- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Dermesztő #30599 üzenetére
Mivel verseny a legjobban sikerült képeket látjuk, de ezek szerint az optika rendben van csak beállítás kérdése. Ez legtöbb mobilra szintén igaz, alap beállítással ritkán sikerül szép kép.
Csak a RAM optimalizálási hibáról tudok, abban bízok hogy lesz rá egy jobb ROM előbb-utóbb.
Kijelző hiba bármeilyk kínai mobilnál előfordulhat, de szerintem minimális eséllyel.
Ma a G3-asok közt is feltűnt itt a PH-n egy kijelzőhibás darab sajnos. -
Gege94
tag
válasz
bakkir #30595 üzenetére
Hogy megnehezítsem a dolgod van itt még egy telefon THL w100
Igaz én lenovo a820-at várok, de sokan a w100-ra esküdnek notification led és a hátsó villanó miatt. De ha ezek nem szempontok nálad és nem szereted a csúszós fehér (nőcis
) telefonokat, akkor lenovo, mert itt gumírozott a hátsó rész. Viszont szoftveres mókolás szükséges, de van sok jó leírás itt a prohardveren.
megelőzött laslie
-
laslie92
senior tag
válasz
bakkir #30595 üzenetére
Erre a Célra Ajánlom a Jiayu G3-s-N verziókat! THL w100 Bár az csak QHD De viszont az akuidő nagyon rendben van!
THLw100 talán játékra a legjobb döntés az alacsonyabb felbontás miatt A GPU nincs annyira leterhelve és Elég Szépen mennek rajta a játékok! Mind2 4.5" az egyik 2 magos a másik 4 magos az egyik 200$ körül a másik 170$
Persze van Még több ezeknél de THL -m van Jiayu G3 nak meg itt a fórumon is nagy a rajongó tábora! Szóval én ezeket ajánlanám!
-
fotosjani
aktív tag
-
bakkir
tag
Sziasztok!
Mostanában gondolkodom azon, hogy a telefonomat lecseréljem.
Olyat szeretnék ami legalább 2 magos és 1gb ram van benne, lehetőleg hd-s kijelzője van. Esetleg még a Gorilla Glass is jól jönne, méretben 4,3 vagy 4,5-ösre gondoltam, maximum 4,7. Főleg netezésre és játékra kellene, de olvasni se lenne rossz rajta és fontos a magyar nyelv és persze az üzemidő is fontos lenne.
Így körbenézve 3 telefont találtam, a Newman N2, Thl W3 és esetleg a Lenovo A820. Néztem az acer cloudmobile-t, az nem dual sim-es, de annak az aksija tűnik kicsinek.
Mi a véleményetek, esetleg tudtok más telefont is? -
Dermesztő
aktív tag
válasz
fotosjani #30592 üzenetére
Micsoda képek
Tény hogy van már mögötte közösség. A RAM gondokról én is olvastam, kevés az a 250 mega bekapcsolás után üres járatban.
450-500-nak kellene lennie. Valami nagyon visszafogja.
Valakinél az is gond, hogy a kijelzö sarkokat nem egyformán világítják be a ledek.Az 5 mm nem kevés, de nem merek olyat venni, ami még nem igazán kiforrott, mert utána csak engem szidna. Hogy rám bízta, és mégsem olyan amit elvárt.
Meg mókolni sem nagyon szeretnék vele ha esetleg valami hibás jön vagy valami. Benne van a pakliban.
FHD nél is kevés lehet az a 3000 akku, ha egész nap nyomja az ember, akkor már inkább egy 8000 Mah-as power bank.
Nagyon szépen köszönöm neked is a tanácsot-leírást(#30591) hippo0315
Nagyon hasznos infó, köszönöm. Akkor el is dőlt ! -
Álljon ez itt most topik szintű figyelmeztetésként! Elég volt a folyamatos veszekedésből, és OFF gyártásból, minden kedves fórumlakó tegye meg a tőle telhető legtöbbet, higy megőrizzük a topic szakmaiságát. Aki nem ért ebből a kérésből, az minimum egy órára távozik a fórumról.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Dermesztő #30583 üzenetére
Csak hogy nehezítsem még a dolgod
Nekem formailag jobban tetszik az iOcean X7
és 5mm-el keskenyebb is mint a W8 ami szerintem komoly különbség.
X7-hez rendelhető 3000mAh akku, szerintem ez nagyon hasznos lehet.
RAM használattal lehet vannak gondok ezt nem tudom megítélni,
de lesznek még ROM-ok írva az X7-re.
Kínában most zajlik a X7-re kiírt ROM fejlesztő pályázat.
Talán lesz használható köztük...
Az X7 készült képek is számomra meggyőzőek. -
peter76bp
aktív tag
válasz
"LED töltés alatt folyamatosan pirosan világít, ha teljesen feltöltődött akkor zölden világít. bejövő e-mail, SMS, emlékeztető stb. esetén zölden villog, ha az akku 15% alá merül akkor pirosan villog."
Szilikon tokot venni lehet hozzá de csak színes-mintás van. Hátlap meg nem csúszósabb mint egy S4 pl. Én még soha nem ejtettem ki a kezemből
Ehhh, annyira pontosan akartam idézni, hogy erre beelőztek
-
hippo0315
senior tag
válasz
Töltésnél pirosan világít, ha feltöltődött és még töltön tartod, akkor zölden világít.
Ha nem fogadott hívás, olvasatlan e-mail vagy sms-ed van akkor zölden villog.
Ja és pirosan világít akkor is ha a pc-re csatlakoztatod usb kábellel.Szilikon tok még nincs hozzá.
Fényes a felülete a hátlapnak.
Nekem mindkét készülékhez adtak flip-es hátlapot is, meg kijelző védő fóliát.Részeletesebb infókat peter76bp cikke tartalmaz.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
FalconKnight #30563 üzenetére
Nem kuponnal terveztem a vételt, jövő hónapban lenne esedékes, ha addig nem találok más alternativát.
Ha 2gb ram lenne benne és 8gb v 16gb tárhely már lehet most megvenném. -
Dermesztő
aktív tag
-
-
Dermesztő
aktív tag
(#30548) CoolBoy323
(#30549) hippo0315
(#30554) Buccer
Eto-n mennyi volt ? Minin jó ideje 202, de sajna nem csökken az ára.
(#30556) Buccer Ahány webshop, annyiféle ár van.Érdemes jobban körülnézni(#30555) hippo0315 Milyen színüek ?
(#30557) ADAM1337
Tényleg jól néz ki, az X7, és meglepően sok hozzá a ROM.
Nyilván van már pár embernek -
sirály69
őstag
Rootolás előtt kell mentést csinálni?
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól olvastam a neten a duál sim telefonoknak 2 fajtája van:
1. full párhuzamos működés (parallel operation)
2. váltogatni kell a sim kártyák között, melyik legyen aktív (selectable cellular module)Nos, ha szintén jól tájékozódtam, az LG L7 II Dual készüléke (P715) a 2. kategóriába esik.
Kérdésem az, ilyen készülékeknél akkor csak 1 szám aktív és elérhető folyamatosan?
Vagy normál működés mellett mindkét szám elérhető (aktív, hálózaton van) és csak a hívás idejére "kapcsol ki" a másik szám?Segítségetek és válaszotok előre is köszi!
Üdv! -
Totya17
csendes tag
válasz
Maximum1 #30536 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat. Én egy optimus 4X-ről váltottam, ahhoz képest sem lassabb, szóval nem akad
és Antutuban is tudja amit a Tegra3. A 4X HD ready kijelzős volt ahhoz képest a ZTE kicsit pixeles, de szerintem nem vészes, fényerőben kb. ugyanazt tudja, napon is olvasható max. fényerőn, a betekintési szögek jók. Kamerában az LG sem volt valami nagyon jó, de ez rosszabb és nem csak a felbontás miatt, akinek fontos a kamera ne ezt a telefont vegye. Ami sokkal jobb az az akku igazából ezért is döntöttem a készülék mellett, folyamatos adatkapcsolat mellett, képernyő full fényerőn, volt 1,5 óra képernyő használat, és még 60%-on van az akku, szerintem normál használat mellett 2 nap sem lehetetlen. Én Minidealen vettem egy hét alatt megjött,
ennyi pénzt nagyon megért. -
GeoPhoto
tag
válasz
akos727 #30550 üzenetére
MTK6589T elvileg már 1 telefonban megjelent a kínai belső piacon, de hogy a tömegtermelés és az export mikorra várható az kérdéses. Szerintem normális áron és mennyiségben legalább 2 hónap SZVSZ. Ja és ha már T modell akkor a 2GB-osakat lenne érdemes nézni, de szerintem nagy lesz az elején a felár (saccra 50+ dolcsi)
-
akos727
senior tag
Sok antutuban latom, hogy a minimalis orajel 497 mhz. Nem magas ez egy kicsit? Nem eszi az akkut? Meg egy kerdesem lenne, az mtk6589t mikorra varhato?
-
Maximum1
őstag
válasz
blueye #30539 üzenetére
Él alatta a fórum kérdezd meg dobta valaki már korsó sörbe?
-
blueye
veterán
válasz
CoolBoy323 #30542 üzenetére
Szvsz nincs különbség.
@fateless Kösz!
-
Dermesztő
aktív tag
Rengeteg ROM van Iocean X7-re
-
Mateosz
aktív tag
-
blueye
veterán
válasz
sasa311 #30524 üzenetére
Most éppen 114,85 USD a Lenovo Lephone A660 a minidealnél. Második telefonnak ideálisnak tűnik de csak 512 MB a RAM (van hasonló telefon 1 GB-tal?) Mennyire IP67-es egy ilyennek ígért kínai telefon? Ebben ha jól látom nincs magyar nyelv, engem nem zavarna, de eladásnál mennyire okoz ez nehézséget?
-
Csak óvatosan a lewa-val, és a recovery-t sem sikerült a hozzászólóknak feltenni...
-
Maximum1
őstag
válasz
Totya17 #30534 üzenetére
Erről tudok.
Írjál egy pár sort léci a telefonról.
Kamera, kijelző látható e a napon stb.... -
Totya17
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem egy ZTE V967S típusú csoda tulajdonosa. Az érdekelne, hogy esetleg, nincs e rá valami jóféle custom rom? Alapvetően meg vagyok vele elégedve a gyárival is, de szívesen kipróbálnék egy-két más megoldást is, kerestem a neten de nem nagyon találtam semmit eddig.
-
laslie92
senior tag
válasz
slezakimi #30526 üzenetére
Lehet én kaptam rossz példányt de a zenelejátszóba elég halk a mikrofon a kijelzőt meg nem azt mondtam,hogy nem jó hanem h Jiayunak szebb volt a képe persze ez csak én véleményem!
Jah a és a Subway Surfers a te W100 adon elindul? nekem nem
a H920 szerintem nem ugyan az!
Se BSI kamera se GG és se 16 millio szín!
-
maross
nagyúr
privat szerkesztesi ideje lejar egy ido utan, vagy csak ha mar elolvasta az illeto?
-
-
-
Švejk
őstag
válasz
lexter00 #30519 üzenetére
Nem értem mi ebben a nagy cucc. 300$, amiről leárazták tök irreális volt, ez meg nagyjából így van árában...
Zsolt72: Csak sose értettem ki. Azért mer' accijós?
Ez az idősebb korosztály hozzáállása, ők meg általában nem rendelnek Kínából telefont, hanem vesznek Teleshopból krumplipucolót, vagy az Ósanból kutyakaját
-
lexter00
őstag
Švejk: 25 ezerért egy 2magos (igaz a ram soványka) starapabíró telefon szerintem ajándék.
Zsolt_72
-
gipsztigris
addikt
Amúgy pedig gratulálok az összes résztvevőnek, hogy tegnap este óta Leslie ügyben sikerült összehozni vagy ötven stabil off-ot! Valakinek abba kéne már hagyni!.......szerintem.
Úgy csinál mindenki, mintha minimum az Antikrisztus jött volna ide!
-
Tetran
csendes tag
Minidealon érdemes megkérdezni, hogy van-e raktáron THL w8 annak ellenére, hogy azt mutatják hogy van?
-
tutis
őstag
-
laslie92
senior tag
Töprengtem a dolgon! de nem hiszem h csak nekem tűnik fel,hogy akár mit Írok belém kötnek!
peter76bp
Ám jó hogy mindenki ilyen kibaszott okos, de sajnos nem látja a fától az erdőt! És Utálom ha hazugnak tartanak! Ha meg nincs rá bizonyíték,hogy hazudok akkor .....................!
-
peter76bp
aktív tag
válasz
laslie92 #30509 üzenetére
Fel kellene már fognod végre, hogy ez nem egy büdös sarki kocsma. Gondolom még le is köpnéd aki nem neked tetsző dolgot ír ide, vagy bármit szóvá mer tenni neked. És teljesen mindegy, hogy normál felhasználó vagy moderátor akiknek csak a fölösleges munkát adod állandóan. Kicsit szállj már magadba légyszíves és számolj el tízig mielőtt az ilyen alpári megnyilvánulásidat folytatod.
Nem arról van szó, hogy hazugnak tartanak, vagy sem, hanem arról, hogy a büdös kurva anyjába küldöd rögtön aki szól vagy kérdez. Másba is belekötnek és mást is moderálnak akár többször is mégsem vádaskodik összevissza hatalomviszaéléssel és hasonlókkal. Illetve nem küldik a szemétbe a fórumozókat. Ennyi. A stíluson kellene kicsit faragni és nem böknéd a csőrét annyi embernek.
-
csabili74
aktív tag
Valakinek van már Umi X2 ?
-
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #30500 üzenetére
Van egy THL w100 am is jelenleg porosodik!
Jó telefon csak a kijelzője furcsa nekem! a Szinek nem az igaziak kicsit haloványak meg kevés a QHD 4.5 hoz szerintem a Jiayu g2-n szebb kép volt! A kamerája Hát nem a megszokott THL minőség kicsit zajos a VAKU JÓ a hangszorók minősége pedig pocsék szerintem a csengő hangszoró recseg és halk a fül résznél pedig iszonyatosan halk! Nem hiába adtak hozzá egy Úgy mond jó minőségű headsetet mert úgy normálisan használható!
Az Mlaisról pár szó!
Kijelzője Brutális Nagyon jó színek jó betekintési szög napban elég jól olvasható!
Gyorsasággal és a rendszerel nincs probléma!
Kamera BSI f/2.2 Igen Látszik a külömbség szerintem szép képeket lehet készíteni!
Sajnos a FHD videókat akadozva veszi fel nem tudom miért! a HD-t is
Hangszorók jók hangosak és tisztán szolnak!
Antutu:12970
Bl 3.0 elég gyors
wifi nem dobál le
anyagminőség rendben van nem nyikorog meg semmi hasonló a Hátlapot nagyon nehét volt leszedni egy kis jégrémes pálcikával sikerült csak leszednem!
Van rajta állapot jelző LED 4 színt tud (piros.kék,zöld,lila)
Ha lessz jobb netem töltök fel videót youtubra!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged