- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vvarpi
tag
válasz
Headless #108220 üzenetére
Thl 4400-as tulajként bátran ajánlom én is az 5000-es.
Akku 10 óra feletti kijelzőidőt produkál aktív használat és gps mellett is.
A 4.4.2-es rom-mal sokkal stabilabb és gyorsabb lett a gps.
Ebből is látszik, hogy a gps gyengeségét, pontatlanságát nem feltétlen csak a proci típusa határozza meg, hanem a rendszer optimalizáltsága is.
Folyamatosan keresem a méltó utódját, de még nem találtam meg.
Remélem lesz majd hasonló akkuval és kedvező árazással, no meg az azóta megjelent újabb funkciókkal (Nfc, glonass,lte, stb) felszerelt készülékük. -
pluhm
aktív tag
válasz
Headless #108217 üzenetére
A P6000-nél szoftveres lehet ez a probléma, mert a júniusi ROM frissítés előtt nem csinálta. Viszont egyéb esetben (gps-t nem használva) az üzemidő jónak mondható, hiszen 2700-as akkuval átlagos felhasználás mellet kényelmesen kibír 2 napot (bekapcsolt wifivel, vagy 4/3 G-vel, 2- 2,5 óra kijelzőidővel).
-
válasz
Headless #108214 üzenetére
Amennyiben az LTE nem szükséges számodra, a THL 5000-es egy nagyon jó készülék. Egyszer használtam a GPS-ét autóval való navigálásra, arra teljesen jó volt, de nem próbáltam gyalog-vagy biciklitúrán, viszont a 4400-assal mentem bicajtúrázni, és tökéletesen működött - egészen addig, míg egy balesetben el nem repültem a telefonnal együtt...
Személy szerint ha e kettő közül kéne választanom, és nem érdekelne a 4G, akkor nem az Elephone-t választanám, mivel annál mindig volt valami nyűg a készülékkel. Nem volt rossz, csak nem volt jó sem.
-
pluhm
aktív tag
válasz
Headless #108214 üzenetére
Üdv! Nekem P6000 van, de a gps szinte használhatatlan. Jól pozicionál, meg pontos, de iszonyatosan pörgeti a processzort, ezáltal melegszik és nagyon gyorsan merül az akksi. Én Sports Trackerrel próbáltam (olyan, mint az endomondo), egy óra futás után 60%-ról lement az akksi 15%-ra és tűz forró volt a telefon a processzornál. Utána olvastam, azt ajánlották, hogy a processzor frekijét kell lejjebb vinni ezeknél az alkalmazásoknál (kb. 900, 1000 mhz-re), akkor jó lesz. Én ezt nem próbáltam ki, sportra inkább egy régi, kis méretű telefont használok, ami futásnál is kényelmesebb, bicózásnál meg a bicós felső egyik zsebében elfér a másik mellett.
-
janaman01
addikt
válasz
Headless #98944 üzenetére
bruttó vagy nettó....akkor inkább már egy coolpad f1...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest