- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
Üdv !
Épp ismerősömnek nézek telefont, mert lányának szeretne és belefutottam a modecomba igen jóárasítva.
[link]
hátha valakit érint -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #92294 üzenetére
Láttam hétvégen egy ilyen esetet...20on éves srác volt valami sony-nak látszó tárgyal a 36 C os jakkuziban böngészni és játszani!!!
Persze a lényeg az volt , hogy ki figyeli...
-
albinolynx
senior tag
Ajánlást szeretnék kérni új telefonra:
- note formavilág, inkább szögletes forma
- ne legyen lenovo, mert a saját szoftvereivel nem tudok kibékülni (legyen stock android, esetleg WP? nem követem...) droidból kitkat-et szeretnék
- 5 - 5.3 - 5.5" IPS kijelző, nem muszáj a FHD, de ha belefér
- "bejáratott" típus érdekel, amihez pl. lehet kapni minőségi kemény hátlapot (lenovo a850+ nagyon tetszett a nilkin kemény tok)
- 4 mag, hozzá passzoló gpu
- zseblámpa lednek tudnék örülniár: 27%-kal együtt 45.000,- Ft kellene (nagyon maximum 50.000,- Ft), hogy betakarja. Lenovo-t anno megfogták...
Egy jiayu G2-t váltanék nagyobbra. Ez kicsit felturbózva és megnövelve akár tökéletes is lenne.
Mit tudnátok ajánlani?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Na ez kene inkabb fogyvednek tolni...
-
Mottie
őstag
válasz
Ez a lényeg, hogy hiába a szabvány, beázársa nem érvényes a garancia. Innentől kezdve bullshit az egész.
-
szili.tamas1
senior tag
-
válasz
CoolBoy323 #92291 üzenetére
Várjunk meg egy orosz videót, abból majd kiderül. Főleg az "5 centiről leteszem pofára" teszt lesz a mindent vivő...
-
CoolBoy323
nagyúr
DOOGEE TITANS2 DG700 vajon olyan, mint az elődje, vagy valós IP67-es lehet szerintetek??
-
Leefty
csendes tag
Aliexpress ejtve :
Ezekről mi a véleményetek?
DOOGEE DG550 DAGGER
THL T6 Pro
Elephone G6Köszi!
-
válasz
MrChef #92280 üzenetére
Tizenöt éve én is úgy gondoltam, hogy tőlem aztán ne vegyék el a vezetés élményét.
Mára már sokat megadnék azért, ha lenne önműködő autó és a vezetéssel eltöltött idő nem esne ki az életemből, hanem ki tudnám azt is használni, a vezetés élményét pedig megtartanám azokra az esetekre, amikor ahhoz van kedvem. -
Upo
addikt
válasz
csendes #92279 üzenetére
Én rendeltem egyet még presell-ben múlt héten 89-ért, elvileg héfőn feladták NL postával. Majd írok pár sort ha megjött. És tudja a 900-at.
A T6S-hez képest kicsit kisebb (5" - 4.7"), felbontás ugyanaz, akku kicsit nagyobb (1900 - 4000), első kamera nagyobb (0.3M - 2M), de a t6s már egy tizessel olcsóbb (89$ - 99$). -
MrChef
aktív tag
Mielőtt a PayPal OK gombra nyomnék, szerintetek akkor a THL T6Pro-t vagy a Cubot S308-ast érdemes megvennem? (tekintettel a vodafone-os 3G frenvenciatartományra)
-
MrChef
aktív tag
válasz
#79335424 #92277 üzenetére
Egy japán tervező mondta nemrég, hogy szerinte az emberek imádni fogják, amikor kommunikálhatnak az autójukkal. Ez olyan irány, mint az okos WC-papír és a többi szörnyszülött.
Szerintem meg kapják be. Más se hiányzik, minthogy az autó helyettem vezessen, ráadásul fizessem is meg az autóba lapátolt elektronika felárát. -
törölt tag
válasz
Laza... #92275 üzenetére
Kérdés, nogy mire megy az okos wc papírral.
-
petho0506
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen telefont ajánlotok iskolás gyerekek számára , játék céljából!??
Legyen legalább:
4.5" képernyő,
az aksija ne merüljön le 1 nap alatt,
legyen 1gb ram,
a kijelző is legyen azért ha nem is hd, de nem a leggagyibb felbontású!Köszönöm
-
csendes
addikt
válasz
paulkaresz #92268 üzenetére
Sajnos google drive-ról nem tudom megnyitni, de egyébként érdekelne. Előfordult, hogy magyar webshop úgy adta meg az árat, hogy eldugták azt az apróságot az üzletszabályzatba, hogy a külföldről érkező áru után az átvételkor még 27% ÁFA-t kell fizetni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Leefty #92262 üzenetére
A jiayu g5 és a lenovo amit linkeltél 2pálcás hamisìtványok!! Ezekből az eredetit keresd de ezek ára jóval magasabb!!
A T6s a maga kategóriájában nem rossz választás!
Ne vedd sértésnek de látszik , hogy sem a kìnai telókkal se az alieexpressel nem vagy képbe, inkább rendes webshopból rendelj.
minideal, tinydeal,ibuygou,toc2, stb...
-
Leefty
csendes tag
Sziasztok!!
Mi a véleményetek ezekről a telókról:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-Jiayu-G5S-MTK6592-Octa-Core-2-0Ghz-GPS-2GB-RAM-5-0-1920x1080/2016447679.html
http://www.aliexpress.com/item/Instock-Original-THL-T6S-5-0-5-Inch-JDI-Screen-MTK6582-Quad-Core-Android-4-4/2021581005.html
http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-S8-MTK6592-Octa-Core-2-5Ghz-3G-RAM-16G-ROM-5-0-1920x1080-13MP/1961494101.html
Esetleg hasonló paraméterekkel mit ajánlanátok?
Köszi!!
-
válasz
lolchief70 #92256 üzenetére
Ez a Vertu "wannabe" kinézet elég kemény.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Láttuk videóban. Ahol a vízközelébe se merik tenni
Az előbbi IP67 próbálkozásuk is olyan volt, hogy jobban tört mint a sima telefonok.
Szép-szép a marketing hozzá de ennyi pénzért mindenki tudja mit várjon -
Laza...
addikt
válasz
Presale telót kétlem hogy bárki látott volna élőben...
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a telefont látta már valaki?
Nem tűnik rossznak, bár a hátlapra varrt kígyó azért elég bizarr. -
MrChef
aktív tag
válasz
KamuMazsola #92250 üzenetére
A THL W200S telómnál meg sem néztem a frekvenciát, ami 850 és 2100 Mhz. Balatonalmádiban megyeget, Káptalanfüreden csak a kertben.
Vodafone-os vagyok, ahogy feleségem is, neki lesz a készülék - most akkor nemtom, melyik legyen.
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
MrChef #92248 üzenetére
Én nem használok vodát, de ezeknek ez az egyik buktatója, hogy 850 és 2100 MHz-en működnek, nem lehet a softot módosítani, mert ez hardveres dolog. Vannak olyan készülékek kétkártyásban is amik tudják a 900 MHz-et is. Pl. az asus zenfon mind a négy wcdma frekvenciát tudja, a xiaomik között is van ami tudja, nekem thl van, az is tudja, direkt olyat vettem, hogyha vodára váltanék ne legyen gondom.
-
MrChef
aktív tag
válasz
KamuMazsola #92247 üzenetére
Hű basszus, jó tudni... Erre nem gondoltam.
Azt írják vhol, hogy a Vodafone-nak csak a nagyobb városokban van 2100 Mhz-es 3G-je. -
MrChef
aktív tag
Sziasztok! Olvastam a tesztet a Cubot X6-ról. [link]
A ComeBuy-on most 105 USD Németországból, memóriakártyát és tartozék-szettet is adnak hozzá.
Szerintetek a Cubot S308-hoz (160 USD) képest milyen? -
Outlander
addikt
Írjátok már le priviben, mert most már télleg érdekel..
-
KamuMazsola
őstag
Nekem nincs semmi bajom a szintetikus tesztekkel, de néha az az érzésem támad, hogy néhány antutupont többet ér mint a használhatóság! Hozzáteszem kíváncsiságból én is feltelepítettem, legalább megnéztem mit ír a teló belsejére, már ha nem átverés. Megnéztem hány ponton érzékel, meg akkuteszt, meg teljesítményteszt, 3g, wifi, bekapcsolva, viber és társai elindítva, na nem is lett mindentverő pontszám, le sem írom mennyi, mert nem ettől lesz használható a telefonom.
-
Outlander
addikt
Most vitatkozhatunk rajta, gagyi mérés volt, ennyi...
Most ha nyugalmit mértél, akkor minek wifiztél és miért maxon a fényerő, pláne úgy h nem is ment?
Ha meg nem nyugalmit akartál, akkor meg miért nem volt minden más is bekapcsolva?
Szóval nem értem, csináltál egy valamilyen tesztet ami szerinted jó és ami alapján nem tetszett a végeredmény... közben meg értelmetlen beállításokkal csináltad.
De mindegy, ne offoljunk, caar a redmi, a szomszéd is naponta kétszer tölti...
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem meg ez : http://www.gresso.com/catalog/azimuth-collection/gresso-azimuth-a1_691/#tab=feautures
al legjobb telefon!!
dual sim , titanium , meg manual assembly, meg final machining!!!!
Szinte in'gyéé van!!!
Elnézést a linkért de ez atetves opera mini nem akar nekem linket beilleszeteni!!!
-
KTU
addikt
válasz
Outlander #92233 üzenetére
Így a legkönnyebb azonos körülményeket létrehozni,
reprodukálható a teszt,
az eredmény így lesz egzakt, összehasonlítható más készülékkel.Az autókon hol is végzik a teljesítményteszteket,
zárt, 22c fokra fűtött garázsban / műhelyben próbapadon.alapjáraton
ezt nem értem.
vagy nem ismered a tesztet. -
Outlander
addikt
MOst komolyan, ennek mi értelme volt?
Legyen benne kártya, 3g bekapcs, facebbok, messenger, viber. gps fusson akkor sem lehetne mondani rendes tesztnek.. de egy átlagos felhasználást szimuláltál volna.
Ha nem használom a telómat akkor deep sleepben 2-3 hetet is elmegy...
Kikapcsolva meg hónapok...
-
KTU
addikt
Nemsoká megy a gazdájához és lefuttattam, ennyi.
Nem fagy, nem akadozik, de ennyi erővel 1 Leagoo Lead 3S is ilyen, hogy épp mondjak valamit,
annál se világítanak a gombok
Csak azon 2 ponton érzékel a kijelző,1S-en meg 10, ezt mivel lehet kihasználni?
Meg ugye van benne 1 rakat érzékelő -
KTU
addikt
Xiaomi Redmi 1s - Qualcomm Snapdragon MSM8228
Lefuttattam az AnTuTu Tester, battery tesztet: 4007 pont
Körülmények:
Nincs SIM kártya, max. fényerő, wifin lóg (router 2m-re), friss rom új google fiókkal, nincs mit szinkronizálni, ill. play auto frisítés kikapcsolva, csak a 2db antutu apk telepítve, akku 100%-ra feltöltve.
Teszt indít legalsó 80%-ra katt és OK.
Eredmény 4007 pont
részletek 1 és 245-ös multi rom, ami visszaveszi az órajelet, AnTuTu Benchmark : 16794 pont
Összességében nem estem hasra a készüléktől.
Nem világítanak az alsó gombok, ez is negatív.Pár más telefon akku teszt [link], érdekesség hogy a szidott kicsi akkus ZP700 jobban teljesít, 4534 pont.
Van aki szerint az AnTuTu Tester, battery teszt sz@rt se ér,
most nincs kedven/időm vitázni -
TedThomas
aktív tag
-
jde
csendes tag
Hali.
Vettem egy THL5000est.
Szeretnék rá tenni egy angol recoveryt. A mostani kínai, semmit nem érteni belőle.
Ki tudna nekem ebbe segíteni?
[link]
5. hozzászólásban a muki megoszt egy linket, van ott root, meg superuser.
Annyira nem vágom a témát.
Nekem csak annyi kellene hogy legyen egy érthető recoverym.
Apropó, ami nem teccik a THL-en, hogy nem lehet állítani a navigáció gombok világításának idejét...
Erre kellene valami hekk.. -
Upo
addikt
válasz
csabeszpiere #92188 üzenetére
Hát 160 dodó egy 2 magos 256(esetleg 512) ramos 800x480-as kijelzős 4 giga romos gps nélküli 1200-as akkus gagyi hamisítványért elég vaskos... Olvasom hogy letiltották már az eladót, a helyedben próbálnék egy full refundot úgy hogy vissza se kelljen küldeni (mert aránytalanul nagy a költség), így valószínűbb hogy megítélik.
A szoftvert meg menteni, azután menteni, és utána menteni. Azután esetleg még egy mentés. (lásd cappa blogját). Utána meg nem piszkálni ha lehet. Volt aki nekiállt frissíteni merthogy nem megy a gps vagy hangerő gondok vagy ledobálja a térerőt vagy wifi rossz vagy más dolog miatt és tönkre is tette.
Meg még arra leszek kíváncsi hogy arra a kb. 1.5 giga tárhelyre amit tizensoknak jelez elkezd telepíteni meg fotózni és betelik az a 1.5 giga az mennyire fogja szétdobni a rendszert...A telefonra telepíthető hardver tesztelőkkel nem sokat érsz, azokatt átveri a trükkös szoftver, pc-ről droidtools-al esetleg érhetsz valamit ha MTK chipes és nem valami még gagyibb vacak (spreadtrum, bcm és társai).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ATM_automata #92213 üzenetére
-
ATM_automata
őstag
ZTE v5 MAX Redbull-al van valakinek tapasztalata? Jó dolog a Snapdragon 410? (Asszem az van benne...)
-
kretenallat
senior tag
Sziasztok! A menyasszonyomnak szeretnénk rendelni egy telefont, egyelőre a Xiaomi Redmi 1S -t néztük ki. Ebben az árkategóriában jó vétel? Letisztult telefont szeretne, semmi rózsaszín "csajos" izé. Második kérdés, honnan érdemes megrendelni? Európán belül, kívül? Melyik oldalakról van mostanság jó tapasztalat?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
stmiklosi
tag
válasz
Laza... #92207 üzenetére
Volt (vettem) kínai vásárlásaim hajnalán egy telefont, ha az 50% alá merült (és nem a kijelzés volt rossz, mert az akku feszültsége 3,85 felett volt) többé nem lehetett telefonban tölteni.
Sőt: még saját akku elektronikájával sem ment direktben, csak úgy tudtam életre kelteni, hogy a belső elektronikát is megkerültem.
Feltöltve, visszarakva a helyére, lehetett használni, de 50% alá nem lehetett engedni, előtte mindig töltőre kellett tenni.
Üdv: StMiklosAz előbb emlegetett automata töltő is Kínából származik, talán 400Ft volt?
-
stmiklosi
tag
válasz
petya0426 #92203 üzenetére
Szevasz!
Kb. annyit, hogy külső töltővel elindítod a töltést, töltöd 3,8-3,9V-ig, onnan már a helyén is menni fog.
Külső töltés egy erre a célra készített akkucsatlakoztatóval:
Ami tölti, az egy erre CÉLRA KÉSZÜLT automata Li-ION akkutöltő. KÉK: éppen tölt, ezt látod most világítani, piros, ha rossza akku vagy feltöltődött.
Olykor még ez se áll neki tölteni, akkor ki kell bontani az aksit és a belső töltő/védő áramkört megkerülve direktben kell elindítani a töltést, szigorúan ellenőrizve egyidejűleg az akku feszültségét és töltőáramot.
Hozzáértés, műszerek és a Li-ION akku tulajdonságainak ismerete nélkül veszélyes is lehet!
Tán érdekes lehet ez valakinek, üdv: StMiklosElőttem szólóhoz:
Így igaz, ha teljesen lemerült, alulmerült, töltésre kapcsoláskor nem indul meg a töltés, saját logikája szerint rossz az akku, ilyen alacsony feszültségű nem lehetne.
Rajta kell hagyni, akár egész éjjel, van esély, hogy csurog bele annyi, hogy egyszercsak nekiáll tölteni. -
Laza...
addikt
válasz
petya0426 #92203 üzenetére
Azt jelenti, hogy a "buta" töltőt nem érdekli az akksi állapota, és tölti, akármilyen állapotban is van. Az "okos" töltők érzékelik hogy túlmerült, hibás, stb, és nem töltenek, leállítják a töltést.
Azt is megpróbálhatod, hogy a telód a töltőre dugva hagyod reggelig, jó eséllyel indulni fog reggel - de nem 100%
-
csendes
addikt
válasz
csabeszpiere #92180 üzenetére
Már le is tiltották az eladót. A ROM sem 16G, ha SD kártyát is vettél hozzá, az is hamis.
-
törölt tag
válasz
TedThomas #92164 üzenetére
És Sennalacy:
Technikailag lehetséges, a többi már csak a gyártókon múlik. Az igaz, hogy a Google és a MS erősen ellenzi a dolgot. Ezért hátrált ki az Asus. De itt, a topiklakók tudják a legjobban, hogy a kínaiakat kicsit sem érdekli, hogy odaát mit gondolnak a dologról. Dual Sim sincs a Google -féle Androidban, de ez sem zavarja meg a kínaiakat. Az meg pláne nem igaz, hogy erre sokat kéne várni. Itt a MiniPC -s verzió, ez pedig egy videó a dual bootos Ramos i10 Pro -ról (elég hosszú, de kb. 15:30 -nál kezdődik az átbootolás). Engem azért érdekel a dolog, mert ezen nem egy ARM verzió fut, hanem egy teljes értékű, x86 (vagy x64?) Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest