- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
Na , megtámogattam a ZTE V970-nél a front kamerát és a mágneses iránytűt, most aztán füstöl a GPS, semmi A-GPS és egyéb EPO laca-f@sza...
-
szpali
addikt
válasz
Buccer #11297 üzenetére
Kipróbáltam a 360 Panorama-t párom Xpreia sola-ján. Az is 2 magos (Antutu-ban sis hasonló 5300 körüli eredményt ért el) és azt is megfingatja, szóval ez tipikusan az az app, ami alá "VAS" kell. Gyanítom, hogy az MTK6577 is megküzdene vele.
más...
www.tmallbox.com oldallal nem tudjátok, hogy mi van?
Nálam ennyit dob:
"Current theme unavailable. Please check your theme directory name and permissions." -
devast
addikt
Tudtátok, hogy a bekapcsoló és a hangerő le gombokat ha egyszerre benyomod, és nyomva tartod, akkor csinál screenshotot ?
Ez nekem új, de jó poén
-
fa4hu
őstag
A CWM-mel lehet telepíteni nem hivatalos, főzött ROM-okat is, le tudod menteni a telefonod teljes belső tartalmát és később visszatelepíteni, mintha mi sem történt volna. Nagyon hasznos dolog.
A hivatalos ROM-okat a programok között található Updater-rel tudod telepíteni, a korábban linkelt fórumban egyetlen főzött, nem tesztelt, MIUI-alapú ROM-ot említenek csak.
Sanyesz: Fő, hogy sikerült! :-)
-
szpali
addikt
Egy "custom recovery" féleség. ROM cseréhez, backuphoz és egyéb nyalánkségokhoz jó
Defyre a legnagyobb fejlesztő Quarx CWM-en keresztül telepíthető ROM-okat szokott kiadni (meg a CyanogenMod csapat is ilyen formában tolja ki a cuccokat) -
szpali
addikt
-
ez a CWM micsuda?
-
fa4hu
őstag
Jó leírás Jiayu G3 romoláshoz és CWM-hez.
-
devast
addikt
válasz
sasa311 #11285 üzenetére
Az a probléma, hogy csak paypal-ra hajlandóak mozdulni, de arra nagyon. Ez azt jelenti, hogy a megrendeléstől kezdve 45 napod van reklamálni, garancia / support mint olyan nem létezik ott.
Ennél már csak az a rosszabb, amikor garanciális javításra átvett telefonokat lehúzzák. -
sasa311
veterán
-
fa4hu
őstag
Tud valaki esetleg Jiayu G3-hoz Magyarországon kapható bőr vagy strapabíró műbőr, neoprén tokot?
-
szpali
addikt
-
Sanyesz.
őstag
Ma összepárosítottam G3-at a kocsi gyári kihangosítójával és szépen műxik. A BT audio is üzemel, amit az E52 nem szeretett.
-
Szekaa
tag
[link] <- ezt probalta mar valaki?
Megtalaltam a stock romjat g3 nak. Kiprobalom, mit lehet heggeszteni rajta ezzel a kitchennel. Hatha meg lehet oldani a magyar nyelvet is.
Ha elkeszult fellokom valahova es kuldom a linket vallalkozo kedvueknek.
-
feca81
aktív tag
válasz
HUNpusi #11269 üzenetére
Igazából ez lenne az alap, amit most te kaptál. Gondolom náluk is megnövekedett a csomagok száma, és nem foglalkoznak a részletekkel, csak dobálják ki a csomagokat, hogy haladjanak... Irigykedem kicsit, mert nekem ebben a hónapban tuti nem jön meg a G3,bár így szép karácsonyi ajándékom lesz
-
-
HUNpusi
csendes tag
EZT Muszáj megosztanom: Én most ebben a pillanatban behatam!!
Előtörténet, hogy vasárnap rendeltem mixeshopból zte v970-t. Gondoltam majd hívnak vámpapírok, átrakatom személyes átvételre, úgyis Budapesten tartózkodok. Ma reggel meg németbe volt a csomag.
Aha, ahogy Pusika gondolta, most hívott futár, hogy ott van vidéken kéne neki aki átveszi a csomagot. Szerencse,hogy nagyszülők az utcában laknak!Szóval a vasárnap rendelt cucc, 5 nap alatt ideért, gond nélkül. Ezt még express shippingbe se gondoltam volna!
-
Szekaa
tag
Sziasztok!
Ugy nez ki postaztak a G3-am. Eleg sok mindent olvastam itt a forumon mar, igazabol az erdekelne, hogy van-e valaki aki magyar nyelvu fw-vel kapta a G3-at?
Ha igen, tudna e feltolteni valahova egy full restore img et?udv: Attila
u.i.: bocs az ekezetek hianya miatt. Telorol nyomom.
-
Ghostdog77
tag
válasz
devast #11259 üzenetére
Köszönöm a figyelmeztetést, igen észrevettem de egy idő múlva kikapcsol és akkor már nem kapcsolódik az érzékelőre, tehát egy idő után csak fizikai gombra kapcsol be (nincs tökéletes megoldás) most nézem van egy menüpont hogy soha nem kapcsol ki, az oda tesz az akksiidőnek biztos
-
devast
addikt
válasz
Ghostdog77 #11253 üzenetére
Szép napot!
Azt azért vedd figyelembe, hogy ilyen alkalmazások használata közben a telefon soha nem megy alvó üzemmódba (hisz fut az app, és figyeli az érintőkijelzőt), ezért drasztikusan csökken az akkus üzemidő.
-
mikrofon
veterán
Melyik boltból rendelted?
Szerintem kérdezz rá náluk, hogy biztos jó-e a szám mert a dhl oldalán nem jelenik meg.....
dhl-nél központi vonalkód leolvasásos rendszer működik, tehát amikor leolvasság egy állomáson pl. feladáskor, akkor megjelenik a rendszerben. Mondjuk én azt figyeltem meg, hogy az online, nyomkövetés, csak minden nap reggel frissült és akkor került bele az előző napi esemény. Lehet holnap már a tiéd is benne lesz és azt látod MO-n van -
LámaZ
addikt
Mondtam én, hogy ne siessétek el a vásárlást! Mert...
-
Dot
őstag
Pár kérdést tennék fel a dhl-ről. A tracking no. amit kaptál mikortól élt? Nekem 2napja adták fel elvileg, azóta nem talál ilyen rendelést a dhl oldala. Igaz az oldalon 3 nap van írva, de kezdek aggódni! Neked mikor adták fel? Illetve mi a számod? Nekem 80167814xx.
Vagy más mit tapasztat? Mikortól él a tracking no.? -
devast
addikt
Még egy megjegyzés G3-al kapcsolatban amire nem számítottam.
A play store kompatibilitás nagyon jó, még nem futottam bele olyan alkalmazásba, amit ne tudtam volna telepíteni. Ez a kínaiaknál nem jellemző. Persze akinek ez az első kínai eszköze annak ez fel sem tűnik -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #11242 üzenetére
Sose bánd hogy nem kaptál.Most próbából rátettem az enyémre.Hát baromi hülyén néz ki a szép fekete telefonon a sárga tok.
Viszont a fóliát amit küldtek mellé azt rátettem.
Nagyon nagy pozitiv pont a gyártónak/boltnak mert annyira jó ez a fólia,hogy nekem ez az első(pedig párat raktam már fel)ami tökéletesen felrakható.Kimondottan ehhez való szépen becsomagolva kendővel,simitó lemezzel.
Ez igy korrekt.Ha a védőtok nem sárga lenne egy szavam sem lehetne a kiegészitők miatt.Na jó a füles az nem egy világverő,de azért az is használható. -
fPApi
őstag
Most valamit nem értek: két vámkezelés van? A DHL nyomkövetésben még a kínai helyszínen ír egy vámkezelést.
-
fPApi
őstag
válasz
szpali #11238 üzenetére
Ahogy én kivettem, ez igencsak változó: van, akinek 1-2 nap alatt átmegy és van, akinek jóval hosszabb idő telik el. Szerintem függ attól is, hogy ki a szállító, mennyire valósak a számla adatok, valamint mekkora szerencséje van az embernek. És lehet, hogy a feladó és a címzett légnyomás különbségének a köbgyöke is beleszámít...
-
szpali
addikt
Átlag mennyi időt tölt egy eszköz a vámon?
-
fPApi
őstag
Aki a DHL-el szállít, segítsen nekem:
- kérik a küldő címét, mert persze nincs a számlán. Megkértem az Etotalk-ot, hogy küldje el, de eddig nem reagáltak. Mit csináljak ilyenkor? Nektek volt cím a számlán? -
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #11229 üzenetére
köszi mindkettőtöknek.
Nekem nem volt meggyőző a füles rádióval, de megnyugodtam ha lehet normált is használni. A mikrofonos rész nem érint, mert kékfogas cuccot használok
Letöltöttem a playről egy GPS Test nevü progit, arra jó volt hogy kipróbáljam, aztán ha megjön az sd kártya, akkor majd megy rá az én-megyek program.
-
devast
addikt
válasz
ztibor #11225 üzenetére
Sorban...
EPO nálam sem megy, nem tudom miért.
Sima fülessel simán megy. A hangminőségről fm rádió alapján nem nyilatkoznékRDS van, be kell kapcsolni. A hozzá kapott fülest azzal a lendülettel repítheted is a kukába... $1 vagy annyit sem ér, én ki se bontottam. Viszont ahogy néztem van rajt mikrofon, ha telefonálásra használnád, arra talán jó.
A képernyőt csak a fizikai gombbal fent lehet bekapcsolni/lezárni. -
pmikloska
aktív tag
EtoTalk-nál mennyire normális az, hogy tegnap előtt rendeltem, és még mindig csak Processing állapotban van a rendelésem (Singapore Post-tal vettem)?
-
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #11219 üzenetére
Egyelőre még próbálgatom ezerrel a G3-at, a Wifiről még nem szakadt le egyszer se.
Gps holdakat pár perc után talált, letöltött tesztprogramban működött az iránytű. EPO-t valamiért nem sikerült frissíteni.
Kártyákat még nem tettem bele, majd ha megjön a mikrosd a mymemorytól, egyszerre.Azt próbálta már valaki hogy sima fülessel megy e?
A hozzákapott agybadugós, rádión tesztelve elég gagyi volt, viszont a jack nem szabvány, és nincs a közelembe normál hogy kitudjam próbálni.
Más: belehet azt állítani hogy ne csak a nyomógombokkal lehessen a képernyőt elővarázsolni?
-
devast
addikt
válasz
feca81 #11223 üzenetére
Nem fém, műanyag. Majdnem az egész műanyag, két kis fém van rajta, szinte csak dísznek
Ettől függetlenül, nekem nagyon bejön a formája. A tok... az pont olyan mint egy tok
Olyan mint a képeken, nagyon kemény műanyag, belerakni könnyű, kiszedni belőle már annyira nem. Nem lenne egyébként rossz, de:
1, én kéket kaptam a fekete telefonhoz, hülyén néz ki
2, a bekapcsoló/hangerő gombok alig állnak ki a telefonból. Ha rajt van a tok, annyira nem egyszerű művelet ezeket benyomni. -
feca81
aktív tag
-
hevizms
addikt
Ja még nem is irtam a telóról semmit szinte.
Jiayu G3.
Nagyon király.
Tetszik a kinézete.A kijelzője nagyon szép.Betekintési szög ahogy egy IPS-hez illik közel 180 fokos.
A kijelző érzékenysége jó.
Gyors.
Szóval eddig én azt mondom jó vétel volt.Na persze még hátravan az akku milyensége.
Ha az is jó akkor az maga a tökély.
Örülök neki. -
devast
addikt
válasz
cappa72 #11213 üzenetére
Ez van benne:
## Vold 2.0 Generic fstab
## - San Mehat (san@android.com)
##
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################
## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream
# Mounts the first usable partition of the specified device
#dev_mount sdcard /mnt/sdcard emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_host
## Example of a dual card setup
# dev_mount left_sdcard /mnt/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host/mmc0
# dev_mount right_sdcard /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.2/mmc_host/mmc2
## Example of specifying a specific partition for mounts
# dev_mount sdcard /mnt/sdcard 2 /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1 -
devast
addikt
Nem, az a katasztrófa amikor kettészedik, adnak ~500 megát a programoknak ami nem lesz elég a későbbiekben és adnak 2 gigát az /mnt/sdcard csatolási pontra, ami megint nagyon vicces, mert az összes játék ide tölti le a hülyeségét ami játékonként több giga is lehet... Utána meg szívhatsz a csatolási pontokkal, meg újrapartícionálással, hogy a rendes, külső micro sd-t lássa az /mnt/sdcard -on.
-
-
devast
addikt
válasz
alázógyík #11189 üzenetére
Most nézem csak, ez már olyan régi....
Van egy kínai, aki nem tud angolul írni, és hülyeségeket beszél, meg van a magyar aki szintén nem tud angolul, de legalább elhiszi a kínai hülyeségét.
Így kerekednek az orbitális ökörségek.
Konkrétabban a hiba ez volt : [link] egyszerűen szarul ragasztották a kijelzőt. Tipikus első szériás sz*pás, az összes amit mi kaptunk a 3. vagy a 4. batch-ből van, ha jól tudom, így ilyen probléma nem fog előfordulni. -
hevizms
addikt
Odáig el sem jutok.
Beirom a pc-n a kódot és csak gondolkodik,futnak a pontok,de nem csatlakozik.
Play telepités kipróbálva.Telepit.
Szóval úgy néz ki a dolog hogy ezt mutatja az antutu system info:
Memory size(available/total)
2392,4/2557,2 MBRAM size(available/total)
504,1/970,5 MBSD card size(available/total)
0,0/0,0 MB -
devast
addikt
válasz
hevizms #11188 üzenetére
A belső "tárhely" ami a G3-on 2,5GB az az alkalmazásoknak van fenntartva. Tehát se a telefonon, se usb-n nem fogsz tudni ott matatni, mikor market-ről töltesz le alkalmazást, az fog oda települni. És áldom az istent, hogy így csinálták, majd később Te is rájössz miért. Természetesen egy micro sd alapkövetelmény hozzá, de fityingekért van, és bővíthető.
-
beers
addikt
válasz
csepelball #11196 üzenetére
A w3+ azért elég jó, de ezt már kitárgyaltuk!
Ez a sok G3-as érdekesség viszont kezd aggasztani.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged