjuk és a technikai adatokat, nem lehet tudni többet jelenleg -
Bár szerintem a 1+X egyszerűen gyönyörű, plusz az újdonság varázsa, én a Honor 6-ot venném. Most még 82900-ért megvehető az edigitalban újonnan, ehhez honi garancia is lesz.
Kamerában nem tudom összehasonlítani (más sem nagyon), hiszen nincs 1+X nálam, nálunk. De nem tudok olyat, amit ne tudna kiszolgálni a 6-os a leírtakból. -
Sanyesz.
őstag
Ha csak elérhető akarsz lenni netezés közben, akkor nem feltétel a duál aktív. Azaz netezés közben bejön a hívás a "beszélgetős" SIM-re is.
"Tudás" max. az APN beállítások módosításához kell, ha egyáltalán szükség van beállításra.
A B20 (800 MHz) LTE frekvencia a vidéki (értsd: pl. falvak) 4G hálózatok elérése miatt érdekes. Kábeles szolgáltató nem tudom, hogy kap-e 4G jogot.MOD: Megelőztek.
-
Outlander
addikt
1, Nem feltétlen, telefonál közben akarsz böngészni? Ha nem, akkor elég a "sima" dual standby is.
2, Igen.
3, Olvasás utáni szövegértés... sajnos egyre kevesebb embernél van jelen.
4, Az 4g/lte miatt kell, és tudja a Honor 7.
5, Én egy G4s, használok, ez csak dual standby, tehát ha hívnak, akkor megszakad a net és a másik kártya a hívás idején elérhetetlen.. ha leraktad az aktív hívást abban a mp-ben aktív újra a másik kártya és így a net is.
Dual active nál nincs ilyen... ott egyfolytában aktív mindkettő... kérdés h aktív beszélgetésben , felveszel-e egy másik hívást közben? Akkor van értelme... de számomra nélkülözhető funkció, egyszerre 1 vonalon beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Metal topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest