- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
sasa311 #31894 üzenetére
Ez így egy baromság, már bocsi..Éjszakai műszak meg miegymás
Vannak gyárak, akik legyártják a mintatermékeket, majd kiviszik kiállításra. Ezeken a kiállításokon meg forgalmazók azt mondják, hogy ebből a termékből x darabot megvesznek, tegye rá a gyár a forgalmazó márkajelzéseit. Ezért van kínában rengeteg olyan termék ami egyforma, de más márkanevű...De ez rengeteg helyen így megy, nem csak kínában..Amíg a kereskedelemben dolgoztam, elég sok érdekes dolgot hallottam, tapasztaltam... -
djpiki
csendes tag
Sziasztok!
[Ezt] a telefont néztem ki magamnak, számomra tökéletes lenne. Csak az aggaszt, hogy nem tudom mi a "márka" (THL, Feiteng, Hero..). Valakinek lenne tapasztalata erről az eszközről?
Ha nem hallok valami konkrét rosszat róla akkor megrendelem (tudom, hogy esélyes a szívás: pl. nincs rá más rom, stb..) és megírom a véleményem. -
Padam
aktív tag
Valaki látott már készleten UMI X2 1.5Ghz-et?
van róla most egy friss teszt: https://www.youtube.com/watch?v=s-NlrD_tHrk
~15.000-es Antutu nem hangzik rosszul
-
winotto
tag
Szeretnék egy G4-et rendelni,van valakinek esetleg érvényes kuponkódja?
-
kosturica
őstag
-
Hali1975
tag
válasz
gghrtz #31858 üzenetére
Szia !
Kedvesemnek vettem ilyet 6577+512ram. En is aggodtam, hogy nem lesz eleg a mem, de nagyon jol fut rajta minden es az akkuido is nagyon jo/legalabb ket nap/.
Az en umi x1*em 1gigaval es hd felbontassal lassabb es akad is. A G2 a kisebb felbontas miatt is roccenesmentesen futtat mindent:-)!
Udv
-
sirály69
őstag
-
smkb
őstag
válasz
sirály69 #31843 üzenetére
Nem kell aggresszívkodni, az a tényeken nem változtat. Kevés az SGX544 286 mhzen Full HD-hoz, állíthatsz bármit, Egyszerűen egy combosabb játék a 2,07 millió pixelének megmozgatásához kevés.
Gyönyörűen látszik, mennyire esik a teljesítménye a 720p-hez képest az onscreen tesztekben (és ugye az a lényeg). Ott van mellette egy Tegra3-as HTC One X is viszonyítási alapnak. 720p ben is agybafőbe veri a Tegra3, ami mára már nem épp egy erőgép, és a Tegra3 is elég gyenguska FullHD-ben már, nem hogy ez.
-
tolvaj!
őstag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de valaki tudna nekem linkelni egy alcatel ot 993d romot?
XDA-n találtam, de az is főzött és pre rootolt. olyan kéne ami gyári, de tavaly november elötti, mert azóta csinálja a lefagyásokat újraindulásokat mióta tavaly megjött rá ez az elforduló főképernyős frissítés, és azóta csak rosszabb lett. -
DJGABI
addikt
Három okostelefon a Gigabyte-tól [link]
-
kosturica
őstag
Nem rossz ez a telefon sem. Rendelt már valaki innen?
-
gghrtz
őstag
válasz
sasa311 #31860 üzenetére
Köszönöm az információt! Lényegében néha netezne rajta, meg facebook chat. Én azt hittem ezen is strapabíró "üveg" van, mert nekem egy G3-as telefonom van azzal nagyon meg vagyok elégedve ilyen téren.
Másik telefon amit nézegettem a ZTE V970 volt, aminek qHD a kijelzőfelbontása. Egy szakértőbb szerint melyiket lenne érdemes megvenni. -
Proli
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek vettem egy Jiayu G2L (MTK6577, 512Mb RAM) telefont. Nem tud valaki normális romot rá, ne addj isten magyar romot (akár elküldeni nekem, akár linket hozzá)?
3 féle rommal már kipróbáltam, de valami bibi mindig volt velük és szeretném elkerülni, hogy napokig a romok próbálgatásával szórakozzak.
Ha a gyári romja jó lett volna, már lefordítattam volna a jbart-tal és kész lennék, de remek módon el van cseszve a mikrofon beállítása és tartósan nem is orvosolható - ezért akarok rá másik romot rakni. -
gghrtz
őstag
Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy a Jiayu G2 512MB-os változata szerintetek mennyire használható kategória? (barátnőmnek lesz) Ez és az 1 GB-s verzió között vacillálok, de sokallok kiadni + 30$-t +512MB RAM-ért. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy "karcálló" üveg van-e rajta, és meddig bírja kb. egy átlagos felhasználással az akkumulátora.
-
betyarr
veterán
ezek közül vállalható töltő valamelyik?első sorban a $4.99 árnál lévőtől gondolom,mert az 1A-es.
-
bigrock
addikt
Ha valakit érdekel, MT6589-es segédeszközök, info-k garmada. (Google fordító javasolt
)
-
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Páromnak keresünk telefont.
5" vagy fölötte.Legalább 2 magos,1gb rammal.
Nem ártana egy viszonylag jó kamera.
200 dollár alatt keresgélünk.
Eddig egy ilyesmit találtam.
Tronsmart ts4
Ha lenne valami javaslat, vagy valaki ismeri az említett készüléket,annak nagyon örülnénk. -
-
GeoPhoto
tag
válasz
b0bcat #31813 üzenetére
Ja, megnéztem az itthoni árakat, és alámentem pár ezressel
Amúgy meg törzsvevő vitte el, tudja a kinti árakat, de megérte neki.
Tényleg magamnak rendeltem, de amikor rájöttem, hogy nagyobb méretben ugyanaz a 960x540-es felbontás nem tetszik ezért eladtam... meg morcos voltam, hogy még nem járt hozzá tok
Van olyan cuccom amit áron alul sem visznek el, ilyen a biznisz...
A méretén kivül minden tetszett benne, a GPS remekül talált jelet, 5m-es pontossággal, a böngészés gyors volt, csak a felbontást éreztem kicsinek 4.5 colon a mostanihoz képest.
Most remélhetőleg lesz egy fullHD-s, ami szerintem túlzás, de kipróbálni jó lesz, ha az sem tetszik akkor megy fel az apróra.
Ui: leellenőriztem a korábban linkelt DAXIAN XY100S telefont, de talán nem véletlenül adják 99$-ért, mert se 3G se GPS nincsen benne, ha hihetek a neten talált leírásoknak. Ennek a fényében még mindig a legolcsóbb 4 magos normális teló a W100-as.
Ui2: A Tesco újság hátulján van egy 2 magos teló 71e-ért, mtk6577-el, az már simán dupla ár mint a kínai, még ha valami support is van hozzá akkor is sokallom.
-
kosturica
őstag
-
-
alázógyík
addikt
válasz
Groovebaby #31834 üzenetére
Gyere át kecskeméti topikba, ott ez teljesen ontopik.
-
válasz
SlayerPrince #31823 üzenetére
Akkor gyári, 3e recovery-d van.
Ha más ROM-ot akarsz feltenni akkor vagy flashtool-os verziót tudsz feltenni, vagy lecseréled a gyári recovery-t CWM-re, és onnan már lehet zip-es egyéni ROM-okat feltenni.szerk: az Etotalk-os rom-ban szokott lenni még pár alkalmazás ami meg blokkol mindenféle dolgot.
iOcean X7 CWM recovery: [link]
Tyúklábas recovery-ből telepíthető CWM frissítő zip -
Groovebaby
tag
válasz
CoolBoy323 #31831 üzenetére
Igen, a telefont akartam írni, mert nem akartam offtopic lenni
-
levi.hungary
tag
válasz
Groovebaby #31830 üzenetére
Valószínűleg te, ha csaj létedre fent vagy a prohardveren.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Groovebaby #31830 üzenetére
és szeretem ha nagy és nagy teljesítményű a telefonom
biztos a telefon szót akartad ide írni?
-
Groovebaby
tag
válasz
levi.hungary #31828 üzenetére
Csajos...
Egyedül én vagyok defekt, hogy rühellem a rózsaszín-picsás cuccokat, és szeretem ha nagy és nagy teljesítményű a telefonom? -
ouzohuto
senior tag
válasz
levi.hungary #31828 üzenetére
g2s
-
levi.hungary
tag
Kérlek javasoljatok az asszonyom részére egy kínai készüléket ami max. 4 colos ( A W8-am méretétől megijedt
), legyen benne magyar nyelv, max 200 dodóig és esetleg csajos designja legyen, (négy magosról már nem is álmodozom ekkora méretben).
-
Harapos
csendes tag
Sziasztok!
Húú nagyon rácuppantam erre a kínai mobilos témára.
Nagyon nehéz választani, de szerencse még nekem nem kell, de naponta olvasgatom ezeket a fórumokat.
Remélem mire majd én vásárolok ilyesmi telót ugyanilyen könnyen be tudnak jönni az országba mint mostanság. Jelenleg gyűjtögetek rá, majd csak jövő év elejére tervezem a váltást, de nagyon meggyőzőek ezek a készülékek. Sztem ár érték arányuk verhetetlen, nekem nincs pénzem a legújabb csúcs telókra, meg nem is szánok rájuk annyit, nekem ezek használati tárgyak azért, nem ékszerek.
Hatalmas a választék belőlük, csak tudja meghozni az ember a döntést helyesen. -
Groovebaby
tag
válasz
Cyborg #31817 üzenetére
Nekem is Amoim van, az akksiideje nekem eddig majdnem a legjobb az összes eddigi (okos)telefonom közül (zte blade, skate, xperia arc).
A notiledre egy egyszerű app segítségével kapsz megoldást, az alsó gombsor világítása villog, mint a samsungoknál van - kiválóan működik.
Én eddig nagyon nem bántam meg. -
Cotina
csendes tag
válasz
Chaser #31808 üzenetére
Azoknak, akik regisztrálták magukat a minideal oldalán, rendszeresen küldenek az adott email címükre egy hírlevelet, amiben - többek között - a kuponok is benne vannak.
A rendesebbje ide is rendszeresen bemásolja egyébként a listát.Az utolsó 2 hírlevelet látom én is, de A820-ra nincs kód.
-
Cyborg
őstag
válasz
iMaverick #31811 üzenetére
Igen, köszi szépen, ezt az Amoi N828-at is nézegettem, közel azonos méret, közel azonos ár, csak sokkal kisebb az akksi, meg noti led sincs rajta. Az általad korábban említett OTG képességre se találtam semmi utalást a weben, nem mintha a 2Ah-s akksi bármilyen teret is adna más eszköz töltésére.
...ügyesen keverik a telefonokat ezek a kínaiak, nehogy véletlenül lehessen az embernek egy kompromisszummentes választása -
Tegla80
addikt
Sziasztok
Lenne egy gyors kérdésem
Mi a "vállalható minimum" jelenleg tab-ból?
(netezni , YT,face,böngészés, stb , játék,csak alap "gyári" max.)
Van itthon 1 Prestigio pro-duo anyunak és apu is nyomkodja néha.
Neki néznék valamit,de 36 ért nem igazán tudok jelenleg.
Van valami amivel ,megtudnám lepni és nem érezné úgy,h "gagyibbat" kapott.
(vagy várok még 1 hónapot és akkor futi a Prestigio,lehet ez lesz)
THX -
smkb
őstag
Sziasztok,
MT6589T-vel egyik gyártó sem akar kiadni 720p kijelzős telefont? Mindenkinél csak 1080p-ben van (pedig a Zopo 3 tetszene). Oda meg vérszegény még a Turbó is a maga +25% teljesítményével, a 2,25 ször annyi képponthoz.
-
MAC72
tag
Ebben tud nekem segíteni valaki?
-
-
GeoPhoto
tag
Ha valaki mostanában rendelni akar THL W100-ast, akkor elvileg a fehér változatra még érvényesek ezek a kódok, és még talán a tok is lesz mellé (amikor én rendeltem még nem volt tok)
http://www.pandawill.com/changjiang-oem-thl-w100-smartphone-mtk6589-quad-core-android-42-1g-ram-45-inch-ips-screen-p74685.html [link]
w100china-post China post, 145$
uberdealw100 SG post, 149$Szerintem a pandások nem rosszak, igaz eddig oda nem küldtem vissza semmit...
-
Sanyaman
tag
Gondoltam megosztom veletek a THL W100 Epic Citadel teszt eredményét. A SOC ahogy vártam viszi szépen. (mondjuk QHD felbontásban illik is)
Average FPS: 48,1
Resolution: 960x544
High Performance módAverage FPS: 31,4
Resolution: 960x544
Ultra High Quality módszerk: kiegészítettem még az ultra high qualityvel is.
-
Chaser
legenda
Miniddeal kuponja van vkinek A820-hoz? És hova kell kódot beírni? Nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged