- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
Huuuu bmeg, ma felidegelt a tmallboxról Justin.
Ezek úgy kamuznak hogy az hihetetlen.Megkérdeztem tőlük mikor küldik a G3-at, mondta jelenleg nincs, talán jövőhéten lesz.
Mondom de péntekre ígérték, amikor megrendeltem. Kis hallgatás után, mégis van, és ne aggódjak, mert hétfőn küldik.Szerdáig ha nem küldik visszakérem a lóvémat, mert akkor csak hülyítenek, és ráadásul elég drágán teszik.
-
Bagira01
veterán
Elvileg ma nekem is visszautalták a hoo-s pénzemet.
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
Nem tudja valaki véletlenül a Thl W3+ -hoz van magyar nyelvű rom? -
ZaXXoN
tag
válasz
banderasz77 #8991 üzenetére
Az exchange kezelése ugye egy gány microsoft protokoll, ami csak pénzért elérhető. Ezért, ha rendesen működő app kell, az nem lesz ingyenes (max okosított
), amit dicsérni szoktak, a Touchdown.
-
orkester
őstag
-
szpali
addikt
válasz
banderasz77 #8988 üzenetére
az a durva, hogy még a szutyok citromail-nek is van natív kliens alkalmazása
-
szpali
addikt
válasz
banderasz77 #8988 üzenetére
a gyári email kliens, amin a stock androidon van pedig tudja az exchange levelezést (én is azt használom)
-
banderasz77
addikt
Jön nekem egy Ulefone V12. Kérdés, hogy a céges e-mail eket fogom-e tudni rajta nézegetni. Kolléga azt rebesgeti, hogy tudnia kell a Microsoft Exchange-el szinkronizálni. Másik, a privát e-mailem az yahoo, meg lehet-e oldani, hogy kapjak értesítést ha jön e-mail.
ui.: 4.x Andoid van rajta...
-
Nokia12
tag
válasz
easy...rider #8969 üzenetére
6575 el is tökéletes a 720p kijelző. (zp300, és THL W3 esetében is)
Nekem most úton van az UMI X1 6577 720p. :-) 8,5mm vastag mindössze...
-
motocoder
aktív tag
Ovatossan ezekkel a linkekkel!!!
Ez a bolt is hasonlo a hoo..-hoz szerintem.
Csak 86 napja létezik és már van 2 negativ kritikájuk a 6-ból.New Release JIAYU G2 Dual core MTK6...
US $166.00 x 1 piece 21 Oct 2012 18:42No shipment within 30 days. ETA of shipment from seller was unaccurate more that 10 days.
No Feedback Score
Helpful (0) Not Helpful (0)
Robby F.Free shipping PIPO Movie M3 10.1inc...
US $208.97 x 1 piece 21 Oct 2012 18:40my package was never sent. Communication and service non-existent. really bad. Absolutely avoid. AliExpress is my order refunded $ 218 :-)
No Feedback Score -
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #8978 üzenetére
Nem akarlak letörni, de nekem október 15 óta célországba elküldve a státuszom. Szóval lehet, hogy azért innen még nem olyan nagyon gyors....
-
Mathiax Rex
csendes tag
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy hamarosan megérkezik a Lenovo A789-em a Tmallboxtól. A MP weboldalán már feltüntették, hogy "Célországba elküldve". Mindez tegnap délutáni dátummal. Ha jól sejtem ez még nem az itthoni landolás, hanem a SG értesítése alapján történő közlés. 16-án rendeltem, de jó pár napig nem történt semmi, de most talán pár napon belül megérkezik. Izgatottan várom!
-
fila
senior tag
Elég jó árban lévő Jiayu:
-
válasz
Jó az nincs vele semmi gond. És pont, h a böngészés nem fogja megakasztani, én 75el is elvoltam 720p-n (a zp300-al, igaz azt már lassúcskának nevezném de böngészés sima vele)
-
turkburk
tag
Ez a RAM vita felesleges. Használattól függ kinek mi elég. A tapasztalat az, hogy asszonynak az 512MB is bőven elég MTK6575-tel, nekem meg az 1GB is néha kevés Tegra3-mal.
2GB RAMot mindenkinek! -
devast
addikt
válasz
Thl w3+ tulajokat kérdezgess. Panaszt még nem hallottam böngészés/stb sebességre. Egy rk3066-os alaplap kb akkora mint egy telefon. Nem igazán fér bele, meg sokat is enne. Jah, és nincs a soc-ban gsm/3g modul, anélkül meg nehéz telefonálni
28nm mtk-nál elvileg 2013 Q1 környékén már elérhető lesz. Limitál mennyiségben (értsd, drágán) akár még idén is befuthat pár készülék. Szerintem 2013 Q2-ben már lesz választék bőven, és az árak sem lesznek magasak. -
HUNpusi
csendes tag
Picit össze vagyok zavarodva, mert nem teljesen értelek.
-senki nem gondolja (sztem) hogy 512 ram irreálisan kevés (sose céloztam erre).
Csak ha a cpu-t nagyon igénybe akarod venni, érdemesebb a giga ram, a cpu maximális kihasználhatóságára.
(igaz, lehet 2 megabyteon olyan függvényt írni, amivel elszórakozik jóideig)-applikációk betöltésénél a cpunak elvileg nincs szerepe, dma memóriavezérlő végzi elvileg, (ha másképp működik a technológia javítsatok ki) a cpu mást csinál, amíg a memóriavezérlő betölti az adatokat a háttértárolóról. (sávszélesség, késleltetés probléma, itt céloztam erre, cpu teljesítménye lényegtelen)
-a gyorsabb szó több jelentésű. A processzor a számítási teljesítményben gyorsabb. Ez nem feltételezi az egész gép időbeni gyorsaságát, ha a számítandó adat nem fér el a memóriában.
(gyors gép lehet egy olyan gép, amibe ssd raid tömbök vannak, 100%-ra bootolási idő asszem 7 másodperc volt valahol. Számítási kapacitás ugye fix maradt.)De ha jól értem, a te érveid az "egy alkalmazás futtatási sebesség" témájú érvelést adja ki.
Én a "több alkalmazás egyidejű futtatását" próbáltam kifejezni. Mert véleményem, hogy a több mag a párhuzamosításban éli ki magát igazán.Egy alkalmazás ami igényli a ramot, azok a hd játékok, de ez személy függő ki mire veszi a telefont.
Galaxy s3 és a 128mb ram-nál kimaradt a
mert az csak szurkálódás volt
-
turkburk
tag
válasz
orkester #8942 üzenetére
Én 14-én indítottam és pp már átváltott closed és refunded módba. Azt nem tudom, hogy a te esetedben hogyan fog működni, de szerintem a nem jött és a jelentősen eltérő dolog érkezett között nem tesz különbséget a pp.
Alvásfigyelő program a mozgást érzékeli. Nálam nem működött.
-
easy...rider
őstag
Sziasztok! Van már valakinek tapasztalata MTK6577 soc-cal szerelt 1280x720-as kijelzős telefonról?
Attól tartok hogy kicsit sok neki ez a 720p felbontás. Mit gondoltok?
Jo lenne egy rk3066-tal szeret telcsi de gondolom az többet ehet ezért nem használják telefonokbaÉn alig játszok, inkább attól tartok hogy a böngészés meg a mindennapi használat lenne döcögősebb
Másik téma, hogy szerintetek mikorra várható a 28nm elterjedése ezeknél a telefonoknál, és mennyivel lesznek azok drágábbak? Ha mondjuk majd ott is 2magosat néznék.
-
ZaXXoN
tag
válasz
HUNpusi #8954 üzenetére
"@ZaXXoN: Ha a te érved érvényesülne, akkor a Galaxy S3-ban 128 vagy kevesebb memória lenne."
Nem, ez hibás következtetés. Az S3-mal nem az volt a cél, hogy "csak annyira teljesítsen, mint régebbi készülékek" - s mivel jobb a proci, akkor rakjunk kevesebb memóriát. Hanem az, hogy amiben tudjuk, értelmes határokon belül, javítsuk.
Természetesen jobb a több memória, ebben senki sem kételkedik, itt arról volt szó, hogy elég-e, az 512 vagy irreálisan kevés."És task killhez, betöltéshez se a memória méret a lényeg, senem a proci igazán, hanema memória késleltetési ideje, sávszélessége, meg a háttértár sávszélessége"
Ne keverj, ha sok RAM van a telefonban, és ugye erről beszélgettünk idáig, akkor egyszerre több processz maradhat benn, anélkül, hogy ki kéne dobni. Emiatt segít a sok memória, mert sok kinyitott alkalmazásnál nem fog megakadni a rendszer, ha váltasz - kevés memóriánál ez előfordulhat, mert igazából már kidobta azt, amelyikre ráböksz, így nem tud simán odaváltani, újra kell hozzá egy virtuális gépet indítania, inicializálni, és az applikációt betölteni, elindítani. Ezeket a lépéseket kellhet megcsinálni, és ezek összidejében szerepet játszik a proci teljesítménye, mert nem csak bután betölteni kell, hanem csomó adminisztratív lépés is van közben.
Gondolj bele, gyorsabb-e egy gép ugyanolyan és ugyanannyi háttértárral, csak gyorsabb procival? Igen. Nem mindenben, de sok dologban gyorsabb. Ebből már következik az állításom. Félreértés ne essék, nem azt állítottam, hogy bármilyen kevés memória ellensúlyozható egy bikaerős procival. Csak annyit, hogy gyorsabb procival jobban megy egy kismemóriás gép, mint lassabb procival, ugyanannyi memória mellett.
-
HUNpusi
csendes tag
Akik sing postal rendeltek mesélnek egy kicsit nekem privátba? Hány nap volt? Vám ha volt, mennyibe került?
-
somat
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani egy jó telót 200 USD körül lehetőleg dual procis legyen 6577-es
Nézegettem hogy a kijelzőknél az van írva hogy kapacitív akkor ez most multitouch vagy nem? -
HUNpusi
csendes tag
válasz
sasa311 #8940 üzenetére
Akkor jól összerakott rendszered van. Mint írtam, enyémnél magától tűnt el a teljes ram valami oknál fogva (olvastam olyat, hogy az android lefoglal magának valamennyit, de érdekesen néztem erre az infóra)
@ZaXXoN: Ha a te érved érvényesülne, akkor a Galaxy S3-ban 128 vagy kevesebb memória lenne.
Memória méretét nem a számítási teljesítményre értem. (És task killhez, betöltéshez se a memória méret a lényeg, senem a proci igazán, hanema memória késleltetési ideje, sávszélessége, meg a háttértár sávszélessége)Egy szóval se mondtam, hogy az 512 ram, használhatatlanul kevés. Csak betelik. Ahogy sasa311 írta, azok a programok futnak nála (melyből a kiemelkedő ramrészt a chrome eszi), 190mb szabad ram van. Tehát tökéletesen elég 512 ram, dupla maggal 3 lapos böngészésre, ez bebizonyosodott.Én saját szubjektív véleményem az, hogy kevés (számomra) az 512 ram, mert ha abból indulok ki, hogy most telefont szeretnék venn per pill, hirdetéseket nyitogatnék meg, webshopokat, gsmarea.comot, stb, ezek lennének vagy 8 lap minimum. Emellé (héven pl) szeretnék hallgatni vmi zenét/netrádiót, netán menne egyéb alkalmazás (facebook messenger, mittomén, stb), ez már csak megeszi az 512 ramot. És ha taskot váltok ezek közül 512 ramnál várnom kéne a virtuális memóriából való betöltésre, pl. Ezekre -véleményem szerint- elég a dupla mag (futó-háttérben futó alkalmazások), a sok adatot meg memóriában tárolva gyors elérésre lehet szert tenni, de ezen adatok mérete szerintem meghaladja az 512 ramot, de a gigát még nem.//Elnézést a hosszú kommentért
Szerk.: nem általános eset vagyok
-
Azt elmondja nekem vki, h tudom a 6577 órajelét feljebb húzni?
Kíváncsi lennék mennyit megy -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8946 üzenetére
Most megcsinálta ugyan, és el is indult, de mintha semmit sem csinált volna vele, ugyanaz a "gyári" recovery indult el (3e).
-
ZaXXoN
tag
-
Sir Riccio
addikt
Ez működhet?
Próbáltam de valamit elronthattam, mert nem igazán sikerült az alap recoveryből bármit is csinálnom vele.
Illetve sikerült, de miután felflashelem, kiírja, hogy Recovery Mode és ott megáll.
-
ZaXXoN
tag
válasz
HUNpusi #8931 üzenetére
"512 ram egymagoshoz passzol. 2 magnak már kevés sztem."
Ez így marhára hamis érv. A magok számának vagy semmi köze a memóriaigényhez, vagy ha nagyon erre hegyezzük ki a kérdést, akkor pont fordított az összefüggés: minél jobb/gyorsabb a proci, annál gyorsabban vált taszkot (killez, tölt be), tehát annál inkább fut el jól kevesebb memóriával is.
-
orkester
őstag
válasz
turkburk #8902 üzenetére
Te 14-én indítottad a Paypalnál?
Vajon ha én 15-én indítottam, de 18-án módosítottam az esetet annyiban, hogy megkaptam, de csak fóliát, akkor melyik naptól számítják a 10et?
Lehet a 3. helyről is csak a pénzt kapom vissza, mert ma beszéltem az eladóval és csak jövőhétre érkezik neki Jiayu g2...ahhoz képest, hogy raktáron volt neki. Persze Gorilla glass nélküli van neki, azt szívesen elküldi, de nem olcsóbban.
sasa311: Ez az alvás figyelő tényleg működik? Én tableten próbáltam, de szerintem a mikrofonja gyenge, mert alig mozdult a grafikon. Vagy a mobilt is 2cm-re kell rakni?
-
Wasted
csendes tag
Tmallbox megbízható?
Köszi! -
sasa311
veterán
válasz
HUNpusi #8935 üzenetére
Most leírom mi fut:
Hotmail
Beállítások fül
Contacts fül
Google maps
Egy SLEEP nevű alvás figyelő alkalmazás és ébresztő egyben
Google chrome az általad leírt 3 lappal (facebook + 2x IPON).
+ az andorid összes system alkalmazása490/ 190 mb FREE memóriám van és egyáltalán nem lassul be.
-
kugli81
aktív tag
Külön hol lehet venni pl hátlapot .Fast cardnál vettem egy one x -et és vennék hozzá aksit ilyesmit ,de sehol nem találok kiegészitőket....
-
válasz
hevizms #8936 üzenetére
Amint lesz időm bővítgetem majd a leírást.
Addig is: szép nagy, tűéles, minimálisan felhős, jó minőségű; a bejegyzésbe van link képekkel, a végén lévő 3at ezzel csináltam nézd meg; jó (max hangon se torzít); 1 led-es (az erősebb fajta) elég erős. Persze, h van: kezdj el rajta böngészni és meglátod; azt én honnan tudja?beállítottam 5 MP-re annyi bizonyosan...
-
hevizms
addikt
válasz
body007 #8934 üzenetére
Kicsit bővebben tudnál valami leirást késziteni a Star B92M-ről?
Az a bejegyzés nem sokkal mondd el többet egy bármelyik webshop adatbázisánál.Milyen a kijelző,milyen a kamerája,milyen a hanszórója,a hátsó lednek milyen a fényereje?Van értelme ekkora kijelzőnél ilyen felbontásra?Kamerának mekkora a felbontása valójában?
Kösz előre is. -
HUNpusi
csendes tag
válasz
sasa311 #8932 üzenetére
8-10 alkalmazás minek fut amikor böngészel? Én nyitottam egy facebookot, 2db ipont, még vmi webshopot, mindet normál nézetben, még 1 lapnál már számottevően lassult, ramból volt még 10 mega.
Volt egy youtube alkalmazás, nextvid a neve, az dög lassan töltött be, és csak maga az a program felzabálta a ramomat.
Mondjuk nemtom mi volt azzal a tabival, 512 ramosként vettem, és ujratelepítésenként fogyott belőle. Legutóbbinál már 350 teljes ramot írt ki.@body007: Ha már gyomlálni kell, az nem jelent jót szerintem. Ha van egy BMW-m bírja a 160 as utazót, nem kell variállni vele. Egy Suzuki lehet bírja a 160 as utazót, de a Bmw-ben ott van felfele a tartalék még. Valami ilyesmi az én véleményem az 512 ramról.
//Tudom 130 a megengedett, de a képzeletbeli német autópályán vagyunk most.
-
Daneeka14
csendes tag
Ha valaki tudna dobni nekem egy PV-t, hogy hogyan lehet rootolni egy telefont azt nagyon nagyon megkoszonnem!!!!!!!!!
-
HUNpusi
csendes tag
válasz
hevizms #8922 üzenetére
B92m-hez Itt van egy leírás/fórum
Én 512 ramos telefont nem vennék. 512 ram egymagoshoz passzol. 2 magnak már kevés sztem.
Volt kínai tabim, cortex a8, 512ram, Több lapos böngészés már nehezebben ment, kevés volt a ram.
Főleg amilyen weboldalak vannak, egyre több flash, java, stb, ezeknek kell a ram. -
Pjoe69
tag
válasz
banderasz77 #8921 üzenetére
Köszi.
Sajnos az aprón nem találtam, ezért próbáltam meg itt érdeklődni.Bocs, ha ezzel zavartam valakit
Én is szó nélkül olvastam végig másnak a nyűgét, baját... -
Prien
addikt
Sziasztok! Van már valakinek Jiayu G3 telefonja? Mik a vélemények róla?
Persze már várós a Newman N2 és az Oppo Find 5 is!!! -
hevizms
addikt
Nem nagyon volt téma a Star B92M illet a Star B93M,pedig az adataik alapján nem is olyan drágák.
Mi a baj velük?
Hogy hogy nem rendelt ilyet még senki(legalábbis nem nagyon olvastam ilyenről)?Nagy felbontás,nagy képernyő,8 illetve12MP kamera.Mindehhez barátságos ár.
Az igaz hogy a memória "csak" 521 MB. -
Pjoe69
tag
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot, és láttam, hogy többen is árulnak telefonokat.
Nov elején kéne vennem egy jó tudású 2 simes telefont.
4- 4,5" környékén, 6577 -es proci előny, magyar nyelv, vagy megfelelő support előny.
Ha valaki megválna a telefonjától, érdekelne.PÜ-t kérnék típus és ár megjelöléssel.
Köszi: Zsolt
-
GIJoe
addikt
Starting on October 28, the new 20,000 unit batch of UMi X1 will go on sale at a reduced price of 999 yuan ($159). < erre kíváncsi leszek, meg persze hol kell lesni...
Newman NX 137$ szállítással... (30K)
CPU MTK6577, Cortex A9 Dual Core, 1.0GHz
ROM&RAM 4GB ROM + 512MB RAM < kevés
Sim Card Dual Sim Card Dual Standby
Screen 4.0 Inch WVGA Capacitive Touch Screen
Resolution 800 x 480 pixels
Camera Front camera upto 0.3MP
Back camera upto 5.0MP
OS Android 4.0
1 x 1650mAh Battery -
Sir Riccio
addikt
válasz
ouzohuto #8913 üzenetére
Szépen kezel két SIM-et, ha az egyiken beszélsz akkor értelemszerűen nem kezeli a másikat, de egyszerre van online a két kártya és bármelyiket lehet hívni feltéve ha a másikat nem hívod és bármelyikről tudsz hívást indítani. Nem fogadott hívásnál pedig javasolja, hogy arról hívj amelyiket eredetileg hívták.
Átírni nemtudták, "Fine" minőségben 720p lesz a végeredmény(vagy csak extrapolált, fene tudja, bár szerintem ahhoz is kell, hogy a SoC támogassa)
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Sir Riccio #8911 üzenetére
vagy azt átírták azt a 720p-t :S
dualt probáltadmár?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8901 üzenetére
Az az érdekes, hogy az MT6515 elvileg nem tud DualSIM-et illetve 720p-ben felvenni, ez a cucc (x299i) viszont vidáman(persze a minőségéről kár volna beszélgetni, de értitek.).
(#8910) banderasz77:Clockworkmod Recovery
-
banderasz77
addikt
Mi az a CWM egyébként?
-
feca81
aktív tag
én pont tegnap vettem át a jiayu G3-at a hootól. Igaz ezüstöt kértem,és feketét kaptam,de legalább sikerült a végére járni. nem kevés telefonálás volt,mire visszafordították. És már tényleg közel járt a visszainduló repülőhöz,mert már minden pecsét rajta volt a csomagon! Szív utca helyett Lov utca...
Ja még mielőtt félreértené valaki, egy képet kaptam és egy törlőkendőt egy 2,3"-os fóliávala képen egy iphone 3G utánzat volt...
-
hevizms
addikt
válasz
sasa311 #8905 üzenetére
Az meg is érdemli szerintem,ha egy ilyen bizonytalan kimenetelű oldalon nem paypallal fizet.
Ebben pont ez volt a zseniális.
Paypalos fizetést is megengedett,ezzel eloszlatva a gyanakvást.
Tutira voltak olyanok akik kártyával vagy sima utalással vagy wu-val fizettek.
Na ott jól járt Wang.
Paypalnál nem tudom egész pontosan hogy működik,ott is az övé a lóvé és a paypal meg lenyeli a veszteséget? -
hevizms
addikt
Hello.
Tud valaki egy olyan alkalmazást ajánlani ami letörölt fájlt visszaállit?
Letöltöttem egy fájlt és véletlenül letöröltem.
Visszalehet hozni valahogy?Ha nem az sem tragédia,csak akkor újra lekell töltenem. -
turkburk
tag
válasz
turkburk #8884 üzenetére
Ma írt Paypal és nekem ítélték a vitát:
We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.További teendő részemről nincs, csak várni a pénzt.
What to Do Next
-----------------------------------No further action is required by you at this time.
Kölcsönöztem egy kis pénzt Wang úrnak jó két hétre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged