- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
-
podiumocska
csendes tag
Szia kedves m165le ! ha nem baj akkor kérnék pár infót tőled ? Én is szeretnék ilyen telefont rendelni és én is a ttmalls-tól néztem ki! Most se nincs fent a infóban a Magyar nyelv de 4.09 Android rendszerrel árulják . Ebben alapból benne van a Magyar nyelv vagy jobb ha kérem ? A másik kérdésem az lenne hogy melyik céggel postázták neked? és mennyi idő volt? a 3. hogy hogy viselkedik neked a telefon most? 4.hogy fizettél ?
Köszönöm előre is a válaszod !
Tisztelettel:L.Róbert -
sajtjani
tag
válasz
m165le #12697 üzenetére
m165le
Van a mérnök menüben a "qick boot", az be van pipálva? Nekem is pontosan 5 naponta előjön ez az izé és kb 5mp múlva újra indít, nem az egész telót hanem csak a kernelt, 15-20mp után már használható a gép. Kitakarítva, max ram-mal. Már megszoktam, nekem jól jön mert soha nem kapcsolom ki a telefont. -
XM-L T6
tag
Ahhogy többet írsz a telóról egyre jobban tettszik.
Tennél fel képet videót róla? Megnéztem a ttmalls oldalát (ha jól tudom akkor onnan rendelted) és a képeken két db akksi van, a leírásban meg egyet írnak. Ezek szerint 2db jár hozzá. Más oldalon van benne eredetileg magyar nyelv. Lehet, hogy ezt is elírták az akksihoz hasonlóan. GPS-t próbáltad? Ájgó szígic működik? Felbontással egyet értek. Csak még nem láttam ekkora kijelzőt ilyen felbontással azért kérdeztem. Akkor ezek szerint nem is pixeles...
Gratula a telóhoz, jó áron vetted. Használd egészséggel!
-
XM-L T6
tag
Melyik webshopból rendelted?
Szerk: Bocs megtaláltam, hogy a ttmalls-tól. Azért lett benne magyar nyelv mert kérted, vagy azért mert amúgy is van benne csak a weboldalra nem tették ki? Azt írtad, hogy szép a képe. Nem kicsi a felbontása? Úgy értem, hogy nem pixeles? Elvileg két akksi jár hozzá. Megkaptad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged