- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Elég szarul esett most, hogy igaz több mint két éve, de annyit foglalkoztam az első hozzászólás/összefoglaló létrehozásával, rendbeszedésével, és most még csak a nevemet sem említette meg az új szerkesztő. Az rendben van, hogy elavult lett az egész, sokminden változott azóta, de azt a sok időt, amit rászántam, illett volna valami alsó-alsó sorban megjegyezni. Ezen kívül egyetlen üzenetet sem kaptam tőle, hogy akarok-e még valamit kezdeni vele, egyszerűen csak belebombázott a művembe szó nélkül. :-(
-
pmikloska
aktív tag
válasz
ATM_automata #68621 üzenetére
Az nem lehet, hogy az mtklog mappa tömi meg a tárhelyet? Nekem volt ilyen gondom, hogy folyton elfogyott, miközben tudtam, hogy volt hely bőven, aztán kiderült, hogy az mtklog mappában van a sok helyfoglalás.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #68484 üzenetére
Itt van tényleg kicsit drágábban, de úgy tűnik, hogy legalább eredeti (hologramos matrica, eredeti logó az akku alatt).
-
pmikloska
aktív tag
Hát azt lenne hasznos tudni (ez akár másnak is jól jönne később), hogy milyen fájlok felelnek az Androidban a telefonbeszélgetésért, annak hangminőségéért stb.
Sajnos én nem tudom.
A HTC telefonomnál lehetett (kellett cserélni a Radio szoftvert, de az MTK-nál külön ilyesmit nem láttam még). -
pmikloska
aktív tag
Jaj, tényleg, bocs, Haier W718. Az első kiadás.
A jól szóló ROM éppen a gyári, ami rajta volt, aztán van egy rakás custom, de ott valami elromlott, mert azokkal nem jó. Valószínűleg ugyanaz lehetett az alapja, amiből a srác dolgozott.
Van egy MIUI is, de azzal meg magyarítás ügyben küzdök. -
pmikloska
aktív tag
Érdekes hangprobléma: van egy ROM-om, amit már magyarítottam, szépen belaktam, de kénytelen vagyok most másikat keresni, mert egy nagy gondra hívták fel a figyelmemet. A hang tompa, kásás, nem mindig érteni jól, amit mondok.
Találtam egy olyan ROM-ot, amiben nem ilyen a hang, de azt magyarítani kéne, ezt-azt változtatni benne, hogy jó legyen.
Tudja valaki, hogy a hangátvitelt hol lehetne javítani? A Mobiluncle nem segít, azt lenne jó tudni, hogy a működő ROM-ban mi az, amitől jó, és átültethető-e az általam megszeretettbe? Valami driver, config file, radio file stb.?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Old Gyfland #68106 üzenetére
Nekem 4.0.3 alá kell, vagy az mindegy?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
aytukabozs #68102 üzenetére
Maga a Gmail app fent van, van kint ikonja, és el is indul, de sem ott a Settings nem indul el, sem pedig az Android beállításaiban a szinkronizációnál nem tudom hozzáadni a Gmail adatokat. Kb. olyan így, mintha ott sem lenne, látszik, hogy hiányoznak alkalmazások, ezért nem megy.
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan gyári ROM-mal, amiben nem volt benne a Google Play? Ha ragaszkodok a gyárihoz, hogy lehet beletenni a szükséges alkalmazásokat, hogy legyen Play-em? Jól jönne egy útmutató, mit, honnan, hogyan.
-
pmikloska
aktív tag
El vagyok keseredve. Az USA-ban használható telefont nagyon nem találok a kínaiak között.
A GSM részével nincs gond, de a szélessávú internethez már nem ismerik a megfelelő frekvenciákat. Nem is értem, hogy miért nem csinálják ezeket teljesen univerzálisra. -
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #25360 üzenetére
A CWM nem akart rámenni, próbáltam régebbi SP Flash Tool-lal is, az egyenesen a scatter file-ról írt valami hibát. Végül a TWRP-t elsőre sikerült feltenni. Ja, egyébként XP-t használok.
A driver ezek szerint jó volt neki.
Jó a TWRP? Azzal készítettem egy mentés, aztán próbálkozom custom firmware-ekkel, egyet magyarítottam is a jBart-tal. -
pmikloska
aktív tag
Az SP Flash Tool-ban miért nem akar megjelenni a forgó zöld kis karika? Egyszerűen nem tudom feltenni a CWM-et, mert nem jelenik meg, a Windows rendszerhangokból tudom, hogy a készüléket rádugva a gépre, csatlakozik, majd lecsatlakozik. De a karika már előtte sem jelenik meg, persze a drivereket feltettem rendesen. Mi a megoldás?
Korábban működött, egy THL-t frissítettem ugyanezzel, akkor megjelent a karika is.
-
pmikloska
aktív tag
Valaki írta itt, hogy most a coolseason-re van kupon kód, de nem találom, írjátok meg légyszíves, ha valaki meglátja, vagy tud róla.
-
pmikloska
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
válasz
#40993792 #25109 üzenetére
Megérkezett a 85 dolláros Haier W718-asom. Erre most nem tudom, hogy a stock ROM-ot hogyan tudnám lementeni, mielőtt belevágok egy custom ROM feltételéhez.
Android system recovery <3e>
Android system recovery utility
...aztán pár menüpont, de nem olyan részletes, ahogy ti írjátok.
Van benne egy backup user data, de gondolom ez nem menti a teljes rendszert, mert csak 38 MB-ot írt ki a mentésre.
PC-n keresztül van rá mód, hogy mindent mentsek? Vagy előbb root-oljam, aztán... na aztán hogyan tovább... Haier. Olyan nagy közössége nincs, találtam már ROM-ot hozzá, de a lépéseket nem tudom. MT6575-ös SoC van benne.Jah, az SD kártyát külön partíciónak látja, neki pedig kb. 1,5 GB van elérhető állapotban, most néztem a gépen.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
gipsztigris #25015 üzenetére
Azt remélem tudod, hogy ebben maximum 256 MB RAM/ROM van!
Ez egy kicsit érdekesebb, de az ára túl magas, most már talán olcsóbban is megtalálhatod, régebben került fel ide. -
pmikloska
aktív tag
Azért vannak kétségeim ezzel a coolseason.com-mal kapcsolatban, hiába van PayPal védettség. Valamit ma feladtak, így, hogy kérdeztem őket, hogy mi van, már 11-én leadtam a rendelést, mikor indítják, mikor kapok nyomkövetési számot?... Külön kértem, hogy ha lehet, Singapore Post-tal küldjék azt a free shipping-et, erre kaptam egy SP számot. Remélem, hogy nem üres doboz érkezik...
Most pl. a Lenovo A660-t árazták el eléggé...
-
-
pmikloska
aktív tag
A www.coolseason.com-nak megnéztem egy domain check oldalon az adatait. Nézzétek meg nekem ti is páran, hogy szerintetek is okés a webshop? A domain 2003 óta van regisztrálva, ha csaló lenne, talán csak tegnapelőtt hozta volna létre... viszont egyelőre nem adták fel több csütörtök óta, tegnap megkérdeztem az online chat-en, van nekik készleten.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
cappa72 #23382 üzenetére
Ez szerintem arra akar utalni, hogy az ROM cseréből adódó téglásítás ellen nincs garancia. Ott van ez más webshop-oknál is, csak itt jobban szóvá tették. Nem?
Ez ugyanaz a Haier, ami a mosógépetek.
Áh, bepróbálkozom vele... csak a webshop-ot nem tudom, hogy mennyire megbízható. Igaz van PayPal... -
pmikloska
aktív tag
Erre valaki esetleg tud valamit mondani?
Senki semmit? -
pmikloska
aktív tag
Srácok, tudom, hogy már régebbi modell, de ez a Haier W718 ennyiért nekem most elég lenne, és VÍZÁLLÓ!
Mit gondoltok, ez valós ár lehet? Vagy kamu az oldal? A Mixeshop-nál drágább, és még posta is menne rá...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
osztraksajt #23142 üzenetére
Lejárt az időm a módosításra, de: az 1900 MHz-es frekvencián is megy a 3G/4G, ezeket esetleg tudja az MTK? Sőt a 850 MHz-en is meg UMTS/HSPA...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
osztraksajt #23142 üzenetére
Köszi a választ. A T-nél a 2100 MHz-et is használják e szerint, azt az MTK is tudja,
így menni fog?Ez szívás: Data is transmitted upstream on 1700 MHz and downstream on 2100 MHz. A device must have both frequencies in order to access T-Mobile's AWS data services.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
vegyszer #23136 üzenetére
Ez a válasz nekem is kapóra jött, de az USA-ban vagyok jelenleg, nem akarok szolgáltatós telefont venni, mert ezekben nincs SIM kártya, de a tmallbox-ot nem tudom elérni innen, így rendelni sem. Javasoltak már proxy használatot, de nem tudom, hogy mi fán terem a beállítása stb.
Ezért érdekel, hogy úgy általában a telefonokat a minideal.net root-olva küldi-e és hogy milyen postával jön ha free shipping-es. -
pmikloska
aktív tag
Nah, nagyon szemeztem a Huawei Y300-zal, de úgy tűnik, hogy hiába írják ki, hogy autofókuszos, mégsincs benne, bazsy_ val hosszasan konzultáltam a témában...
Szóval egyetlen kisebb kijelzős készülékként (az újabbak 4.5" és 5"-jához képest) a ZTE V970 maradt a sorban. A minideal root-olva küldi a készüléket? A free shippingjük milyen posta? Singapore? -
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #22938 üzenetére
github-ra? Illessz be légyszíves egy linket is.
-
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Maximum1 #22631 üzenetére
Jah, bocs, az lehet. De mivel arról volt szó, hogy a megadott kapacitás nem igazi, majd írtad ezt a márkát, azért is linkeltem, mert ha ez itthon olyan kapacitású, amennyinek mondják, akkor onnan is annyi. Viszont az áráról nem tudok nyilatkozni, mert nem néztem utána, hogy garancia miatt megéri-e Kínából rendelni.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
instantwater #21929 üzenetére
Android Language Project a neve, a YouTube-on meg tudod nézni, hogy működik a magyarosítás.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
bigrock #21806 üzenetére
Valahol találtam egy összehasonlítást, de most nem tudom, hogy hol volt.
Ott az volt az eredmény, hogy a Qualcomm kicsit jobb, kivéve a grafikus gyorsítást.
Engem most azért is érdekel, mert kiváncsi vagyok, hogy összhatásban melyikkel járnék jobban.
Az USA-bán használnám, itt WCDMA van, nem tudom melyik chipset ismer az itteni frekvenciákból többet, melyikkel működnek jobban az appok, pl. a Viber, Skype.
Az MSM8225 ha jól tudom Cortex A5-ös, az MTK pedig A9, így én azt gondolnám, hogy teljesítményben a Qualcomm gyengébb, de fogyasztásban jobb, vagy rosszul gondolom? -
pmikloska
aktív tag
Erre valaki tudna válaszolni?
-
pmikloska
aktív tag
Azt meg tudjatok mondani, hogy melyik processzor fogyaszt többet, az MT6577 vagy az MSM8225? Melyik bírja majd tovább?
Lenovo A660 vs. Huawei Y300 között agyalok, az olcsóbb készülékek között.
Kár, hogy a Lenovonak nem lesz JB frissítése. A Huawei ezért is került a képbe az ára mellett.
Azt sem tudom, h teljesítményben melyik adhat majd jobbat. Valaki tud ezekben a kérdésekben hozzászólni? -
pmikloska
aktív tag
Itt egy cikk a BLU-ról.
-
pmikloska
aktív tag
A LENOVO A660 víz/porálló készülékről tud valaki valami hasznos információt? Elfogadható lett az ára, és lehet, hogy ilyet vennék, de érdekelne, hogy magyarosítható-e, root-olható-e a segítségetekkel, mennyire támogatott készülék, és hogy egyáltalán JÓ-E?
-
pmikloska
aktív tag
Mit jelent a minideal-nél a Russian phone? Egy Lenovo A660-ason gondolkozom, és szeretnék bele magyar nyelvet is ha lehet.
Van már valakinek ilyen telefonja? -
pmikloska
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
Srácok, engem egy ideje a tmallbox mindig visszadob az őskorba. Itt van pl. ez a link, rányomok, és elküld ide.
Mi a fene van ezzel az oldallal? Van rá valami gyógyír? Jelenleg az USA-ban vagyok, de nem hinném, hogy befolyásoló tényező, mert otthon sem ment. Pedig még az op.rendszert is újratettem nemrég (na nem emiatt). -
pmikloska
aktív tag
válasz
levi.hungary #20253 üzenetére
Miért van az, hogy a tmallbox nekem minden linkre csak a főoldalt tölti be egy jó ideje. Nincs új készülék az oldalon, csak régiek, és hiába böngészek a bal oldali menünben, vagy használom a keresőt, ott is csak a régi telefonokat mutatja. Régi: MT6516-osok TV tunerrel.
-
pmikloska
aktív tag
Erre valaki tud valami okosat mondani?
-
pmikloska
aktív tag
A Huawei Y300 olcsó kétmagosról (így harangozták be korábban) mi a véleményetek? Még sehol sem látok teljesen megbízható infót róla, csak az etotalknál és még néhány hasonló helyen van a készülék.
Jó? Jobb ez a processzor, mint az MT6577-es? Nekem most nagyon megtetszett ez a telefon, de nem tudom, hogy jó vétel-e. -
pmikloska
aktív tag
Atyaég! 1662 hozzászólással vagyok lemaradva. Srácok, mostanában nagyon nem érek rá figyelni az eseményeket, ha valaki pár mondatban összefoglalná, hogy mi változott azóta, annak örülnék. Új érdekes készülékek, bejött-e már a négymagos végre, mit változtassak, bővítsek az első hozzászóláson stb.
-
pmikloska
aktív tag
Akinek magyar nyelvű a DeskClock.apk alkalmazása, fel tudná nekem tölteni valahova? Ha van .odex fájl, azt is tedd mellé légyszíves. Ez tud MTK platrofmon kikapcsolt állapotban is ébreszteni, de nekem ez az alkalmazás sajnos angolul van meg (na itt jelentkezik az Etotalk MOD ROM 10%-os hiánya magyarításban).
-
pmikloska
aktív tag
Ha van két CWM recovery .img fájlom is, hogy lehet azt még a PC-n megnézni, hogy melyik az újabb, ha mindkét fájl neve recovery.img? Egyszerű kérdés, de annál hasznosabb.
-
pmikloska
aktív tag
Erre senki sem jelentkezik? Senki sem vállalja a feladatot? Egyáltalán jó ötletnek gondoljátok? Az a baj, hogy amég egyetlen egy válasz sem jön majd a közösségi kérdésekkel kapcsolatban, addig ez nem is igazi közösség. Többször is elhangzott már, hogy itt sok a vita, meg hogy nézzük meg az xy fórumot, ott milyen jól szervezett minden, és milyen összetartó társaság van.
Hahó! Felteszek egy mindenkit érintő kérdést, és egyetlen jelentkező van csak privátban (az első hsz.hez kapcsolódóan), aki tényleg hozzá tud szólni???Emberek, én azt hiszem, ez így nincs jól! Anno ha nem készítettem volna el azt az első hsz.t hirtelen felindulásból, mert már nem bírtam nézni, hogy folyton ugyanazokba a kérdésekbe botlunk, és nem készül el segítő társunk összefoglaló táblázata, akkor még ennyire sem lenne rendezett a topic.
Vegyétek már a fáradságot, és néha a közös dolgokkal is foglalkozzatok! Aki olvassa most ez, nézze meg a linket, nyomjon rá arra a válasz gombra, és írjon egy két szót, esetleg egy teljes mondatot!
Tehát a kérdés még egyszer: Jó ötletnek gondoljátok?
-
pmikloska
aktív tag
Két ilyen érdekeset... aztán egyet írtál, mi a másik?
Mindenkinek: mostanában nagyon sok dolgom akad, így ritkán látogatom a fórumot, most is el vagyok maradva 500 hozzászólással. Ha valakinek van valami kívánsága, ami az első hsz.t érinti, akkor írjon.
Ötlet: egyébként erről jutott eszembe, hogy mivel én is elmaradozok, de jó lenne a főbb fejleményeket tudni, ha valaki érez kedvet hozzá, hogy bevállalja a köv. feladatot, akkor lenne egy ötletem:
Egy rendszeres látogató minden vasárnap este nagybetűs kövérített címszóval (pl. Heti lényeg) írna egy összefoglalást az elmúlt hét lényeges történéseiről (megjelent valami új, van megoldás egy ismert gondra, olcsóbb lett valami mindenkit érdeklő cucc, kuponakció van valahol stb.)
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hunaqua #15674 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, inkább általános kérdésnek szánom, ezért is rossz, hogy odaírtam a sajátom típusát.
Akár első hozzászóláshoz is kikerülhetne erről egy pár sor. Honnan tudhatom, hogy melyik CWM a jó a telefonomhoz? címmel. Ráadásul ha megjelenik egy telefon, akkor mindig van egy első ember, aki egyszercsak CWM-et rak rá, de vajon honnan lehet tudni, hogy az való hozzá, vagy ki gyártja az le, ha sajátot kell hozzá készíteni? Erre keresem a választ. Mert jójó, a népszerű telefonok tulajdonosainak mindig könnyebb a dolga, megvárják, hogy kicsit beinduljon az információáramlás, és máris lesz valaki, aki tudja, hogy milyen CWM kell hozzá stb.
-
pmikloska
aktív tag
Most nagyon egyszerű kérdésem van hozzátok:
Honnan lehet tudni, hogy egy adott telefonhoz milyen/melyik CWM jó?
Példának mondom az enyémet: ha nem EtoTalk-os MOD ROM-mal kértem volna a THL A1-et, akkor most hogy a fenébe derülne ki, hogy melyik CWM-et tegyem fel rá, és azt honnan szerezzem be, ha mondjuk nincs kiforrott fóruma a típusnak?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Dominó85 #15297 üzenetére
Én ezt azért megcáfolnám. Igaz, hogy több helyen is angol maradt a szoftver a telefonomban, de ami magyar, az nem gépi fordítású, ráadásul tényleg nem kell foglalkozni a root-tal, és a felesleges szoftverek kigyomlálásával, CWM felrakásával; azért azt hiszem, hogy 5 dollár nem a világvége! Nem 50 dollárról van szó!
A lényeg, hogy ezen kívül mást nem szabad kérni, mert az xy programok kérésem már nagy butaság. -
pmikloska
aktív tag
válasz
feca81 #14560 üzenetére
Hello mindenki, újévi ajándékként angolosítottam a Google Fordító segítségével a LedReminderZP200 alkalmazást.
Én egy HTC Desire S-en próbáltam ki, nekem van értesítő LED, de kíváncsi voltam, hogy villogtatja-e a gomsort, de nem.
Ez csak MTK processzorosokon működik?
Közben rájöttem, hogy lehetne értelmesíteni még a fordítást, de most csak nyomtam, amit a Google ajánlott, ígyis jobban érthető, mint az cirill betűs szöveg. Majd finomítom, ha kell, és magyarosítom is, ha van rá igény.
Innen le tudjátok tölteni, próbáljátok ki. -
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14527 üzenetére
Akár igaz is lehet, amit írtál, de mi van akkor, amikor pl. egy notebook-on töltöd, ahol komolyan veszik, hogy az USB port 500mA-t tud leadni, szigorúan drága energia (notebook akku) miatt. Márpedig onnan is lehet tölteni egy telefont (be is lehet állítani "csak töltés"-re), tehát akkor a gép alaplapján lévő USB port szűrőkondenzátorát is leszívja majd, vagy egyéb áramköröket rontana el?
Én inkább úgy gondolnám, hogy kisebb teljesítményű töltőnél kisebb áramerősséget tud felvenni a töltéskor (nyilván annyit, amennyit a töltő maximálisan le tud adni), és így lassabban töltődik fel az akkuja a telefonnak. -
pmikloska
aktív tag
Az MT6517-est is beletenném az A-GPS-es dolog javítása mellett. Mit lehet tudni róla? Ugyanaz a séma, mint a többinél, hogy nincs 3G és GPS, csak sima alap kétmagos? Vagy már nem butították ennyire?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14076 üzenetére
Igen, azoknak van, de szerintem az még külön valami plugin lehet hozzá gyárilag, mert itt úgy néz ki a menü, csak a négy sarkában nincsenek a fülek meg. Vagy egy régebbi Xperia-s verzió...
Ez az. -
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14070 üzenetére
Köszönöm, ez nagy segítség! Még lehet, hogy megpróbálom, de kezdek megbékélni az Xperia Launcher-rel. Egyébként hihetetlen, hogy mit ki nem lopnak a kínai telókba...
Jól sejtem ezek szerint, hogy az appok utáni widget lista is azért tűnt el, mert ez a launcher van fent a stock helyett?
-
pmikloska
aktív tag
Köszi, igazából nem is esett jól ez a mondata, de hát ez van. Nem veszem a szívemre.
És tényleg kezdő buherátorként tényleg sokat küzdöttem, hogy pofás legyen, és az lett. Már kész vagyok mindennel, amit rá szerettem volna tenni, amire szüksége lehet stb., és most a dobozában pihen becsomagolásra várva.
-
pmikloska
aktív tag
Nem nagy feneket kerítek neki, hanem próbáltam feltenni az eredeti Launcher-t, de nem lehetett. És ha nekem az kellett/tetszett, akkor fel kellett, hogy tegyen a kérdést, hogy ilyenkor mi a megoldás.
tutis: köszi, ebben igazad van, de kíváncsi voltam (mivel úgyis csináltam előtte Backup-ot), hogy mi történik majd.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14065 üzenetére
No, nagyon érdekes megoldás lett a vége az egész sztorinak.
Szerintem az EtoTalk-nál is rájöttek, hogy a Superuser ikon kikerült, de igazából nem működik, így küldtek egy új ROM-ot, amit feltettem, és azzal már van root jogom. Viszont külsőleg más az rendszer főképernyője, a menüje. A gyári böngészőt kigyomlálták, Opera lett helyette, azt meg nem szeretem, és amikor leszedtem, akkor meg ott volt a nagy semmi. Hogy lehet rendszer szintre telepíteni egy újat (régit, amit a másikból szerencsére kimentettem)? Mert simán nem ment, sem pedig Root Explorer-rel. Recovery-ből ZIP-ből? De hogy készítsem el a ZIP-et?
Ezen kívül ugyanez a helyzet a launcher-rel is. Rátették az Xperia Lauchert, de nekem a gyári kéne. Nyilván azt még csak le sem szedhetem, mert akkor el sem indul az egész rendszer. Backup után ki is próbáltam.
A menü is megváltozott (a launcher miatt?). Az alkalmazások után nem jönnek a Widget-ek. Hosszan kell nyomni a képernyőt, hogy kitehessek valamit (nem sokat, mert jól kigyomlálták azt is, de az nem is gond, bár van, ami hiányzik).
Aztán volt egy nagyon pofás task manager is a régi változaton, amit már ők tettek fel, de nem tudom a nevét, az is jól jönne, valami MTK-s cucc volt.Szóval ha Recovery-ből vagy máshogy lehet cserélni a fenti alap gyári szoftvereket, ne tartsátok magatokban, írjátok meg légyszíves a módját, szájbarágósan, mert a buherálást csak most kezdtem. Nekem minden .apk-ban van meg/megvan.
A launcher cserét még értem is, ha jól értelmezem, akkor XperiaLauncher.apk kontra Launcher2.apk, az Xperia-s pont tizedakkora méretet foglal.
-
pmikloska
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14038 üzenetére
Újabb sikertelen eredmény született, igaz a folyamat szépen lefutott. Nincs root jogom, továbbra is ott a Superuser ikon, ami már az eredeti EtoTalk ROM-ban is volt, de még mindig nincs root jogom.:-S
Összesítem: SuperOneClick, Root_with_Restore_by_Bin4ry_v18, MTKdroidTools nem nyert.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest