- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem volt ilyen készülékem, magyar nyelv van benne.
Nem tudom azóta sikerült-e valamit szoftveresen kezdeni kamerával, mert anno a borzalmas és a siralmas között mozgott a dolog.
(Nem vagyok egy hozzáértő, így nekem az átlagos mobilok által készített képek tökéletesen megfelelnek, de az xtouch még azt sem hozta sajnos) -
törölt tag
válasz
Beni2360 #120849 üzenetére
A Baterry Dr-nál csak egy rosszabb, haszontalanabb és gonoszabb appot ismerek a Clean Master-t
Battery Percent Enabler -el egyébként megoldható volt a probléma, a boothang a Silent Boot-al (root nélkül mindkettő), de a borzalmas kamera képminőségre nem találtam megoldást.
Nincsenek nagy igényeim a fényképek minőségét illetően, de az már számomra is minősíthetetlen volt, sajnos. -
törölt tag
válasz
Beni2360 #120840 üzenetére
2x megpróbáltam, volt egy Bluboo Xtouch és egy LG G Flex 2.
Mindkettő elbukott, az LG nagy volt és nehéz, Bluboo idétlen bootsoundja és a kamerája miatt.
Ez van, ahogy öregszem egyre válogatósabb vagyok
Ja amíg el nem felejtem a Bluboo nem mutatta az aksi %-ot, és ez főbenjáró bűn -
törölt tag
válasz
Graphics #120802 üzenetére
Természetesen igazad van ami a verziószámot illeti.
Viszont még mindig ott vannak a Stagefright sebezhetőség, a nem működő értesítő led, random reboot, wifi signal eldobálás, stb.
Ezeket illett volna ota-n keresztül (ha már beletették) hivatalosan javítani.
OTA frissítés soha nem volt a 2 év alatt T11-re.
Ezért írtam, hogy ha lett volna support és javítás és még a hardver is megfelelő, akár frissíthették is volna.
Egyébként tényleg elégedett vagyok (most már) a készülékkel és nagyon nehezen válok meg tőle.
Apropó ha már itt tartunk, nem tud valaki ajánlani egy készüléket max 100 e forintig?
A Vernee Thor nekem tökéletes lenne, cserélhető aksival.
Minden paramétere megfelel az általam elképzelt készüléknek, csak ez a fránya aksi. -
törölt tag
válasz
Sanyesz. #120799 üzenetére
Egy cégnek aki saját maga dönt arról, hogy a készülékeibe milyen chipkészlet kerüljön bele, nem lenne szabad gondot okozzon ezen eszközök frissítése sem.
Egyszerűen tipikusan a "megvetted és kész HAHAHA, vegyél másikat ha nem felel meg" elvét követi.
2 éves a T11-es készülékem, hardveresen semmi gond nem volt vele soha (sem a kamera, sem az aksi, sem a bekapcsológomb ezek voltak a "gyakoribb problémák) nem jelentkeztek.
Nem indulgat újra, jó az értesítőled stb, mivel saját romot használok.(tehát ezeket sem ők oldották meg)
Vajon a THL T7-re lesz valaha marshmallow frissítés? (Az android N-t már meg sem merem említeni)
Ha nem lennének a lelkes portolók sehol sem lenne a THL legutóbbi 10-15 készüléke.
Tehát nagyon rendben van a készülék, szeretem is, de a support és a vásárlókezelés miatt "most" úgy tűnik, hogy soha többet nem veszek THL készüléket. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #113853 üzenetére
Egyik jelzőt sem szívesen venném magamra, egyiket sem érdemlem meg.
Inkább egy LELKES AMATŐR vagyok, de legalább büszkén vállalom.
(És ez nem álszerénység, csak tisztában vagyok a képességeimmel sok fiatallal ellentétben)
Nem hittem volna, hogy ilyen nehéz lesz megválni a T11-től.
Volt egy időszak amikor elégedetlen voltam vele, vagyis inkább a supporttal( ami nem létezik).
A T11 megfelelően vékony, nem túl nagy, jó teljesítmény, könnyű és minden szempontból jól felszerelt készülék.
HA előre akarok lépni, ez után túl magas lesz a mérce miatta.
Nem akarom elkapkodni és ha megérzem, hogy "ELJÖTT AZ IGAZI" majd csak akkor cserélem le. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #113838 üzenetére
Miért lépnél visszafelé?
[Comparison between Cubot X17, THL T11]
Kevesebb szenzor, kevesebb mag, kisebb aksi és gyengécske egyéb teljesítmény.
(Jó tudom, hogy nem az antutu számít, de akkor is)
Csak a 4G ami pluszba megtalálható benne. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #111290 üzenetére
Nem is kötekedésnek vettem.
Itt olvastam már róla ilyet is, de eddig nem keltette fel az érdeklődésemet.
Legalább annyira meglepődtem a hír hallatán, mit anno amikor az indiai Tata Motors felvásárolta a Jaguárt
Ennek adtam hangot, nem volt benne semmi rosszallás. -
törölt tag
válasz
zörgö #103104 üzenetére
[ THL W100] itt próbáltad már?
-
törölt tag
válasz
feripalijani #95445 üzenetére
Erre a következtetésre a méretéből adódóan jutottál?
Az 5" kijelzőhöz nem lesz karcsú egy kicsit a 960 x 540 felbontás? -
törölt tag
válasz
kenny01 #95432 üzenetére
Elárulná nekem valaki azt az óriási titkot, hogy mi értelme van átméretezgetni a partíciókat?
Nálam THL T11-en 16GB -van összesen 6 GB-ot 7,44 GB felosztással.
A 7,44 GB -os partíció teljesen üres, de egyáltalán nem érdekel, vettem egy 32 Gb-os SD-kártyát és még azt sem tudom megtölteni.
Minek ez a szélmalomharc, vagy csak szeretitek a kihívásokat? -
törölt tag
válasz
#79335424 #88820 üzenetére
Teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Én azt mondtam, hogy ha a készüléken CWM van akkor nem fog működni a Beállítások/Gyári adatok visszaállítása/ vagy ha igen akkor nem túl szerencsés módon (lásd mint a jiayu G3S-nél kb 10 percig forog körbe körbe, ha nem merül le közben)
Erre most te ismét elmondod, hogy nem biztos, hogy jó lesz.
Azt hiszem ebből indultunk ki -
törölt tag
-
törölt tag
Nem hinném, hogy ez az MTK telefonokra lenne kimondottan jellemző.
Azaz nem az MTK miatt, az olcsóbb árfekvésű telefonokra olcsóbb kamera szenzor kerül.
Van olyan készülék amire Sony van olyan amelyikre OmniVision szenzor kerül.
Bár nem vagyok jártas a fotózásban, de szerintem inkább ez lehet az oka. -
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #88523 üzenetére
Ez bizony igaz, nálunk a családban van egy teljesen fehér példány ebből a fajtából.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #88511 üzenetére
Lehet nem mind ilyen
és ez csak egy rossz széria volt
-
törölt tag
Ezért az árért nem várhat többet az ember.
A régi Motorola defy + -om az tuti vízálló volt. -
törölt tag
válasz
LordMarcus13 #88479 üzenetére
Nyomj egy gyári adatok visszaállítását és olyan lesz mint amikor kihoztad a boltból.
Ez a legegyszerűbb módszer
Persze ezt csak akkor, ha nem raktál rá CWM-et. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #88462 üzenetére
Nem tudom, hogy a lenovo esetleg a "hivatalos" oldalán közöl-e changelog-ot.
Esetleg nem lehet csak letölteni(telepítés nélkül) és belenézni, hogy mik vannak benne? -
törölt tag
válasz
aytukabozs #88458 üzenetére
Esetleg azt lehet tudni, hogy az a bizonyos szeptemberi OTA frissítés mit tartalmaz vagy mit javít?
Mert ha semmi lényeges, akkor kár bajlódni vele. -
törölt tag
válasz
#79335424 #88387 üzenetére
Még szerencse, hogy te oly magas szinten kommunikálsz.
Az én véleményem az ( és a másik 999 emberé is), ha nem volt szükségem arra az ételre az életemhez az elmúlt 20-30 évben már nem is lesz.
Remélhetőleg.
És vannak ételek amiket nagyanyáink még főztek és szerettek is, de mi már nem szeretnénk megenni.
Hát ennyit a kajás hasonlatokról. -
törölt tag
válasz
#79335424 #88383 üzenetére
Pedig sajnos igen, azt feltételeztem.
Mert 1000 emberből 999 -nek fogalma sincs arról, amit te indokként felhoztál.
De örülök, hogy így bevált neked az S2.
Mi 999-en majd veszünk valami újabbat, CIFS csatolás és soros port adapter csatlakoztatási lehetőség nélkül.
Nem lesz könnyű az életünk ezek nélkül, de majd megoldjuk valahogy
A legjobb telefon a Nokia 6110, mert az új vacakokban nincs infra. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #88293 üzenetére
A hátlap még el is menne, mostanában divat a bőr hatású cucc( bár nekem sem jön be)
A kamera kialakítása már jobban aggasztó, azon billeg a készülék az asztalon?
Hamar üveg csere lehet belőle, ha rossz minőségű az "üveg"(vagy műanyag). -
törölt tag
Tényleg elnézést kérek, hogy megemlítettem, hogy van egy ilyen lehetőség is.
Mivel ezt írta:
"Almás klón, a hungó leirásában szereplő kód utolsó 3 karakterét már nem hajlandó elfogadni"
Tényleg úgy gondolom, hogy ha az ember "gondban" van akkor minden lehetőség számít.
Még ha az időigényesebb is.Tényleg
Tényleg elnézésedet kérem -
törölt tag
válasz
Nagya21 #88198 üzenetére
Ezt is megpróbálhatod.
Egy program is hozzá.És egy leírás.
[Fix Android Mobile Phone Imei Forever]
Pár lépés az egész. -
törölt tag
válasz
pezo00 #88055 üzenetére
Vagy a poer gomb adta meg magát, ha semmire nem reagál.
Én is így jártam a Jiayu G3S készülékemmel.
A volume és a power button nagyon rosszul van bekötve a szerelhetőség szempontjából.
Szétszedtem, összeraktam és nem működött a volume gomb, szétszedtem újra nem látszott rajta semmi olyan volt mintha semmilyen sérülés nem lett volna rajta.
Természetesen mégis volt, az alaplapi csatlakozásnál engedett el valami.
Nem gyors csatlakozós (gondolom nálad sem) hanem forrasztott volt a cucc, kapott egy új forrasztást és azóta jobb mint újkorában. -
törölt tag
válasz
RVR400 #88054 üzenetére
Meg kell mondjam nem kicsit vagyok irigy, az én kis telefonom még csak az android 4.4-ről álmodik ezen pedig már Android 4.5.8 van, nem beszélve a 1920×1080 kijelzőről, 4GB RAM és 32GB ROM kombóról.
És mindezt kiszolgálja 4600mAH aksi.
A kamera Rear 18.0MP, Front 13.0MP
210 $ nem is sok egy ilyen kiépítésű cuccért. -
törölt tag
válasz
tboy93 #88000 üzenetére
Itt vannak mind a 10-en akik rendelkeznek ilyen készülékkel
Bocs magas labda volt, nem tudtam nem leütni -
törölt tag
válasz
#71562240 #87929 üzenetére
Mielőtt nekiállsz inkább tanulmányozd ezeket a cikkeket, mert nagyon nagy hiányosságaid vannak.
[Android alapfogalmak]
[CWM Recovery]
[CWM Recovery használata]
[SP Flash Tool használata]
[MTKDroidTools ] -
törölt tag
Ha biztosan a Sim-en vannak, nézd meg a Telefonkönyv-helyi menü* -megjelenítendő névjegyek-USIM pontot.
Vagy ugyanitt a Telefonkönyv-helyi menü*- Importálás/exportálás menüjét.
Ha megvan akkor már könnyen lementheted az sd kártyára vagy szinkronizálhatod a gmail fiókodba.
*" menü gomb
Érintőgomb, nem fizikai, általában 2-3 vízszintes csík a jele, és minden alkalmazásban az opciókat, lehetőségeket hozza elő." -
törölt tag
válasz
osztszoroz #87865 üzenetére
EZMIEZEZ?
http://gingergirls.blog.hu/ ? -
törölt tag
válasz
include777 #87822 üzenetére
Természetesen ilyen is van, de az elmondottak alapján ő nem a klónokra izgul, mert neki az is mindegy lenne ha nem az lenne ezért a pénzért.
Ergó teljesen véletlen, hogy neki éppen s4 klónjai vannak.
Nem akarom bántani ismeretlenül az úriembert (és ez is csak az én véleményem, és mint számítástechnikával foglalkozó ember mondom) de 2014 -re fel kellett volna nőni már addig, hogy a technikát ami kiszolgál bennünket (mert szükségünk van rá ahogy te is írtad kamerák figyelése,email, chat, stb) tiszteljük meg annyival, hogy egy picit jobban odafigyelünk rá.
Tapasztaltam olyat, hogy valaki ütötte, rúgta a számítógépét, mert az a buta nem azt csinálta amit ő akart.
Tehát vigyázzunk jobban egy picit az eszközeinkre és azok meghálálják. -
törölt tag
Aki itt van és kínai készüléket vásárol, az nem feltétlenül hülye.
De azt soha nem értettem miért is vesz meg valaki egy bármilyen klónt?
Azért, hogy az emberek a kávézóban felhördüljenek, hogy "NÉMÁÁÁ EGY XYIZÉJE VAN NEKIJE" ?
Nem veszik észre, hogy mekkora gáz.
Arról nem beszélve (és ezt nem a pénztárcám mondatja velem), hogy még az eredetijét sem venném meg soha.
1. mert tucat
2. mert mind egyforma és nincs benne semmi egyéniség
3. mert túlárazott
De ez természetesen csak az én véleményem. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #87752 üzenetére
Szerintem a telefon memória alatt a belső tárhelyre gondol, vagy nem?
Azaz a belső Sd-re.
Remélem -
törölt tag
válasz
futizoli #87734 üzenetére
Esetleg kicserélheted, ha más megoldást nem találsz.
[Original Jiayu G5 Back Camera Module ] -
törölt tag
válasz
janakbacsi #87655 üzenetére
Ilyen képet sem láttam már vagy 15 éve
, köszönöm neked ezt a retro érzést.
-
törölt tag
válasz
svgyula #87705 üzenetére
Egy 2011-es blogbejegyzés, lehet csak urbanlegends, de mit lehet tudni.
De a bejegyzéstől függetlenül osztom a véleményedet a 2-3 évnél régebbi sim kártyákat érdemes cserélni.
[SIM KÁRTYA CSERÉJE]"(ezért indul magától újra a készülék, nem hív rendesen, hamarabb lemerül a zsír új aksi)." STB-STB
-
törölt tag
válasz
kismércse #87660 üzenetére
Igen.
"Kétségtelenül az egyik legfontosabb szolgáltatása a custom recoverynek. Ez a funkció lehetővé teszi egy pillanatkép felvételét - más néven Nandroid backup - és mentését az SD kártyára, a beállításaidról és adataidról, amik a belső memórián vannak, beleértve az összes partíciót. Ezt a mentést később vissza tudod állítani a restore funkcióval. "
Hasznos olvasmány:[ClockworkMod Recovery használata] -
törölt tag
válasz
Kgabi56 #87600 üzenetére
4 zip van az oldalon, az utolsó egy recovery az neked van felrakva, így nem hiszem, hogy szükség lenne rá.
A másik három ahogy látom mind önálló romok, csak frissítve lettek.
Így tehát szerintem neked csak ez kell NEWMAN N1 - Update 3.11.7.
1. A letöltött .zip fájlt bemásolod az sd kártya gyökerébe.
2. CWM-et elindítod.
3. Lemented a fent lévő eredeti Romot a CWM backup and restore/Backup pontjával.
4. Wipe data/factory reset; wipe cache, majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
5. CWM főmenüjéből install zip from sdcard - choose zip from sdcard majd kiválasztod a gyökérbe felmásolt ZIP-et és telepíted!A mentések a legfontosabbak, ahogy mindig is.
Bár ilyen készüléket még nem romoltam, de remélem ott is ez a menete a dolgoknak.
Most nézem Gapps Not include úgyhogy csak ennek tudatában rakd fel. -
törölt tag
válasz
Kgabi56 #87596 üzenetére
A needrom-on 4 rom elérhető, belenéztem de csak egyben van magyar nyelv.
Gondolom a többi magyarítható jBart-tal.
[NEWMAN N1 - MIUI Update 3.11.7] -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #87566 üzenetére
+1
A Clean Master nevezetű dolognál nem sok veszedelmesebb és elterjedtebb van sajnos.
Nem tudom az emberek miért bíznak benne annyira.
Nálam is megfordult már néhány készülék, aminek az tette tönkre a lelkivilágát. -
törölt tag
-
törölt tag
Sajnálom, hogy így alakul ez a dolog.
De szerintem ne veszítsd el a hited a fórumokban.
Csak kicsit összeszedettebb és több információt tartalmazó kérdést tegyél fel, legfőképpen ha nem most kezdted te sem a dolgot.
De ha visszaolvasod, pont ez volt a lényeg, hogy nehogy téglára vágd a telót.
Mert ahogy írtam is a THL-eknél előforduló hiba, hogy a gyári recovery téglázza a készüléket wipeolásnál.
Viszont, ha CWM van felrakva akkor pedig a Beállítások/Gyári beállítások visszaállítása okozhat problémát.
Így ha nincs információd a készülékről akkor mindig lutri, hogy mi lesz a vége a műveletnek.
(ha ez vigasztal a kollégák valamelyik nap engem osztottak $ váltás témakörében)lazaazaz lazábban kell felfogni, nem olyan nagy dolgok ezek, hogy érdemes lenne komolyabb vitába bonyolódni
-
törölt tag
Jajj te ember, hát azt be kell látnod, hogy eléggé kevés információt adtál meg ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
1.hogy hozzam be a cwm-et? Miért van rajta cwm?vagy gyári recovery van rajta?
2.érdemes-e lecserélni a romot? Miért milyen rom van rajta?egy régi gyári, esetleg a barkácsolt egyéb?
Ez a vérpistike duma eléggé gyenge, ezt még én is tudom. Pedig én is azokban az években kezdtem amit említettél és én sem PC-n
De be kell látnod, hogy ezek után már mi sem voltunk könnyű helyzetben, mert ugye nem nagyon volt mire válaszolni.
Ja
3. az anyázáshoz, pedig már öregek vagyunk szerintem.Hagyjuk őket szépen békén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest