- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, vettem itthon egy Mo.-ra frissen érkezett Alcatel OT-997D kétkártyás, Android 4.0-ás, 1GB RAM-os, 1Ghz dual-core MTK csippel szerelt telefont. (Forrás: mobilexpressz.com) Jó tesztet olvastam róla, és egyelőre -- két nap után -- tényleg meg vagyok elégedve vele, gyors, minden átlag-alkalmazás gond nélkül fut rajta. (Azért írom, hogy átlag-alkalmazás, mert játékokból csak egy pár egyszerűbbet -- pl. Pasziánsz,stb. -- használok, erőforrás-zabálókat nem.)
Tehát minden műkszik, egy progi kivételével: iGO Primo 2-t próbáltam rá feltenni, ugyanazt, ami gond nélkül fut a sokkal gyengébb BLU Studio 5.3 telefonomon (650 Mhz MTK proci, 512MB RAM, stb.). De az új Alcatelen nem indul meg. Feltelepül, de első futtatáskor ezt a hibaüzenetet adja: "Error. User inteface resolution [0x0] is not supported or compatible skin cannot be found. Exiting application."
Nem tudom, mit tegyek, hiszen mindkét készülék 480x800 felbontású. Más fórumon kaptam mindenféle tanácsokat, mit változtassak a sys.txt-ben, meg a data.zip-ben, párat próbáltam is, de nincs eredmény. Meg különben is, akkor a BLU-n miért megy gond nélkül, ha rossz valamelyik érték ....
Nektek van valami ötletetek?
Üdv.,
Tibor
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #9098 üzenetére
Neki, ha jól emlékszem 15-e körül adták fel. Szóval sanszos, hogy a 21-i küldemények a jövő héten még nem jönnek meg
-
GIJoe
addikt
Akit érdekel olcsó dual sim mobil: Y9300+ 56$
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #9092 üzenetére
Státuszom változott!!!!!
RF106125355SG 15-10-2012 27-10-2012 Arrived at overseas (Country code: HU)
Vajh mikorra hozza ki a posta?
-
siryeti
tag
válasz
banderasz77 #9092 üzenetére
Köszönöm.
Ante-ról, kicsit kalandosan, először G3 előrendelésnek indult ez is azután meg hogy ne csússzak ki a paypal védelemből, meg türelem is fogytán, változtattam erre, a nagy ünnepek előtt egyeztetve emailben velük, ráfizettem gyorsan, erre közölték hogy nincs fekete, csak ünnepek után.
Ideg , várakozás, hitegetés, paypal vita....
Tehát így, alkudozások után végülis 250 dodó lett kb. -
krisztian07
tag
Jól írod, hogy ismerned kell a szervizest, mert előfordulhat hogy elhajtanak. Ismerősöm Samsung i900 Omniájának a kijelzője beadta az unalmast. Elsőre szó nélkül kicserélték, majd mikor fél évre rá másodszorra is tönkrement elutasították a garanciát. Azt mondták, hogy a töltő csatlakozóján oxidáció van, tehát beázott. Ő hiába mondta, hogy nem és a telefon egyébként működik, csak a kijelző máshol érzékel mint ahol nyomja nem érdekelte őket. Persze szívesen megcsinálják egy 20-asért és így talán el tudja adni 10-ért. Tuti biznisz.
-
siryeti
tag
Sziasztok, Zopo tulajoktól kérdezném :
végre megvan a ZP300+-am , nagyon tuti, Imax mozi kijelzővel,
minden tetszik rajta de nem tudom flashelni a romot.
Mindent letöltöttem, driverek telepítve, flashtool indít , teló csatlakoztat, de nem ismeri fel a telót, írja hogy csatlakoztassam. Snappea telepítve, mindent lát a telón.
Mindent a zopo oldalán lévő videó szerint csináltam.
Windows7 64bitHa van valami ötlet jöhet, köszi
-
Sir Riccio
addikt
No, srácok, addig jutottam az x299-ivel, hogy van Root és GAPPS, viszont nincs GPS, 3G és Magyar nyelv, és ezek vélhetően nem is megoldhatóak (mert ugye kérdés, hogy most akkor végülis MT6515 ill MT6575 van-e benne). Mindenesetre mivel nekem fontos a GPS és később talán a 3G is az lesz, érdekelne valakit a cucc? Akinek ez a kettő nem fontos, jól járhat vele, nagyon szép a kijelzője és gyors is.
-
berigazek
őstag
Egy a lényeg:már nem olyanok,mint régebben :-(
(Tisztelet a kivétel!) -
hevizms
addikt
Ezzel nem is lenne semmi gond ha mondjuk ezt irnák,ami elnézve a helyzetet még igaz is lenne"sajnos még nincs készleten,de igéretet kaptunk a gyártótól és 1 hónapon belül biztosan lesz.Hogy pontosan melyik héten azt rajtunk kivül álló okok miatt nem tudjuk pontosan megmondani"
Ehelyett konkrét időpontokat irnak némelyek,pld pénteken feladjuk,vagy most épp nem jutott neked a pénteki szállitásból de hétfőn biztosan küldjük.Persze tudja ő is hogy ez nem igaz,szóval HAZUDIK!!!!
Nem kell őket védeni.Hazudoznak csak azért hogy náluk rendelj. -
ZaXXoN
tag
válasz
XM-L T6 #9064 üzenetére
Az ebay-en ugyanúgy ott állnak sorba a kamuárusok. Hamis memóriakártyák, rossz aksik, semmit se küldő emberek. Ha nem bírod a feszültséget, akkor ne neten rendelj, hanem menj be a boltba, ahol ismered a szervizes józsit.
Ami a kínai kamuzást illeti, tessék figyelembe venni a kultúrák közti különbséget. Az, ami nekünk hazug hitegetés, náluk sokkal inkább kedves reményéltetés. Keleti kultúrákban sok helyen kifejezett udvariatlanság egy kérdésre nemet válaszolni.
-
sasa311
veterán
válasz
XM-L T6 #9064 üzenetére
Mindegyik kínai kamus, mint az állat.
Mikor lesz nekik készleten akkor meg fogod kapni a telefont, de a hazudozás az folyamatos. Mielőtt fizetnél minden van készleten, persze, holnap tudjuk is küldeni, fizess csak.
Aztán mikor fizettél akkor jönnek a gubancok, hogy jajj hát nem elfogyott, de majd jövő héten jön, válassz mást, kihagynak belőle ezt-azt, stb...
sajna ez ilyen.
-
berigazek
őstag
Gratulálok srácok,hogy a pénzt visszakaptátok Wang úrtól!
-
RBJ
addikt
Hónapokig ment a hypolás G3 ügyben. Még mindig senki ne jutott hozzá? Lehet kamu telefon.
Lenovo 660
ez mitől vízálló ha a hátlap alatt vizes.
[link] -
krics
tag
Alin eladotol fugg, van-e paypal, persze tobbnyire nincs, de naluk is van buyer protection, es a vevonek csak akkor utaljak at az osszeget, ha a vevo konfirmalta, hogy rendben megjott a cucc. A vevonek erre bizonyos ideje van, multkor nekem 30 nap volt, most 45 nap, ugyanis 3 napja onnan rendeltem g3-at Best Cash nevu eladotol 204 dollarert szallitassal egyutt (S'pore post). Csavo szerint valamikor jovo heten kapjak meg a telokat a gyarbol es a megrendelesek beerkezesi sorrendjeben postaznak.
-
feca81
aktív tag
válasz
XM-L T6 #9064 üzenetére
jó kérdés. egyik áruházra se mondhatom,hogy 100%-ig megbízhatóak. mindegyik sunyi. van akinek gond nélkül megérkezik a cucca, van akinek ugyanattól nem, vagy hiányosan.
én személy szerint ezeket tartom megbízhatóbbnak, mint a többit:
ttmalls, etotalk, tmallbox, pandawill, mixeshop, antelife, android-sale, lightake, fastcardtech.
ismétlem, egyik se tökéletes! szived joga, melyiket választod... -
ouzohuto
senior tag
G3 talán itt
illetve gy video ide mutat -
GIJoe
addikt
válasz
XM-L T6 #9050 üzenetére
tudom, és lesegetem 12h ként van e, ha igen veszem meg...
Etotalknál van, de 275$ pöttyet túlzás... -
tlac
nagyúr
ez a hivatalos szerintem
http://shop.ejiayu.com/
itt a lenne g3, ha éppen kapható lenne -
GIJoe
addikt
ki tudja, de vajon a http://www.jiayumobileshop.com/ valódi v kamu ez is?
-
tlac
nagyúr
Jiayu G3-ról egy kis infó, ha ez igaz, akkor kár várni
[link] -
GIJoe
addikt
Beszart az E52-sem totál, muszáj leszek 1-2 héten belül venni, mégpedig egy Umi X1-et szeretnék
Ha valaki látja valahol, értelmes áron (fastcard 160$) jelezzen -
tuxihome
csendes tag
-
sasa311
veterán
válasz
XM-L T6 #9040 üzenetére
A szenzor tökéletesen működik - csak nekem be van állítva a telefon, hogy éjfélkor kikapcsoljon és 7 órakor kapcsoljon be.
Na most ha automatikusan kikapcsol akkor nem fordul el a kép. De ha kikapcsolom és visszakapcsolom a telefont akkor MINIDIG megjavul,de ha estére kikapcsol, akkor mindig elmegy belőle a forgatás. Ezért gondolom, hogy valami SW-es probléma van.
-
XM-L T6
tag
A 6"-osról egy videó. És még egy videó Nem is olyan rossz.
Nem kevés az 512 RAM? A kijelzőt megnézném élőben mennyire gáz a 480X854-es felbontás.
-
XM-L T6
tag
válasz
sasa311 #9039 üzenetére
xhege: Köszönöm a válaszod. Segített.
Szerintem is a nagyobb már nem lenne olyan szép. Azt néztem, hogy a Galaxy Note-al összehasonlítva ezeken a telókon kevesebb ikon fér ki. Az egyik ok gondolom a kisebb felbontás, a másik, hogy keskenyebb 4,5 mm-el. Csak ebbe tudok belekötni.
sasa311: Mi a baj a szenzorral. Nem fordul el a kép mikor elfordítod? Ezek szerint nem szoftveres gond.
Van esetleg más oldal ahol fellelhető a Hero 9500+? Nem nagyon találtam. Van ennek supportja?
ÁÁÁ találtam még egy lehetséges telefont. Vélemény?
-
xhege
veterán
válasz
XM-L T6 #9037 üzenetére
Én nem vagyok szakértő, de az általad linkeltek közül a Hero-t venném. A legolcsóbb nem az igazi. Akkora kijelzőhöz az a felbontás szerintem nem lehet csúcs. A másik kettő között nem látok túl nagy különbséget, így a kedvezőbb árút választanám. Ez az én (hangsúlyozottan nem szakértő
) véleményem.
A ttmalls nekem nem tűnt megbízhatatlannak, én onnan rendeltem. -
XM-L T6
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szeretnék venni egy dual simes tepsi
telefont. A következő elképzelésem van:
CPU: MTK6577
Kijelző legalább 5" de inkább 5,3".
Ram: Szerintem 1GB kellene. ( ne kövezzetek meg
)
Ezen a téren nem marad sok választásom a többi paramétert is figyelembe véve. Hero H9500+ ez egy ZOPO ZP900 copy ha jól sejtem. A Zopo egy kicsit drága, és ahogy a neten néztem róla videókat teljesen megegyezik, viszont olcsóbb. Már csak az a kérdés, hogy van e hozzá support és frissítés.OS: Értelem szerűen Android 4.x...
GPS: nagyon fontos, hogy legyen mert napi szinten használom és nagyon fontos, hogy offline tudjam használni. ( ájgót és szígic-et használok. )
Van még egy alternatíva. Kisebb ram, kisebb felbontás, csak 1 akksi. Viszont 6" de lehet, hogy már nagyon nagy és a felbontás miatt sem lesz olyan szép a képe.
Szerintetek honnan rendeljek, hogy ne legyen vám meg hát tutira megkapjam a telót. A ttmalls.com-ot csak ezért linkeltem mert itt találtam normális áron. Ha tudtok jobb oldalt olcsóbbat és biztonságosabbat akkor szívesen fogadom a javaslatokat tapasztalatokat.
Köszönöm , hogy időt szántál rám és elolvastad. A segítséget is előre köszönöm. -
beers
addikt
-
krics
tag
Hello Beers, bocsi a láma kérdésért, tudnál valami útbaigazítást adni, hogy ezt a CWR-t, (gondolom ez a clockworkmod recovery - már egy hete túrom a netet miatta, de csak orosz fórumokat találtam és nem boldogultam vele) amivel a w3+ romot fel lehet tenni a telóra, honnan lehet leszedni, és hogyan lehet feltelepíteni? köszi
-
feca81
aktív tag
haló! visszajött a pénzem a hootól. Sőt! már a kártyámon is van
-
ztibor
senior tag
-
Hulot
tag
A sok bizonytalanágot félretéve, ha a gyártó tényleg el is kezdi a termelést - ez a telefon "forró" termék. EU-ból, oroszoktól stb. (nagy a világ) számtalan rendelést leadhattak rá. Nyár óta előrendelhető, de még senki nem kapott belőle! ...Így az okt.24-ei rendelés sem fog egyhamar megjönni.
-
ÁrPi2
senior tag
"megmondták hogy pénteken érkezik."
Most a ttmalls-ban való bizalomhoz EZT jó tudni.
Ha mondjuk péntek délután jött meg a boltba egy kisebb-nagyobb "batch", akkor már nem kezdtek postázásba aznap-tegnap, hanem az már csak hétfőre vagyis a köv munkanapra marad a postáradobás.
-
hevizms
addikt
Eddig én az iosen.com-ról rendeltem,de mióta nincs paypal-juk ezért az ő ajánlásukra azóta minideal.net-ről rendelek.
Bennük még nem csalódtam és akiknek én ajánlottam,még eddig ők is dicsérték.
A legtöbb nap amig a rendeléstől a kézbevételig megérkezett cucc 15 nap volt!!!
Megnézhető mindkét oldal.A G3-nál ott van piros betűkkel(mégcsak nem is apró feketével)hogy nincs raktáron.
Ja és mellesleg nem kell őket figyelmeztetni hogy mit irjanak okosba a csomagra.Tudják maguktól is.
Jövő héten rendelem tőlük a THL W3+ -ot.
G3-at vennék szivem szerint,de pont ezért nem veszek mert bizonytalan szinte minden körülötte. -
ÁrPi2
senior tag
-
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #9010 üzenetére
Nem hazudta azt hogy van, megmondták hogy pénteken érkezik.
Csak éppen már szombat van.
Ettől függetlenül elmehetnek a francba. Ahogy látom nincs olyan hogy becsületes kínai webshop, mindegyik trükközik a beszámolók alapján. Legfeljebb olyan van ahol téged még nem vágtak át. -
hevizms
addikt
Szerintem az a webshop hazudik amelyik azt állitja hogy van neki G3.Az általam becsületesnek tartott oldalak odairják hogy nincs raktáron.
Nem is értem miért dőltök be ezeknek a tetű hazudós oldalaknak.
Majd akkor kell rendelni ha már azokon az oldalakon is lesz amik nem ilyen átvágós tetűk. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
easy...rider #8969 üzenetére
"MTK6577 soc-cal szerelt 1280x720-as kijelzős telefonról?
Attól tartok hogy kicsit sok neki ez a 720p felbontás. Mit gondoltok?"Én is töprengtem már ezen a lelkes (pl. Thl W3) tulajdonosi beszámolók ellenére IS!
Azt írja a Mediatek Platform Features overview (itt ahol a négymagos bejelentéséhez egy roadmap grafikát adnak illusztrációként ) a display sorban hogy a mt6577:
qHD 960x540
Mivel és hogyan oldják meg a HD kijelző "full kihajtását" ha egyáltalán kihajtják, a például W3 W3+ -os telókban?
-
acelos
tag
Kicsit lehet hogy off de ha DHL-es vámkezelés esetén a szállítási költséget is beleszámítják a teljes árba(tehát ez után is kell áfát esetleg vámot fizetni)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest