Hirdetés
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
-
podiumocska
csendes tag
Szia kedves m165le ! ha nem baj akkor kérnék pár infót tőled ? Én is szeretnék ilyen telefont rendelni és én is a ttmalls-tól néztem ki! Most se nincs fent a infóban a Magyar nyelv de 4.09 Android rendszerrel árulják . Ebben alapból benne van a Magyar nyelv vagy jobb ha kérem ? A másik kérdésem az lenne hogy melyik céggel postázták neked? és mennyi idő volt? a 3. hogy hogy viselkedik neked a telefon most? 4.hogy fizettél ?
Köszönöm előre is a válaszod !
Tisztelettel:L.Róbert -
sajtjani
tag
válasz
m165le
üzenetére
m165le
Van a mérnök menüben a "qick boot", az be van pipálva? Nekem is pontosan 5 naponta előjön ez az izé és kb 5mp múlva újra indít, nem az egész telót hanem csak a kernelt, 15-20mp után már használható a gép. Kitakarítva, max ram-mal. Már megszoktam, nekem jól jön mert soha nem kapcsolom ki a telefont. -
XM-L T6
tag
Ahhogy többet írsz a telóról egyre jobban tettszik.
Tennél fel képet videót róla? Megnéztem a ttmalls oldalát (ha jól tudom akkor onnan rendelted) és a képeken két db akksi van, a leírásban meg egyet írnak. Ezek szerint 2db jár hozzá. Más oldalon van benne eredetileg magyar nyelv. Lehet, hogy ezt is elírták az akksihoz hasonlóan. GPS-t próbáltad? Ájgó szígic működik? Felbontással egyet értek. Csak még nem láttam ekkora kijelzőt ilyen felbontással azért kérdeztem. Akkor ezek szerint nem is pixeles...Gratula a telóhoz, jó áron vetted. Használd egészséggel!

-
XM-L T6
tag
Melyik webshopból rendelted?
Szerk: Bocs megtaláltam, hogy a ttmalls-tól. Azért lett benne magyar nyelv mert kérted, vagy azért mert amúgy is van benne csak a weboldalra nem tették ki? Azt írtad, hogy szép a képe. Nem kicsi a felbontása? Úgy értem, hogy nem pixeles? Elvileg két akksi jár hozzá. Megkaptad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Közel három percnyi csend
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hagyjuk már.....nemde?