Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz gabor# #95797 üzenetére
Érdekes lehetőség, de ha működik is, a dual SIM -re önmagában sztem nem megoldás. Megint onnan indul a probléma, hogy az Androidban nincs dual SIM opció, nincs ilyen API, így a Google által biztosított alkalmazásfejlesztő eszközökkel nem lehet dual SIM -et natívan értelmező alkalmazást készíteni. Tehát az OK, hogy trükkösen kettőzöd az alkalmazást. De hogy magyarázod el neki, hogy a másik SIM -et használja, ha számára nem létezik olyan, hogy "másik SIM"? Neki egy SIM létezik, az amit a készülék épp használ. Van néhány alkalmazás, amibe leprogramozták, hogy feltételként vegye figyelembe a SIM azonosítóját, ami lekérdezhető, de ezt az alkalmazáson belül kell leprogramozni. Aztán az sem mindegy, hogy a SIM használatot csak eseményként kéne kezelnie, vagy neki kéne kezdeményezni a használatát. Pl. ott a 3g Watchdog, ami a fentebb említett módon tudja értelmezni a két SIM -et. De neki csak reagálnia kell a változásra és mérni az adatforgalmát. Ő maga nem kezdeményez differenciált kártyahasználatot. A legtöbb teló dual standby, tehát csak egy modul van a két SIM -hez. Hogyan tudatná egy alkalmazás a rendszerrel, hogy ő a másik kártyát szeretné használni? A teló menüjében kell beállítani, hogy melyik kártyát, mire használod. Ez azért van, mert a telónak a gyári, speciális alkalmazásokon kívül, nincs kártyaválasztásra lehetőséget adó kommunikációja a többi (Android SDK -val fejlesztett) alkalmazással. Persze, trükközni lehet. Az MTK Control tudja automatizáltan kapcsolgatni a slotokat. Így az alkalmazás már csak azt a kártyát látja, amelyiket használnia kell. De akkor klónja nem futhat párhuzamosan. Értelme se lenne a futásának, hiszen csak egy rádiómodul van, azt meg már a tesója használja.
-
gabor#
tag
A 2 kártya miatt felmerült a gondolat, hogy futhatna néhány programból több példány, próbáltatok már ilyet? sikerült is?
http://swapmyapp.com/how-to/run-multiple-instances-of-one-app/ -
MODERÁTOR
-
RBJ
addikt
Ilyen [link] telefont birtokol már valaki?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Wolfskin
őstag
válasz punky10 #95787 üzenetére
köszi! ezek, ha jól nézem mind az evolveo q4 klónjai, igaz? am nem ip67-esben nincs ilyesmi? az evolveo nyomógombos telefonjai pl.? nem tudod azoknak milyen a tárcsázója? ma a kezembe került egy új,nyomógombos nokia, az új platformmal és az bizony nagyon fapad. pontosan olyan, mint az ős nokiák: csak a név elejétől keres. ha Kis Istvánt akarod, akkor K+I+S... stb., de ha nem emlékszel, hogy milyen néven mentetted le, vagy a nevére pontosan, csak arra, hogy István, akkor esélytelen megtalálni. ez az ős időkben, amikor még kevés volt a mobil elment, de ma már mindenkinek több száz kontaktja van, pláne egy dual simes készülékben...
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
MODERÁTOR
válasz Woodcutt3R #95790 üzenetére
Woodcutt3R:
Én hanyagolnám. Másként is néz ki a készülék, meg a paraméterek sem stimmelnek.
Inkább vedd itthonról, hazai garanciával, biztos beszerzési forrásból.nimfas:
Kamerában rosszabb a V5, üzemidőben jobb.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Woodcutt3R
tag
re!
Mi a velemenyetek errol?
http://www.aliexpress.com/store/product/New-Honor-3C-L-MTK6592-octa-core-13MP-android4-2-mtk6589T-quad-core-3G-5-0/1114643_1651007636.html?spm=5261.7049941.1998087720.158Az MTK6592 OCTA Core Version-ra gondolok.
thx
M. -
tolvaj!
őstag
válasz siryeti #95786 üzenetére
Tudom, láttam csak kaptad a segítséget és akkor már nem illik beleszólni Eddig nekem is megvolt csak lefuttattam egy automatizált vírus irtást a múlt héten a gépemen és erősen hiányos lett a telefonos szoftver állományom.... Ez meg pont most kellett. Köszi megint
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
tudtok ajánlani dual simes telefont?
lehet androidos, vagy bármi más, akár nyomógombosis.a következő szempontok lennének fontosak (fontossági sorrendben):
1. legyen rajta felvevő (zöld) és letevő gomb (piros) (ami kikapcsolt screen mellett is kezeli a hívást)
2. az is fontos, hogy a tárcsázó ne csak a bevitt név első karakterétől keressen, hanem a névben bárhol (további nevek, cégnév), akár a telefonszámban, híváslistában. nem nagy kunszt, a symbian s60 már tudta ezt.
3. legyen hangos, 70-75dB a hangszóró hangereje, (ezt a gsamarena oldalon szokták jelezni)
plusz:
4. lehetőleg ne a letevő gomb legyen a power gomb!
5, nagy fényerő, hosszú akku idő, led lámpa is előny, esetleg vízállóság (de azok ált. nagyon lebutítottak).
6. legyen beszerezhető...igazából 1-3 lenne érdekes, a telefon telefonálásra lenne, minden másra ott van minden más. meg a mastercard is.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
-
MODERÁTOR
-
tolvaj!
őstag
Van valakinek egy élő MTK droid tools linkje? Cappa72 linkjei halottak ( a data.hu törölte őket ) a depositról meg "hálózati hibára" hivatkozik ( T-home net....).
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
-
alexw801
senior tag
Már találtam, Honor 6 H60-L04 "Russian version" a pandánál, az tudja a 800 MHZ LTE-t, és 3 GB RAM, Indiába is szállítják, az XDA-n van témája. Most végig nézem a többi ismert boltban. UK-ban lesz vele "tréfa"?
Nyilván valami gyorsabb postával kéne rendelni.
Ez OFF volt, mert 1 SIM-es.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
-
kmarci25
veterán
válasz Viktor0610 #95759 üzenetére
Persze, most is ezt csinálom. De milyen jó lenne ha a Handcent megcsinálná helyettem... Tudod, 3rd world problem...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
TedThomas
aktív tag
(#95754) Duliee
Ezt én vágom de ajánlásba azért meg említem hogy nem kerek a kép, mert azért kitudja, hogy ez a valóságban hogy fog működni.
Mivel nincs egyértelmű térkép/információ, hol/melyik frekvencián szórnak a szolgáltatók, jobb megemlíteni, mint utána kapkodni a fejeket ha nem megy épp. -
GIJoe
addikt
Jól látom hogy picit megugrott pár helyen a 64 bites telefonok ára?
Pandánál 130 $ körül volt a Lenovo K3, most több...Értettem,
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kmarci25
veterán
válasz Mercutio_ #95753 üzenetére
A beállításokban csak az alapértelmezett SMS küldő kártyát tudod megadni, nem? Nekem is az kellene, hogy minden sms küldés előtt kérdezzen rá, hogy melyik kártyát akarom használni, ahogy hívásoknál is van.
Én ez ügyben írtam is a Handcent-nek, azt válaszolták, hogy jelenleg csak néhány dual sim-es telefont támogat az app, és persze nem kínai márkákat.
Ja, és én a "gyári" telefonnal érkezett sms appot használom, mert az tudja ezt. A baj csak az, hogy nem konvertál rövid sms-sé...[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Mercutio_
félisten
válasz kiskacz #95751 üzenetére
Nem a programban, hanem a beállítások /sim kezelésnél kell át állítani.
Jobb lenne, ha a progi tudná persze.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
kiskacz
senior tag
Amióta (régóta ) androidos vagyok, a Handcent sms-t használtam, mert nem volt gond a 160 karakter. MOST adódott alkalom arra, hogy a 2. sim-ről is küldjek rendszeresen sms-t, ezt viszont nem igazán tudja a progi (illetve nem kínál fel választási lehetőséget.
Van olyan program, ami szereti a hosszú sms-t és tudja a dual sim-et?
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
Sanyesz.
őstag
válasz csubuka #95745 üzenetére
OK. Így már világos. Akkor ez az "UK Warehouse" trükk így műxik a Banggood-nál. Azt hiszem, itt fejeztem be a tőlük való vásárlást.
Ha teszem azt Kínából postáznák, lassan akkor ide kellett volna érni, bár három kisösszegű csomagom, Karácsony előtti rendeléssel még nekem sem jött meg. Tudjuk be annak, hogy nagy volt a kavalkád az ünnepek alatt.(#95747) csendes:: A "Flyt UK Express(Tracked)" postázási mód potom 31$. Nem gondolnám, hogy pusztán jó szándékból ezzel küldenék.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
válasz csubuka #95745 üzenetére
Akkor te Flytexpress-sel rendelted, nem International Standard-del? Vagy csak próbálkoznak?
Nekem már 10-15 nap kézbesítési időt írtak a dispute-ra, különben hasonló. Ja, és a UK raktárból a vámot nekem is beírták. Egyébként a "Royal Mail International Standard" Magyarországra 3-5 munkanap alatt szállít (szóval Budapestre kb. 4 munkanap) [link] és külön oldaluk van arra, hogy jelezzék a késéseket.[link]. Persze nem zárható ki, hogy a Magyar Posta alkalmazottjai tüntetik el ilyen sikeresen a csomagokat, de a november-decemberi 100%-os (négyből négy) arány a Banggood UK warehouse-ból kicsit soknak tűnik.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
janaman01
addikt
A jiayu s3 is tudja elvileg 800 mhz n a 4g-t igaz 5.5" de majd kiderül pár héten belül....
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
csubuka
addikt
válasz Sanyesz. #95730 üzenetére
"Departured at 2014/12/23 20:48:25 from Flytexpress Sorting Center location
Electronic data received at 2014/12/23 1:32:29, Flytexpress Sorting Center"Ugyanez. Nyitva a Paypal case... Ha valaha meg is jön, de nem EUból akkor remélem meg lehet reklamálni...
Válasz paypalon:
*Dear Customer, your order# 4076107 was shipped on December 23 , 2014 by air mail, it usually takes around 7-10 working days(not include weekends) to your country, sometimes it can delayed by weather, post office or Customs clearance.If the expected days have gone but still not comes the parcel,could you please contact your local post station to check if it has hold? If you do not receive it later , please contact us, we will provide a solution-Hilda
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Van egy ilyen telóm,és érintő panelt szeretnék venni,hozzá,vagy komplett kijelzőt! Nem találok az ebay-en sem,semmit,mert ugye S6 a típusa,mi semmit sem mond.
Létezik hozzá egyáltalán,vagy kuka?
Köszönöm előre is a segítséget!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
alexw801
senior tag
Köszi a linket a Honor 6 LTE-ről, biztató. Már csak arra kell ügyelni, hogy a beszerzés is ilyen verziót adjon. Megkeressük.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Sanyesz.
őstag
válasz Outlander #95738 üzenetére
Huh. Hagyjuk.
Ha olvastad, én hétfőn rendeltem, más pedig már december vége óta várja. Nyilván nem lehet ugyanaz a bejegyzés, a hangsúly az ilyesmi szón volt.
Nyilván Te nem vagy érintett, azoktól várnék visszajelzést, aki az."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Outlander
addikt
válasz Sanyesz. #95730 üzenetére
Ez egy információs bejegyzés...értsd.
CsingcsungPIng Pong megérkezett az export postához ahol átadta a nála lévő 5156143561268456156 db csomagot kiszállításra.
Ráadásul ez nem is valós Tracking, ez szószerint a fentiek tükörfordítása és nem EU-UK raktárból hanem Kínából... szóval innentől a szokásos 2-3-4-5-6- hétre érkezik a csomag, ha útközben nem tetszik meg valakinek.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
s4tch
veterán
válasz nimfas #95713 üzenetére
A ZTE V5 Red Bull tényleg klassz. A minap vettünk egyet egy kollégámnak, volt már több a kezemben, és ismét kifejezetten jó benyomást tett. Méretben minimálisan nagyobb, mint a Hongmi (van az is itthon), nagyon szép a kijelzője, korrekt a sebessége, és bár a gyári ROM nem teljesen magyar, van rá néhány magyarított főzött ROM. Azonos árban elgondolkodnék azon, hogy a Hongmit vagy a V5-öt vegyem-e, de úgy, hogy a minideal 110 dollárért tartja a ZTE-t, nem is kérdés, melyik éri meg jobban.
A Redmi 2S-t nézd meg esetleg, az kompaktabb ezeknél, nagyobb az akksija, mint a Hongminak, és már $150 körül lehet itt-ott kapni. De az sem lesz egy ideig jobb vétel, mint a V5.
-
Sanyesz.
őstag
válasz nyisziati #95732 üzenetére
A saját telefonomat én is onnan rendeltem novemberben és valóban pár nap alatt itt volt (2 nap, mire postázzák és további 2 nap, mire ideér). De most nem a Comebuy-ról, hanem a Banggood-ról van szó. Mondjuk onnan még semmit nem rendeltem, ez lenne az első - lehet, hogy egyben az utolsó is.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Sanyesz. #95727 üzenetére
Többen várunk banggood - rol telót dec 22-23-án elvileg shipped cuccok és még mindig nem értek ide, szintén EU warehouse....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TedThomas
aktív tag
-
Sanyesz.
őstag
válasz Oxy.kiraly #95725 üzenetére
Van egy folyamatban levő (?) hétfői rendelésem ugyaninnen, ugyanilyen készülékre. Ha lesz kézzel fogható eredménye jelzem.
Gyanúsan olcsó (kb. mintha Kínából rendelném), sőt a kuponkód is működik, de majd meglátjuk.
Mivel "UK Warehouse"-ból érkezne, vám nem lenne rá.
Ajánlották még a DG310-et alternatívaként, de annak emlékeim szerint karcsúbb a felbontása.[ Szerkesztve ]
-
Oxy.kiraly
tag
Uraim!
Régen jártam itt, szeretnék egy max 5" okoskát, oldal mennyire megbízható? Mit tudni róla, ha esetleg innen rendelek akkor nincs vám mivel EU?
Esetleg érdemes ezt a készüléket rendelni, vagy ebben az árkategóriában valami mást tudtok ajánlani?Köszi!
vmit Lb@sztam, bocsi[ Szerkesztve ]
Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
kkff
újonc
értem, akkor bocsi
-
kkff
újonc
köszi, de sajnos pontosan kellene tudnom a választ, mert a teszteken ugy láttam a leagoo softvert láttam benne, amiről tudom, hogy nem kéri a telefon üzemközbeni állapotában a kártya ki be kapcsolgatásánál a pinkódot
-
Ájvé
veterán
-
kkff
újonc
sziasztok,
egy sűrgős válaszra lenne szükségem, remélem tud valaki infót adni. Az lenne a kéedésem, hogy az ALCATEL 6110 es telo dual simes ugyebár, na most, ha bekapcsolom a készüléket és beírom mindkét kártya pinkódját, magyarul aktíválom őket, majd az egyik kártyát, vagy akár mindkettőt a megfelelő menüben lehúzom, magyarul inaktiválom, megoldható e, hogy utána is, mármint a kártyaaktiváláskor is kérjen pin kódot, akkor is , ha a telefon továbbra is be van kapcsolva.
köszönöm a válaszokat előre is
-
törölt tag
Ő újként, ahogy Te is idézted, a 67xx -et jelölte meg. Az enyém viszont 6595, tehát nem tartozik az általa jónak prognosztizáltak közé. Mint említettem, szerintem rendben van. Szokott érdekelni egy hiba oka, az viszont nem annyira érdekes számomra, hogy mitől működik jól valami. Ezért antennacsík után sem kutattam. Egyszerű logika alapján következtettem ki a magyarázatot. A 6595 -ösök látják a Glonass hódokat, míg az MTK "rossz GPS -hírét" keltő 6589, 6592, stb. nem. Ergo, más a modul. Sztem ez már önmagában is elég ok arra, hogy kimaradjon az általánosításból. Hacsak nincs tapasztalata ilyennel.
-
alexw801
senior tag
válasz instantwater #95688 üzenetére
Köszi a választ!
Fiam áttér O2-re ott az UK-ban, és Honor 6 lenne a cél, de sehogyan nem derül ki, hogy 800 MHz LTE-t tud-e. A Huawei Ascend Mate 7 tudja az összes létező frekit, de az nagy és 250 helyett 350 fontba kerül.
Nyomozunk tovább.
Azért sem veszünk iphone 6-ot!
Én meg itt jól elvagyok a G750-T00 Honor 3X-szel, most frissítettem UI3.0 B256 ROM-ra, köszönet Pavelnek Barnaulban ( az agyusztálásért ).Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Graphics
Jómunkásember
válasz svgyula #95698 üzenetére
A hivatalos értékesítési csatornába bekerült, és a kínai webshopokban értékesített telefonok eltérhetnek.
A telenornál 1GB RAM-mal és 8MP kamerával kerül forgalomba ez a készülék.
A kínai verzió feleannyi memóriával rendelkezik, és a tárhely is kisebb.
Nem hamisítvány. Ti ebből ezt szűrtétek le? Hogy egy szolgáltatónál hamis Lenovot árulnak? Mi alapján jut valaki ilyen következtetésre?
Célszerű lenne lefotózni mielőtt ilyen vad kijelentésekbe menne a cimbora.
Telenor facebook oldalán felmerült ez a kérdés, ott leszögezték, hogy ilyen verzió jön hozzájuk.
Tehát minden infó adott
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nimfas #95710 üzenetére
ZTE v5MAX, igaz nagyobb kijelzovel.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Ma beadta a kulcsot a régi telefonom, keresem új "társam".
Mivel van a családban pár Xiomi, egy MTK és 1 db 1S változat... így jó lenne, ha azt a szintet ütné a telefon.Kívánalmak:
4 vagy 8 magos (1,4-1,5 Ghz+)
Minimum 1/8 memória (jobb lenne 2/16) ;-)
Maximum 5" kijelző (HD felbontás, qHD kíméljen)
Normális akksi 2200 felett lehetőleg (lehetőleg ne beépített akksi)
Normális fényképező (tudom ne legyek telhetetlen, de a Redmi képei tetszenek.... ))
Ár max 60eFt.Esetleg itthoni beszerzés, de ha nagyon jó áras akkor jöhet kínából is (hongmi-k is onnan vannak).
Néztem az Exdigis honor 3C-t 50eFt... 2 év gari.... de van náluk Redmi 1S 55eFt de csak 1 év gari?
Ajánlgatták a ZTE 5-öt és még volt egy, de az nem ugrik beeee
Javaslatok, ötletek?
Szerk: Esetleg ne JB rendszerrel legyen... KitKat?
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz wwenigma #95701 üzenetére
Ezt a G3 gyalázást én sem értem. A kollégámnak van ilyenje, és tökéletesen elégedett vele. Nem is érti, amikor kérdezem, hogy nincs-e gondja vele. Én is nyomkodtam már többször kíváncsiságból a telefont, de nem tapasztaltam "laggolást".
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
xtevo
őstag
válasz CoolBoy323 #95699 üzenetére
@CoolBoy323
A 1+1-t csak példaként hoztam fel teló méretével kapcsolatban, nem kijelző miatt. Írtam is, hogy 140mm a max vagy nagyon közel hozzá.@wwenigma
Tudod, az e-péniszt is muszáj növelni, ha már vesz az ember telefont, valamivel ki kell tűnni a kocka kollégák közül... De komolyra fordítva a szót...
Ezt is főleg amiatt néztem, hogy én többnyire 2-3 évre veszek telefont, a mostani is kb. azóta van meg, ezért is néztem inkább LTE változatot.A Xiaomi Mi4 az méretben szinte H6, nem ajánlottabb telefon? Apropó ezt a 800MHz-et akkor a Xiaomi nem tudja?
upd.
@CoolBoy323
Írtam, hogy az nálam nem elsődleges szempont.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
2GB RAM is untig elég de Telekomosként a 800MHz-es LTE-re is fokuszalj... no és kis méretbe nem fogsz flagship telót kapni. UI: szeretnék G3-al szivni... Gondolom egyes arcoknak ha egy hangyafacnyi röccenest latnak a megjelenitesben, mar megall a szivveresük.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl