Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizol
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #92798 üzenetére
Z2 mini alatt sima Z2-re gondolsz?
http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2-6642.php
Nekem ez lenne a tökéletes telefon, ha nem ez a SoC került volna bele.... -
xpedient
tag
Hogy a francba tud vki 43e Ft-ért árulni Lenovo A8-ast, mikor legolcsóbban is 170 USD-ért láttam kinából?
Van 64 bites MTK processzor. MTK6732. 4 magos, de tesztek szerint gyorsabb mint a 8 magosak. Elephone P6000-ben találtam eddig csak. Erről tudtok vmit?
-
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, Nem tudjátok hogy a Samu Galaxy S5 duos-nál a térerő eldobási probléma még mindig fennáll? Bejövő hívás esetén eldobja a térerőt.
Zsepiii kolléga, te mire jutottál?
-
Gery1987
őstag
válasz
szili.tamas1 #92776 üzenetére
Nem IPS. Mezei TN-TFT kijelző. Nekem nincs bajom vele, sőt az egész telefonnal eddig semmi bajom nincs. Ha odajutok öszerakok egy tesztet megy egy topikot is. Eleddig remek kis telefon.
-
s4tch
veterán
válasz
RVR400 #92743 üzenetére
A link nyilvános, viszont nincs összekötve fórumos nickkel. Hacsak nem maga az érintett árulta el nyilvánosan, ki ő, ezzel az infóval tilos visszaélni. A név személyes adat, ha esetleg eddig valaki nem jött rá. A moderátorok helyében azonnal és véglegesen kitiltanám azt, aki IRL adatokkal szórakozik.
Ha a kolléga nem éri el az eladót, keresse meg személyesen. Ha nem megy úgy sem, tegyen feljelentést. A netikettet viszont ne erőszakoljuk meg.
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok! A Laude jön fel, mint a talajvíz? A Laude Cyber X8-ról mit tudtok? [link]
-
Upo
addikt
A g2f lehet hogy nem esik, de a full active etotalkos linkre kattintottam, és van itt pár érdekesség. Zopo ZP700 86.99-ért, Lenovo P780 (4000 akkuval) 139.99, THL 4000 83.99-ért, azért ezek erősen csökkenő árak.
A g2f nem nagyon rúg már labdába, szerinted miben jobb mint pl. a Leagoo Lead 5 73.99-ért? A jiayu-ban kisebb az akku és fele akkora a rom, a gyári supportról meg inkább ne beszéljünk. Egyedül a mérete miatt lehet jelentősége, de a rétegtermékeknek nyilván magasan tartják az árát, aki nem tud megbékélni a pár millivel nagyobb készülékekkel az nyissa ki a tárcát... -
tpeter77
addikt
válasz
épp most irtam.
olcsó tft, fényerős de hamar invertálódik. -
TedThomas
aktív tag
válasz
Ha csak reálisan belegondolsz. Magyarországi beszerzés + dual sim + Lenovo + 35k-ért.... nem.
[link]Még Kínaiból is necces
-
Járókeret
senior tag
szerk hiányában:
tegnap kiadtak egy frissítést az opendotthoz. úgy néz ki,hogy az összes hibát megcsinálták,szóval valszeg maradok annál.
köszi a segítséget srácok
-
beg
veterán
válasz
Metamorph321 #92769 üzenetére
Igen. Meizu mx4, lenovo x2 pl.
-
Metamorph321
csendes tag
Valaki nemtudja véletlenül jötteke már ki telefonok az új MTK 6795-ös chippel?
-
tahepa
senior tag
válasz
TedThomas #92762 üzenetére
A házisárkánynál eddig tökéletesen működik...pedig össze-vissza nyomkod mindent rajta....megőrjít mire mindent visszaállítok a megfelelőre.
Telefonálásra , facsebúk kínlódásra , néha néhány fotó ellövésére van használva.....szóval ezekre szerintem pont megfelelő a Lenovo A328-as telefon...ennyi pénzért , hazai egy év garanciával... -
TedThomas
aktív tag
válasz
Járókeret #92761 üzenetére
Pont előtted beszéltek a Lenovo A328-ról. Az áráért korrekt telefonnak néz ki. A "hülye vagyok" boltban elvileg ki is van állítva és meg is tudod nézni/fogdosni.
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
eddig open-dott-ot akartam venni, de egyre több hiba jön elő és egyre sűrűbben a fórumtársaknál.
szeretnék kérni tőletek más alternítívát. külföldi rendelés nem játszik.
30 K a keretösszeg és hát mindenképp 2 simes kell (azért is írok ide).
édesanyámnak lesz, szóval ne keljen buzerálni, ne fossa össze magát stb.. munkára (is) lesz.
köszönöm
-
matyi19
őstag
KTU
Vegul Cubot-ot, vett... (unokahugom, nem nekem kell a telefon)Dominó85
Egy probat meger...plusz 10-15$-ert, sokkal jobbat nem kapsz.maczera
Ertem. -
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Megvettem ma a Lenovo A328-at. Eddig abszolút meggyőzött. Szerintem jó kis gép, az árát megéri vastagon. Alapleírás: 4 magos MTK 6852M processor, 1 GB RAM, Mali 400 MP2 gyorsító. 4,5"-os kijelző, 2000 mAh-es akksi, dual SIM, bővíthető 4 GB-os memória.
Engem eddig meggyőzött.
Csinálok róla tesztet is.
-
zizol
aktív tag
válasz
maczera #92757 üzenetére
Elephone itt valóban nem kap sok dicséretet, de általában olyanok szidják, akik nem fogták még a kezükben sem...
Én legalább már egyet fogtam, sőt egy ideig használtam és ezért az árért nagyon rendben van a minősége...
Anyagok és összeszerelés is. Ez a készülék fiam p10c-je és sokkal több elismerést kapott, mint bármelyik (sokkal drágább) telefonom.
Persze tudom én hogy vannak apróbb software-es gondok és volt olyan sorozat, ahol műszaki problémák is voltak, de azért sok hasonló másodvonalbeli telefont szoktak itt dicsérni/ajánlani, amik hasonlóan kompromisszumokat követelnek. Az elephone is ilyen csak legalább pofás. Mondjuk a P6i nekem nem tetszik mert klón, ami szerintem ciki, de kinek a pap... -
matyi19
őstag
Sziasztok!
A ketto kozul melyik lenne jobb valasztas?
Elephone P6i, vagy Cubot S208?
Köszönöm!! -
RBJ
addikt
cubot s168 nál , hol van a kutya elásva, hogy ilyen olcsó.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
#79335424 #92732 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Tetszeni tetszik a teló, de a gps az elég fontos nekem ha közlekedek vele és ezer éve plusz két napja mikor még a galaxy i9000-es volt az ász, szét tudtam volna verni a mocsok kijelzőjét hogy nem fogott 5 perc után se egy r#>#&@Đdt műholdat. Szóval több karakter mint amit elbírok a honor is tetszik, és ha azon minden klappol és jó akkor lehet az lesz...még nézelődök kicsit és kérdezek, olvasok hátha okosabb leszek tőle...
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Papesz1990 #92736 üzenetére
Nekem is kb nyar ota "ir vissza"
-
jogle
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi telefonok közül melyik aktív dual sim-es?
1. Sony Xperia M2 D2302 Dual
2. Samsung S7272 Galaxy Ace 3 Dual
3. Samsung I9192 Galaxy S4 mini Dual 8GB
4. HTC One SU
5. HTC Desire 816 DualMindegyik olyan árkategóriában van, mely még elfogadható számomra. Fontos lenne nekem az aktív dual sim, mivel az egyik kártyán a céges beszélgetések mennek és mindig elérhetőnek kell lennem, míg a másikon pedig a privát hívásaim és ezen a kártyán van az internet is. Egy megbízható telefonra lenne szükségem, hosszú távra. Leginkább telefonálás és böngészésre használom, de néha játszok is rajta kisebb játékokkal. GPS-ként is használom amennyiben nem vittem magammal az autós GPS-t, ez inkább csak egy vészszükséglet, nem számít ha nem olyan jó benne.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
KamuMazsola
őstag
-
törölt tag
válasz
gixxergabi #92731 üzenetére
Alternatív megoldás lehet egy bt. GPS vevő. Persze nem minden szituban kiváltó módszer, de ha csak járműben kell a navi, akkor jó lehet. Ezt csak azért említem, mert ha van egy teló, ami minden másban jó lenne, és elfogadható a kompromisszum, akkor nem feltétlenül kell a gyenge GPS miatt lemondani róla.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #92721 üzenetére
amiket felsoroltál azokra jó. kivéve gps-t! az sajnos nem jó, és nem csak fémkasztniban (kocsiban) dobta el a jelet, hanem motoron is próbáltam és ott is elszáll...
lehet csak én fogtam ki rosszat de sztem inkább a fém házzal van ott a baj...
amúgy nagyon szép, nagyon igényes, illesztési hézagok tökéletes,nagyon prémium benyomást kelt...
(én eladtam)
persze lehet azóta javítottak rajta... vagy várni kell még hátha kiforrja magát -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy a Chigonos hungobungot milyen úton, módon lehetne elérni?
Az itteni üzeneteimre nem válaszol, e-mailben írtam neki, de arra sem válaszol, telefonhívásaimat nem veszi fel, már napok óta...
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Mostanában rendeltem csoportosban telót, és ott láttam, hogy nála ( KukkSteve) még lehet Coolpad F1-t rendelni, mellé van írva, hogy utolsó rendelés . Csak szólok, mert láttam, hogy kerestek néhányan.
-
ReFleXx
addikt
válasz
tpeter77 #92723 üzenetére
Jiayu G5S? 4.5" erős hardver.
Én sem akarok pénzt kidobni az ablakon, nekem ez a G5S lenne idealis a meret/hardver/ar kombo miatt csak az a baj, hogy senkit nem talaltam meg aki ilyen telot hoz be, egymagam meg nem merek belevagni a külföldi rendelesbe, miota egyszer befürödtem (nem telefon volt azt hozzateszem). -
tpeter77
addikt
G2F fórumát olvasom, jókat írnak róla, általánosságban jobbnak tűnik, mint a teszkós.
Egyre több Op3ndottnak vibrál a képernyője és van jópár, aminek rossz az aksijelzése, no és a kamerára is panaszkodnak páran, hogy nem éles.
De a gond 90%-át a vibráló képernyő és a frissítés hiánya okozza, ami miatt az ingyenes Opendott felhőre nem lehet regisztrálni (csak a friss fw-rel)
úgyhogy én lemondok a teszkós mobilról, amíg ilyen bajai vannak és inkább vennék egy G2F-et.
( szigorúan 4.5" a max méret amekkora telót vennék, úgyhogy nincs nagy választék. ) -
KTU
addikt
válasz
Ezekiel Ston #92721 üzenetére
ZTE V5 Red Bull 1GB 4GB In stock $115.99
Leagoo Lead 3, Leagoo Lead 3S, Jiayu F1, Jiayu G2F
Ezek szerintem mind jobbak mint az 520,
Volt 530 DS nálam 1 hétig, ill. a fentiek közül majd mind, kivéve a G2F,
Esetleg még a Tecsos OP3N DOTT, bár szenvedtek a frissítéssel, de pár napja már nem nézem a topikot. -
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
UMI C1-ről mi a tapasztalat, vélemény?
Gondolok itt teljesen átlag használatra:
weboldalak böngészése, zenehallgatás fülesen, telefonálás, whatsapp-on kommunikálás, -facebook nem kell már rég- , gps- mennyire stabil, telefonálásnál mennyire halk vagy nem halk, és mennyire tiszta a vonal?
Jelen pillanatban egy lumia 520-ast váltana le.
Esetleg ha valakinek van valami más jó ötlete, ajánlata, azt is nagyon megköszönöm mint alternatíva. -
balazs1011
aktív tag
Van esetleg valakinek infója Huawei Honor 6X-el kapcsolatban?
-
Gery1987
őstag
válasz
tpeter77 #92705 üzenetére
Félre ne érts...nem rosszból. De nekem majdnem 8 milyen kamera van benne. Ha kifejezetten fényképezni akarok akkor előkapom a digitálisom (Olympus S500uz). Még nem láttam mobilt ami ezt megverné pedig öreg gép. Boltban megnéztem ott nem tűnt gáznak. Legalábbis nekem. De köszönöm az észre vételt. Videón is megsasolom.
-
Gery1987
őstag
válasz
Nagya21 #92702 üzenetére
Volt opció. De a sok villogós hiba miatt kiesett a történetből. Főleg hogy az utalványt tegnap megkaptam mert a Lenovo-t nem mertük bevállalni. Kapásból. Illetve én nem mertem. Tehát a kp kilőve. Egyébként nem maradna semennyi. Szinte fillérre ugyanannyi volt a Prestigiom mint az Op3n Dott.
Én felhívtam a boltot és kerek-perec közölték hogy mivel csere utalvány elsődlegesen a cserén fognak lovagolni. Osztályvezető az aki dönthet a kp vissza adásáról de persze aznap csak ő nem dolgozott. Volt aki nem is tudta ilyenkor mi van, sőt a Prestigio-s csereutavány annyira új volt nekik hogy majdnem betojtunk hogy mi van. A biztosításomat részarányban visszakapom majd. Úgy hogy sok választásom nem volt. Kaptam 30k-ről egy ajándék utalvány kártyát mert nem hoztunk el semmit elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest