- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
honnan és milyen áron rendeltétek a g3-at?
-
-
szpali
addikt
Üdv mindenki!
Reggel megrendeltem az U8836D-t a tmallbox-ról, 225$+3$ singpost.
Tűkön ülve várom a fejleményeket(2 órával később kaptam hírlevelet, hogy a G3 raktáron van, szintén 225$-ért...
)
-
cocus007
tag
Egyébként ezeken a klón telókon milyen a tv-zés próbálta már vki? És ha megszűnik az analóg tv ki lehet dobni a kukába a készüléket - már ha vki csak erre használná?
-
beers
addikt
G3 fronton itt tartok:
[15:53:36] beerss: Hi! G3 is in stock? When can you send?
[15:54:05] Amokbuy: if you pay today
[15:54:16] Amokbuy: ship it tomorrow
[15:54:29] Amokbuy: we sell many since last weekRoot és recovery itt van elvileg, de én ezekkel a kínai oldalakkal nem boldogulok!
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Egy kedves hölgy szeretne mindenképpen dual-simes mobilt vásárolni a nagyon közeli jövőben.
MyAudio Phone5-öt nézte ki, illetve egy ATAB5 nevűt.
Én még találtam egy HTC Desire V nevű masinát is, de túl részletesen nem volt időm vele foglalkozni.
Nagyon megköszönnék mindenféle jótanácsot, ötletet, tippet!
-
chinaminman
tag
Megjött az N1-em, most is róla irok, beszámoló késöbb, mert most dolgozok,de eddig nagyon tetszik!
-
b0bcat
addikt
válasz
lajossss #9772 üzenetére
Ez durva... Lemondják a PP tranzakciót, majd felhívnak, hogy küldd a pénzt WU-n keresztül?
De azért azt is tegyük hozzá, hogy olvasható itt kb. 50 negatív vélemény, miközben lehet, hogy több száz pozitív vélemény is van a másik oldalon...
Persze a kiszámíthatatlanság sem egy jó erény egy üzletnél.
-
feca81
aktív tag
nos a ttmalls-os G3 kudarcba fulladt, most beszéltem velük online. Még a jövő héten se kapnak G3-at. Tök jó, hogy azt mondták, hogy az október 23-ai héten lesz. Igaz csak azt nem mondták melyik évben... Megbeszéltem velük,indul a dispute, jön a refund...
-
ZaXXoN
tag
Van pár webshop a világon... Egy sorrendnek csak úgy lenne értelme, ha szűrni tudnál minimum arra, hogy mit árulnak, honnan szállítanak és hova. Ez viszont praktice kivitelezhetetlen adatbázist igényelne.
Vagy téged az érdekel, hogy a sarki zöldséges megbízhatóbb-e, mint egy kínai telefonárus? -
osztraksajt
őstag
A fastcardtechnél vigyázz, mert ott ha az opciók között átkattintod hogy 1GB ram akkor ugrik az ár 175 USD-re.
Elvileg a G2 kijelzője szebb/nagyobb a fényereje, valamelyik külföldi fórumon láttam egy összehasonlítást ahol pont az IPS panelokat taglalták fényerő/színek szempontjából Most hirtelen nem tudom hol, de már volt 1-2 hónapja biztos hogy olvastam, de ha nagyon kell előtúrom valahol ha lesz egy kis szabadidőm.
-
feca81
aktív tag
-
GIJoe
addikt
205 $ neked korrekt ár? Nagyon nem az...
www.fastcardtech.com 155$
Minideal 175$
Aliexperess 168$ -
GIJoe
addikt
válasz
osztraksajt #9761 üzenetére
a G2 szebb a képe < ebben biztos vagy?
-
LámaZ
addikt
válasz
lajossss #9772 üzenetére
Na, ugye, hogy megmondtam!
----
Olyan gagyi ezeknek a webshopoknak a keresője. Sehol nincs egy normális szűrő, ahol több szempont szerint tudnád szűrni a találati listát.
Talán az aliexpressé a legjobb, de ott is, ha pl. kiválasztottad a GPS-t sok egyéb szempont, pl. wifi, eltűnik. -
_Karesz_
tag
Hát ez a szingapúri posta sem kapkodja el a csomagküldést.
Több mint egy hete "Célországba elküldve" az állapota.
-
cocus007
tag
válasz
pmikloska #9767 üzenetére
Ja hát 40ért tényleg elég drága - csak gyorsan belinkeltem mondjuk az elsőt amit találtam - mondjuk én 1 forintot se adnék érte + ezek közt is vannak különbségek,legalábbis a leírás szerint. Csak agyalágy
"sógornőm" nézett ki most ilyen telot,és majd le kell beszélni róla (mindezt azután h 3 hónapja csak sony go kellene neki, azért kicsit nagy ugrás)
Mer ilyen csiga procival ha tud wifizni és lehetne netezni sztem az kínszenvedés, java játékok már nagyon elavultak és tv-t nézni 240*320as kijelzőn elég gagyi lehet... de szóljatok ha máshogy gondoljátok
és tényleg van csomó ember aki meg is veszi vaterán -
osztraksajt
őstag
A rezisztívnél a fizikai nyomást érzékeli, egy görgetés pl hatványozottan nehezebben megoldható mert gyakorlatilag végig kell "szántanod" a kijelzőt, míg a kapcitívnál elég ha hozzáérsz. A rezisztívnél rugalmasnak kell lennie a felületnek hogy benyomódhasson az érzékeléshez, a kapacitív viszont edzett üveg jellemzően. Azon kívül rezisztív multitouch ugyan elvileg létezik, csak még senki sem látott olyat.
Röviden: rezisztív = gagyi.
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
osztraksajt #9761 üzenetére
az etotalk-on most lett a g2+ elérhető, korrekt áron!
-
osztraksajt
őstag
válasz
fateless #9759 üzenetére
Ezúton is köszi a hozzászólást, én a V970 és a Jiayu G2+ között vacilálok, nagyjából egy árban vannak.
V970:
+ nagyobb felbontású kijelző
+ support
+ magyar nyelvJiayu G2
+ nagyobb kapacitású dupla akksi
+ előlapi kamera
+ szebb kijelzőVan esetleg valakinek mindkettővel tapasztalata?
-
sasa311
veterán
Ezzel még nem is lenne baj - 32$ + 8 $ posta = 40$ = 9,000 HUF, korrekt profit vatera jutalékkal együtt is.
A baj, hogy ezeknek 99%-a nincs is raktáron (ergo a paraszt nem a saját f@szával veri a csalánt), hanem kifizeted neki ELŐRE és ő megrendeli neked a saját címedre kínából! Aztán sz0pjál te, érdeklődni sem tudsz merre jár, reklamálni pláne nem, garid sincs, ha a vám megállítja te szívod meg... Görénység.
De amíg ilyenek vannak egyszerűen nem éri meg behozni saját kontóra eladásra telefonokat, mert 3,000 ft profitért senki nem fektet be, a parasztnak hiába magyarázod, hogy ez egy 600 mhz-es ócska fos, nem fog többet fizetni az MT6577-es dual core-ért.
-
+ előlapi kamera
Ez csak személyes preferencia kérdése, de én még nem használtam a telefonon az előlapi kamerát (gondolom azért, mert skype-on is ritkán videótelefonálok, olyankor meg a tabletet használom. Utcán sétálva skype-on csak a hanghívást használom, akkor nem gond, ha véletlen pl átvált 3G-ről EDGE-re).+ gorilla glass
Nem tudom, mennyire lehet hinni a gorilla glass kiírásnak, hogy tényleg az van-e benne. Nekem a kijelző még nem karcolódott ,se ma rajta levő fólián nem látszik semmiféle karc, miközben egy esést követően a kijelző melletti krómcsíkról már lepattant egy pici darab.+ nagyobb aksi a huawei javára
Korábban egy HTC Sensationt használtam a gyári akkujával, illetve egy 2300-as akkuval, ami mindkettővel az én felhasználási módom mellett (állandóan bekapcsolt WiFi, BT, HSDPA, sok net, hívások, sms) épp kibírta egy napig. A ZTE V970-es többnyire 30-40% körül zárja a napot a kezeim között!!Szóval az, hogy mekkora számot írnak az akku hátuljára, még nem jelenti azt, hogy jól bírja, vagy jól optimalizált.
Emellett pedig az MSM8225-ös proci gyengébb is az MTK 6577-nél (ez utóbbi közelebb áll az MSM8260-hoz - azért számít ám az, hogy A5-ös vagy A9-es)
Jó készülék a Huawei, a tabletemet nagyon szerettem tőlük, de ha az előlapi kamera nem létszükség, én inkább a ZTE v970-et venném/vettem.
-
LámaZ
addikt
Ez meg miért ilyen drága? (költői kérdés)
-
LámaZ
addikt
Miért ilyen olcsó ez a Tianji x720d?
-
psycho069
csendes tag
Kollégák!! M-Tech aTab 5 -re tud valaki valami infót?
Root, új droid.. stb???? -
cocus007
tag
Bocs de most nem nézem végig miket írtatok.
Vett már vki pl vateráról iPhone-hasonmás dualSIM-es, tv-s telefont? Mint pl ez [link]
Erősen kétlem hogy ez Quad-core os,mint a matricán,de még a dualt is... meg eleve nem írnak róla kb semmit ami furcsa. meg minek ilyen teloba tv, lehet azt használni mondjuk panelrengetegbe? -
b0bcat
addikt
válasz
Novicsok #9741 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Tiszta sor, hogy azért írtál 27%-ot, mert az áfára gondoltál.
Te már a második vagy, aki azt írja, hogy a PandaWill-ről rendelt, és minden rendben volt. (Amivel ugyebár nem cáfoljuk a fórumtárs panaszát, aki pórul járt velük...) Én először kínai tablet-es körökben hallottam erről az oldalról, és ott nem olvastam panaszt róluk, de ez persze semmire nem biztosíték.
Így viszont egyre jobban hajlok a B930 felé a PW-ről rendelve...
(Közben a guglin kutakodva azt találtam, hogy az MTK6515 erősebb cucc, mint az, ami az Y200-amat hajtja, tehát ezzel sem lehet gond. Elvileg.)
szerk.: Az hogy lehet, hogy ez a B930 csak a PW-n van 4-es Androiddal, míg máshol 2.3-assal kínálják? Lehet, hogy a PW verzión ICS-re skin-ezett GB van valójában?
És mennyire lehet elhinni vajon, hogy beszél a készülék magyarul?
-
devast
addikt
Én még várnék azzal... $288 egyszerűen túl drága. Nexus4 miatt bukták az usa-t, kb teljes egészében ebben az árkategóriában. Másrészt olcsóbbnak kéne lennie, mint a 6577-nek. Most az megy, hogy aki előbb kihozza az első kínai 4magosokat, az annyit kér értük amennyit akar. Mikor majd minden normálisabb gyártó elérhetővé teszi a saját 6588-as felhozatalát, és nincsenek ellátási gondok, nagyon meg fog zuhanni az áruk. Kicsit kezdünk elszállni a valóságtól. $300-ért kínai klón telefont?
-
GIJoe
addikt
hetek hanem hónapok óta ki van téve a fastcardra "OUT OF STOCK" kiírással...
(nyugodtan kihagyhatod a köztes oldalt, tehát: http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=7602)Ennél jobb vételnek tűnne ha lenne a Newman N2
- Samsung Exynos 4412 1.5GHz quad-core processor
- 4.7 inch HD screen, 1280*720 pixel display
- Gorilla Glass screen, protect your phone against scatch
- 1GB RAM / 8GB ROM
- 13MP ISP rear camera, 2MP front camera
- 2500mAh high capacity batteryThe Newman N2 accept PRE-ORDER now, lead-time in this term: December 10th, - December 20th, 2012. (This phone is not in stock, if you want to pre-order this phone at discount price, you need complete payment now)
* The list price is $299.99, and the pre-order price is only $269.99.
-
kugli81
aktív tag
Érdekelne s3 klón fehérben.Ahol látom irnak magyar nyelvet ott 2gb rom van mindenhol.Valaki tud nekem egy mt6577 es s3 fehér klón telót 4gb rommal asszonynak kellene.... 4,7" 5" is jó...
-
Novicsok
tag
Bocs, mivel én csak 1 db rendelésre gondolok, az mindig 150 EUR alatt van, ezért csak a 27% áfa van, a vám 0.
Magam a pandawill-től vettem az utóbbi időben, nem volt gond.
Legrészletesebben az oroszok tárgyalják ezt ki:
Fekete lista:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=14&t=14
Pozitív lista:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=14&t=5
Ezekből ki lehet hagyni az oroszokat kiszolgáló webshop-okat, akiket főleg az orosz nyelv használata miatt kedvelnek. -
beers
addikt
Kezdenek alakulni a 6588-as telefonok is!
Egy SG III klón 288 usd! -
Gyuszkoo
tag
LT29i-vel találkozott már valaki élőben?
-
kiskatz
tag
Sziasztok!
Szeretném az Iphone 3GS-emet lecserélni valami androidos telefonra.
Ami fontos lenne az a 3G, GPS, esetleg mobilnet megosztása.
4.5 - 5 kijelzőméret, ha lehet IPS.
Láttam igen jónak tűnő Galaxy SIII klónokat amik igen tetszenek.
Esetleg tudnátok ajánlani megbízható típust és beszerzési helyet.
Max 200USD-t szánnék rá.
Előre is köszönöm! -
Gyuszkoo
tag
válasz
chinaminman #9664 üzenetére
Most egész sok a free shipping-es (+3$) cucc az etotalkon. Mivel szállítanak? Erre vonatkozólag nem találtam infót?
-
b0bcat
addikt
ZaXXoN: Köszönöm a listát!
Körül is nézek rögtön a megbízható oldalakon.
hevizms: Köszönöm. Ennek a nagy részével én magam is tisztában vagyok, hiszen - mint írtam korábban - rutinos HK-ból rendelő vagyok, csak soha nem rendeltem mobilt... Azt lehet tudni, hogy a mobiltelefonnak mennyi a vámtarifája (üzlet -> magánszemély viszonylatban, 150 ajró összérték felett)?
-
hevizms
addikt
Az EU vámterületén kívülről érkező küldemények esetében magánszemélyek közötti forgalomban 45 euró értékig, kereskedelmi forgalomban (ideértve a magánszemélyek által külföldi cégtől megrendelt árukat is) 22 euró értékig vám- és áfa-mentes a küldemény. Az ezeket meghaladó összeg esetén 150 euró értékig vámmentes a küldemény, de 27 % ÁFA terheli.
Magánszemélyek közötti forgalomban:
151-700 euró közötti érték esetén 2,5% vámot és 27% áfát kell fizetni.
701-999 euró közötti érték esetén a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 27% áfát kell fizetni.Magánszemély által megrendelt áruk után (e-kereskedelem):
151-999 euró közötti érték esetén a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 27% áfát kell fizetni.
1000 euró vagy az ezt meghaladó érték felett a kereskedelmi vámszabályok érvényesek -
ZaXXoN
tag
Zömében pozitív tapasztalatok:
http://mixeshop.com/
http://ttmalls.com/
http://etotalk.com/
http://www.minideal.net/
http://www.zopomobileshop.com/Pozitív és negatív tapasztalatok:
http://pandawill.com/
http://tmallbox.com/
http://fastcardtech.com/
http://www.cellphonemic.com/
http://www.ciscam-china.com
http://www.priceangels.com/ -
b0bcat
addikt
válasz
Novicsok #9715 üzenetére
"Miért lenne más, mint bármire: 27 %."
Nem kevered véletlenül az áfával? Én vámot kérdeztem. 150 ajró fölött azt is kell ugyebár fizetni - a 22 ajrótól fizetendő 27% áfán felül -, de nem mindegy, hogy 3,2%-ot vagy 25-öt. Bár most kapcsolok, hogy én biztos 150 ajró alatti értékben rendelnék (szállítással együtt), tehát mindegy is...
"...rögtön egy tucat webshop linket kapsz"
Ez így van, de még csak az 1400. hsz. környékén tartok a visszaolvasásban, és érdekelne, hogy ki melyik webshop-ot tartja megbízhatónak. Eddig a tmallbox és az ahappydeal merült fel megbízható boltként, de keresek továbbiakat is.
szerk.: És természetesen köszönöm a választ!
-
m165le
csendes tag
Nem találom a menüben, hogy hol lehetne beállítani, hogy a számomat híváskor elküldje a hívott félnek.
4.09 -es magyar szoftver van rajta.
Ha valaki tudja légyszi írja le. -
kiskatz
tag
Sziasztok!
Szeretném az Iphone 3GS-emet lecserélni valami androidos telefonra.
Ami fontos lenne az a 3G, GPS, esetleg mobilnet megosztása.
4.5 - 5 kijelzőméret, ha lehet IPS.
Láttam igen jónak tűnő Galaxy SIII klónokat amik igen tetszenek.
Esetleg tudnátok ajánlani megbízható típust és beszerzési helyet.
Max 200USD-t szánnék rá.
Előre is köszönöm! -
oris
aktív tag
válasz
Csari93 #9720 üzenetére
Be lehet állítani, hogy melyik kártya legyen az alapértelmezett -hanghívás, -sms, -adat kártya, de lehet azt is választani, hogy hívásonként rákérdezzen. Sms írásakor, küldéskor is választhasz a kártyák között.
A gyári tárcsázó a híváslistában is külön-külön jelöli a két kártyáról bonyolított forgalmat (ha jól láttam a voip forgalmat is tudná külön kezelni). -
Csari93
aktív tag
Sziasztok!
Hogy működik együttélni 2 sim-mel? Honnan tudja a telefon, hogy a kimenő hívást melyikről bonyolítsa, miről 3g-zzen, stb? -
Tribebo
csendes tag
T. Szaktársak!
Ma reggelre a Zp100-som elhunyt, azaz este még volt töltés 65%, reggelre teljes sötétség, töltést nem veszi, akku nélkül töltőn, gépen sem reagál semmire. Valaki találkozott már ilyennel? Van valami megoldás. A készülék idény nyári ICS-sel gyári szoftver állapottal.
Most magam alatt vagyok. -
berigazek
őstag
THL W3+ akksiról egy kicsit 2 SIM-el használva mindig:
Tegnap reggel 08:00-kor 100%-osan feltöltve...
Azóta 20 SMS-t írtam,15 perc beszélgetés,15 perc 3G e-mailezés,5 db.fénykép készítés.
Jelenleg 77%-on az akksija,kiváncsi leszek meddig bírja a ,,Stand By" módban?! -
b0bcat
addikt
Ahogy most olvasom az elejétől a topikot, találtam egy érdekes hsz.-t (800. és 900. között), amely szerint mobiltelefonokra 25% a vámtétel. Meg tudja ezt valaki erősíteni vagy cáfolni?
-
b0bcat
addikt
Tőlem nem kell elnézést kérned - nekem is ma ajánlotta egy kolléga. És bár lehet, hogy kisebb a választék, mint máshol (én sajnos nem sok webshop-ot ismerek), nekem szimpatikus, hogy milyen részletes, többnézeti fotókkal illusztrált leírást adnak több készülékhez is. Az mondjuk feltűnt, hogy nem lehet MTK 6577-re szűrni. Te pl. honnan rendelnél?
-
tlac
nagyúr
ha így nézzük, ez a topik is szinte csak arról szól, hogy rendeljünk Kínából olcsón telefont és ez is elég sok utánaolvasást igényel (és ha megékezett, hozzáértést, hogy a "kínai szemetet" letakarítsuk róla, rendbe tegyük a romot)
sokan inkább vesznek a boltban egy telefont és késza másik téma is hasonló, én sem beszélek sokat, de hajt a kíváncsiság, érdekel a dolog, és akkor meg már nyilván használom is a tudást (pl. a pont a héten hívtam egy rokonomat az amerikai mobilján itthonról, kereken 0 forintért)
de mindkét eset hosszú távon megtérülhet (csak egyszer kell utánajárni alaposan, pl. telefont meg többször is lehet venni idővel)
-
LámaZ
addikt
Az az igazsag, hogy nalam egyre kevesebb a mobiltelefonalas. Az erdekes emberek kozul mindenkinek van ingyenes voipja. Ha meg surgos a dolog, annyi mobilszamlatki lehet fizetni. Minden mas megoldas ennel csak dragabb lehet, nem beszelve a sok trukkozesrol. Szerintem a legtobb ember igy vanezzel: inkabb fizet par forinttal tobbet, mint tobb szaz hsz-t elolvasni, beallitasokkal kinlodni stb.
-
tlac
nagyúr
válasz
chinaminman #9704 üzenetére
igen, a voip szolgáltatónál be kell regelned a saját számod (lehet többet is) és akkor callbacknél azt fogja használni
callbacknél csak addig kell a net, míg a szolgáltató szerverénél beállítod, hogy kik között létesítsen kapcsolatot -
chinaminman
tag
Off
Ezek szerint lehet olyat csinálni, hogy a netes kártyáról a másik sim-re kéred a callback-et?
Vagyis simán inditasz egy callback-et, miközben csak a másik kártyán van net, utána kapod a hívást és a másik kártyán megszakad a net, de akkor már nincs is rá szükség, mert GSM-en megy a beszélgetés.
Ha hülyeséget írok, akkor bocs, de ez még új nekem.
Válaszolhatsz a másik forumban is, hogy ne legyen annyi off, csak azért itt kérdeztem, mert ugye itt két kártyáról van szó. -
b0bcat
addikt
El nem ítélhető módon elkanyarodott a beszélgetés minden egyéb irányba...
Hadd kérdezzem meg tehát még egyszer (ígérem, utoljára): az MTK 6515 fél giga RAM-mal párosítva hozhatja egy Huawei Ascend Y200 szintjét? (Kettes számú kérdés: ki tud olcsón jó - legalább az Y200 teljesítményét hozó - 5 collos modellt?) Előre is köszönöm!
U.i.: Az ahappydeal.com oldal nagyon tetszik.
-
tlac
nagyúr
valóban, de annál összetettebb, hogy itt pár mondatban összefoglaljam
ha kérdésed van, amott beszéljük meg, itt off topik
(a skype-pal telefont drágán tudsz csak hívni)nekem majd a duál slim-es telefonnal az a tervem, hogy az egyik kártya lesz egy legolcsóbb netes kártya, a másik slotban pedig a mostani kártyám lesz
és ezzel a párosítással plusz a voip-vel, hasonlót fogok elérni töredék áron, mint amit a drága előfizetéses csomagok nyújtanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Zelda Játékok
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest