-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Gyuszkoo #94918 üzenetére
SzevaSZ!
Mit mondjak?
1. Így ahogy van, nem jó semmire.
2. Viheted szerelőhöz, szervizbe, ez meggondolandó.
3. Akkor? Mit veszthetsz, ha megpróbálod, legfeljebb jobban elromlik (bár ez nem fog látszani) vagy van némi esélyed a sikerre.
Én az utóbbit tenném, Youtubon azért meg szoktam nézni, más hogyan csinálja....Üdv: StMiklos
-
stmiklosi
tag
válasz
Gyuszkoo #94911 üzenetére
Szevasz!
Tippem: háttérvilágítás ment el, bár ez féloldali kukucskálással tán kideríthető, esetleg szalagkábel mozdult.
Max szétszed, csatlakozásokat átnéz, megigazgat.
Azért vigyázz, nekem szétszedés, összerakás után ment el, érintőcsere volt 1x, aztán beporosodott mert nem kaptam/használtam hozzá kétoldalas ragasztót (azóta van), újra szétszedtem (bátran), na akkor rokkant meg a kijelző, valamit a szalagkábel környékén megrokkantottam.
Rendeltem másikat, kicseréltem, JYG2 (még nem F).
Üdv: StMiklos -
-
válasz
Gyuszkoo #19859 üzenetére
Beállítások -> vezeték nélküli és hálózatok; további beállítások -> Mobilhálózatok -> hozzáférési pontok nevei.
Kártya kiválaszt, hogy melyik.
Opciók soft gomb új apn, aztán:Név: Telenor Online
APN: online
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés típusa: CHAP
Hozzáférési pont típusa: Internet vagy Default (készülékfüggő)OPCIÓK gomb és mentés!!! (Ezt azért emelem ki, mert nem egyértelmű)
-
válasz
Gyuszkoo #18401 üzenetére
Mivel a batterystat fájlt kell törölni ehhet, ezért ha működő droid alól próbálod, akkor kell a root.
Ugyanakkor CWM-ből is lehet törölni.Szerk.: minkét esetben előtte 100%-ra fel kell tölteni az akksit!
-
-
sasa311
veterán
válasz
Gyuszkoo #18061 üzenetére
Kínaiaktól kapott ROM-ot sosem szabad feltenni.
Én is megszívtam ugyan így egy tablettel:
Nem volt jó a wifi (mag a chip jó volt, de hol volt net hol nem, de a wifi hálózatot akkor is látta mikor nem volt net), gondoltam ROM csere megteszi.Írtam a kínainak, küldött is ROM-ot, természetesen feltettem és képernyő nixx. Írtam neki, állította, hogy csak és kizárólag EGY (1!!!) ROM létezik az A13-es ÖSSZES tablethez, biztos én elkúrtam valamit.... Azóta sem vergődtünk zöld ágra
-
-
-
pallacko
tag
válasz
Gyuszkoo #11383 üzenetére
Olcsó telefon, de valamiért nem nagyon van belőle itt a fórumon!
Off:
Végigkövettem a táblázatkészítő projektet, viszont sajnálkozva tapasztalom, hogy nincs kitöltve.Nem a fent szereplő 30 személynek van csak telefonja!
Szánjátok már rá az időt és töltsétek fel az adataitokat
-
Novicsok
tag
válasz
Gyuszkoo #10389 üzenetére
Évek óta csak az OTP web kártya és számla hozzárendelve a PayPalhoz, mint befizető, kiválóan működik.
Persze maradék pénz visszahívását nem oda szoktam, hanem van még becsatolva számlaszám, akár a családban lévő több db több bankban is lehet, csak a visszahívás előtt ki kell választani az elsődlegest (make primary).
Ha fizetési kötelezettség keletkezik (pl. a PayPal elrendel egy refund-ot) akkor mail jön, hogyy nem elég a pénz a web számlán, kér befizetést. -
feca81
aktív tag
válasz
Gyuszkoo #10079 üzenetére
Van pár alap nyelv, amit beletesznek. Pl kínai, orosz, német, angol, holland, stb. Ez benne van az alap ROM-ban. néha feltesznek custom ROM-ot, melyben bővítik a nyelvlistát. Alapból gondold azt, hogy nincs benne, és neked kell beletenni, mert ez a legvalószínűbb. Ha mégis van, akkor szerencséd van. Sok leírás tartalmaz kamu adatokat. pl felbontás,kamera, néha proc, memória. Úgy szűrheted ki,hogy megnézed több helyen is,és amelyik adat a legtöbb helyen megegyezik, valószínű az a valós.
-
chinaminman
tag
válasz
Gyuszkoo #9648 üzenetére
Pl. etotalk.com, gyors és megbízható is, legalábbis a többi shophoz képest, csak a szállítás kicsit drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest