- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elin
tag
válasz
svgyula #113899 üzenetére
Szia!
Ööööö... melyik kettő is?
HUAWEI Honor 6 a GeekBuyingon is dual, és ha Mobileman adja, akkor is....
OnePlus X is, igaz, az meg nano simes, a UPC-nél meg azt olvastam, csak micro simet tudnak adni a nethez.
Xiaomi Mi4C Dual micro simes, ott a b20 nincs meg, de az nem tudom, mennyire zavarjon engem? MObilemannél szintén van ez is. -
elin
tag
válasz
fateless #113886 üzenetére
Hmmm... köszi!
Most lett még egy jelöltem, "szerencsére" még ez is friss-meleg, és semmit nem tudni róla.... -
elin
tag
Segítsetek ismét! Ti melyiket választanátok ezek közül, ha leginkább netezni, fotózni szeretnétek és csak néha játszani vele?
(Már teljesen belegágyultam a keresgélésbe, tesztekbe, összehasonlításokba, ez már nem tudom hanyadik telefon, amibe beleszeretek) -
elin
tag
Hát nem aléltam el a hazai online shopok BF kínálatától...
Geek-en találtam egy ZTE Blade S7-et... tetszetős (na, a színe az nem)
http://www.geekbuying.com/item/ZTE-Blade-S7-5-0inch-FHD-Android-5-1-3GB-32GB-4G-SmartPhone-Qualcomm-Snapdragon-MSM8939-Octa-Core-1-5Ghz-Front-13-0MP-Back-13-0MP---Green-356034.html
Szerintetek ez jó telefon?
CPU oké? Hálózati dolgok okék?
Keresgélnék valami tesztet róla, de nem nagyon akad. -
elin
tag
válasz
raulicio #113750 üzenetére
Még elképzelésem sincs, kitől veszem a mobilnetet, azért ezt a 2 szolgáltatót írtam csak, mert ezeknél tudom, hogy van. Ebbe a témába még bele sem mélyedtem, pedig hát a Telenor előfizetésétől szeretnék megszabadulni, visszamenni kártyásra és + netet venni mellé mástól. Óccsóé többet
Fogalmam sincs, kik adnak még mobilnetet, de ennek majd egy másik fórumon utánanézek -
elin
tag
válasz
Outlander #113727 üzenetére
Ezek a hírek nagy megnyugvással töltenek el...
Köszönöm!
Akkor kereshetek akár olcsóbb árkategóriájú telefont is? ... standby-ból van rengeteg. Nézem majd a Fekete Pénteki kínálatokat.
Olvasás utáni szövegértés... sajnos egyre kevesebb embernél van jelen - akkor bizakodó vagyok. -
elin
tag
Sziasztok! Mobilt szeretnék cserélni, és egy dual simesre. A kiszemeltem a Honor7. Mégpedig olyan okból kifolyólag, hogy valamelyik kábeles szolgáltatótól (UPC, DIGI) vennék mobilnetet, és az ő sim-jüket tenném az egyikbe, a másikba a telefonét.
- Szeretnék egyszerre elérhető lenni és netezni, ezért ugye Dual Active telefonok jöhetnek csak szóba?
- A mobilnet simjét is lehet nano és micro formátumban használni? (Bocsi, ha hülyéket kérdezek, na)
- Kell valami tudás a beállításához?
- Olvastam itt valami B20-ról, meg frekvenciákról..... ez a telefon tudja venni az akadályokat?
- Ha valaki használja így a dual telóját, legyen szíves írja le a tapasztalatait!!!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest