Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
Megérkezett már pandawilles biztosítással valakinek bármilyen készülék ?
Esetleg kupon kód ( a NEWBUYERCOUPON-on kívül)[ Szerkesztve ]
-
mlaci01
tag
Pont most szeretnék egy Leagoo Lead 1-et venni, csak nem tudom honnan:
Minideal: 135$+tréfa ( out of stock) sok hét szállítás+vámolás
Pandawill: 128,99$+6,45$ vám+tréfa biztosítás =135,44$ (mennyire szabad ezt kockáztatni, mennyi az esélye hogy valóban visszakapja az ember az esetleges tréfát ?) + elvileg a hó végéig ingyenes aTNT szállítás.
Chigontech szeptember közepén 125$+28$ Fedex-et mondott.
Amit én is felfedeztem:
www.leagoo.hu ( szoto.hu, ElectroStore Kft.): 44500 Ft elvileg 12 hónap magyar garanciával 2-3 nap szállítással.Van valakinek ötlete honnan kéne venni ?
Vagy valami egyéb (jobb) forrás ?? -
mlaci01
tag
Sziasztok,
A Chigon-al hogyan lehet felvenni a kapcsolatot telefon beszerzés ügyében ?
Olvastam, hogy Hungobungo elég lassan reagál. -
mlaci01
tag
Betévedtem egy trémobil üzletbe, ahol sikerült megtapiznom a Huawei P7-et.
Hát szerelem első látásra .
Amikor rákerestem, és az árát megláttam, akkor meg majd hanyatt estem .
Tud valaki hasonló design-al megáldott, de azért még nem teljesen dzsunka telefont (fém keret, szögletes stb.., azért közösség, ROM nem árt) ? -
mlaci01
tag
Sziasztok,
Találkozott már valaki azzal, hogy a telefon elkezdett különböző számokat felhívni, úgy hogy a képernyő nem volt feloldva ! Ha az ember előveszi, akkor kéri a feloldást (pattern) ! Mit lehet ezzel tenni ?
Egy egyéves Star S5-ről van szó, eddig gond nélkül működött.
L, -
mlaci01
tag
Sziasztok,
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy ha pl. egy Bluetooth füles aktív, akkor a wifi valami borzalmasan lassú ( ~ 0,5 mb/s ). Ha kikapcsolom vagy nincs aktív Bluetooth eszköz akkor minden ok. -
mlaci01
tag
Leírom, hátha valakinek jól jön.
Newman K1.
Mint itt is írtam pl. videó lejátszásakor akad,szaggat,röcög stb...
Antutu eredmények (igazából bármilyen teszt) rendben vannak, hozzák az elvárható pontszámot.Próbáltam legalább 4-5 fajta ROM-ot, de mindegyikkel ua. a probléma. Olvastam sok fórumot (kínai,orosz,olasz) de sehol sem láttam hasonló problémát (csing-csang-ékhoz még írtam is kung-fu betűkkel ). Egyszer aztán hol volt hol nem, az oroszoknál valaki azt írta, hogy van valami THL W8 alapú ROM ami tök jó. Nosza próba, és lőn a videók gyönyörűen simán futnak ahogy kell, minden gyors jó stb.. csak egy probléma van, a HOME gomb nem működik.Nem írom a sok próbálkozást, a vége az, hogy az az gész kulcsa az "uboot.img (lk.bin)". Most egy olyanra vadászok, ahol nincs akadás, és a home gomb is működik. A kínaiak nem válaszoltak, a 4pda.ru -ra meg nemtudok regisztrálni -
mlaci01
tag
válasz janakbacsi #44171 üzenetére
A gravity box nekem Newman K1-en működik.
-
mlaci01
tag
válasz milestone #43483 üzenetére
Filmet én se telefonon nézek, de akkor is
Arról nem is beszélve, hogy egy 720p-s film, meg mint a lassított felvétel
Kipróbáltam már x db ROM-ot, tegnap kínomban már írtam csincsangéknak a kungfu betűs fórumra is
[De nem nagyon törik magukat ]
Tegyük hozzá, angolról kungfu-ra nem biztos hogy a google annyira jól fordítNem tudom mi a lópötty lehet
Ha esetleg csinálnál egy cwm backupot, megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
mlaci01
tag
Üdv emberek
Segítségre lenne szükségem.A Star S5 készülékem képernyője egy kb. 1cm-es sávban megadta magát(nem érzékeli az érintést, de az akku alatt megnyomkodva kisebb lett ez a sáv: 2cm->1cm(ebből gondolom, lehet akár kontakt hiba is) ). Garanciában félek visszaküldeni, mert sajnos vannak rajta külső sérülések(kb.: 2 hónapja kerültek rá,de csak a burkolatra, a képernyő hibátlan), és a kedves kínai ügyfélszolgálatos nem akar velem kommunikálni csak nagy szünetekkel (Tmallbox), ezek miatt csak a végső megoldás lenne visszaküldeni.
Nem tudna valaki ajánlani egy bevált szervizt, ami foglalkozik ezekkel a kínai csodákkal is? -
mlaci01
tag
Sziasztok !
Van egy olyan problémám, hogy bármilyen videó lejátszásakor akadozik (röcög) a kép.
A vas szerint pedig nem kellene ( Newmak K1) Antutu-ban 12xxx körül teljesít.
Próbáltam többféle ROM-al, mindegyikkel ugyanaz a helyzet, továbbá mindegy hogy hálózatról, lokálisan, és úgy vettem észre, hogy a felbontás sem igazán befolyásolja.Többféle lejátszóval próbáltam (BSplayer, VLC, MX player stb...) Ha bekapcsolom a HW gyorsítást akkor a lejátszó legtöbbször "megfagy".
Tapasztalt már valaki valami hasonlót ?ui:
Tényleg újítottak a Google Play-en ?
Nekem a használhatatlanságig megújult, pl nem tudom beállítani, hogy a felinstallált alkalmazásokat lássam . -
mlaci01
tag
Sziasztok
Tud valaki segíteni ?
Nagyon halk a bluetooth fülesem, nem tudom a mobileuncle tools-ban hol kellene állítanom, a neten találtam mindenféle okosságot, sikerült is normál beszélgetéskor ( füles nélkül) "összegerjeszteni" a mikrofont és a hangszórót
A bluetooth fülessel, nem jutok dűlöre.
Newman K1 az alany.
Előre is köszi. -
mlaci01
tag
Sziasztok.
Talákozott valaki már olyannal, hogy nem lehet a cwm-be bootolni, hiába nyomom a power+volume up-ot, csak fekete képernyő van.Ilyenkor legtöbbször csak az akku kivétele segít.Viszont Mobile uncle tool-s ból ha nyomok "Into Rcovery Mode"-t akkor működik.[ Szerkesztve ]
-
mlaci01
tag
Szevasztok! Ígértem egy kis tapasztalati összefoglalót a star S5-ről, de csak most jutottam el idáig. Szóval
Egyenlőre teljesen meg vagyok vele elégedve, az összeszerelés igényes, mióta többször leszedtem a hátlapot néhol nyikorog, de abszolút nem zavaró. Az akku nagyon jól bírja, pl.: mxplayerrel nem hd film lejátszásával kb 35-40 perc 20%-ot szív le, ha nem játszom vele, és nem filmezek, akkor folyamatos bekapcsolt 3g és wifivel kb 2-2,5 napot bír ki. A kijelzője gyönyörű, a betekintési szög eléggé nagy, bár a háttérfény lehetne kicsit erősebb/csak közvetlen napsütésnél tűnik fel/. Az érintéseket nagyon jól érzékeli, nem dobálja a koppintásokat a képernyőn, mint az előző telefonom /ATAB5 / A kamera különböző tesztprogramok alapján a hátlapi 12.7 MP az előlapi 5.2 MP. A feltöltött képeket és a videót az alap kamera alkalmazással készítettem, ami csak 6 MP képeket engedett, de majd ha fölteszem az új romot, szerintem ez is javulni fog.[Szabadtéren_napsütésben]
[Szabadtéren_napsütésben]
[Zárt_tér_vakuval]
[Zárt_tér_vaku_nélkül]
[Zárt_tér_vakuval][ Szerkesztve ]
-
mlaci01
tag
Tök más, ha esetleg valaki tud segíteni.
A tegnap említett Star S5-nél 2 probléma jött elő:
1; Minden reboot, vagy wifi ki-be kapcsolás után megváltozik a mac address.A módszer, ami pl. az elhíresült aTAB5-nél bevált (WIFI, és WIFI_CUSTOM file-ok felülírása) érdekes eredményt hozott. Amikor megcsináltam, többször is újraindítottam, ki-be kapcsoltam. Hurrá megjavult !! Ámde 1 nappal később újra előjött, és hiába írom felül, megváltozik ki-be kapcsolás és reboot után, de csak a WIFI file.
2; Többször előfordult, hogy híváskor vagy hívás fogadásakor a távoli fél nem hall semmit, de ezen a telefonon lehet hallani a távoli felet.Újra kell indítani, utána jó.Találkozott valaki ezekkel ?
Előre is köszi.
-
mlaci01
tag
válasz mlaci01 #27824 üzenetére
Elbizonytalanodtam Newman K1 vagy THL W8 ?
A Newman baromira tetszik, van benne minden amit akartam, de nem nagyon látok hozzá rom-ot, sem pedig közösségi mozgolódást, ennyire új vagy ennyire ismeretlen ?.A W8-hoz meg ezek adottak.
Amit szeretnék 5" képernyő,4 mag,min. 1G ram, nagy akku, notification led !! és ha lehet fizikai gomb (bár a newman-nál ez nincs, de erről még lemondanék+ a Newman ismeri a glonass-t )
Nem tudom mit tegyek , segítsen valaki, help,help[ Szerkesztve ]
-
mlaci01
tag
Vonzáskörzetemben van egy Star S5, ha érdekel bárkit akkor tudok egy lightosabb beszámolót írni, ha megmondjátok mi lenne érdekes róla.
-
mlaci01
tag
Emberek !
Szeretnék venni egy Newman K1-et.
Honnan lenne érdemes:
1; Tmallbox- 200 dodo+5 szállítás+paypal fee (8,6) = 213,6
2; Minideal - 205 dodo+0 szállítás+itt azt olvastam, hogy nincs paypal fee =205
Mennyire számoltam jól ?
Vagy van valakinek jobb ötlete ?Köszi
-
mlaci01
tag
Nézz már át a fórumba ! Egyre fogyatkozik a még kitartók száma, egyre többen vannak az én véleményemen. Az én pórul járásomról még annyit, nem 1 darab után mondom !! Összesen 6 azaz hat,(six) !!!!!! 4 hónap alatt, és mind sz.r. Ne mond már hogy kivételesen csak én jártam így. Nézd meg a fórumot, persze van 2-3 ember akinek TÖKÉLETES már az első darab is,DE a 90 százalék tele van problémákkal a felének folyamatosan a szervizben van a készülék ami pedig sz.rik rájuk. Nem a tudásával van gond. Amikor működött akkor szerettem, csak azok a fránya számok. 4 hónap alatt 3x cserélték a két készülék összesen volt nálunk 2 hónapot.
Én meg azt mondanám, mert kivételesen láttál olyat ami működik, nem kellene a teljes készletre vetíteni
Igenis az Isten óvjon tőle és a szervizétől !!!
De ez csakis az én véleményem. -
mlaci01
tag
Mint már írtam, volt a családban 2 db. Leírtam itt is, de ha valakit érdekel nézzen át az atab5 fórumba, ott részletesen leírtam majdnem mindent. A végső harcot a pökhendi szervízvezetővel már nem, mert lehet, kimoderáltak volna, és a jó ízlés sem engedné Ha valaki, hát én tudom milyen. Nem kevés időm energiám, pénzem ment rá. Hihetetlen erőfeszítésbe, és türelembe került megszabadulni mindkettőtől, és visszakapni a pénzem.Ha valaki erre vágyik, tegye, de ne akarjon meggyőzni milyen jó.Ha valahol meglátom, próbálom megóvni tőle a gyanútlan kollégát.
És ezt fogom tenni amikor csak tudom. -
mlaci01
tag
válasz Blackmirror #27197 üzenetére
Szia !
Csak azt a tanácsot tudom adni, menekülj, felejtsd el !!!!!!
Nekem kettővel is volt dolgom, mindkettőt 3x cserélték.
Ezután nem kis harc árán tudtam csak visszaszerezni a pénzemet.
A szervízvezető (ő az atab-os) arrogáns pökhendi, nem ért a telefonhoz.
Egyszóval sz.r készülék, minősíthetetlen, nem létező support.
Az atab5 topicban pár részletet leírtam, ha érdekel nézd meg. -
mlaci01
tag
Sziasztok,
A múlt héten csütörtökön rendeltem a tmallbox-tól, előtte skype-on többször is chat-eltem velük, viszont mióta megrendeltem, és kifizettem, azóta se chat-re se email-ra nem válaszolnak, és tracking number-t sem kaptam.Az order history-nál csak a "Payment accepted" van semmi más.Mit tudok tenni ? Mennyire megbízható ez a kisz kínai ? Azért rendeltem tőlük, mert itt jókat olvastam róluk.Volt már másnak is ilyen tapasztalata ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest