- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
válasz
Wolfskin #139171 üzenetére
egy miui-hoz elég a 4 giga ram, nem egy csupasz droidhoz. a miui ráadásul alap helyzetben eléggé szigorúan kezeli a ramot, de ott legalább normálisan állítható, hogy mit és hogy engedjen futni. esetleg másik, nem gyári rom nincs rá? most már nem tudom, hogy milyen a helyzet, de régen egy mediatek-es telót nem volt nehéz megbűvölni. viszont azért lássuk be, hogy ez bizony ulefone, a huncutságokkal számolni kell.
-
peestike
senior tag
Sziasztok!
Redmi 4 prime-al kínlódom. Orangefox recovery+custom rom volt. Feltettem egy xiaomi.eu global romot, utána magisket. Indulásnál a mi logo csak felvillan, nem indul be. Fastboot van csak, bootloadert nem tudom nyitni, azt írja a miui unlock, hogy össze kellene kapcsolni a telefont fiókkal, 99%-nál leáll. Fastboot romot ugye nem tudok feltenni, zárt bootloader miatt. Fastboot oem unlock nem megy, gondolom fejlesztői beállítások kellenének. Edl módba sem tudom kipróbálni a flash-t, mert edl-be sem tudom indítani. Valakinek lenne esetleg valami ötlete, hogy fel lehet e támasztani? Deep flash kábel nincs még, tegnap aliról berendeltem, még ennyi jut eszembe. Köszönöm szépen előre is az ötleteket! -
peestike
senior tag
feleségem redmi 4 prime-ot használ megjelenése óta. most a csere alternatívának kinéztük a redmi note 7-et, vagy a mi 8 lite-ot. (remélhetőleg mindkettő kibír 2-3 évet)
szerintetek melyik lenne jobb választás?
köszönöm! -
peestike
senior tag
Xiaomi teló hazai beszerzésre tudnátok tippet adni?
Anno jöttek kínából, majd eustock. Egyik kiesett, meg a kalandvágy is elmúlt az évek alatt, amit a kínai telefon rendelés okoz.
Xiaomi.hu, valami bolt, amit árukereső dob, hardveraprón valaki?
Köszönöm szépen! -
peestike
senior tag
mi a1 utódját keresem, érdeklődnék, hogy mi lenne szerintetek jobb választás?
maradna a xiaomi vonal, mi a2, note 5, note 6 pro, mi 8 lite?
a 4/64 azért kellene, meg jó volna, ha 2 évig húzná.
elvagyok a stock droiddal, de miui kicsit hiányzik. a mostani snapdragon 625 sebesség elég, játék nincs, kamera nem szempont. a stabil rom viszont előny, a mi a1 pitéje förtelmes per pillanat szerintem.
köszönöm!
BUÉK mindenkinek! -
peestike
senior tag
Melyik lenne jobb választás huawei p10 lite vs xiaomi mi a1? Most a magyar beszerzési árat, romot ne vegyük figyelembe.
Köszönöm! -
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #135495 üzenetére
Az előző is onnan van, nem tudom most, hogy mennek a dolgok arra felé... (a végén tibcsi kollégától kell segítséget kérni.... hogy fog neki örülni!
)
-
peestike
senior tag
Köszönöm az információkat! Valahol az 5 plus felé hajlottam én is.
Lassan elkezdek beszerzési forrást keresni (honnan, mennyiért, stb...), nagyon nem vagyok képben ezen a téren több, mint egy éve. -
peestike
senior tag
Boldog új évet mindenkinek!
Mit gondoltok, melyik lenne a jobb választás?
Xiaomi redmi note 4 (4 giga ram), mi a1, redmi 5 plus.
B20 nem feltétel, kamera is másodlagos, kb. 2 évet húzzon ki. Redmi 3 pro-t kellene váltani, miui-hoz már hozzászoktam.
Köszönöm szépen! -
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #135145 üzenetére
Értem. Folyamatosan variál a xiaomi akkor...
Foglalkozhatnának inkább a 9.1-el, mert mióta van, na azóta nem jó nekem az ujjlenyomat a 3pro-n.
9.0án még rendben van. -
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #135143 üzenetére
Én is nyitottam redmi 3s-t anno, hogy délelőtt hozta a futár, én meg este már nyitottam is.
-
peestike
senior tag
válasz
[KgP].Robot #129451 üzenetére
Akkor legyen egyel régebbi: redmi 3s prime
Vagy még régebbi: 3 pro. -
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #129390 üzenetére
Lehet változna a közvélemény, de csőlátásúak mindig lesznek. Olyan jókat nevetek a buta embereken, hogy neki samsung kell, mer milyen fasza volt az előző 2 samuja is, mégha drága is.
-
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #129384 üzenetére
meg itt is véget érnek a jó öreg B20 napok....
pedig jókat szórakoztam olyankor. -
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #127873 üzenetére
Szerintem is. De ha a beltartalmat nézzük meg a kamerát? Képek alapján csak vitatkoztunk az asszonnyal. Szerinte a xiaominak szebbek a színei, szerintem meg a meizu élesebb, részletesebb....
-
peestike
senior tag
egy gyors kérdésem lenne csak!
melyiket inkább szerintetek?
redmi 3s avagy meizu m3s?
a nők variálása határtalan....
köszönöm szépen! -
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #127706 üzenetére
ha sikerül megtaláni az esetleges balekot, aki megveszi.
bár gondolhatod, hogy nem egy telefon cserélgetős fatja, mostanáig valami 4 év feletti szétcsúsztathatós lg-vel tolta. csak az nagyot koppant, elhallgat... -
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #127704 üzenetére
igen az eléggé, plusz nyelv is csak kínai és angol sajnos.
-
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #127701 üzenetére
egyet értek veled, én sem vennék, de van, akinek hiába mondod...
van 2 dugi a családban, azok jók, úgy gondolta ez is jó lesz. -
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #127699 üzenetére
Spemallnál eddig a homtom ht20 tetszik neki a vízállóság, ütésállóság miatt. csak ezek miatt ment feljebb az ár.
plusz angolul nem beszél, így magyar menü mindenképpen kell... -
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #127692 üzenetére
Ok, az biztosan nem lesz rossz árban, csak ez meg most kellene. Egyik munkatársamnak kellene mihamarabb a telefon, még a héten meg kellene rendelni valahonnét valamit.
-
peestike
senior tag
érdeklődnék, hogy valakinek van e ötlete 2 kártyás olcsó(bb) árfekvésű telóra 25-30ezer forint környékén?
a 30.000 az már a teteje lenne a dolognak, természetesen nem erőműre gondolok, b20 sem feltétel, csak azért megbízható legyen.
5 coll lenne ideáis, nem nagy kézbe kellene, csak ezért. doogee, homtom, vagy valami ilyesmi is lehet.
beszerzés főleg eu warehouse, vagy akár itthon is beszerezhető, aprón nézegettem, de nem igazán segített. vagy rosszul kerestem.
köszönöm szépen! -
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #126532 üzenetére
A legteteje 150-160 ezer huf.
-
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #126530 üzenetére
Elsőre én is arra tippeltem, csak gondoltam megkérdezem esetleg van e valami más, meg itthon elérhető e valami ilyesmi. (saját részre kb fel sem merül, hogy magyar, euronics, media, edigital honlapokat nézzek, így a kínálatukat sem ismerem.
)
-
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #126525 üzenetére
Kicsit pontosítok is: jó lenne, ha alapból tudna magyarul.
Nem nekem kell, hanem egy olyan embernek, aki analfabéta a romoláshoz, mégha nem is egy nagy pukkanat a romcsere... -
peestike
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hátha valakinek kapásból van tippje telefonra.
Telefon keresés folyik, az elvárások:
3-4 giga ram, 2 sim, voda és trémobil, netezés a vodás kártyáról. Jó lenne a 2 sim + sd hely, vagy 64 giga tárhely a telón, hogy az sd már ne kelljen. Dual aktív nem elvárás, kínai beszerzés is opció, meg magyarul is kellene, hogy tudjon. Remélem létezik ilyen készülék!
Köszönöm szépen a tippeket előre is. -
peestike
senior tag
válasz
PainKiller13 #124909 üzenetére
Azon nincs gombvilágítás, mint sok kínai telefonon. Majd hozzászoksz, aztán rájössz, hogy nem is kell.
Először nekem is fura volt, hogy nem pislákolnak a gombok... -
peestike
senior tag
köszönöm a válaszokat! nekem is van még egy békebeli 5200as xiaomi, azért nézem a 10000-est, hogy elméletileg azért 2X fel kellene neki tölteni a redmi 3pro-t. csak nem igazán vagyok képben a technikai fejlődéssel, meg valójában az említett nevek még nem is léteztek kb, mikor a xiaomit vettem.
leírásokat olvasgatva még talán a rock stone-é a legszimpatikusabb. -
peestike
senior tag
OFF
próbáltam a topikjában, de lyukra futottam, bízom benne, hogy itt is vannak power bank használók! 10000-es külső akksikat nézegetem, de bőség zavara van.
Xiaomi, romoss, pineng, teclast, usams, remax, rock... Árban közel egymáshoz. Melyiket lenne érdemes venni? Vagy kb. tökmindegy, nem igazán lehet már melléfogni? Aztán li-ion, vagy van pár li-polymer belsejű? Gugli sem okosított nagyon. Tudnátok tanácsot, segítséget adni? Köszönöm!
Bocs az offért! -
peestike
senior tag
mai homárt néztetek már?
nem csak itt lehet B20 nap!
[link] -
peestike
senior tag
válasz
Cyborg #120830 üzenetére
Nekem egyedüli tapasztalat Zp700-al kapcsolatban van. Fél évig ment, utána beadta a kulcsot a kijelző. Javítás után megint kb fél évig bírta, ismét kijelző, ugyanaz a probléma. Nem tudom volt/van e valaki, akinek megy még a Zp700-a... Gyakorlatilag szériahibás a kijelző miatt. Ennyire hulladék telóm sosem volt. Javítás után nem volt pofám eladni, tuti köpködtek volna, hogy xart adtam el.
-
peestike
senior tag
lehet kicsit off lesz, de múltkor kaptam tippet az oukitel 4000 pro-ra.
most van banggood eu raktárában 99usd-ért, plusz posta 2000 párszáz forintért: [link]
banggood-al eddig lekopogom, de jók a tapasztalatok (kínai raktár), valaki valamikor rendelt tőlük eu raktárból?
van valakinek tapasztalata?
garanciális ügyintézésük milyen esetleg?
köszönöm! -
peestike
senior tag
válasz
madarasz92 #118771 üzenetére
köszönöm a tippeket, eddig egyik márka sem vot a kalapban, de mindkettő belekerült!
keret teteje egyébként is valahol a 130-140 usd (+kalkulált áfa, vagy az azt kiváltó shipping), vagy marad az eustock majd 2-3 hónapon belül. -
peestike
senior tag
-
peestike
senior tag
csak ma futottam bele ebbe: [link]
ár elméletileg 35-36.000 huf, mutattam a feleségemnek, hát rögtön nagy lett a szerelem (most is lenovo-ja van).
ha netán a világ ezen felén elérhető lesz szól valami ellene?
akksi nem a legnagyobb, az tény... -
peestike
senior tag
válasz
han_lev #118565 üzenetére
köszi a hozzászólást! valójában csak az kell, hogy stabilan menjen a rom, meg legyen magyar, mert nem baj, ha a használt appok beszélik. szóval romnál az lesz max, ha a gyári nem jó, akkor lesz/legyen mire cserélnem.
árkategória nekünk az 50k HUF, mert az én v5öm is lassan cserés. nekem meg szinte tuti a note 2, nekem kell a root feltétlen a nem használt/fölösen futó appokat én nyírom azért.
nekem nem szempont a b20, meg a kamera, asszonynak azért a kamera legyen inkább használható kategória.
ja, nekem gps kell jó. -
peestike
senior tag
válasz
Graphics #118549 üzenetére
ez eddig bennem fel sem merült, hogy a x5 kamerája gagyibb lenne...
akkor így viszont zsebbe nyúlósabb lesz a történet, vagy redmi note 2, vagy redmi 3, ha lesz eustocknál valóban 50 körül.tényleg, melyik lenne jobb szerintetek?
akksit nem nézzük: redmi note 2 vagy redmi 3? -
peestike
senior tag
bocs a valószínűsíthetően offért, de lenne egy kérdésem, hátha valakinek van tippje.
adott 1 zopo zp700, 1 lenovo s650, 1 zte v5. a rendszerek: 4.4.2, 4.4.2, 4.4.4.
van 1 TW64 okos karkötő: [link]
ezzel az appal lehetne párosítani a telót a karkötővel: [link]
na az van, hogy a zp700 meg a v5 simán összekapcsolódik a karkötővel az appban, de az s650 meg nem is látja az alkalmazáson keresztül.
ha a beállításokban nézem a BT menüben, akkor látja a telefon (s650) a karkötőt.
valójában erre lenne valakinek tippje, hogy a lenovo miért nem képes kapcsolódni a karkötőhöz?
bosszantó, mert az s650-el használná a feleségem, de pont azzal nem megy...
(a zopo kijelzője xar, a v5 meg az enyém)
-
peestike
senior tag
eustock-on nézegetem a Xiaomi Redmi Note 2-t, meg a prime változatát.
szerintetek megéri a +10.000huf a prime-ért?
+16 giga rom, meg a felhúzott proci ér ennyit?
nekem a +16 giga tuti nem ér +10000-t, de sosem volt helio x10es teló a kezemben, sokat számít, illetve észrevehető a +200 mhz magonként? -
peestike
senior tag
na, csak nem hagy nyugodni a dolog.
az én véleményem az, hogy aki itt érdeklődik telefon után, jó kamerával, annak elég hamar kiderül, hogy szipiszuper negyvenezeré nincs. gugli a barátunk, kb fél perc volt ez: [link]
ha lehet ennek hinni, akkor kiderül, hogy a top 10ben 1 van, lenovo, az sem negyvenezer...
előtte meg jóval drágábbak. felesleges etetni itt esetlegesen a trollokat.
lehet tolni a biciklit tovább.... -
peestike
senior tag
mikor lesz má megint mtk vs qualcomm gps nap?
azok olyan jók..... -
peestike
senior tag
most akciózik az umi, az árak egész biztatóak. [link]
érdeklődnék, hogy van olyan umi, ami esetleg ajánlott lenne?
vagy még mindig c-zs kategória?
inkább valami "nevesebb" gyártót érdemesebb gondolom, de az ár elég nagy úr tud lenni... -
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #116206 üzenetére
teljesen igazad van, van olyan shop, ahol csak presell még.
aztán kíváncsi leszek majd a "normál" árra, meg majd a tapasztalatokra is.
meg egy cubot note s vs doogee x5 pro harcra is! -
peestike
senior tag
most futottam bele ebbe: [link]
túl sokat még a gugli sem segített ezzel kapcsolatosan.
viszont mit gondoltok, női használatra megfelelő lenne ennyiért?
(közösségi alkalmazások, net, játék gyakorlatilag 0)
jah, csak azért mert ez fehér....teljesen....ez fontos!
ár alapján eddig verhetetlennek tűnik, cubottal kapcsolatban olyan sok negatívumot nem találtam. -
peestike
senior tag
válasz
RVR400 #116138 üzenetére
teljesen igazad van ebben, de nekem meg a tapasztalat mást mutat.
512 mega/1 giga ram-os telóim voltak eddig csak, de valahogy, ha minél kevesebb ramot mutatott a widget, annál lassabb, döcögősebb volt a rendszer. várakozás, malmozás, stb. míg valami elindul, vagy csak újrarajzolja a főképernyőt a launcher.
azt vettem észre, hogy ram ürítés után valóban jobb 250+ mega szabad ram felett, mint 100 mega alatt. (1 gigás teló esetén)
(viszont leborulok a lenovo s650 optimalizálása előtt, eddigi legjobb, amit láttam eddig., asszony használja minden xar közösségi alkalmazás fut, ami neki kell, mégis tökéletes a teló. )
-
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #115172 üzenetére
a transcend-nek van a saját oldalán verification, sn szám alapján eddig mindig jól dobta penrdive-okat, micro sd-ket, amiket néztem. eddig a legnagyobb probléma egy micro kártya tokkal volt, hogy nem működött.
sandisk volt.
csúcs nekem szállításban 8 nap. -
peestike
senior tag
sziasztok!
legyetek kedvesek tippet adni, hogy melyik lenne a legjobb választás!
nőnek kellene telefon, 3 dolog fontos: 2 sim, jó kamera, magyar garancia.
így képbe jött ez a 3: honor 4c, meizu m2 note, redmi 2 pro.
keret 50-60.000 huf között. vagy esetleg valami más tipp esetleg? köszönöm szépen előre is! -
peestike
senior tag
válasz
CoolBoy323 #110682 üzenetére
azért én a románoktól nem esnék hasra....
[link] -
peestike
senior tag
sziasztok!
bocs, ha rossz helyre írnék!
p8 lite a telefon, de inkább olyan általános android rom fennakadás van.
az a kín, hogy a rendszer az időjárás+óra widget alkalmazást szerintem feszt leállítja. abból gondolom, hogy az óra a windgeten késik a rendszer órához képest. jól gondolom, hogy ez a kínja? lehet ezt orvosolni valahogy? köszönöm! több ki lett próbálva, egy idő után mind késik.
lenovo s650 csinált hasonlót, de csak 1 ilyesmi alkalmazással... -
peestike
senior tag
kis közérdekű "pozitív" képhez hozzátevő reklám:
a zopo baltic, most már zopo.lv bandához garis javításra küldött telóm ma kaptam kézhez, kábé 120 levélváltás után.
visszaküldtem, hogy szar, de le akartak húzni érintő csere okán 46+5 euróval, mivel, hogy biztos én nyúlkáltam bele a telefonba... (random érintéseket érzékelt a kijelző, nem egyedi eset, sokan szívtak/tunk vele)
mikor kábé 4X írtam hogy a prostituált édesanyátokba húzzátok bele, amit gondolok nem jutottunk semmire.
ma megjött a telefon, csak hirtelen...
zp700. 2014.10.01-2015.03.24. csak gratulálni lehet az ilyen szupporthoz szerintem...
szóval jó nagy sZopo a történet, ajánlani nem igazán tudom a céget. -
peestike
senior tag
válasz
cappa72 #97186 üzenetére
köszönöm szépen a magyarázatot!!!
ha jól értelmezem:
szét kellene szedni a cwm-et, az abban lévő boot.img-kernel-t és recovery.img-ramdisk-et kicserélni benne?
egyébként nem én csináltam, ehhez még nem értek, utána kellene olvasni a dolgoknak.abból a romból vannak kiszedegetve a fájlok, ami most működik a telefonon. úgy emlékszem akkor töltöttem le, amikor a romot is. fogalmam sem volt, hogy mik ezek eddig.
-
peestike
senior tag
válasz
cappa72 #97094 üzenetére
így már értem a sorrendet, viszont ez nekem már magas. ez már nem megy.
egyébként a frissítés az úgy ment anno, hogy az update fájl csak felmásolva sd-re, majd
on gomb plusz a 2 hangerő gomb, majd automatikusan feltette a frissítést a teló.
ilyen cuccok vannak meg a most fenn lévő rendszerből:ebből szedtem ki a recovery-t, azzal indult be, ez egy gyári 3e recovery.
-
peestike
senior tag
-
peestike
senior tag
sziasztok! bocsánat az off-ért előre is, de máshol nem jön válasz, itt ,meg azért vannak nagyobb mágusok, mint én.
adott egy kínai telefon (nem mtk, hogy egyszerűbb legyen), ahhoz, hogy root legyen kellett cwm recovery.
a cwm felment, root meglett, rom lecserélve frissebb gyárira.
a probléma: nem tud boot-olni cwm-be a telo. elméletileg jó a cwm a frissebb gyári romhoz is, nem is bootloop-os, nem indul újra állandóan, mint bootloopnál, hanem egy idő után csak rebootol a rendszer.
megvan a gyári recovery, ha azt flash-elem az jó, a cwm meg nem, így custom romot nem tudok feltenni.
twrp meg nincs hozzá.
ötletek esetleg, hogy mi a magyarázat a hülyeségre? -
peestike
senior tag
válasz
Dominó85 #94627 üzenetére
én nem azt mondtam, hogy "csak és kizárólag ez a teló a best buy Kínából".
a sorokat olvasva a közösség véleménye szerint valóban jó.
a meizu-ról is van véleményem:
majd a pontos árak, ha valóban kiderülnek eldöntik, hogy best buy lesz e, amiben még nem vagyok biztos.
de várom már az itt használható lenovo lemon-t és a beharangozott olcsó xioami-t is.(#94633) Laza...: mi az a 4 típus?
-
peestike
senior tag
válasz
Dominó85 #94583 üzenetére
szerintem, aki itt érdeklődik az nem igazán vállalkozó kedvű.
vállalkozáshoz pénz kell, de mi magyarországon élünk... aki telefont vesz, az valami olyat akar amiben
talán nem fog csalódni, ami bevált. akinek meg pénze van, az meg megveszi a samsung galaxy 3-4-5-6-7-sokat, note mindenfét, satöbbit, meg a szifont. ezek mögött a garanciás háttér se lehet olyan szintű, mint a külddvisszakínába... persze kivétel mindenhol akad. -
peestike
senior tag
az M1-ről van már egy mai rövid szösszenet: [link]
de a mai világban egy nyamvadt sd csak illene már szerintem.... -
peestike
senior tag
sziasztok!
egy kis közérdekű a lett zopo garanciális kezelésről:
október 14.-én vették át a telefont, elméletileg kijelző csere kínja van.
írtam már levelet, amiben érdeklődtem, hogy 2 hónapja van ott a telefon,
ez náluk a normális garanciális menet? mert semmi tájékoztatás, valami, hogy
mi van.
ez a válasz:
We will sent your phone back to you without repair, if you can’t understand our problems.
Sorry about this, but not all depends from us.
That’s chineese company and unfortunatelly they working very slow.
We understand that it’s too long, but it’s true!szóval fasza kis 2 év garancia....
-
peestike
senior tag
igen, igazad van, már gondolkodtam rajta, de itt a 24 hónap magyar garancia, meg a szerviz is útba esik miskolcon.
a visszaküldéses garancia meg egy már ugye megszívatott, a zopo elég nagy szopó lett.
még mindig szájkaratézok miatta a lettekkel.... szóval tanácstalanság az van most rendesen -
peestike
senior tag
sziasztok!
segítséget kérnék.
nézegetem a prestigio telefonokat, véleményekre lennék kíváncsi, ha lennének.
egyáltalán, hogyan is muzsikálnak ezek a telók?
tabom van egy, azzal meg vagyok elégedve, de nem tudom telefon fronton hogyan állnak...
a 4 kiválasztott:
Prestigio MultiPhone 5504
[link]
5505: [link]
5517: [link]
7500: [link]árban egész nagy a szórás, de attól, hogy drága+fullhd, még nem biztos, hogy jó is.
semmi extra felhasználás, csak azért árban van szórás....
képileg, ha nem nagy a különbség, akkor elég a qhd is, akksi szempontjából a 4000 jobb, mint 2000mah.
kicsit nagy itt így a tanácstalanság, hogy melyik lenne a legjobb a 4 közül.
esetleg tippek, szempontok? köszönöm! -
peestike
senior tag
köszi a válaszokat!
elkezdtem keresni egy zp700 utódját, azért érdeklődöm csak.
kis megjegyzés zopo-hoz: zp700al elég sok embernek baja kezd lenni.
lettektől jött nekem, mert hirdeti a 2 év garit, DE egy patkány banda garancia ügyben, egyáltalán nem ajánlom senkinek, hogy tőlük vásároljon. -
peestike
senior tag
sziasztok!
egy qHD kijelző 5 collon mennyire gáz? 4,7en már láttam, gondolom a 0,3 coll már tök mindegy....
vagy mégsem? rosszul gondolom?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Fujifilm X
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest