- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
-
Crytek
nagyúr
A testvérem szeretne venni valami dual simes telefont.
2 kártyával használná (milyen meglepő) az egyik egy telenoros, mobilnettel a másik meg egy 70-es ezen nincs mobilnet.
Az milyen telefonnal lenne megoldható (és melyik foglalatba melyik kártyát kell berakni) ,hogy mindkét számon elérjék menjen a mobilnet is és mindkettőről hívni is tudjon?
(Fogalmam sincs ezekről sosem volt dualos telefonom)
Valami megbízható és aránylag olcsó teló kéne lehetőleg 2GB rammal min 16GB tárhellyel ,bővíthető legyen és a gps se legyen tré.Ki mit ajánl?
-
Riverboy
tag
Sziasztok
Tudtok ajánlani olyan telefont aminek a specifikációja kb ez:
4,7-5", 2GB ram, dual sim, HD kijelző(nem fontos a full hd), 8magos MTK vagy a qualcom 4 mag, átlagon felüli aksi idő.Eddig G4S volt nálam az megfelelt mindn eelvárásnak csak széle svolt és pici tdizájnosabbat szerettem volna így most lett az Iocean X8 mini pro ami minden téren tökéletes viszont az aksija kevés...
Esetleg tudtok valamilyen telefont ajánlani az elvárásoknak?
Most a Doogee turbo 2-őt néztem annak több az aksija viszont full hd nem tudom mennyire szívja az aksit?
Előre is köszönöm válaszaitokat.
-
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Kinéztem az Elephone p3000s telefont. Hardveresen megfelelne, de nekem tök ismeretlen gyártó. Valaki használt már ilyet? (Eléggé új teló, de talán...) Vagy nézzek ismertebb márkát? (Oppo, Zte, stb.)
-
steve1977
tag
válasz
Laza... #94384 üzenetére
Szia Laza! Abban teljesen igazad van, hogy a ZTE gyári support sokkal jobb a Jiayu hivatalos támogatásánál. Annyit szeretnék csak megjegyezni e témában, hogy egyfelől a ZTE jóval nagyobb gyártó (és nem csak okostelefonokat gyárt), így szerintem bőven több erőforrást tud a támogatásra fordítani. Másrészt az elmúlt hetekben úgy látom, hogy a Jiayu is próbálkozik, a gyári honlapon külön letöltőoldalt nyitottak [link] , ahol a hivatalos KitKat frissítések elérhetők, december elején felléptek a facebookra is, ahol reagálnak a kérdésekre. Bár még tényleg gyerekcipőben jár, de legalább elindult a gyári support, én szurkolok nekik
Amúgy, ha a ZTE gyártana 4.5 colos, fémvázas telefont, és olyan szépet, mint a G5S
akkor a support miatt azt választanám. Üdv: István
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #94386 üzenetére
Az nem support ha az egyetlen gyarit moddoljuk jobbra balra. Az support ha van kernelforras kiadva, ha van ROMforraskod kiadva. As mar az.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Laza... #94384 üzenetére
Ja, hat majd beszeld meg cappaekkal hogy hagyjak abba a gyari romok pucolgatasat, meg foldozasat mert az nem support hanem bullshit. Nekem sem lenne magyar nyelv a telefonomon ha nincs mogotte kozosseg, mert frissites ugyan volt, de angol es kinai nyelven.
Jiayu.es-en talaltam amugy 4.2-t.#94385: azert a huawei nem egy dzsunka gyarto.
-
svgyula
addikt
válasz
szili.tamas1 #94379 üzenetére
Hát! Ebben azért vitatkoznék! A Honor 6-hoz azért igen sűrűn jön a "gyári" frissítés. Elméletileg már az 5-ös "Lollipop" is a darálóban van
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #94383 üzenetére
Az hogy egy közösség portol innen-onnan amonnan valamit, az nem support. Hanem az, ha a gyártó oldaláról le tudsz tölteni frissítést, van esetleg fórum is. Ezt konkrétan még az elephone is mérföldekkel megelőzi a Jiayuhoz képest. Mutass nekem S1-hez frissítést, ami megoldja a tárcsázó problémát, és frissebb romot mint 4.0.1. Ami nem egy régi, és nem is alsó kategóriás telefon
Fogalom zavarban vagy, a needrom az nem = a supporttal
A ZTE-hez? parancsolj: [link]
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #94379 üzenetére
Itt arra gondolok, hogy nem hagyják magára a készüléket, és van rom fejlesztés hozzá folyamatosan. Az hogy ez neked botorság, az egyéni szoc. problem
-
Brogyi
őstag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
b0bcat #94369 üzenetére
Igen ahogy a többiek is mondják, milyen klassz meglepi lesz a panda presell utáni ára
A Jiayu-S3 -ban szinte minden hardveres paraméter pont ilyen, de pluszban pl. van sd-kártyahely is, meg talán az is Lalipappal jön (nem is vagyok antiklerikális)
és kínában ha jól látom a Basic már "on Sale" (50.000 darab árusítását megkezdék dec.26-án),és az a Minideal-en csak 6 nappal a M1 Panda-presellnél későbbre jan.26-ra van ígérve $189 -ért
-
b0bcat
addikt
Biztosan csak nekem új a dolog, de láttam a Pandán a Meizu M1 Note-ot 275 dollárért (presell-ben). Ez bizony nem Hongmi/Redmi Note árfekvés...
Többet fog tudni a méltán közkedvelt "ősénél" (Hongmi/Redmi Note), de meg is fogják kérni az árát.
Ja, és ez a TD változat... Nem hiszem, hogy az export változat olcsóbb lesz.
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Lenovo A889-cel van valakinek tapasztalata?
MT6582, Mali-400MP2, 1GB RAM
Kicsit kevésnek tűnik 6 colon a 960*540 (184 ppi), és az előlapi kamera is csak VGA.
Vajon dual active, vagy csak dual stand by?
Vélemény? -
Klara_
őstag
válasz
tahepa #94364 üzenetére
Koszi, kis gond van vele 3G bol semmelyik ferkvenciat, 4G bol pedig csak a 2600ot tudja.
-
tahepa
senior tag
válasz
include777 #94361 üzenetére
Elcsúszott...(#94360) Klara_ kérdésre reflektáltam
-
Faby
senior tag
válasz
szili.tamas1 #94362 üzenetére
Sajnos nem.
Az egy régi rendszeren (HTC Desire, custom Miui rommal) volt, de nem volt vele gond, nem laggolt, jól működött.
Hogy azóta, mai erősebb vason mit mutat, nem tudom, de nagy gond nem lehet szerintem. -
include777
aktív tag
válasz
janakbacsi #94320 üzenetére
-
Klara_
őstag
Hongmi es W100S keszulekeket cserelne le a csalad.
Amit szeretnenk: Voda halozat, tehat 3G 900MHz-en is, 4G 800/900 es 2600MHz. Max 5" minimum 720p lehetoleg IPS vagy hasonlo szintu kijelzo. Nem lenne baj ha hasonlo kozosseg lenne mogotte mint a MIUI mogott es olyan konnyen is lehetne SW-ezheto. Kiveheto akku elony, fem keszulekhazat nem szeretnenk. A-s WiFi nagyon jo lenne. Mit lenne erdemes megnezni 150-300 dollar kozott? -
Faby
senior tag
válasz
szili.tamas1 #94358 üzenetére
Romhoz, launcherekhez nem értek, de esetleg egy app drawer alkalmazás a playről nem lehet megoldás? Pl ez Régebben Miui-n használtam, meg voltam vele elégedve. Sztem egy próbát megér.
-
szili.tamas1
senior tag
Sracok, van ra mod hogy a gyari launchert lecsereljem egy regebbi verziora? Adott egy Lenovo A328, amin gyarilag a legujabb lenovo launcher van fent. Ebben nincs app drawer. Probaltam telepiteni egy regebbi verzioju lenovo launchert, de elszall az alkalmazas nincs telepitve uzenettel. Van valami otlet, hogy lehetne belevarazsolni? Root megoldhato, elvileg cwm is.
-
Sanyesz.
őstag
Egészen biztos, hogy helyesen állítottad be a Vodafone APN-jét?
-
kissmacs
újonc
Sziasztok!
Bárkinek volt gondja Cubot One telónál az adatforgalom bekapcsolásával és működésével?
Nem tudom bekapcsolni. Van vkinek ötlete?
Kösziii -
peestike
senior tag
az M1-ről van már egy mai rövid szösszenet: [link]
de a mai világban egy nyamvadt sd csak illene már szerintem.... -
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég jött meg az új telóm, egy THL 5000. Minden szuper, mindössze a 3G-vel van probléma. Budapesten vagyok, így elvileg van 2100 MHz. AZ APN-t átállítottam, így most már 2G-n megy. Látja a 3G-t, sőt a HSPA-t is, de azon keresztül nem működik a net. Ha automatán van akkor 3G-re kapcsol és semmi.
Van valami ötletetek? -
Kgabi56
tag
Szevasztok!
Navon Mizu D402,android 4.4.2telefonomat melyik programmal tudom rootolni,hogy a clock synkron szinkronizálja a telefon óráját.
Newman N1-es telefonommal nem volt ilyen gondom,mert azt én telepítettem fel.
Most 4.2.2 van rajta,de néha megzajdul és újra kell indítani.
A Navon-t karácsonyra kaptam. -
szili.tamas1
senior tag
válasz
janakbacsi #94323 üzenetére
Jiayu g2f?
-
csubuka
addikt
válasz
Thl 4000? Mondjuk az lehet nem túl karcsú...
-
diegho
nagyúr
válasz
Miért a kijelző mérete a fontos és nem a telefoné? Nézd meg a telefon méreteit. Mi a jobb? 5" kompakt méretű házban, vagy 4.7", de nagyobb házban, mint az 5"-os? A V5 140mm alatt marad 5"-al.
-
Laza...
addikt
válasz
Ne csak a kijelzőméretet nézd, hanem ami a lényeg: a befoglaló méreteket. Van készülék 4,7"-ban, ami 15cm magas. Teccik érteni?
-
diegho
nagyúr
válasz
ZTE V5 red bull 1/4-es verzióban szerintem pont belefér és még ajánlott is. Keresd meg Laza-t itt a fórumon!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
A hongmi 1s pont ez de az árat nem tudom....
-
janakbacsi
őstag
létezik olyan készülék ami:
- fehér
- 1 giga ram, 4 mag legalább
- max. 4.7 coll képátló
- 2000-nél nem kisebb akku
- 100-130 usd közötti árköszönöm
-
Arween
senior tag
No első körben eldőlt mi is egy ZTe v5-öt választottunk 2/8-as verzióban
Kb 2 hét és meglesz ,itthoni hardverapródos kollégától.
A leagoo lead 7 nagyon tetszene lehet berendelek egyet innen tesztelésre.
Aztán ha elpaszoltam az s5-s telefonom keresek valami szépséget saját részre is
-
oncsi
őstag
válasz
Terentius #94309 üzenetére
Nem bántasz meg vele. Én sem ezt választottam volna. De ugye említettem, hogy hölgynek lett véve. Meg azonnal kellett. Meg fehér, meg egy noname kinai csoda helyett lett, aminél minden szempontból jobb. Nem lesz rajta játék, max szókirakó, csak internet, meg film, meg telefon.
Ja, és a Honor 3C lett volna az amiért mentünk de sehol nem volt vagy nem volt nyitva. -
atua
aktív tag
Sikerült három telefonra szűkíteni a kört:
Xiaomi Redmi 1S
Honor 3C
ZTE v5 (2 GB RAM)Ti ezek közül melyiket vennétek?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Xiaomi Redmi 1s-em szeretném lecserélni, valami komolyabbra. Tudnátok mondani pár alternatívát 200 euróig? (Szállítással együtt...) A lényeg, hogy gyors teló legyen, használható kamerával és gps-el. (Az 1s-nél rosszabbat nem szeretnék.) Hollandiában élek, úgy tudom valamelyik webshopnak itt is van raktára. Köszönöm előre is.
-
oncsi
őstag
Meglet a készűlék, nagy a bodogtá. Samsung boltban, 2 év garival, meg hozzá járó 50GB box+ ajándék hátlap + egy szilikon tok=59990 Ft. A készülék meg egy fehér Galaxy Grand Neo duo. [link]
-
szili.tamas1
senior tag
Ide is beirom, hatha van valami okossag a bajomra.
Asszonynak vettunk egy lenovo A328at. Olyan lenovo launcher van benne amiben mar nincsen appdrawer (vibe fele baromsag, szerintem szar, van akinek tetszik, mindegy). Szoval ra kellene varazsolni egy regebbi lenovo launcher.apk-t, amiben meg van appdrawer. Lehet ilyet? Letoltottem probakepp egy regebbi verziot, de ne engedi telepiteni. Masikfajta launcher jelenleg nem alternativa, a lenovoe nalam visz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged