- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wagi
senior tag
Nagy pénzmosás az egész,majd egyik napról a másikra eltűnik,mint anno a Mistral.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
gipsztigris #92497 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #92492 üzenetére
Szerintem meg mivel rohadt nagy román cég, így mindent odakint központosítva, nagy tételben szerez be. Ebből a jóárasításból kapunk néha. Ha mást nem, akkor az ingyen postát.
Mert azért ha az ember rákeres a termékre mondjuk az arukereso.hu-n, akkor kiderülhet hogy bár van olcsóbb, de a postával máris több lesz.
És az emag most itthon is terjeszkedni akar. Jól csinálja.Az edigital csak a weboldal terhelésben cseszte el. Náluk nekem az a jó, hogy paypallal is lehet fizetni. Igaz, most a fekete pénteken nem lehetett.
-
gipsztigris
addikt
válasz
szili.tamas1 #92496 üzenetére
Ki a fene mondta, hogy Romániából küldik?
Román székhelyű cég, de itthon is van raktára.
-
stmiklosi
tag
Mert nem értem.
A számla szerint 27% az ÁFA. Romániában is annyi? Mert nem tudom.
De ez még hagyján, hogyan kezdődhet egy EU adószám úgy, hogy: HUxxxx
Nálam nem áll össze a kép.
Üdv: StMiklosMegnéztem: " Romániában az általános áfakulcs mértéke 19 %."
Változik ott is rendesen, most 24. -
gipsztigris
addikt
válasz
-
ZS3NI
őstag
válasz
-
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #92489 üzenetére
Alapesetben az ingyenes szállítás 10 munkanap, ugyanis gyűjtőjáratban szállítanak. Csak akkor hozzák ki, ha az adott térségbe megfelelő mennyiségű áru összejön. Így az árrésbe beleférhet a szállítási díj is. Egyébként meg azt gondolom, hogy mindenki a piacról él, és CSAK azt fogjuk megvásárolni ami számunkra megéri.
......a többi csak feltételezés.
-
törölt tag
Ez azt jelenti, hogy az emag.hu egy nonprofit vállalkozás, sőt, talán még csupa szívszeretetből bukik is a dolgon? Vagy esetleg még ez is benne van a haszonrésben, amit vkinek ki kell fizetnie? De ki lehet az? Tán csak nem a vásár-ló?
-
válasz
gipsztigris #92487 üzenetére
Azt is tedd hozzá, hogy a semmi kis dolgok esetén is érvényes mindez.
Már hatszor rendeltem tőlük, de ha csak egy 1482Ft-os játékot rendeltem (igen, ennyi volt az ára, ilyen "kerek"), akkor is ingyenes a futárköltség.
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #92484 üzenetére
És még így is megéri nekik. Azaz gyak. egész évben lehetne black friday
-
Outlander
addikt
válasz
gipsztigris #92482 üzenetére
Szegény futár....
-
gipsztigris
addikt
Egy nagy hatalmas pacsi az emag.hu-nak! Pénteken a Black Friday keretén belül vásárolt holmit ebben a percben (igen, vasárnap
) hozta a Sprinter futár.
-
DEGU83
tag
válasz
mzsombor #92472 üzenetére
Szia! Ugyanebben a cipőben jártam az asszonynak a samsung galaxy minijét cserélném le karácsonyra.
Hosszas keresgélés után a cubot s168 mellett döntöttem...már meg is rendeltem a tinydealről, de szerintem ha még csak most keresgetsz érdemes lesz majd valami gyorsabb postával rendelni :-) Amin még gondolkoztam az a THL T6S. meg esetleg leagoo lead 5 [innen] jó keresgélést! -
kmate07
csendes tag
Sziasztok!
Bátyámnak keresek egy dual simes telefont.
A keret kb. 35k, de ha olcsóbban van az sem gond.
Méretben: 4-4.3" nagyon max 4.5".
Felhasználás: 2 kártya, telefonálás, néha böngészés, minimális játék.
Én egy G2F-et néztem ki neki a mobilambtól.
Nem ártana a garancia, meg az sem ha nem kell ROMot piszkálnia rajta, hanem out of the box használható.
A mobilambosra igaz ez?
Még képbe került pl. op3ndott, vagy navon mizu-k, esetleg lenovo a328 a mediaban.
Ezek közül valamelyik megüti a jiayu szintjét? (teljesítmény és minőség)
(A napokban volt szerencsém egy G4S-hez az nagyon össze van rakva. A G2F is hasonló minőség?)
De ha esetleg tudtok valami bestbuy-t külföldről, az elől sem zárkózom el.
Előre is köszi! -
Lamberd
tag
Sziasztok!
Szeretnem megkérdezni van valakinek tapasztalata Honor 6 -al. ?
Fagyas, szoftver frissítés, stb.?
Valahol olvastam hogy dualaktiv készülék ezt meg erősítené valaki.Köszi.
Lambi
-
Zeki
nagyúr
válasz
mzsombor #92472 üzenetére
Jiaju G1 meg G2F meg valamelyik Leagoo szokott ajánlva lenni, mint olcsó telefon. De a hazai 27% Áfa vámolásra, meg a hazai 1500Ft plusz postaköltségre számolj, ha biztosra akarsz menni.
Amúgy túl alacsonyra tetted az összeget. Nem sok telefon fér be alá, nemhogy méglejjebb vedd a keretet.
Persze sz.rt, lehet 50 dollárért is kapni. -
mzsombor
tag
Sziasztok!
A feleségem szeretném meglepni karácsonyra egy kínai dual sim-es csodával, de sajnos teljesen tapasztalatlan vagyok még a kínai mobilok közt. Most egy Samsung Galaxy Mini-je van, ahhoz képest bármi előrelépés...
Ami szempont lenne:
-Kb 20-25e Ft-os ár postával együtt (sokat rendelek eBay-ről, ailexpress-ről, nem ijedek meg az online külföldi rendeléstől).
-Max 4-4,5"-os kijelző, mert nem szeretne péklapátot.
-Fehér hátlap, nem szögletes, inkább lekerekítettebb design.
-Használható hátlapi kamera, előlapi nem fontos.
-Értelmes mennyiségű RAM, sd kártyás bővíthetőség.
-Ne 2.3-as Android fusson csak rajta.
-Elég, hogyha csak az egyik simen keresztül képes 3G adatkapcsolatra.
-2-3 napot bírjon ki lightos használattal (kevés nyomkodás, alapvetően telefonálás mellett, napi kb negyed-fél óra)Ha ezeket tudja egy olcsóbb telefon is, akkor olyan is jöhet!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Magicrat
tag
válasz
Laza... #92454 üzenetére
Csinálni neeem, de egy szaftos linknek nagyon örültem volna
Hátha már valaki leírta ezt jó magyar nyelven...
Bár igazából ez csak elméleti kérdés, mert úgy néz kis Jiayu G4S-em lesz, csak amíg várok (hogy legyen rá pízem) próbálok alternatívákat keresgélni. Hátha belefutok valami űberjó cuccba. És így vetődött fel a kérdés...
-
janakbacsi
őstag
lenovo s820 kijelzőt összetörtem. azt hallottam, hogy vigyázni kell, hogy honnan rendelek hozzá újat. szívesen vennék egy megbízható webshopot, ahonnan biztonsággal megvehetném, úgy, hogy a beszerelésnél ne legyen probléma. köszönöm.
-
ouzohuto
senior tag
Na akkor sehun senki nem hallott a v7rol?
-
Mottie
őstag
válasz
#79335424 #92452 üzenetére
Annyi volt a dolog hogy ez egy speciális ROM (minden kínai elvileg ezt teszi fel gapps-hoz ahogy olvastam), amit a towelroot nem rootol (pontosabban azt mondja igen, de a SuperSU nem fut le). Viszont teljesen normális, a nubia oldaláról letöltött updatet a telefonon 2 kattintás volt feltelepíteni. Utána már ment a towelroot-SuperSU. Nekem kellett a root a TItanium Backup-hoz, de ha valaki megvan nélküle, akkor működk hibátlanul a telefon azzal is
-
7Sony7
addikt
válasz
Magicrat #92453 üzenetére
Ez ilyen Intel vs Amd szerű dolog. Minddkettő jó, ha megfelelőt veszel. Egyedül talán a Gps ami sok Mtk procis telóban gyenge, de ez nem a proci miatt, hanem a spórolós telógyártó miatt van így állítólag. Mtk van ami tud kikapcsolva is ébreszteni, snapit még nem hallottam ilyet.
-
basaja
senior tag
Sziasztok!Öcsèmnek keresek dual simes androidos telót,ebben kèrem a tapasztaltabbak segítsègèt.Túl nagy elvárás nincs,kèt megkötèst kaptam:max 35000ft,ès a GPS kifogástalanul tegye a dolgát.Persze nem baj,ha nem fagy le minden második percben,de játèk pl. nem fogja pörgetni a procit
Leginkább navigálás,telefonálás,sms ès net veszi igènybe a teljesítmènyt.Talán ennyi információból is tudtok segíteni.Elöre is köszönöm.
-
Magicrat
tag
válasz
aytukabozs #81856 üzenetére
A Snapdragon és az MTK között egyébként mi a különbség?
Gondolom az egyik valamire jobb, mint a másik, de melyik mire való inkább?
Rágugliztam, de nem találtam jó magyar szájbarágós leírást...
Please -
-
ans1980
tag
Barátnőm ma délután kapott egy sms-t 1840-es számról. Kínaiul van az egész. Neten rákerestem, ma többen is kaptak. Így néz ki: [link]
Lehet ennek köze ahhoz hogy kínai telefonja van? (cubot p6) -
fudi2002
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #92443 üzenetére
A G4S-em a 3000-es akkuval sem bír 9 órát kijelzőben 3g-vel. A max eddig 8 volt, de kevés játék szinte csak böngészéssel. Normál használat mellett 4-5 nap és 6-7 óra kijelző 3g, de akkor kapcsolom az adatfolyamot amikor a telefont kijelzőjét benyomom, ergo standbyban nincs net.
-
silver10
aktív tag
válasz
#79335424 #92436 üzenetére
Szemezgetek én is a zp999-el, de azért arra kiváncsi leszek, hogy az a zafírüveg majd mennyire válik be. Igaz, hogy sokkal karcállóbb mint a GG3 (10x annyiba kerül), de sokkal ridegebb is. Az LG és a Samu is érdeklődött még az év elején és felmerült, hogy használják. Aztán mégse...
-
zsepii
tag
válasz
sbwolf #92420 üzenetére
@zizol, @Mottie, @sbwolf: Köszönöm a válaszokat!
Megnéztem az általatok írt telefonokat.
A Vibe Z2 Pro és a Mate7 kiesik, mert nekem túl nagy sajnos.
A ZOPO ZP999-ből a Pro változat jól néz ki, de azt nem tudtam meg, hogy ki lehet-e választani, hogy melyik kártyán legyen LTE-képes.
@sbwolf: Ebben talán tudsz nekem segíteni? -
válasz
Laza... #92431 üzenetére
Nem arról van szó, hogy savanyú lenne a szőlő, hanem hogy a 9 órás kijelzőidőt átlagos használat mellett nem tudja produkálni a készülék.
A ZTE v5 egy nagyon jó készülék (a két kedvenc ZTE-m a v967s és a v5), az egyik legjobb ár/érték arányú készülék, szerintem jobb, mint a Redmi 1S, de a 9 órás kijelzőidőt hangoztatni akkor is csúsztatás.Amit írtál 4-6 órát átlagos időnek "hétköznapi körülmények" között, az egy nagyon jó idő, a legtöbb versenytársat sarokba szorítja vele és ha ezt mondod, írod, akkor nem érzik magukat a leendő vásárlók sem átverve.
Amióta levitték az árát több helyen is a telefonnak, ezt ajánlom az összes barátomnak, engem kérdezőnek, ha ilyen jellegű telefont keresnek (sőt már téged is ajánlottalak
), de mindez akkor ér valamit, ha reális információk jutnak el az érdeklődőkhöz.
-
törölt tag
Zopo X3 (ZP999 3/16 verzió)
vagy
Nubia Z7 maxA Maxban van IR, ac -s wifi, nagyobb az akku, a Zopoban viszont plusz 1GB ram és automatizálható a SIM működés. Azt nem tudom, hogy mindkettő működik -e az összes itthoni adatsávon. Nem vagyok gamer, úgyhogy a cpu/gpu sztem mindkettőben bőven teljesíti az igényeimet. A bugokat viszont nem szeretem.
Ha az árkülönbséget kihagyjuk és csak a tudás, használhatóság számít, akkor szerintetek melyik lenne jobb? -
Mottie
őstag
Egy kis OFF, csatlakozom azokhoz akik szerint egy 5,5" kijelzőjű telefont nagyon könnyen meg lehet szokni.
Két nap nyomkodás után kézbe vettem az Xperia T-met.. Olyan aprónak éreztem nem is tudtam mit kezdjek vele...Kezem szerencsére elég nagy hozzá, egy kézzel is könnyen használható, de általában van rá kettő is.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Laza... #92431 üzenetére
Miert lenne savanyu a szolo?
nem gondolkozom telefoncseren, majd ha a mostani megadja magat. Remelem nem mostanaban lesz. Csak megjegyeztem, hogy sem a wifi, sem a mobilnet nincs bekapcsolva. Egyszer majd lemerem lenovon repulo uzemmodban, csak hogy tudjak vele dicsekedni
(Nehogy megsertodj, viccezek csak)
-
ouzohuto
senior tag
Miaza inew v7? Nekem nagyon uj..., de mwgis v3...
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #92430 üzenetére
Elhiszem hogy savanyú a szőlő, de a teló témájában van több kép. A 2 nap üzemidő, és a 4-6 óra kijelzőidő teljesen átlagos. Használattól függően nyilván van +- érték.
A fenti képen azért van kikapcsolva, mert féltem hogy már annyi szufla sincs benne. Van egyébként 9:12 perces is, lehet keresni a témájában.
Azért furcsák vagytok, meg sok a kibic (akinek ugye semmi nem drága, csak fikázhasson), elhiszem hogy sz@rul esik hogy ez egy valóban jó teló. (és neked esetleg nem ez van
)
-
válasz
kristof123 #92400 üzenetére
Van még olyan mobil, dual simben ami nem micro simes?
Van olyan még egyáltalán?
-
7Sony7
addikt
Lenovo A 536 vs ZTE v5 1Gb. Van aki próbálta, használta mindkettőt? Miben jobb egyik másik?
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Papesz1990 #92416 üzenetére
XIAOMI Hongmi Note - Asszem ebből több verzió van, majd a többiek pontosítanak(1sim/2sim...).
ZTE V5 5" - nem olyan tepsi de sok rom elérhető rá és stabil.
ZTE V5 Max 5,5" - Nagyobb, újabb, de még csak most kezdték forgalmazni.
Lenovo S860 -
ans1980
tag
Lehet hülyeséget fogok kérdezni: Ha uninstallálom a mobileuncle tools-ot, az előzőleg megváltoztatott paraméterek (mikrofon hangerő) visszaállnak eredetire, vagy pedig megmaradnak?
-
Papesz1990
csendes tag
Sziasztok.
Karácsonyi ajándékként szeretnék egy telefont venni a páromnak. A külföldi rendelésekben otthon mozgok, a telefonok világában már kevésbé.
Specifikációkat nem is írnék, max. annyit, hogy nagyobb fajta kijelzős legyen ("tepsi méret"), inkább azt vésem le, hogy mire használja (egész nap az én telefonomat):
- netezés, facebookozás
- zenehallgatás, youtube
- candy crush, cut the rope típusú egyszerű játékok
- ami viszont a legfontosabb: fényképezés
Árban olyan 30e-50e Ft közötti telefont tudok kifizetni. Előre is köszönöm a tippeket. -
kmisi99
addikt
Tudnátok ajánlani egy strapabíróbb dualsim telefont. Aminek nem baj ha pl olajos kézzel fogdossuk. Nem kell strapateló csak jobban bírja mint a tobbi.
-
-
kristof123
őstag
válasz
WOT-H-A-C #92407 üzenetére
Rájuk kerestem.
A THL TH6s már túl nagy, a THL 4000-t is kicsit nagynak találom és ha jól láttam az egyik sim az micro, ami sajnos kizárja, pedig az akkuja elég jónak tűnik. Az Opendott-ról addig nem nyilatkozom még ki nem olvastam a topikját...(#92409) TedThomas:
Köszönöm a választ!
Igen eléggé szimpatikus a 2 év gari, ellenben elég sok aggasztó dolgot olvasok róla. A G2F eddig előnyt élvez minden szempontból. -
TedThomas
aktív tag
válasz
kristof123 #92408 üzenetére
-
kristof123
őstag
válasz
maggi1886076 #92401 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod!
Olyan kérdésem lenne, hogy a felsorolt használathoz kell-e a ROM-ot cserélni/frissíteni, vagy a gyárival is rendben lesz?
(#92407) WOT-H-A-C:
Neked is köszönöm! Rájuk keresek. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
THL TH6s
THL 4000
Jiajy g2f
Opendott -
zsepii
tag
Sziasztok!
Régóta keresek egy számomra megfelelő Dual-SIM-es telefont.
Elvárások:
- jó képernyő
- jó kamera
- LTE-támogatás mindkét kártyán (nem kell egyszerre, választható legyen), lehetőleg a köv. 3 frekvencián: 800 (Band 20), 1800 (Band 3) és 2600MHz (Band 7)
- min. 1,5G RAM
- min. 8G ROM
- SD-kártyafoglalat
- lehetőleg NFC
- lehetőleg Dual-Active
- Magyarországon vagy Ausztriában érvényes garanciaMire használnám:
Munkanapokon ingázom M.o. és Bécs között vonattal, így mindkét kártyán jó lenne az LTE, persze felváltva, attól függően épp amelyik országban vagyok.
A 800 (Band 20), 1800 (Band 3) és 2600MHz (Band 7) támogatása LTE-n azért kellene, mert pl. Ausztriában - ha jól tudom - vidéken 800-on, kis városokban 1800-on, míg nagyvárosokban 2600-on megy az LTE.A "játékosok":
Eddig három "játékost" találtam:
- Samsung Galaxy S5 Duos
- LG G3
- Honor 6 H60-L12Samsung Galaxy S5 Duos
- S4-es tapasztalataim alapján jó képernyő és jó kamera adott
- specifikáció szerint az LTE-támogatás mind három frekvencián megvan - Valaki megtudja erősíteni?
- specifikáció szerint RAM/ROM adott
- specifikáció szerint SD-kártyafoglalat adott
- specifikáció szerint NFC adott
- NEM Dual-Active!!!
- Amazon-on olvasott review szerint, ki lehet választani, melyik kártyán legyen LTE - Lsd. első review: "Auf beiden Simkarten kann man LTE einstellen." = "Mindkét SIM-kártyán beállítható az LTE.".LG G3
Nem sokat tudok róla, csak ami a specifikációban le van írva.Honor 6 H60-L12
- Mobilarénás fórumokon olvasottak, ill. a tesztben leírtak alapján jó képernyő és jó kamera adott
- specifikáció szerint LTE-támogatás csak 1800MHz-en van
- specifikáció szerint RAM/ROM adott
- specifikáció szerint kártyafoglalat adott
- specifikáció szerint NFC adott
- Dual-Active!!!
- A fórumon feltett kérdésemre érkezett válasz alapján ki lehet választani, melyik kártyán legyen LTE.Kérdés:
Kinek milyen tapasztalata van a fenti telefonok valamelyikével? Tudtok még esetleg valamilyen telefont ajánlani max. 150 ezer HUF-ig?Köszi!
-
wagi
senior tag
Kínából érkező telefonoknál minden esetben kell vámot és áfát fizetni vagy random ellenőrzik a csomagokat?
-
sz_gabor
tag
Van valakinek tapasztalata Lenovo VIBE X2-CU telefonról? Most kuponnal 309$ (+áfa) lehet megvenni a Tmart.com-on.
-
maggi1886076
addikt
válasz
jiayu g2f
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged