- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
válasz
tuxihome #8694 üzenetére
Talán az etotalk az egyetlen kivétel, ahol 16M színűnek írják a ThL W3+-t, mindenhol máshol 260.000, ami egyébként egy hihető szám, mert azt jelenti, hogy nem 8 bites színcsatornák vannak, csak 6, és máris kijön, hogy 2^(3*6)=262144.
De szerintem sem szembetűnő, hogy 8 vagy 6 bites színt látsz, csak ha béna dithering algoritmussal jeleníti meg a folyamatos színátmeneteket.
-
Moleman
addikt
válasz
ouzohuto #8693 üzenetére
Nekem a Blade annyitól megkarcolódott, hogy beraktam a farmer zsebébe... A farmer szegecse végighúzta jó mélyen, nagyon szórja a fényt. Később másik karc is lett rajta, pedig sima kőre esett. Ezzel szemben a Defy-t kétszer egymás után ejtettem durva betonra, mindkétszer pofára, a kerete, hátlapja leütődött, de a kijelző makulátlan maradt (mondjuk annak inkább az a fő erénye, hogy hajmosás közben is simán fel lehet venni
).
-
tuxihome
csendes tag
-
tuxihome
csendes tag
Nos, elérkezett az idő hogy én is letegyem a voksom, 2 teló maradt mindkettő ZOPO, vagy a ZP900, vagy a ZP300+, a 900 felé húznék de kicsit sokallom az 5,3-at, meg a 20 dekát, de ki tudja, mert paraméterileg meg mindegyik teljesen teljesen rendben van.
A THL W3+ volt még a talonban de a 260.000 szín, ami visszatart...
A zopomobileshop-ról szeretném rendelni, szállítanak olaszból is, így nem kell baszakodni a vámmal, ahol vagy fennakad vagy nem, lesz róla számla, igaz 50 $ a szállítás, de elméletileg 3-4 nap alatt itt van.
Vélemények a készülékekről, weboldalról, vagy csak úgy általában... -
-
turkburk
tag
Justin meg az Amok/Tmall nagyon leszerepelt ma előttem. Pénteken rendeltem egy fehér Thl W3+ telót és ígérték, hogy másnap küldik. Gondoltam jó lesz az hétfőnek is.
Persze nem jött hétfőn se semmi, rákérdeztem és megint ment, hogy legkésőbb holnap.
Oké, mondom ma még kora reggel rákérdezek, az ott dél ködül van. Justin ígéri, hogy még ma és nemsokára kapom a számot. Nem jött semmi, délután megint online, megkérdem mit tud mondani. Megint ma később vagy holnap.
Ez már kicsit sok volt, ott este 21.30. Az éjszaka közepén hogy akarja feladni?
Várjak kicsit. Pár perc, én fehérben rendeltem, jó lesz fekete is? Nem, azért rendeltem fehéret. Oké, mert az nincs. Áááh, eddig mit kamuzott, hogy mindig rávágta, hogy már küldik? Pedig nincs is nekik!
Jött az újabb kamu, hogy várjak mert holnap reggelig megnézi. Adtam haladékot, nem tudom miért, de ha reggel nincs szám a feladásról, akkor pénz vissza.
Egyébként nyáron rendeltem egy ZP500-at asszonynak és akkor küldték rendben. Igaz, előtte pár nappal a Pandánál próbálkoztam és vissza kellett kérni a pénzt mert ott is ment a kamu.
Nincs egy olyan oldal ahol valós készletet mutatnak? -
hevizms
addikt
Nem kötekedésből,de a kinaiak sok mindent odairnak ami aztán kiderül hogy mégsem az.
Ahol pld én vettem az N9770 telomat,még a nevénél is ott volt hogy 1GB RAM nemcsak a leirásban,azt mégiscsak 512 lett a vége.
Sőt még a mai napig igy árulják:
[link]
Ettől még énmiattam lehet GG üveg a G3-on,sőt örülnék neki,mert akkor én is rendelni fogok ha ezt többen is tapasztalatból mondják majd(bár fogalmam sincs ezt hogy lehet ellenőrizni). -
hevizms
addikt
válasz
HUNpusi #8675 üzenetére
Arra gondoltam,hogy akkor is nagy volt a várakozás,mindenhol készlethiány,ugyanigy nyomták be a képeket hogy hol lehet éppen pár darabot venni,azt a vége az lett hogy nem is volt akkora szám,meg ráadásul még tele voltak gyári hibával.
Mindenki rá volt kattanva mert jó áron kináltak jó hardvert.
-
devast
addikt
Ezt úgy képzelem el, hogy kereskedőkön keresztül megy a dolog. És mivel a corningot nem érdekli, hogy milyen kínai cuccokra teszik rá a termékét, mivel a marketing értéke 0 ha odatesz a listába kínai gyártókat, ezért nem is foglalkozik vele. Viszont abban biztos lehetsz, hogy amelyikre rá merik írni, hogy gorilla glass, az valószínűleg az is. ps: pár másik gyártó edzett üveg made in japan -an árulja a készülékeit, pedig az elméleted alapján mindenki gorilla glass-t használna. De ez nem így van.
ui: Maradjunk annyiban, hogy bizonyítani egyikünk se tudja, Te nem hiszed el, én meg elhiszem. -
ZaXXoN
tag
Ha ez így lenne, akkor a Corning feltüntetné a hivatalos készüléklistán...
Eleve hogyan működne ez, hogy a kínai klóngyártó odamenne a Corninghoz, hogy akkor kérnénk egy üveget egy telefonra, amin nem is biztos, hogy lesz márkajelzés, de lehet, hogy mondjuk Samsungot írunk rá, ha a vevő úgy kívánja?
-
devast
addikt
Szerintem fizettek is érte. És nem szabadalmi díjat kell fizetni, hanem konkrétan tőlük kell venni a cuccot, akkor írhatod rá, hogy gorilla glass.
Ahogy én látom: wikipediából: In early 2012, Corning announced Gorilla Glass 2, a glass 20 percent thinner than the original material offering the same scratch resistance, the same strength[13][14] and enhanced touch-sensitivity.[15]
Viszont van nekik sok készlet az első verzióból... amit kiszórnak pl a kínaiaknak. -
Moleman
addikt
Lassan már a Xiaomi MI2 is esedékes lesz, ha lehet hinni a híreknek, valaki tud róla mondani valami biztatót? Tudom, nem egy árkategória, de az minden pénzt megér.
-
ZaXXoN
tag
-
hevizms
addikt
-
HUNpusi
csendes tag
Hm 899 yuan az ára, a gyártói oldalon, ami 31k HUF, 143$.
Már ilyen 220$ dollárnál is láttam a G3-mat.Ti honnan rendeltétek? Melyikek a megbízható webshopok?
-
Bagira01
veterán
Erről a G3-ról amúgy lehet tudni valamit? Ok, hogy hűde jó meg mittomén, de ilyen, hogy ismert gyári hibák vagy valami? Amúgy szerintem én is berendelek egyet, majd holnap kifizetem. A V1277 csak azért lett mert nem volt G3, gorilla glass nekem fontos.
-
chinaminman
tag
-
agent_k
őstag
Én is rákérdeztem a G3-ra a ttmalls-nál, remélem egyformát írnak a ti válaszaitokkal. Rákérdeztem a rootra és a magyar nyelvre is. Biztos ami biztos. Majd bemásolom mit válaszoltak.
-
Hulot
tag
A JY G3 színeiről az összehasonlításhoz van valahol kép (gyári honlap)?
Pl. az ezüst mindenhol (hátlap,oldala, kijelző körül) ezüst, vagy elöl-hátul fekete és oldalt ezüst? -
szpali
addikt
-
tlac
nagyúr
JiaYu G3-ra alternatívák
kommentekben vannak tapasztalatok is -
tlac
nagyúr
válasz
chinaminman #8657 üzenetére
nincs, van elég tárhely a telefonban
-
chinaminman
tag
Ezeknél a telóknál van értelme az SD-n az a FAT32 mellett egy EXT3 partíciónak? Blade-en nekem így volt, hogy az appok oda települjenek, mert ott kisebb volt a belső memória.
-
cotag
senior tag
Ha valaki több ilyen G3 készülékét rendelne, és kicsi haszonnal tovább adna egy darabot, az írjon már rám legyen szíves...:-)
-
feca81
aktív tag
ttmalls. ma reggel ez az üzenet fogadott:
Dear Ferenc ,
How are you?
The jiayu G3 phone will be in stock this week.And the color is white/silver, black and grey.The white is the smae as the sliver.Have a nice day.
Welcome new order to us.
szóval egyből meg is rendeltem... nem mellesleg az ezüst G3 reviewnál is mindenkinek írják, hogy jön.
-
ÁrPi2
senior tag
Már rendeltél valahol ha jól sejtem, de itt silver van a ttmalls-on és ezt írják:
Jiayu g3, October 22, 2012
- Hi, Could you send an email, when it will be in stock?I
Reply by ttmalls.com:
- hello, it will be in stock this week.Most itt fenn a hátlap fotóját nézve szerintem nem fém..
-
2750-es az aksija? azt a betyár
-
devast
addikt
techideki egy teljesen hiteltelen oldal/blog. Azt se tudja a gyerek miről irkál hülyeségeket.
A kérdésre visszatérve: fémből van. Arról már hallottam reportokat, hogy a fekete pl festett. Tehát ha megkarcolod, alatta bizony fém színű lesz. Ezért akartam "silver" -t, ami nem festett szerintem. De csak fekete van, azt fogom szeretni
Gizmochina és a gizchina már egy fokkal jobb, de azok sem mindig teljesen pontosak. -
ÁrPi2
senior tag
Jiayu-G3:
Engem még foglalkoztat ez a fém kérdés (is). Van a gizmochina blog Gadgeter nevü szerzőjének egy szeptember 5-i marketing-gyanús , előzetes ismertetője, amit egy jiayu G3 -mal megajándékozott, Rózsamintás retikülös hölgyszemély beszámolója alapján írt-készített-gyártott és adott ITT közre a Gizmochina.com blog.Ez írja a fém infót:
"Since the body made from metal alloy, it’s make the phone feel so strong and light,
so this phone is targetting for male user, but ..." (ésatöbbi...hogy ez a rózsás-retikülös is tetszését nyílvánította neki..)
Viszont ezen a Techideki reviewer linken azt írja a kicsi szaki hogy:
"G3 has a thin body with metallic finish for highlights that gives it an elegant look and feel."
Ez már nekem csak metálszürkeséget jelent, valami nemfém de mégis elegáns műanyagot.
Eccerüen hitetlenkedem! (mint sokszor...)
Létezik a ttmalls-hoz valami elsővásárlásnál is befutó kuponkódotok??
-
Bagira01
veterán
válasz
Stiletto107 #8636 üzenetére
Azt láttam én is. Húde rendesek, hogy ilyen akciót tartanak
"just to supply so low price,we do not accept paypal payment for this phone.only accept western union ,bank transfer and money gram payment.hope everyone understand us.many thanks." -
chinaminman
tag
válasz
Stiletto107 #8627 üzenetére
Ha sok időd van, akkor várhatsz az antelife-ra.
-
Valakinek történt már vmi a hoo <-> paypal ügybe? Mert, h a paypal még egy levelet se küldött nekem, h vették az adást vagy valami...
-
Bagira01
veterán
Ez meg mi? Jiayu G3 hegyek
-
feca81
aktív tag
üdv!
jön a G3
1 x JIAYU G3 MTK6577 Dual Core GSM/WCDMA Android 4.0 Dual sim card 1GB RAM
Black (SPML7702) = US$184.13 -
hevizms
addikt
válasz
Sir Csimbók #8626 üzenetére
Kösz a választ.Jobban jártál mert szerintem a singpost gyorsabb.
-
Sir Csimbók
tag
válasz
Stiletto107 #8627 üzenetére
Akkor ezért lehetett, hogy az első e-mail-ben azt írták, hogy China Post, a tracking no. meg SingPost-os volt. Először azt hittem, megint nincs szerencsém és szórakoznak. Azóta viszont küldtek egy új mail-t is, amiben javítottak.
-
Stiletto107
csendes tag
válasz
Sir Csimbók #8626 üzenetére
Tegnap beszéltem a Ttmall-os emberrel online.
Rákérdeztem, hogy mi van ezzel a free shipping-el?
Azt mondta, hogy a china post free, de ott van valami gubanc.
Ezért a Sp-vel küldik, ami 3$.
Rákérdeztem a Jiayu G2 MTK6577 1GB/4GB -ra is.
Azt mondta van nekik raktáron. 175$
Most beszélek az Antelife-os emberrel ugyan ebben az ügyben.
Várom tőle a válasz, hogy nekik is van e raktáron?
Ott kicsit olcsóbb 170$ és van egy 5$-os discount cupon is.
Valakinek van e tapasztalata erről? (antelife, G2 6577 1GB) -
hevizms
addikt
Sir Csimbók & Bagira01!
A ttmalls.com-nál amikor rendeltetek,külön kértétek a singpost postát vagy alapból azzal küldik a free-t?
Szerintem gyorsabb mint a chinapost,azért kérdem mert onnan rendelnék én is és szeretném ha singposttal jönne majd. -
Daneeka14
csendes tag
sziasztok!! Ezekhez a kinai csodamasinákhoz hol lehet beszerezni valami jobb akkut?
-
Bagira01
veterán
válasz
Sir Csimbók #8616 üzenetére
Nekem is. Nekem múltkor pandawill-től 3 nap alatt Mo-on volt a csomag singapore post-al, aztán a posta 1 hétig emésztette.
-
GIJoe
addikt
válasz
fcsabika1 #8613 üzenetére
Végre, vki!
Akkor én kérdenék pár dolgot:
Készíts kérlek pár képet a telóról, lakásban, milyen napfényben a kijelző... (ha lehet ne valami átméretezett képet tegyél fel hanem a valós képet képfeltöltés.hu)
Ha lehet tegyél mellé szemléltetésként mit szoktak 200ast?
Magával a géppel is készíts képet, és videót is, kint bent. (szintén nyers képet szeretnénk, jpg:említett, videó:data.hu)
Honnan vetted pontosan, szállítási mód? (airmail, DHL,)
Tényleg rootol cucc? Azaz ha kell tudom underclockolni vmi MTK progival
Pár napos teszt után, meddig bírja az aksi,
Használható, e a front kamera skypre ra, + vibre stabil-e.
Maga wifi jel stabil (nem eldobálódó...stb)
Nem kérem hogy üss be vele egy szeget vele, de mivel elvileg majom üveg, kicsi köröm karcokat állna szerinted, hogy látod?
Összeszerelés minősége milyen? (szerinted) Neked eddig milyen volt, mihez hasonlítod...
Mikrofon (hangminőség)Hirtelen ennyi,
-
Bagira01
veterán
Ma végre kaptam tracking numbert a ttmalls-tól. Elvileg 21-én elküldték.
-
fcsabika1
tag
Nekem pár napja megjött a Newman N1.
Csak jót tudnék mondani róla, nagyon tetszik, gyors, minden
XDA-n magyar nyelvet tartalmazó ROM már van hozzá, kipróbáltam működik és most azt használom.
Tehettek fel kérdést a telóval kapcsolatban ha érdekel. -
ztibor
senior tag
válasz
chinaminman #8608 üzenetére
Kíváncsian várom a beszámolót, nálam második helyen állt az N1.
-
tlac
nagyúr
tudnátok egy minőség (anyaghasználat, összeszerelés) szerinti rendezést adni a kínai márkákra?
elveszek közöttük -
kocka201
csendes tag
Newman N1-e van már valakinek? Itt találtam egyet egész jó áron, magyar nyelvet is írják. Ha valakinek van róla tapasztalata, hálás lennék ha megosztaná!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest