- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian07
tag
Üdv.Hölgyek, Urak. Találtam egy igen akciós készüléket Cubot S550.
Szerintem 22e Ft-ért egész jó áron van. Tudom nem a legerősebb, de egy átlagfelhasználónak talán megfelel. Egyáltalán nem játszom telefonon. Csak Gps., egy-két fotóra, telefonálásra és netezésre (van benne b20) használnám.
Melyiket választanátok? Ezt, vagy a Dooggie x5 telót vegyem ? -
krisztian07
tag
válasz
peestike #117634 üzenetére
UMI TOUCH ami nekem bejön, de csak március közepén jelenik megVan benne minden ami nekem kell
Kár, hogy lemaradtam a 110 dodós előrendelési árról.
-
-
krisztian07
tag
Vajon ugyan az a kamera mint a gt99-ben van? Csak mert azt dicsérte itt valaki.
-
krisztian07
tag
Valaki tudja, hogy a cubot one-nak milyen kamerája van? 8 vagy 13 mp?
Csak ezért kérdezem. Nem egyértelmű. -
krisztian07
tag
Kicsit fordítva fogom feltenni a kérdést, az előttem kérdezőkhöz képest, mert azt már szerintem unjátok.
Valaki le tudna beszélni engem a Lenovo p770-ről? Miért sok érte 149$ postával a minideal-tól? -
krisztian07
tag
válasz
Psychonaut #12203 üzenetére
Nézz be ide Olvasd el mit írnak a Thl W3+-ról. Nekem is ilyen van igaz még nincs egy hetes de eddig nem bántam meg.
-
krisztian07
tag
Jó reggelt fórumozók! Lenne egy kérdésem a Minideal-nál a shop-ban szereplő áron felül van még egyéb költségem? (Paypal, shipping stb.)
-
krisztian07
tag
Jiayu G3 teszt video . Nem saját. Valaki tudja, hogy hol lehetne tesztképeket megnézni, mert még normális felbontásban nem láttam.
Aki már megkapta lőhetne vele egy pár képet.
-
krisztian07
tag
Volt (van) valakinek Neo n01 telefonja? Milyenek vele a tapasztalatok? Összeszerelés minősége támogatottság stb.? Igazán a Neo n02-m érdekel, de az még elég új ezért kérdezem a régebbit. Most Az etotalkon 160 dollárért van, szerintem jó ár érte, ha a leírás megfelel a valóságnak.
Kár hogy erősödik a dollár
-
krisztian07
tag
Van már valakinek Huawei U8836D telefonja? Az etotalkon 229USD az ára ami nekem már elfogadható. Tudnak rá magyar nyelvet is a leírás alapján.
-
krisztian07
tag
Jól írod, hogy ismerned kell a szervizest, mert előfordulhat hogy elhajtanak. Ismerősöm Samsung i900 Omniájának a kijelzője beadta az unalmast. Elsőre szó nélkül kicserélték, majd mikor fél évre rá másodszorra is tönkrement elutasították a garanciát. Azt mondták, hogy a töltő csatlakozóján oxidáció van, tehát beázott. Ő hiába mondta, hogy nem és a telefon egyébként működik, csak a kijelző máshol érzékel mint ahol nyomja nem érdekelte őket. Persze szívesen megcsinálják egy 20-asért és így talán el tudja adni 10-ért. Tuti biznisz.
-
krisztian07
tag
A fastcardtech-től rendeltetek mostanában? Megbízhatóak? A G3-ra azt írták, hogy folyamatosan kapnak belőle, de az oldalukon ezzel ellenben a készülék mellet „out of stock” van. Egyébként jó áron van (?) náluk 190 USD.
-
krisztian07
tag
Hallottatok már olyan emberről, aki látott már olyan embert akinek tudomása van arról, hogy valóban létezik Jiayu-G3? Azt meg sem merem kérdezni, hogy valakinek van-e ilyen. Számomra ez a telefon már lassan csak tudományos fantazmagória.
-
krisztian07
tag
Akit a specifikáció nem győzött meg a G3-al kapcsolatban annak [itt] van egy pár fénykép. Éjszakai, nappali közeli távoli. Szerintem nagyon jók a képek. Remélem tényleg ezzel a telefonnal lettek készítve.
Várom már nagyon az elő magyar teszteket. -
krisztian07
tag
Én is ilyen telefont akartam, mert nagyon jó ár érték arányú, de túl sok a kérdés körülötte. Egyenlőre még senkinek sincs ilyen. Én inkább már másik kelé kacsingatok. Érdeklődöm, hogy van-e valakinek Newman N1 készüléke? Ha van megvan vele elégedve? Bár lehet ezt a pár napot meg kellene várni.
Jó lenne, ha gyorsan ideérnének a csomagok ment az előző telefonom tönkre ment és most egy Sharp Gx25 és egy még régebbi old school –lal nyomulok. Alig merem elővenni őket nyilvános helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest