- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazVezír
tag
válasz
csibe1 #29688 üzenetére
Nincs G3 Plus, sem G3S. Ezeket a neveket a drága webáruházak találták ki, hogy idő előtt értékesíthessék a semmit. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mostanáig rosszul szerkesztett adatlapok, ahol több SoC különböző komponensei lettek egyszerűen összefésülve, és még lehetne sorolni.
Csupán G3 van, annak pedig a MT6577-tel, valamint MT6589-es SoC-cal szerelt változata. Az előbbi kétmagos, míg utóbbi már négymagos kiszerelésben érkezik. Természetesen nem csak a processzor, többek között a GPU is változott. Akit bővebben érdekel, az látogassa meg a MediaTek, illetve a JiaYu hivatalos oldalait. Összefoglalva annyi történt, hogy a motort teljesen kicserélték, míg a karosszéria változatlan maradt.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #29694 üzenetére
Sosem késö
-
laslie92
senior tag
-
vinibali
őstag
Iocean X7 tulajok, aki kapott hozzá eredeti füles, annak hogy muzsikál, illetve kilóg a jack aljzatból?
-
Dermesztő
aktív tag
-
csibe1
addikt
válasz
szabi__memo #29686 üzenetére
A G3 Plus milyen hardverrel jön?
-
Aksomatic
senior tag
válasz
szabi__memo #29686 üzenetére
Ezt a hírt épp most cáfoltuk
-
GazVezír
tag
válasz
Aksomatic #29684 üzenetére
A JiaYu hivatalos oldala alapján a G3 frissített változata is ugyanúgy rendelkezik Gorilla Glass-szal. Nekik talán lehet hinni
. Nem tudom egyébként honnan jött ez, hogy nélküle érkezik, de érdemesebb volna máskor kicsit utánanézni, mielőtt fals információkkal szemeteljük tele a fórumot.
-
Aksomatic
senior tag
[link] G3S
azt írják van benne gorilla glassde drágább is
és így már nem is rossz -
raulicio
senior tag
válasz
RVR400 #29679 üzenetére
gondolom ez újraflasheli az egész telót. a mentésből nem lehet egy update.zip-et csinálni, amit cwm-ből fel lehetne rakni?
Illetve ilyen funkció a "create updates for modified recovery" csak nem merem feltenni amit ez csinált
Igazság szerint csak egy custom romot raktam fel, de amilyen hülye vagyok nem csináltam backupot a cwm-ben...
De most inkább visszaállnék a stockra.
-
raulicio
senior tag
Azt a mentést, amit mtk droid tools-al csináltam, hogy tudom visszatenni a telefonra?
-
dReFiX
senior tag
Minidealen milyen rejtett költségek vannak még ? Szállítás, paypal fee ? Vagy annyi amennyi kivan írva ? Kösz
-
betyarr
veterán
no egy kérdés,amivel lehet még senki sem fogllkozott: rezgő hívásjelző van ezekben a kínai csodákban?
-
iMaverick
addikt
válasz
Ed3r_X_ #29662 üzenetére
Máris? Nem volt hosszú életű a W-d!!
Nálam majdnem 12 hónapot kihúzott!
Egyébként ez röhejes is: egyre gyorsabban cserélgetem a telókat...
Samsung Omnia (tudom, WinMo!): kb. 2 évet szolgált nálam
Samsung Galaxy Ace: (2 hét híján) 1 évet szolgált
Samsung Galaxy W: 11 hónap
Haipai i9377: 6 hónap
Amoi N828: insmeretlen (még) -
Ngeri11
csendes tag
Nézegetem a kínai telefonokat, de nem tudok dönteni. Melyik lehet a jobb? És a linkek megbízhatónak tűnnek?
Jiayu g3
Hero h7500+
Bedove HY5001
Star S9500
Amoi N850
Esetleg valami más... ami nekem fontos: sebesség, kijelző minősége (max 5 inch mivel nincs lapátkezem), és hogy jól legyen összerakva a gép.
Kösz a segítséget! -
sanzi89
addikt
válasz
FalconKnight #29658 üzenetére
Nagyon jó. És tud valaki olyan leírást, ami tényleg működik és elmagyarázza a root-olás menetét? Illetve milyen buktatói lehetnek a root-olásnak?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Szemezgettem a kínai telefonokkal, és találtam egy Lenoo A800-at ennyiért. Az összefoglaló szerint a Tmallbox megbízhatóbb oldal, de mégis miért adják 50$-al olcsóbban, mint máshol?
És tényleg ingyen posta?
Esetleg hasonló árban (max. 125$) mit ajánlanátok? Két mag, 512 RAM min., és nagy kijelző (4.5" +), lehetőleg WVGA felbontással
Üdv: Tamás
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #29579 üzenetére
Nos, a jBart-os magyarítás nem sikerült, mint kiderült nem véletlenül. A jBart-os megoldás csak úgynevezett "CWM flashable rom"-okat tud magyarítani, a telefon futó aktuális rendszerből általam készített mentést nem tudja magyarítani, hogy aztán azt egyszerűen restore-oljam. Itt jön a kérdésem.
Ha letöltöm a telefonon egyébként is futó ROM LENOVO A660 – ROM Android 4.0.4 A660_ROW_S106_cybermaus_ICS_v3.1 romot .zip formátumban, azt elvileg megeszi a jBart. Ha ezt magyarítás után CWM-ből felrakom a telefonra és valami mégse működne, akkor a régi elmentett rendszeremet ugye vissza tudom állítani egyszerűen a CWM restore funkciójával? Valamint ha most root-olt a telefon és valamilyen csoda folytán sikerülne felrakni magyarul a romot, akkor újra kell root-olni a telefont? -
Mateosz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #29650 üzenetére
Nyugodtan tegyél rá fóliát, nem erről volt szó...
-
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Szert tettem egy Jiayu G2-re, nagyon tetszik a teló, igényes és gyors.
A kérdésem annyi volna, hogy van rá valami főzött ROM vagy ilyesmi?Köszi a választ!
-
Mateosz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #29627 üzenetére
Én is Defy+ tulaj vagyok 14 hónapja. Fólia nélkül használom, egyáltalán nem kímélem (hiszen bírnia kell). Volt, hogy vakolatot vertem 1 napon át, és ott volt zsebemben a sok törmelékkel, stb... Semmi baja sincs, 1 karc se.
(most 3 hete van mellette egy Jiayu G2S-em is, tesztelésre, ez elvileg nem GG, viszont van rajta fólia. A különbség az, hogy a fólia nem gyűjti az ujjlenyomatot, a GG pedig igen.)
-
ouzohuto
senior tag
ZTE Skate 1,5 év után végig zsebben hordva 0 karc!(ILLETVE 1ső hónapban sokak ajánlása miatt Egy Nillkin tokban hordtam aminek a háta mögé szépen bement vagy 6 porszem és teljesen összekarcolta a hátlapot!)
Egy óriási nagy baromság az egész!Porold ki a zsebed, a kijelzőt a combodfele és soha nem lesz semmi baja. -
mlaci01
tag
Szevasztok! Ígértem egy kis tapasztalati összefoglalót a star S5-ről, de csak most jutottam el idáig. Szóval
Egyenlőre teljesen meg vagyok vele elégedve, az összeszerelés igényes, mióta többször leszedtem a hátlapot néhol nyikorog, de abszolút nem zavaró. Az akku nagyon jól bírja, pl.: mxplayerrel nem hd film lejátszásával kb 35-40 perc 20%-ot szív le, ha nem játszom vele, és nem filmezek, akkor folyamatos bekapcsolt 3g és wifivel kb 2-2,5 napot bír ki. A kijelzője gyönyörű, a betekintési szög eléggé nagy, bár a háttérfény lehetne kicsit erősebb/csak közvetlen napsütésnél tűnik fel/. Az érintéseket nagyon jól érzékeli, nem dobálja a koppintásokat a képernyőn, mint az előző telefonom /ATAB5/ A kamera különböző tesztprogramok alapján a hátlapi 12.7 MP az előlapi 5.2 MP. A feltöltött képeket és a videót az alap kamera alkalmazással készítettem, ami csak 6 MP képeket engedett, de majd ha fölteszem az új romot, szerintem ez is javulni fog.
[Szabadtéren_napsütésben]
[Zárt_tér_vakuval]
[Zárt_tér_vaku_nélkül]
[Zárt_tér_vakuval] -
raulicio
senior tag
válasz
hungobungo #29628 üzenetére
Ha az USB debuggingra gondolsz, akkor igen, be van pipálva.
-
Pocok256
veterán
-
laslie92
senior tag
-
justaview
senior tag
válasz
Akkor mi nem ugyanarról a GG-ről beszélünk. A Motorola ott valamit kispórolt.
-
Pocok256
veterán
válasz
instantwater #29629 üzenetére
Mert nem olyan batár nagy és jóval olcsóbb
-
gyuszito
senior tag
Skacok! Próbáltam otg kábellel csatlakoztatni egy pendrive-ot de nem történik semmi. Ez most hogyan mūködik? Van driver, vagy csak rádugom és menniw kellene?
-
raulicio
senior tag
válasz
Nem tudom, hogy a haverod mit csinál a telefonjaival de nekem Atrix 4g soha nem látott fóliát és soha egy karc sem volt rajta. Zsebben hordtam kulcs, pénz stb-vel osztozott a zseben.
Aztán HTC One S, legalább fél éve van meg ugyan olyan használat mellett van rajta talán 2 nagyítóval észrevehető hajszálkarc.
Soha nem látott tokot vagy fóliát, ráadásul én úgy vagyok vele, hogy a telefon van értem és nem fordítva, szóval használom nem babusgatom.Engem a GG nagyon is meggyőzött!
Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy az atrixon összekarcolni ugyan nem de összetörni egyszer sikerült. Kb. 180cmről a sarkára esett kőpadlóra.
-
válasz
Ez a g3 plus miért jobb mint a g4?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
justaview #29622 üzenetére
fogadunk?
cimborám Defy+-án annyi karc van (hajszál), hogy siralmas... csak hogy egy példát mondjak...
de akkor is... 300Ft egy fólia, ami nem csökkenti a betekintési szöget, nem tompít... nekem ennyit megér a dolog, nem is értem, h lehet fólia nélkül használni
@Pocok256: annyiért a legjobb vétel lenne!!!!
-
raulicio
senior tag
Szükségem lenne egy kis segítségre MTK droid tools-al:
- UMI X1S telefon
- PdaNet driver csomagot raktam fel amivel tökéletesen felismeri a telefont a laptopom (Win7 64bit)Az MTK droid tools viszont nem ismeri fel a telefont vagyis úgy csinál, mintha nem is lenne csatlakoztatva semmi.
Alapvetően szeretném lementeni a teljes gyári romot.
Ötlet?
A telefon rootolva van.
-
Nyiaz
aktív tag
Urak lehet hogy láma a kérdés, Lenovo P770-et akarom updateelni cwm-en keresztül, flasheltem rá cwm-et, de kinai a cwm. Hogyan lehet angolosítani?
-
justaview
senior tag
válasz
CoolBoy323 #29620 üzenetére
Lassan 2 éve egy SGS2-t hordok naponta a zsebemben fólia nélkül. Azon Te egy halvány karcot nem látsz !
Ennyit a "tapasztalatok"-ról. -
CoolBoy323
nagyúr
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #29618 üzenetére
Amint lesz rá keretem 2 hét múlva csapok is le rá én is mint gyöngytyúk a takonyra
Nálam nagy piros pont a fém ház és az ordas nagy akksi -
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #29616 üzenetére
Akkor azt majd átveszem tőled...
-
Pocok256
veterán
Látom megy a találgatás rendesen
Az, hogy a gagyi fastcardtech mit ír és mennyiért árulja az első napon az a ő dolguk, de az ár igenis anyni mint amennyiért be lett harangozva. Ha felmentek a gyártó honlapjára és ott megnézitek akkor teljesen világosan látjátok hogy ez bizony egy 31k körüli telefon és ők ezt is ígérték. Amúgy egyetlen egy helyen sem írta a gyártó a honlapján hogy GG lenne a kijelző szóval ezt lehetett tudni, hogy nem lesz az de egy 135 dodós készüléktől ne is várjuk el szerintem, hogy még GG -t is kapunk. Amúgy MT6589 lesz benne és 1,2 Ghz en fognak járni a magok maximum. -
horgasz68
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék 1 kis segítséget kérni.
Kinéztem ezt a készüléket HTC T528w van már valakinek tapasztalata róla? -
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #29612 üzenetére
És én szerinted nem ugyanezt írtam
? Lehet, hogy mégis te szívtál valamit?
-
kosturica
őstag
válasz
alexw801 #29610 üzenetére
Ezek szerint nem! Egyébként meg igen.
-
Drbonci
aktív tag
Vki próbálta már ezt a 3G módszert hogy ezzel megy-e normálisan a t-mob ?
-
kosturica
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest