- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
ekrisztian #94472 üzenetére
Nem volt bekapcsolva, és nem tudtam recovery módba sem lépni, abszolut fel sem villant a kijelző.
Tettem próbát, mivel ált. akkor csinál ilyet, ha totál lemerül. Jó fél óra után megjelent az üres elem ikon, mintha zértó töltésen lenne, elindult 66%-os töltöttséggel (előtte 100% volt). Feltöltött, aztán leállítottam, hogy visszategyem a Sim-et, erre megint nem indult.Néhány próbálkozás után megint elindult, 100% után ezúttal 83%-os töltöttséggel. Ja, és az első újraindulás után megszűnt az a probléma, hogy elsőre nem volt forgalom wifin.
Most még nem néztem, de azt már készséggel elhiszem, hogy nem a windows a leghülyébb OS.
CM Battery Doctor frissítette magát közben, okozhat az bajt?Jó fél éve megvan a teló, még nem volt vele probléma.
-
katt777
félisten
válasz
WOT-H-A-C #94462 üzenetére
A PH-s topic informatíve rég halott.
Nincs másik tápom, a környéken sem tudok másik Smartphone tulajt.
Ha táp nélkül dugom rá a gépre, akkor nem villog a töltés ikon, csak világít, de úgy sem kapcsolható be. PC sem látja persze.Azt meg, gondolom, leshetem, hogy a cégtől válaszoljanak a mailemre ilyenkor.
-
katt777
félisten
Nem tudom, jó topicba írok-e, ha nem, megköszönök egy linket. A probléma a kövekező Concorde Smartphone 6500-zal: Feltöltöttem éppen a tápot, aztán nagy feketeség, teló nem indul. Töltő led pirosan villog. Meghalt a táp alig fél év kíméletes használat alatt? Sajnos a céges fórumon 1 hete nem érvényesítették a regisztrációmat.
-
katt777
félisten
64GB-os kártyákat mennyire kezelik le az elméletileg csak 32GB-osat ismerők? Olvastam, hogy Smartphone látja, de az nem ua, mintha az egészet olvasni is tudja.
-
katt777
félisten
Beszereztem egy Smartphone 6500-at. Nem csalódtam benne a leírások alapján, viszont lenne pár kérdésem. Hogyan lehet letiltani, hogy BÁRMI a hálózatra próbáljon csatlakozni az én kifejezett engedélyem nélkül?
Van valamilyen szoftver, amely a képernyőre teljes magyar bill-t varázsol?
Majdnem fullra töltött aksit kaptam, kell ezt formázni? Addig nem merem PC-re dugni, amíg le nem merül, nehogy tönkretegyem.
A telepített szoftvereket (pl. egy angol office) hogyan lehet leirtani?
A google keresőt hogyan tűntethetem el a címlapról? Ehhez mindenképpen valamilyen launcher kell?
Vagy inkább Android topicot keressek?Nagyon új még nekem, láma vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest