- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
fujifilm1 #134688 üzenetére
Nem,de ez van:
mérete,mint Doogee Mix,a kávák is,totálra.Súlyra sokkal könnyebb,de nem véletlenül,ez biza műanyag az egész.Megfogásra ,érzetre is műanyag hatású,bár nem recseg.Kijelző szép ,fullHD,kalibrálható,teljesen jó.Hangzás átlagos,nem hangos,a mérnöki menüben kicsit felhúztam a hangerőt,de csak kicsit.GPS brutál jó,az összes Mix közül ebben a legjobb.Kamerák szart sem érnek,nagyon gyengék.Ujjlenyomat olvasó van,működik.Noti led nincs,Ledblinker Pro-t raktam rá.Amúgy gyors ,nem lagol,wifi is jó,net is hibátlan. -
DJGABI
addikt
válasz
fujifilm1 #35235 üzenetére
még délelőtt akartam linkelni
egyébként 4.3-as cucc, van olyan pletyi hogy Naptár/Play Music/etc-hez hasonlóan marketre is felkerül, szóval minden táccsviz, sense, stb (pl kínai) telefonokon is "élvezhető" lesz a stock kamera app.
photosphere-t csapassátok. bár gyro nélkül gondolom nem lesz frankó
(még nem próbáltam)
-
Flexy90
senior tag
-
barnam_
nagyúr
válasz
fujifilm1 #33353 üzenetére
Nem tudom jobb-e, de én most egy ilyet rendeltem: Sandisk 32GB
Ennél 30MB/s írási és olvasási sebességet írnak, szállítással együtt megvan kb. 7000 ft-ból -
BullZeye
veterán
válasz
fujifilm1 #33178 üzenetére
Rosszul tudod, a Samsung gyárt sajátot a Sandisk pedig megveszi "valakitől" és rányomja a saját logóját.
Akik nand flash chipet gyártanak, amelyik egyikétől megveszi Sandisk:
Samsung
Toshiba
Hynix (aki Samsungtól nyúlta a technológiáját)
és MicronEttől függetlenül jó mindkettő, és csak az ár/sebesség a mérvadó, egyiknek sincs túl nagy esélye, hogy tönkremenjen csak úgy.
Samsung mellett most azért döntöttem, mert hivatalos oldalon a Samsung feketén fehéren leír egy írás/olvasás értéket, amit neten lévő tesztek alátámasztanak, míg a Sandisk oldalán a lényeges, írási sebességről semmi adat nincs. De az olvasás így is 1,5x gyorsabb a Samsungnál (30vs48mb/s)
(#33180) ouzohuto
Köszi, fura is volt, hogy valahol 8 valahol 13mpixel volt írva leírásban. -
Flexy90
senior tag
válasz
fujifilm1 #33169 üzenetére
Kicsit kellett volna csak visszaolvasnod!
Rendeltem már tőlük 32Gb CL10 SanDisk-et! -
imicip
csendes tag
válasz
fujifilm1 #30919 üzenetére
Az asszonynak a note 1 is nagyon bejövős, de fehérben nehéz kifogni, 80 alatt nem is láttam használható, garis note-ot.
A 2 sim még nála nem létszükséglet, csak a látványosan fejlődő kínai telefonipar remekeit keresem, mint lehetséges alternatívát. Mint oly sokan én sem szeretném a trémobil zsebét tömni feleslegesen.
Tavasz óta (mit beszélek, olyan nem is volt) nyaggat, mikor rendelek már neki egy valamilyet, de a tesztedet kivárom, ne felejtsd el... -
kispredátor
csendes tag
válasz
fujifilm1 #30384 üzenetére
Mondjuk nem a turbó változat érdekelt volna, hanem a ...sima... 2gb RAM / 32 gb ROM -os változat. Csak azt nem értem miért hazudtak, ha úgyis viszautasitották a paypal fizetést. Vagy lehet ha WU, vagy más fizetési lehetőséget választottam volna most futhatnék a pénz után (is) ?
-
kosturica
őstag
-
fujifilm1
senior tag
válasz
fujifilm1 #28999 üzenetére
Sziasztok,
Emlékeztetőül: Készült egy Nyilvántartás az akkukról
Ma bekerült egy új oszlop. a ROM verzió -az is információ számotokra.
A Form első kitöltöltője .... wait for it ....
r3dwo0d Köszönjük...
Ha van kedvete futtassátok le este az AnTuTu tesztet és az eredményeket irjátok a "Nyilvántartásba" légyszives.
Én elinditottam a Galaxy Note N7000-on de használnom kellett telot 2 óra mulva....
Este ujrainditottam, de reggelre vmiért nem futott le... (60%ig meritette de kilépett a programbol vmiért.)Egyébként képernyőgyilkos egy progi. Legalábbis az én Amoled kijelzőmet nagyon féltettem hogy beég... (az hajlamos rá, állítolag.)
Az IPS kijelzők (legtöbb kinai csoda ilyen ugy tudom) nem hajlamosak a beégésre...De én kihagyom...
-
-
-
domedee
senior tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
fujifilm1 #28967 üzenetére
Működik, remélem nem csak ketten fogjuk használni
Mivel csak Te módosíthatod, így akkor írom mit kellene javítani: A G oszlop üres marad szerintem törölhető, az oszlopszélességeket úgy kellene belőni ne tördelje amit nem muszáj és Atutu pontszám van írva AnTuTu helyett
-
peter76bp
aktív tag
válasz
fujifilm1 #28903 üzenetére
Utólagos engedelmeddel kicsit formáztam rajta és betettem egy Screenshot oszlopot, hogy azért ne csak a beírások legyenek. Aki megcsinálta a telefonos űrlapot és van kedve az esetleg ehhez is csinálhatna egyet, illetve ugyanúgy meg lehetne oldani, hogy magában a táblázatban ne tudjon akárki kézzel módosítgatni, törölgetni
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest