Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
weinmaker
őstag
-
törölt tag
válasz #45553408 #94590 üzenetére
Ezért gondoltam az MTK Control + automatizáló kombóra. Igény szerint szeretném majd kikapcsoltatni a GSM kártya slotját.
A másik dolog, hogy sztem vagy a 6595, vagy a mi telónk egy elég spec. eset lehet, mert 4.4 -en, root nélkül, a gyári rom -mal, bármilyen alkalmazással tudok írni a microSD bármelyik könyvtárába.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #45553408 #94590 üzenetére
bizony eldobja a mobilnetet hívás közben
Legtöbb esetben csak akkor tud "élni" a mobilkapcsolat hívás közben, ha 3G van. Ennél "kisebb" esetekben dobja a netet.
Ez Lenovo a820/s660, WayteQ Talk5H, ZTE V970, stb... esetekben bizton működik.Illetve meg lehet még nézni azt is, hogy - ha van még ilyen -, hogy milyen módban van: hívás előnyben vagy adatkapcsolat előnyben.
Ez most csak elméleti eszmefuttatás.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
weinmaker
őstag
Engem még mindig érdekelne, hogy mi a gyakorlati különbség az 1/4 és a 2/8 -as kivitelű zte v5-nél. Csak, hogy még egy poszt legyen megint róla
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
zolipapa66
tag
Srácok!
Most volt a majális a szeretet ünnepe, ma van szilveszter, aztán meg pár hét múlva már azt fogjátok hallani, hogy kifutó széria
Bódogsá, szeretet, béke, és BUÉK!!!Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #94586 üzenetére
De. 5%, akármilyen szállítással, ha jól értem.
"Import Tax & VAT Insurance Policy
1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders.
2. When order arrives, if you get charged by the Customs on this order, please take a picture of the payment slip from the Customs and email to Pandawill, and Pandawill will pay you back on the full amount within 3 days (excluding holidays) of receiving your varified proof. The payment slip must contain the information which links the tax or VAT to the order or order content.
3. This insurance applies to both Registered shipping (such as Singapore post, China post,TNT post, etc) and express parcels (such as DHL, Fedex, EMS, etc)
4. The followinng countries are not covered:
Colombia, Venezuela, Guyana, Suriname, Ecuador, Peru, Brazil, Bolivia, Chile, Paraguay, Uruguay, Argentina, French Guyana, Bosnia and Herzegovina, croatia."Bocs, kieg.:
"Import Tax & VAT Insurance:10% charge for ulgaria,Italy, Vietnam ,Hungary (Hungary registered airmail ) ;15% charge for Germany,Portugal,Romania,Serbia; 20% charge for Solvenia,Slovakia,Czech Republic,Latvia,Israel,Cyprus,Ireland; 30% charge for Hungary ( Hungary Express shipping)"[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
peestike
őstag
válasz Dominó85 #94583 üzenetére
szerintem, aki itt érdeklődik az nem igazán vállalkozó kedvű.
vállalkozáshoz pénz kell, de mi magyarországon élünk... aki telefont vesz, az valami olyat akar amiben
talán nem fog csalódni, ami bevált. akinek meg pénze van, az meg megveszi a samsung galaxy 3-4-5-6-7-sokat, note mindenfét, satöbbit, meg a szifont. ezek mögött a garanciás háttér se lehet olyan szintű, mint a külddvisszakínába... persze kivétel mindenhol akad.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Dominó85
addikt
válasz Viktor0610 #94578 üzenetére
UNALMAS, mint egy túljáratott lemez. Inkább linkelje be valaki ha kérdezik mi a bestbuy most a telefonnal kapcsolatos keresést. De azt látom, hogy jön valaki egy (kitaláltam) Gimly nevű telefonnal és rögtön mi van? Nulla magyarázat, hogy az nem jó vedd ezt, mert bestbuy. Így aki vállalkozó szellemű és esély lenne rajta keresztül egy új telefont megismerni és ha minimális mértékben is, de tapasztalatot kapni róla... Megveszi az itt szajkózott telefont, mert ha valaki ír is egy kicsit drágább alternatívát, rögtön el van nyomva. Lehet ti nem veszitek észre de ez folyik itt. Jobban pörög itt a topik miatta, mint a sajátja, szerintem.
* Péter - 06302461862 *
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #94578 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a Vibe Z nagyon nem egy kategória a V5-tel...
Xiaomi 13T
-
margithid
veterán
válasz Dominó85 #94577 üzenetére
Az biztos, hogy mondjuk kicsit drágábban ott a xiaomi redmi note, nagyobb aksival, plussz 1 GB Rammal, 4g-vel. Vám nélkül kicsivel több mint 40k.
Igaz ha rájön a vám, akkor már lehet jobban megéri itthon megrendelni, emagnál 66k. És ott ugye van 2 év garancia is!"z2-őd" - ez fájt
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Dominó85
addikt
Végre valaki nem a ZTE 5-vel jön... Már qrvára unalmas lemez. Nem vitatom ár/értértékben bajnok. Csináljatok a topik tetetjére egy hivalkodó feliratot, de az hogy minden második poszt róla szól itt... Baszki van saját topikja nem? Senkit nem akarok megbántani ezzel, de olyanra is rákényszeríthetitek a telefont aki esetleg nagyott koppan.
* Péter - 06302461862 *
-
firemanus82
senior tag
Lg g2 vagy g3 dual sim letezik? Valakinek tapasztalat?
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
zizol
aktív tag
válasz firemanus82 #94560 üzenetére
Lenovo Vibe Z nagyon jó készülék. Iszonyat gyors, semmi akadás. Nagyon stabil. Ilyen jó térerejű készülékem sosem volt korábban.
Üdv, zizol
-
firemanus82
senior tag
válasz b0bcat #94562 üzenetére
Miután a samuval befürödtünk, most inkább az a fontos hogy jól működjön. Max 5' méret...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Zeki
nagyúr
Megjött a pandawill új akciós hírlevele... a Honor 3C 2GB/8GB most 148USD, ez nemsokára 130USD lesz.
De ha rászámolom az áfát, meg a szar dollár-Ft árfolyammal megszorzom, nem éri meg megrendelni, itthonról az edigitalból 48-ért jobban megéri.
Nem semmi, hogy ide is eljutottunk. -
weinmaker
őstag
válasz b0bcat #94564 üzenetére
Oké akkor valszeg veszek egy ilyen zte v5-öt. Esetleg ebben az árkategóriában tudsz jobbat?
Arra a kérdésre is keresném a választ, hogy az 1/4 vagy 2/8 a nyerő, illetve kell-e a nagyobb?[ Szerkesztve ]
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
csubuka
addikt
Egészen működik Most úgy tűnik. Kiderült, hogy 100MB/s szekvenciális írást tud a beépített NAND és 200MB/s-el olvas... azért az kemény, ha igaz a WD Blackemet leküldi nyaralni... mondjuk simán lehet, hogy kamu a mérés. A Toshiba SD sinceritytől 12/20-as... ezt akadályozta kicsit 10/15-re a saját olvasóm sajnos a laptopban.
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
-
weinmaker
őstag
Lehet, hogy vennék egy zte v5 csodát. Az lenne a kérdésem, hogy mi a tudásbeli különbség az 1/4 és a 2/8 között? Jobb ez a telefon mint a haier w910?
-
b0bcat
addikt
válasz firemanus82 #94560 üzenetére
Milyen árfekvésben? Mekkora képernyőset?
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Faby
senior tag
válasz csubuka #94559 üzenetére
Nem lehet, hogy itt is a KitKat SD kártya kezelése, ill annak a korlátai kavar be? Úgy értem, alapból csak a gyári progik férnek hozzá az SD kártyához, külső, 3rd party appok nem.
Mondjuk megoldást nem tudok, de root+valami sd fix progi, pl ez esetleg segíthet?
Vagy az is lehet, hogy hülyeséget írok...[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy dual simes készülékek közül most mi a "menő"? Nejem samsung galaxy core duos-a egy hulladék, gyakran nem elérhető, most pedig a wifi döglött be. Szóval jó teljesítményű, stabil elérhetőséget biztosító készüléket keresek.LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
csubuka
addikt
válasz WOT-H-A-C #94558 üzenetére
Az megvolt rég (mondjuk a Thinkpad T500 olvasója is elég bottleneckes, valami driver bullshit van vele), csak a teló olvasójának vagyok kíváncsi a sebességére. A kari tökéletes és hozza az elvártakat. Csak a kínai teló sebessége kapcsán érdekelne az igazság, hogy mennyit is tud kihasználni a gyors UHS-I kariból...
-
csubuka
addikt
Miért nem tudom pl egy rootolt Leagoo Lead 1-ben levő 32 GB-s karim sebességét akármelyik sd benchmark appal sem tesztelni (KitKat 4.4.2)? Mindig errort dob, hogy buffer writing error bla-bla. Valahogy root jogot kéne adni superuserrel a progiknak (amik amúgy simán futnak nem rootolt telókon is, így nem hiszem...)? Vagy ez valami kitkat hiba? Tökéletes sinceritys cl10 kari, gépen hibátlan egy tableten is jó volt, csak kíváncsi volnék a kütyü olvasójának sebességére is...
-
batai15
félisten
Látom a v5 elég jó árba van lehet az lesz majd neki.
-
batai15
félisten
Sziasztok! lassan nézelődtni szeretnék a barátnőmnek telefon után 40 körül.
Nem sok kikötés van csak annyi hogy :normálisabb kamera, jo akku és össze szerelés illetve legyen az itteni fórumon népszerű pl custom romok és felhasználók miatt. Mint pl a ZTE v5 redbull. Előre is köszi miket nézegessen! -
margithid
veterán
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Potzee #94525 üzenetére
Jólvan jólvan én is készséggel méltatom Laza kollegát, abszolut elismerendő a segítségnyújtása, a jó telókat (mint a coolpad f1) illető tanácsadása..s Ha fogja majd jóáron árulni az emitt összehasonlított 64bit mtk telókat (habár 5,5 colosok) még tán én is vevője lehetek
Egyébként egy+egy SoC-os kérdésem van:
-Jól tudom-e hogy az újgenerációs MediaTek-ek soc-okban (6752,6732)
a chipre integrálva van a fdd- (és tdd) LTE modem ?- Gyakorlatilag az érdekelne hogyha a mt6752 SoC-ot látom az jelenti -e automatikusan
azt hogy melyik LTE-sávokat (B20 B1 B3 B7) tudja a köréépült készülék?
[Az előbbi linken van B1-B3-B7 (Elephone-P7000) és van B3-B7-B20 (zp920 és JY-S3) sávfelsorolású...] -
WOT-H-A-C
veterán
válasz Crytek #94543 üzenetére
"Amiről beszélek,hogy az ismertebb népszerűbb nevesebb telefonok soha az életbe nincsenek EU warehousebe."
Több márkás teló is volt... THL 5000, JiayuG4s, Lenovo k910, Lenovo Vibe X, Lenovo S860, Lenovo S850, csak hogy párat említsek...
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
dlaj
őstag
A hülye kínaiak már hátulról vezérlik a 173 dodós, octa, 2/32gb, FHD telefonjukat! +áll az ész!
-
Laza...
addikt
Azért az nem szent írás, hogy javítottat küldenek. EU raktárból rendelésnél főleg akkor fordul elő, ha szériahibás egy telefon - pl. Newmann telóknál ezt rendszeresen eljátszották, és tudok pár Hongmi 1S-ről is.
De ennek az esélye akkor sem 100%, inkább olyan 10%. Persze aki belefut, ez nem fogja vigasztalni. Kínából ugyan ennyi jön, csak ott kap egy új burkolatot is jellemzően a teló, és full újnak látszik.
Never give up!
-
beg
veterán
válasz Crytek #94532 üzenetére
Ide futnak be a garis telefonok is, amiket kis babrálás, szoftveres matatás után újként újból eladnak. És mivel már az áfát kifizette a vevő, így nem kicsit jár jól a bolt, mert jó áron vevőt csalogat eu warehouse akciókkal.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Crytek
nagyúr
Valaki abban lát valami értelmet hogy amelyik cég szállít európai raktárból oda miért pont a hulladék szarokat küldik és a jó telokat még véletlenül se?
Next PC Upgrade: 2022
-
Laza...
addikt
válasz zolipapa66 #94526 üzenetére
Screen Size: 5.5-inch / 5.5-inch / 5.2-inch / 5.5-inch
Never give up!
-
b0bcat
addikt
válasz zolipapa66 #94526 üzenetére
Itt is 240 dollárnak írják a nemzetközi árat a Meizu M1 Note-ra.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
zolipapa66
tag
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
Potzee
addikt
Még karácsony előtt szerettem volna lecserélni a telefonomat.
PÜ-ben megkerestem Laza...kollégát és tanácsot kértem tőle: Coolpad F1 vagy ZTE V5 RedBull (V9180)
Minden kérdésemre korrekt választ adott, nem beszélt le a Coolpad-ról és nem akarta rám tolni a ZTE -t sem.
Sajnos az élet úgy alakult, hogy egyelőre nem tudtam meglépni a cserét.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
okularum
csendes tag
válasz Blue Eagle #94523 üzenetére
Tudom, hogy más, azért írtam, hogy hasonló megoldással még elboldogulnék.
Mielőtt eltűnt az imei, semmit nem csináltam, csak teszteltem a mobilnetet egy digis kártyával. (Az apn-eket be kellett állítanom.) Működött.
Utána ki akartam próbálni a telefonálást is, egy normál telenoros simmel. Ez már nem ment, valamint ez után már a digiset sem érzékelte.
Röviden ennyi történt.
Most invalid imei.MtkDroiddal visszaállítottam, az imeieket. Tesztnél (*#06#) ki is írta az újakat (régieket), mégse ismerte fel a simeket.
Egy gyári beállítások visszaállítása után pedig megint nincs imei szám... -
Blue Eagle
őstag
válasz okularum #94522 üzenetére
Erre hideg a terep. Ez teljesen más. neked MTK Dual SIM készüléked van. Tudni kéne mi történt pontosan azután miután még jó volt a IMEI. *#06# gombokra mit felel? Invalid?
Mi kell az Imei generálásához:
-sérülésmentes Nvram
-a megfelelő alapsávi adatbázis (modem)Nagyon nehéz terepre lehet tévedni ha nincs mentés az nvramról.
-
okularum
csendes tag
Sziasztok!
Hozzám került egy LANDVO L200-as teló, ami eddig működött, de most nem érzékeli a simeket.
Én Digis, netes simmel próbáltam (Ami Telenoros.). Előszőr érzékelte és az apn beállítása után, üzemelt is, de amikor másik simmel próbáltam (Telenor.), már nem működött. Sőt, a Digiset sem ismerte már fel.
Új rommal, romokkal próbáltam, azzal sem szuperál..
Az érintkezőket nagyítóval megnéztem, nem látok deformációt.
Esetleg az imei-vel lehet gond, vagy a szolgáltatóval, vagy hardveres hiba?
Valakinek ötlet, tanács!?IMEI probléma lett.
MtkDroidTools-val visszaállítottam, de így sem jó.
Biztonsági mentés csak az van, amit én csináltam, már a rossz rendszerről.
Nvram helyreállításhoz valaki tud használható leírást linkelni? -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Sajnos a héten leesett kb 2-3 méteres magasságból a blackview telóm. Pont a "hátára" esett, így csak a kamera üvege tört be, meg a hátlapon látszanak kissebb kavicsok általi benyomódások. Sajnos a teló azóta nem kapcsol be, akksi ki lett mérve, az működik, telón se kép se hang. Érdemes még ezzel bármit is kezdeni/bárhova elvinni vagy kuka? Lehet hogy érdemes lenne szétszedni neme csak valami érintkezési hiba? -
atani01
újonc
hali
én a Tinydeal-tól vettem,230 usd volt dhl-el együtt
mondhatom,hogy tuti a gép
sok kínai telefonom volt,de ez viszi a prímet... -
ÁrPi2
senior tag
válasz wwenigma #94508 üzenetére
Izé..ne már...nem kell szégyenlened magadat! Sokkal jobb a gps-ük is! Ugyan hol van az mtk, a szomszéd városban? -- majd esetleg ezek az újgenerációs 6752 6732 -SoC-osok pariba kerülnek talán...
..és amennyire én is látom tudom hogy árul ő zte-v5 -ön kívül más készüléket is, én csak kiemeltem a v5-öt
(#94510) Somatom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem szól le mas keszuleket - amit szerintetek nem arul - , csak elmondja róla az igazat... én szégyellem magam lassan mert partizánkodtam és vettem egy v5-öt az űberkirály MTK-s cuccok helyett...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ÁrPi2
senior tag
válasz szili.tamas1 #94492 üzenetére
Ohhó nem nyomul ő (Laza) hanem csak a kereskedői stratégiájának vonalát követve kipróbáltan és meggyőződötten ajánl bizonyos (készleten is lévö) kiválö termékeket (pl.Zte v5-öt), míg egyéb termékeket mindenkor inkább elbizonytalanítóbb kommunikációs attitüddel kommenttel: ragyogó példája a kereskedő vénájúaknak!
-
okularum
csendes tag
Sziasztok!
Hozzám került egy LANDVO L200-as teló, ami eddig működött, de most nem érzékeli a simeket.
Én Digis, netes simmel próbáltam (Ami Telenoros.). Előszőr érzékelte és az apn beállítása után, üzemelt is, de amikor másik simmel próbáltam (Telenor.), már nem működött. Sőt, a Digiset sem ismerte már fel.
Új rommal, romokkal próbáltam, azzal sem szuperál..
Az érintkezőket nagyítóval megnéztem, nem látok deformációt.
Esetleg az imei-vel lehet gond, vagy a szolgáltatóval, vagy hardveres hiba?Valakinek ötlet, tanács!?
-
gyűrű
addikt
válasz nagysandor79 #94501 üzenetére
Szerintem simán átírható mit mutasson.
-
zizol
aktív tag
-
nagysandor79
aktív tag
adott egy honor 3c
végre sikerült mind a két sim kártyát bele rakni, mind a kettő 30-as bekapcsolásnál kéri a pinkódot, látom rajta a számokat, de a kettős kártya menü alatt ugyan azt a hívószámot írja ki mind a kettő sim alatt. mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest