- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
Tribebo #3100 üzenetére
Most már értem :-)
Én is félek egy dologtól...3200 mAh az akksija az i9220 N9000-nek,de a képernyője 5"...
Ha a legkisebb fényerőt is használom és spórolni fogok az akksival,kiváncsi vagyok,hogy mennyit fog kibírni...(csak legyen már a kezemben,soha nem vártam egy hetet :-( ) -
gps76
őstag
válasz
Tribebo #2996 üzenetére
Nekem is igy van miota a honlapon elerheto junius 20-i rom van rajta.En az oi fajlkezelot hasznalom,az se latja csak a kulso kartyat,az sdcard2 lenne a belso,ott meg azt irja hogy a konyvtar ures,masolni se tudok bele,viszont a storage menuben 2.46 GB-nak latja es vannak programok is benne,mert lefoglaljak.Lehet direkt igy van,mert ezt a meretet latja az apps menuben is,ahova telepulnek a programok.
az imeit zopo mobile tools-szal tudsz egyszeruen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest