Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz diegho #69684 üzenetére
Igazad van így megnézve a fizikai méreteket tényleg van olyan 4,7 es ami kisebb mint egy 4,2 es.
Ez a Moto G megfogott lehet ez lesz a befutó.
Mondjuk kérdéses a gyári ROM mennyire használható, ha nekem nincs kedvem buherálni.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz -HajTömeg- #69675 üzenetére
Jó telefon, de nagy és feleslegesen erős
-
Pocok256
veterán
válasz diegho #69662 üzenetére
Tudom,d e mint írtam a teljesítmény nekem nagyon másodlagos csak netezésre és levelek szinkronizálására használnám. Őszintén a mostani 1 GHz es 1 magos sok éves telom is elég lenne ha 1 GB RAM lenne benne. Viszont nincs így multi tasknál meghal. Mikor face dropbox skydrive outlook gmail és egyébb cuccok mennek a háttérben és benyitok egy komplexebb weblapot akkor azért megszenved vele mert elfogy a RAM. Viszont játszani egyáltalán nem szoktam és nem is akarok ezért teljesen fölösleges lenne nekem az atomerőmű. Aránylag kicsi telefon kéne ami kétkártyás és minőségi kinézete van valamennyire, bírja a strapát a kulcsokat és a karcokat. (nem szeretek kijelző védőfóliákkal bajlódni sem se tokba hordani a telefont) Na meg normális support
Hajlandó vagyok 300 dodot is kiadni érte, ha ezeknek a paramétereknek megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz Graphics #69658 üzenetére
Lenovo már batárnak néz ki így képekről és a hongmi is. Na meg a hongmit nagyon vártam régebben, de képeken annyira fröccsöntött bazári műanyag kinézete van a hátlapjának, hogy nem merném bevállalni :/
(#69659) diegho
g5s már nagyon nagy. Szeretem a telefonom a zsebemben hordani és ez alighanem már nyomna rendesen. Jó persze a mostani xperia mini méretű telefont nem fogok találni, de azért jó lenne valami kompaktabbHODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
Sziasztok,
200 dodo körül kéne 4 max 4,5 ös telo ami 2 napot kibír átlagos használat mellett. Ezek mellé a minőség nagyon fontos és a hosszú support. Teljesítmény az nem olyan mérvadó játszani sosem játszok rajta inkább csak netezésre és emailek szinkronizálására használnám. (azért 1g ram mindenképpen kell)HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz CoolBoy323 #34744 üzenetére
hát a JIAYU G3S juli 10. re mikorra jön a fizu be is esik 180 dodó alá ezt vártam már 1 hónapja. Rendelésre készen állok
-
Pocok256
veterán
Sziasztok mai napi bónusz kérdés van e olyan kínai telefon ami nem nagyobb 5 incnhnél van benne HDMI és USB OTG és min 2000mAh akksija van 1 giga rammal és min 2 magos procival ? Na és ne legyen több 50k nál
-
Pocok256
veterán
válasz Neil Watts #33012 üzenetére
Spórolj még hozzá és vegyél egy lenovo k900 at.
-
Pocok256
veterán
Ez a telefon 133 dodoért igencsak best buy kár, hogy ilyen rusnya vörös színe van
-
Pocok256
veterán
válasz hungobungo #30845 üzenetére
Ha 38k alatt kijönne egy g3s az igen jó lenne persze 35k lenne reális érte, de hát nem élek álom országban
-
Pocok256
veterán
válasz hungobungo #30839 üzenetére
Ha ez tényleg igy lenne akkor kinai belpiacról 138 dodoért tudnál G3s t szerezni ami kis haszonnal simán tovább adhatnál nekem 160 dodoért
-
Pocok256
veterán
válasz CoolBoy323 #30705 üzenetére
200 ért nagyon nem éri meg a telo ahogy fastcardtechnél van 175 dodo lenne a reális ára van egy olyan érzésem, hogy pár hét és magához talál az ár
-
Pocok256
veterán
válasz CoolBoy323 #30650 üzenetére
Én akarok g3s -t rendelni én is a fizut várom 2 hét aztán hajrá Ha addig vársz akkor benne vagyok
-
Pocok256
veterán
válasz CoolBoy323 #30270 üzenetére
Szólj ha találsz mert akkor 135 dodoért hozhatna nekem G3s -t is
-
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz #40993792 #29634 üzenetére
Ezt akartam én is írni kis mikro karcok vannak most is a telefonomon de ugyan nem figyelem nagyítóval és nem fogom ezért burokba tartani, hogy ettől megóvjam Ez nálam használati eszköz 1-2 éven belül úgyis megy a levesbe addig meg kibírja akár még törődés nélkül is
-
Pocok256
veterán
válasz instantwater #29629 üzenetére
Mert nem olyan batár nagy és jóval olcsóbb
-
Pocok256
veterán
válasz CoolBoy323 #29618 üzenetére
Amint lesz rá keretem 2 hét múlva csapok is le rá én is mint gyöngytyúk a takonyra
Nálam nagy piros pont a fém ház és az ordas nagy akksiHODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
Látom megy a találgatás rendesen
Az, hogy a gagyi fastcardtech mit ír és mennyiért árulja az első napon az a ő dolguk, de az ár igenis anyni mint amennyiért be lett harangozva. Ha felmentek a gyártó honlapjára és ott megnézitek akkor teljesen világosan látjátok hogy ez bizony egy 31k körüli telefon és ők ezt is ígérték. Amúgy egyetlen egy helyen sem írta a gyártó a honlapján hogy GG lenne a kijelző szóval ezt lehetett tudni, hogy nem lesz az de egy 135 dodós készüléktől ne is várjuk el szerintem, hogy még GG -t is kapunk. Amúgy MT6589 lesz benne és 1,2 Ghz en fognak járni a magok maximum.HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
Na végre Jiayu-G3-Plus és ha hinni lehet a híreknek akkor lesz még olcsóbb is
Most már 100%, hogy ilyen telom lesz 2 hét és le is csapok rá
-
Pocok256
veterán
4,5 -ös FULL HD kijelzős telefon egyáltalán létezik ? IPS kijelzővel és grolla glass üveg szerűséggel ?
-
Pocok256
veterán
válasz CoolBoy323 #28537 üzenetére
De legalább fém a keret ! Meg sajnos nincs más alternatíva ilyen tulajdonságokkal
-
Pocok256
veterán
válasz CoolBoy323 #28527 üzenetére
Na igen nem kicsi az st15i után nagy lépés lesz
-
Pocok256
veterán
Na már körvonalazódik előttem, hogy mi is kell és most belinkeltetek egy 99% ban tökéletes telefont. Szóval pont ilyen kéne csak nagyobb aksival.. 1 sim kártyával használnám és jó lenne ha 2-3 napot kibírna 1 töltéssel. Ami fontos 4.5 inch kijelző vagy legalábbis ennél nem nagyobb, IPS legyen Gorilla glass és 1280*720 nál nem kisebb felbontás, Quad core proci. Szóval teljesen jó lenne ez a telo ha 2500mAh körüli aksija lenne.
Esetleg tudtok kb iugyanilyen paraméterekkel telefont ami nagyobb akkumulátorral bír ?
-
-
Pocok256
veterán
Melyik telefonnak lehet nagyobb jövője és megbízhatóbb háttere ? Lenovo A820 vagy JIAYU G3S.
Na meg melyiket vennétek ? Legtöbbet netezésre lenne használva szóval játék szinte egyáltalán nem lesz rajta futtatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest