- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpeti2
aktív tag
válasz
lioengland #28890 üzenetére
Írták, hogy még meg sem jelent a teló, ami a webshopodban elvileg "in stock". Valószínűleg nekik sincs még, csak bekamuzták.
-
peter76bp
aktív tag
Akkumulátor teszt: Annyira rá van pörögve mindenki erre az akksi témára, hogy elkezdtem keresgélni valami terheléses tesztet az akksikhoz. Sajnos kb nulla aminek értelme is van és megbízhatónak tűnik, úgyhogy az egyéb téren jól bevált AnTuTu Benchmark párját az AnTuTu Tester-t találtam megfelelőnek, hogy össze tudjuk vetni az egyes telók akksijának teljesítményét.
Ezt elindítva a bal alsó ikon a Battery Test itt a Begin Testingre elkezdi dolgoztatni a telót, terhelgetii a procit is hol folyamatosan hol időszakosan kisebb nagyobb teljesítményen.
Tesztelés menete: Én eleve felvettem maxra a kijelző fényerejét de azt hiszem a program indításkor magától felveszi és nem engedi lekapcsolni a kijelzőt. Az akku legyen 100%-on mikor elindítod és számíts rá, hogy a teszt kb 3-4 óra, és a végére 10-20% körülre meríti le. WiFi meg telefon meg ilyenek mehetnek közben szóval nem leszel elérhetetlen, de mondjuk el lehet indítani éjszakára is. Én egy jó darabig fent voltam mellette de aztán itt hagytam és reggel néztem meg mire jutott, ez lett az eredmény
ThL W8 2000 mAh 100% --> 19% 3,5 óra 636 pont
Akinek van ettől jobb tesztprogramja akkuhoz az szóljon
-
lioengland
csendes tag
Valaki vásárolt már a MENTOO.COM-ról?????
-
válasz
CoolBoy323 #28885 üzenetére
Március, május, augusztus, SOHA???
-
betyarr
veterán
egy ilyen bolt által rootolt és romolt telón nyomok egy fatory resetet,akkor mire áll vissza a teló?az eredeti helyzetre,vagy a bolt által feltett romolt állapotra?
-
fpatrik17
senior tag
Srácok Jiayu g4 advanced mikor lesz már kapható?
Szabadulnék az s3-asomtól, de ha nem jön a g4 nem tudok..
-
lioengland
csendes tag
hello mindenki!
A mentoo.com-ról vásárolt már valaki?
mert ezt szeretném megvenni:jiayu g4
[link] -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #28880 üzenetére
-
válasz
CoolBoy323 #28878 üzenetére
Köszi. Mobilról nem láttam...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #28876 üzenetére
Available Shipping Methods Rates
DHL (By HongKong DHL,will write low value for custom, about 5-7days) US$26.84
Air Mail (Register Airmail By Singapore Post, about 12-25 working days) US$15.82
EMS (By Singapore EMS,about 10-20days) US$32.86
UPS Rates (No shipping available to the selected country) -
Mixeshopnál 239 a C2. Tudja valaki mennyi a shipping?
-
sirály69
őstag
Iocean X7 3000mAh akksi ha valakit érdekel...
-
-
somogy
tag
Sziasztok!
Ma jött meg az iocean x7, de sajnos vannak problémák.
A kijelző a sajna ilyen, [link], csak talán nem ennyire drasztikusan.
Kérdezem az x7 tulajokat találkozott e valaki ilyen problémával?
A másik dolog, amit ajándékba adtak tokot (narancssárga), azt meg csak úgy lehet rárakni ,ha leveszem a hátlapot. -
-
SUPREME7
őstag
Hát srácok, ma egész nap agyaltam, nézegettem teszteket, és nekem erre a kütyüre esett a választásom. Thl W8-at vettem volna, de kevés szerintem a 2000mAh akksi.
Ez meg dizájnban is jobban tetszik, nem S4 klón hatású
-
CoolBoy323
nagyúr
Az UMI-knak milyen a supportja?
X1S-t néztem most ki magamnakJobb, mint a W100 vajon? Bár lényegi különbség nem sok van... de annak elvileg lesz supportja...
-
FatalEror
addikt
válasz
instantwater #28861 üzenetére
De jó,nagyon szép,csak ha ennek tényleg fém háza van akkor eldőlt a kérdés,illetve ezen az 1280-s kijelzőn,talán a játékok is simábbak,és ha még abba is belegondolok,hogy jóformán olcsóbb is.
-
-
-
válasz
instantwater #28855 üzenetére
Nagyszerű, gratulálok.
Ha mutatsz nekem egy ilyen formájú és anyaghasználatú valamint méretű készüléket fHD-ben, akkor majd elkezdek gondolkodni, hogy kell-e nekem a fHD, de addig nem a technikai paraméterekre pörgök fel. Egy fHD nem fog meggyőzni a készülékválasztásban és reménykedem benne, hogy az ismerősi köröm sem vetemedik erre. -
válasz
betyarr #28854 üzenetére
Sajnos arra számíthatsz, hogy utána eltűnik a root és a guglipléj.
Ez az miatt van, hogy belpiacos telefonról beszélünk.
Ellenben vannak elvetemült hacker-ek, akik az új verziókkal is megcsinálják a saját ROM-jukat, szóval ez miatt nem érdemes aggódni, csak nem szabad frissíteni a gyárit, inkább várni a gyári módosítást. -
peter76bp
aktív tag
válasz
gipsztigris #28843 üzenetére
Végül is 400$ alatt keresett 2GB-os készüléket. Ahhoz képest remek ára van. Igazából én ha vennék csak 2GB-os verziót vennék mert attól különleges. Igazából magamnak is ezt néztem ki már piszok rég, de meg sem akart jelenni, aztán most lesz de sok az a 300$ nekem. Majd ha jönnek a jó tapasztalatok róla és lemegy 250 környékére, akkor már talán bevállalom, hogy összevessem a W8-al
-
-
FatalEror
addikt
válasz
fateless #28851 üzenetére
Amúgy annak tűnik,vagy ezek a kínaiak már simán nyomnak megtévesztő fémmásolatokat is?
Amúgy magáról a márkáról van valami tapasztalat,mondjuk amit egy alu házba csomagoltak annyira igénytelen,és hulladék nem lehet,de az is lehet tévedek.Ez kis telefon most megint lázba hozott,és az ára is nagyon patent,szinte túlontúl olcsó. -
betyarr
veterán
egy p770-et vajon a későbbiekben lehet frissíteni újabb jb verzióra?
-
gyuszito
senior tag
válasz
gyuszito #28832 üzenetére
Ez sem jó... Sehogy sem tudom feltelepíteni az USB drivert... Srácok! Ne kerülgessük... létezhet, hogy hibás a telefon? Vagy a ROM kaki rajta? Miért nem látja a gépem, semmilyen módon sem? Töltés elindul, ha kapcsolgatom a debuggingot, akkor reagál a gép, de azt írja, hogy nem lehet telepíteni, mert nincs driver... ha meg manuálisan telepíteném, akkor meg azt írja, hogy nem jó ehhez....
-
huan
őstag
válasz
instantwater #28839 üzenetére
Mi az a SOC?
-
válasz
instantwater #28839 üzenetére
Itt más adatok vannak...
Persze ez nem a fastcardtech, tehát nem akar mindenáron túlozni. -
-
kisteri
csendes tag
Ez a fastcardtech megint hazudik.
Kicsit olcsónak találom. -
DGC
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek el lehet hinni hogy full hd-s és 2 giga ramos ez a teló [link]?
Elvileg a yophone cég gyártja. -
kisteri
csendes tag
Erről valaki valamit tudna mondani???Nekem nagyon bejön.
-
laslie92
senior tag
THl w100 Kamera teszt és egyéb finomság!
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Hogy varázsoljak USB kapcsolatot a telefonom és a gép között? Csatlakoztatom, és ismeretlen eszköznek jelzi a gép. SP MTK Tools sem látja. Lealábbis rádugom és nem történik semmi. Néztem USB VCOM drivert, de MT6589 hez nem létezik. Lehet a gyári romom a ludas? Hogyan cseréljem e, ha nem tudom csatlakoztatni!?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
peter76bp #28824 üzenetére
ja a Fejtangot enis neztem hogy kopp ugyanaz es arrol meg yutubon van is video es igenszep a kijelzoje!De ahogy mas is irta a mixeshop nemaza kummantos fajta, na de mind1 tenyleg csak tajekozodni szerettem volna
azert orulok, hogy a verseny nemhogy csokkent meg nott is!
(#28825) RVR400: mar hogy lenne az pont hogy keves!
-
-
peter76bp
aktív tag
válasz
ouzohuto #28820 üzenetére
Kb tök mindegy, ha 16 milliós akkor is semmi kirívó nincs benne. a 9 mm tuti nem igaz ugyanúgy a 2800-as akku sem. De még ha mindkettő igaz is (vagyis azt nyomták az akkura hogy 2800) és van olyan csücske ahol csak 9 mm, akkor is totál ismeretlen márka és 20$ eltérés van egy W8-hoz képest vagy 15 egy Feiteng H9500-hoz. Szóval nem hinném, hogy olyan eget rengetően jó vétel lenne.
-
RBJ
addikt
k
-
peter76bp
aktív tag
válasz
ouzohuto #28816 üzenetére
De ne már, most mi a fura? Nevenincsnél is noname-ebb 260ezer színű HD felbontású teló most mennyiért adják, mikor a durván ugyanilyen csak 16 millió színű és azért nívósabb nevű W8 200$? Vagy netán nagyon drága az a bajod vele? A 9 mm meg nyilván nem annyi, de hát a kiírt méret kb sose igaz. Az akkut meg már előbb is írtam, hogy jó eséllyel az sincs 2800-as.
-
ouzohuto
senior tag
Azt nem értem aki nem lát itt furát, ugyanis MTK 6589, 4gb ROM, 1gb RAM, 5"-IPS-HD, 2800ma aksi, 168g és 9mm vastag pláne 180 dodóért?
-
GIJoe
addikt
válasz
szabi__memo #28813 üzenetére
mocskos nagy zacskóba tették bele, és ráírták sample mp4 player 19$
-
hun_gery
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #28806 üzenetére
MPAI S4 I9500 MTK6589 Quad Core 5.0 Inch HD Screen Android 4.2 1G RAM 13.0MP Camera Smartphone
Nekem bejön amit linkelt rendesen
Csak azt nem értem miből mennyi igaz ...
-
CoolBoy323
nagyúr
-
ouzohuto
senior tag
[link]erre valaki velemeny es hogy mennyi az igaz ebbol? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest