- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
maczera #92597 üzenetére
A tesztvideón nem látom nagyon spórolósnak a minőséget.. Ez egyébként egy kis hongkongi cég pár telefonjuk van csak
-
hevizms
addikt
Gari kérdésben én tudnék nyilatkozni.Tetű szarrágó banda szerintem.Egy 5000 ft-os szar tolatóradar miatt képesek voltak velem a legvégsőkig lejátszani a paypalos vitát és a végén visszaküldették velem azt amit EGYÉRTELMŰEN ŐK CSESZTEK EL AZZAL HOGY HASZNÁLHATATLAN SZART KÜLDTEK.
Nem elromlott,hanem nem is lehetett kipróbálni,mert az egyik csatlakozó nem volt kompatibilis!
Felét buktam a lóvénak a visszaküldés miatt.Egy magára valamit is adó bolt szerintem simán küldött volna egy másikat vagy visszautalja a pénzt,főleg hogy nem nagy összeg és a képekből amiket küldtem nekik(és a paypalnak is)egyértelműen látszik hogy miről is van szó:
[link]
[link]Nem az összeg bukása dühitett a legjobban,hisz nem halok bele 2500 ft veszteségbe,hanem az ő pitiánerségük.Még ha egy 200$-os telefonnál szórakoznának,na de egy 20$-os szarral???
-
maczera
aktív tag
Ezen cikk szerint a HDC, Goophone, No.1 és Wico márkajelzésű telefonok feltehetőleg ugyanazt a gyártót takarják. Ezen márkák alatt sok Iphone, Samsung és egyéb márkás telefonok hasonmása jelenik meg. Természetesen a hasonlóság a külsőségekben áll fenn, belül valamilyen MTK CPU ketyeg, s a szoftver ki tudja, mit csinál.
Vehetünk pl. HDC I6 Plus készüléket MTK6572 Dual Core maggal, 512 MB RAM-mal, ami tulajdonképpen a Jiayu F1 kategória, de lehet vele villogni, mert úgy néz ki, mint az Iphone 6 plus. Csak el ne kobozzák a vámon, mint hamisítványt!
-
maczera
aktív tag
válasz
iMaverick #92596 üzenetére
De igen, legalábbis ezt állítják. JDI - ilyen van (csak más felbontással) a THL T6S és THL T6 Pro-ban is.
Viszont az ár elgondolkodtató: ennyi pénzért nem lehet minőségi alkatrészekből minőségi összeszerelést végezni, és mellé minőségi szolgáltatást (garancia, szoftverfrissítés) nyújtani! Valahol, valami nagyon sántít a dologban...
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
KamuMazsola #92591 üzenetére
Akkor pontosítok.
Vettem már tőlük telefont is (azt kaptam amit rendeltem), de a készülék leírásokban -főleg az új, ismeretlen készülékek esetében- akkora mesemondók, hogy Andersen vehetne tőlük leckéket....ha még élne.
Azon kívül pedig az apró kütyük amiket árulnak, a használhatatlan szemét kategóriát képviselik.....szerintem. -
gyűrű
addikt
Ez meg a legolcsóbb 8 magos telefon
-
zolipapa66
tag
válasz
gipsztigris #92582 üzenetére
Én sok apróságot rendeltem tőlük, egyszer volt csak olyan, hogy egy bringa táska nem volt nekik, kértem ugyan azon az összegen mást, és küldték.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Isteníteni nem akarom őket, de a telefonom is tőlük van, mást is rendeltem tőlük és nem papírnehezéket küldtek.
-
KTU
addikt
válasz
Eddig minden cucc gyorsan ideért tőlük, ill.
volt hogy csak az oldal saját chat-en írtam nekik, hogy ugyan utalják már vissza a pénzt kb. 120$,
reggelre a PP számlán volt a pénz.
És nem PP-n írtam nekik.Gari kérdésbe nem tudok nyilatkozni.
-
Terentius
őstag
válasz
Nekem mindig megjött onnan minden
-
wagi
senior tag
Az egyik legolcsóbb 8 magos telefon.[link]
-
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #92555 üzenetére
A gombjai nekem is fordítottak, aztán még az akku se túl combos, és csak 1G ram. Amúgy jó lenne.
-
törölt tag
Én havonta veszek a Telenor feltöltőshöz 2GB Deezert. Úgy tudom, hogy az LTE -s, ha a teló tudja. A csalafintaság ott van, hogy a sebessége attól még ugyanaz a max. 7,2 mb/s elméleti. De végülis én nem a sebesség miatt szeretnék LTE -t, hanem a kisebb késés miatt, ami VOIP -nál sokat javít a hívás minőségén. Valamiért az 5Ft -os percdíj szimpatikusabb, mint a 40Ft -os.
-
MrChef
aktív tag
Óh, hát persze, mondják a kis burzsujok, akik életükben 5 percet sem dolgoztak.
Majd nyilván vásárolok 300.000 Ft-ért telefont, sőt, tartok külön mobil-lakájt, aki tálcán hordozza mellettem a telefont, ha pedig kijött hozzá a legújabb szoftver (amit bőrfoteles, csúszdás, nyalókaautomatás irodákban írtak), azonnal elviszi nekem telepíttetni a prémium ügyfeleknek fenntartott, parfümillatú bolt-szervizbe. 1 óra múlva újból az ezüsttálcán van a készülékem.
... Nekem meg virág nő a seggemből. -
Laza...
addikt
Az inew v3 jól kinéző telefon volt, sajna sok baj volt vele, többek között az alkatrészek összevisszasága (egyik rom ezzel ment, másik másikkal), + leváló kijelző (sk ragaszd vissza), a Hongmiból az MTK verzió jó volt, az 1S viszont nem sikerült túl jól, köszönhetően a memóriakezelésének
-
Vettem a minap egy Gigabyte Arty A3-as telefont.
Saját vélemény:
Pozitívumok:
A kijelző szép, nem hiába IPS. Akku jól bírja, 2000mAh-es, 2 napig elvagyok vele. Mérete számomra még épp megfelelő, 5 colnál nagyobb nem kellene. Érintőgombjai kaptak háttérvilágítást. Összeszerelése kiváló, nem recseg sehol, nagyon jól össze van rakva. Gombjai is a helyén vannak.
Negatívumok:
Nincs értesítési led, valamint mindössze két ponton veszi az érintést a kijelző. Az érintőgombok a számukra fenntartott hely alján helyezkednek el, középen jobban kézre állnának.
A készüléknek más hibáját nem találtam
37 000 Ft-ért jutottam hozzá az MM-ben, 2 év garanciával.
Röviden: Prémium kategóriás telefon összeszerelését tekintve, szép kijelzővel és jó akkuidővel. Összegezve pedig 10/9
-
kóóó
aktív tag
válasz
TedThomas #92557 üzenetére
Az iNew v3 eleg jo telefon volt amikor, meg itt olvasgattam, szoval a Plus csak nem lehet annyira rossz. A zte tenyleg nem rossz, es a 2GB-os is 150 alatt van ami igen pozitiv.
Regen a Xiaomi Red Rice is nagyon elismert volt, a V5-hoz kepest jobb vagy rosszabb esetleg? -
Mottie
őstag
Nekem meg beállítható, hogy melyik melyik legyen
Mobliszolgáltatók: 10 fontot fizettem ebben a hónapban (előre) ~3950 ft feltöltőkártyára. Ebből: Korlátlan SMS, Korlátlan Adat (nyilván x GB-ig fullspeed csak, ahola z X nem ismert) és 500 perc UK, vagy EU-n belül. Csak az 500 perc azt jelenti, hogy nincs 8 Ft a percdíj, erre jön rá bónuszba a Mobilnet és ingyen sms. Otthon? feltöltőkártya? HAHAHA, 50 forintért telefonálhatok percenként.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
#63207424 #92563 üzenetére
Istenem, csak egy féloldalt olvasnál vissza
(#92557) TedThomas -
törölt tag
Sziasztok,
45-50k körül most mit tudtok ajánalni?
1-2 GB RAM-mal, 4,5-5,5"-os HD v fullHD kijelzővel, rendes akuidő ( tehát olyan 2500mAh felett).
Ilyen telefon létezik most? -
Laza...
addikt
Nem is azzal van a baj. Hanem a forgalmi korláttal, ami a vicc kategória kishazánkban. Persze verseny van (remélem a digivel tényleg lesz), mert itthon pl. a Vodának van 100 ft-ért 10kb-os csomagja is (nem vicc). Nálunk a verseny úgy néz ki, hogy leülnek a szolgáltatók, és megegyeznek milyen különbségeket tesznek azonos áru csomagba. Jobb helyen ezt kartellnek hívják, Magyarországon ez "természetes"
-
KTU
addikt
válasz
gipsztigris #92555 üzenetére
Fene, fordítva vannak a gombjai.
más:
nézegettem az LTE képes telefonokat,
aztán megnéztem hogy itthon milyen tarifába adnak LTE szolgáltatást -
gipsztigris
addikt
HUAWEI Honor 4 Play-ről vannak információk? Mert ennyi pénzért megéri szerintem!
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok egy olyan kerdesem lenne, hogy 150$-ig bezarolag melyik 3 legelfogadhatobb mobil jelenleg?
Regen aktivan olvastam ezt a topicot, de mivel mar megvettem magamnak egy OnePlust igy, mar elegge elmaradtam ebben a temaban.
Most pedig munkatarsamnak lenne es nem tudom mit ajanljak neki. (Meg lehet az se baj ha nem dual simes, de ha dual az csak jo, mert mindig van nala 2-3 telo.)Elore is koszonom nektek!
-
Upo
addikt
válasz
Laza... #92542 üzenetére
Ez milyen szöveg:
"Kinek jutna eszébe a méregdrága iPhone-jára, vagy a mobilszolgáltatótól vett Samsung mobiljára az internet sötét bugyraiból letöltött, ellenőrizetlen forrású operációs rendszert telepíteni? Legfeljebb néhány elvetemültnek. Ezzel szemben a kínai okostelefonok tulajdonosai – tisztelet a kivételnek – gyakran próbálkoznak ilyen-olyan szoftver verziókkal. Ennek egyik oka talán az, hogy a kínai telefonok főként az informatikus hajlamú emberek körében elterjedtek. Ők, mint IT-hoz értők, feljogosítva érzik magukat a telefon szétberhelésére."
De még dual sim e-book-ja is van, ha ott is ilyen okosságok vannak mint amik a blogjában...
-
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok! Mi a véleményetek az elephone p8-ról?
-
HENE
aktív tag
Hossza keresgélés után 2 készülékre szűkítettem a listát.
Az egyik az Elephone p3000s, a másik a ZTE V5 max.A leglényegesebb különbség a SOC, a p3000s MTK 6592-vel fut, a V5 max Snapdragon 410-zel (8 mag 32 bit vs. 4 mag 64 bit - a szorzatuk azonos
)
A p3000s presell, 10 USD-vel drágább, de adnak hozzá tokot és egy 16GB-os kártyát.
Ami érdekes, hogy ha a pandawillen HUF-ban kérem az árakat, a ZTE V5 max lesz drágább nem is kevéssel. Mi lehet az OKA ennek?
Szóval köszönettel várom az érveket, egyik és másik mellett...
-
hevizms
addikt
válasz
maggi1886076 #92544 üzenetére
Mert ő a- idézek a webshopjukból:
kínai dual simes okostelefonok magyarországi szakértőjeJa amúgy a minideal-es árhoz képest "csak" 12000 ft-ot tesz rá a THL T6 Pro-ra.
-
Laza...
addikt
válasz
maggi1886076 #92540 üzenetére
Jáj, ez nem az a csaj aki vezet egy blogot, és hót "szivességből" rendelget?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maggi1886076 #92540 üzenetére
-
maggi1886076
addikt
Kicsit off:
mennyi mnkája lehetett ezt megtalálni
Szia!
Nem volt egyszerű dolgom, amikor egy
nagy teljesítményű,
megbízható hardver elemekből összerakott,
friss Android operációs rendszerűDual SIM telefont kerestem 60.000 Ft alatti áron.
Mondd, milyen kártyafüggetlen, új okostelefont kapsz ma itthon ennyi pénzért? Hát...
Mindkettőnk szerencséjére a ThL nemrégen megalkotta belépő árú készülékét, ami a nagyoknak megfelelő teljesítménnyel bír!
Bemutatom az általam legnagyobb számban eladott ThL 5000 kistestvérét, a ThL 6 pro-t!
ThL 6 pro
Kijelző: HD, 5 inch
Processzor: 8 magos
Rendszermemória: 1 GB
Háttértár: 16 GB
Első kamera: 2 Mpx
Hátsó kamera: 8 Mpx
Android 4.4
Magyar menü
Csernai Kata -
riszter
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem tőletek.
Kollegámnak lenne szüksége egy dual simes telefonra. Munkástelefonnak használná, eddig csak samsungjai voltak, ilyen márkában gondolkodik, de ha tudtok jobbat mondani, mindenre nyitott.Ami fontos: a jó akksi, kb. 4-4,5"-os kijelző méret, jó kezelhetőség. A kínai telóktól, illetve a rendelésüktől és garanciáztatástól ódzkodik...
Olyan 30-50 ezer környékén kellene ajánlani.
Segítségetek légyszíves!
-
tpeter77
addikt
tudnátok ajánlani egy jó reklámszűrőt?
kislányom ha játszik a kirakóval, tom macskával, kb. percenként jönnek be a reklámok. -
TedThomas
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #92522 üzenetére
Jó, már elfogyott, de a Coolpad eleve nem a WCDMA-s volt.
Nem is értem minek hozták Eu-ba.
Gondolom el kell fogyni a készletnek. Vagy véletlenül behoztak párat és levámolták már -
Indiant
addikt
-
Potzee
addikt
válasz
CoolBoy323 #92522 üzenetére
Up! Tényleg jó árak! A Coolpad F1 már " sold out "...:-(
Vajon milyen deal-ek lesznek még decemberben? -
Magicrat
tag
válasz
Laza... #92469 üzenetére
Na azért csak nem fértem a bőrömbe, mostani befutóm Xiaomi Redmi Note. Nagy a szerelem
- sajnos még csak plátói, de majd januárban! Hátha addig esik egyet az ára, bár most 220 körül mozog, akciósan a focalpriceon 183, de van csoportos rendelés 190-ért... Hmm, bárcsak már ott tartanék
-
CoolBoy323
nagyúr
-
ReFleXx
addikt
válasz
szili.tamas1 #92517 üzenetére
azért azt vedd bele, hogy 2005-ben romania elhagyott 4 nullat a lej végéről, az új román lej 10ezer régi lejnek felelt meg.
-
diegho
nagyúr
Cubot Zorro-t vett már valaki?
-
ouzohuto
senior tag
Hali! Cubot s208 at a comebuy 4.4-el irja. Igaz lehet vagy elkuldik 4.2 es hello ? Csak mert minden videon aut latom.
Hoho mobilx 4.4 akkor frissult?
-
mzsombor
tag
Köszi a segítséget mindenkinek, átnyálazom amiket küldtetek, aztán holnap rendelek valamit, hátha beér még a fa alá. Cyber monday lesz valahol holnap, ahol érdemes vásárolni ilyen telefonokat?
-
MrChef
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #92507 üzenetére
Egyik román ismerősömtől kérdeztem, hogy megy a román gazdaság. "Nem rossz, de mehetne jobban is".
Máshonnan is hallom, látom, hogy fejlődnek rendesen... -
MrChef
aktív tag
A DIGI elég jó szolgáltatást ad. Szóltam, hogy "nincs nyet", és már itt is voltak 2 óra múlva, holott csak vmi 48 órán belül kötelesek kijönni. A TV-Internet-Telefon kombó ára kicsit feljebb ment 3 év alatt (nekem most 5800 Ft / hó), de az új akciók sem sokkal okosabbak, hiába váltanák.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tpeter77 #92505 üzenetére
Nagyon nagy.
Anno a Vodafone mikor bejött, 90-120Ft volt egy perc mobilduma. Ezt nyomták ők le 48/24-re a Cityvel, mikor már lett saját hálózatuk. Azóta sajnos mind az áremelésben érdekelt, az állam is nyúzza őket.Legutóbb a Digi verte le a piac másik szegmensében az árakat, és lehet hogy a mobilrészlegnek is odatesz.
Most jött az emag, aki a legolcsóbb terméket is ingyen kiszállítja.
Még jó hogy a románok ide akarnak beruházni, mert jó ideje a nyugati cégek csak az orbitális lehúzásra mennek.
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #92507 üzenetére
Nem hiszem. A fényposta betörné az ablakot. Legalábbis én így láttam a működését.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
gipsztigris #92503 üzenetére
Phasztudja, ezek a romanok sokat fejlodtek, lehet van fenypostajuk
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #92491 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy csak azt kell nézni, hogy nekem megéri -e. Ha igen, akkor rá kell nyomni a "megrendelem" gombra. De abban is biztos vagyok, hogy ezzel ők is ugyanígy vannak. Vagyis szállítás is bele van kalkulálva az árba.
-
Zeki
nagyúr
Románia legnagyobb webshopja, odakint boltokkal. Simán benyelte, hogy ott kint elírták az árakat sok terméknél, és töredékáron vették meg. Nem törölte a rendeléseket, hanem kiszállította.
A román Diginél is anno rohadt nagy pofával ment a nyálverés hogy bedőlnek, eltűnnek a pénzeddel, aztán közben szépen leverték a rohadt drága kábel és műholdas távközlési árakat, és még vannak. Sőt, már a mobilbizniszbe is belevágnak majd. -
gipsztigris
addikt
válasz
szili.tamas1 #92499 üzenetére
Ez már nem igaz! Az én holmimat a Sprinter futár hozta, és azt is elmondta, hogy Budapesten vette fel az árut. Szóval? Ki a fene mondta, hogy MINDEN terméket Romániából szállítanak?
Szerinted két nap alatt Bukarestből elküldik Magyar futárcéggel Pilisre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged