- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
TMALLBOXnál Lenovo A820 150$ miért ilyen olcsó itt?
etotalknál 144$
mondjuk + szállítási ktg, az nem tudom mennyi...
-
Groovebaby
tag
Amoi N828
Hát írnék pár szót a telefonról, így néhány nap után.
Az akksija nagyon rendben van, 90% töltöttségnél álltam neki nyomkodni, telepíteni, beállítani, kipróbálni stb 79%on hagytam abba (végig wifi ment) aztán este egy koncerten közel 40 perc videot csináltam vele, lefekvés előtt 60%os akksim volt. Ma több telefon, mobilnet, 30%ig vártam, ott kezdtük el mókolni, szóval ott már adatkábelen volt.
Kapott a telefon mindent, appok, játék, beállítás, ezt kipróbálni, azt, a videok amiket a koncerten vettem fel mind képben mind hangban nagyon ott vannak, meglepően jók lettek!! A zenelejátszó-képessége is rendben, jól szól egy normális fülessel.
Nagyon gyors a telefon, nem tudtam megakasztani semmivel, a beszéd is elég hangos, jó minőségű, a videohívás is teljesen rendben van. Böngészés is remekül megy és a youtube is.
A gps először nyűglődött, de egy Faster GPS nevű programmal kb 20 mp alatt talál jelet, IGO-val próbáltam ki, tökéletesen működik.
A kijelzője gyönyörű, a fényereje megfelelő, pontos - talán az SE Arc után kicsit túl érzékeny is, de majd megszokom. Az anyaghasználata tökéletes, a hozzá kapott szilikon tok is megfelelő.Ma felkerült rá egy 4.2.2-es rom, hasít
Igaz, hogy Samsungból mókolt, így samsung logóval jelentkezik be, de hát ez van
Antutun így 13825-öt szerepelt, nagyon gyors, nagyon jó. Egy negatívumot sem tudok eddig mondani - csak az értesítő led az, ami egy picit hiányzik....
-
fujifilm1
senior tag
válasz
xysdrtz #28593 üzenetére
Hát ugye sötétben tapogatozunk X2 ügyben mindannyian...
De pl a "full!screen" nevű appal le lehet szedni a JB kezelő gombokat a képernyőröl...
Azt használom mert a tabon (Note10.1) kicsit idegesít hogy a képernyő ~1/15-ét kezelő gombok folgalják el Landscape modban amikor könyveket magazinokat olvasok....
-
peter76bp
aktív tag
válasz
tami92 #28591 üzenetére
A kereső használatával fellelhető tapasztalatokon kívüliekre gondolsz
-
xysdrtz
tag
A fentebb említett Umi X2-vel lenne kérdésem nekem is, ami elég low-nak hangzik nekem is, de meg kell kérdeznem mert akkor már rendelem is.
Szóval: ezen a képen nem tetszik az, hogy 2-szer van minden 1 "gomb"-ból. Azon lehet változtatni, hogy a képernyőn ne legyenek ott a gombok, csak a telefonon?
Szerk: magyar nyelvű nincs?
-
greenmelon94
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak kellene egy dual simes androidos csájnafón, nem kell semmi spéci extra, csak legyen magyar nyelv benne mindenképp, illetve az se hátrány ha használható sebességű a rendszer. Körülbelül egy Deákot szánnánk rá. Tudnátok nekem ajánlani valamit?
Köszi!
-
tami92
aktív tag
valakinek van tapasztalata a Feiteng h9500 telefonnal kapcsaoltaban?
-
ctibor
senior tag
válasz
bigrock #28586 üzenetére
Igyekszem, becsszó, de legelőbb holnap, mert most úton vagyok.
(Ami a 100 $ különbséget illeti: NEM, szerintem sem indokolja! Hogy miért vettem meg mégis? Ez egy jó kérdés. Talán mert végre egyszer akartam egy olyan két kártyás telefont, amivel a lehető legkevesebb kompromisszumot kell kötni a használat során. Majd meglátjuk, bejön-e a számításom...)
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Akkor [kosturica] mai bejelentés hatására végül a UMI X2-t rendeltem meg.
(25 dodoval több mint a hasonló THL w8 -ami nagyon klasz kis telonak tűnik!)
De ez papiron kicsit mindenben jobb. Majd meglátjuk....UMI X2 - CPU 1,5Ghz, 13Mp kamera, 2500mAh aksi, 16G Rom. Postázás Maj25; ár 246USD.
Ha valakinek már van irjon már pár sort...
-
bigrock
addikt
válasz
ctibor #28580 üzenetére
Köszi a rövid tesztet. Nekem is első jelöltek között van ez a teló, csak a mérete ill. az akksi miatt hezitálok. Továbbá: az anyaghasználat stb.. indokolja-e a +100 USD-t a hasonló kaliberű telókhoz képest? Pár fotót is fellökhetnél valahova, amiket ezzel készítettél...
-
madrac
senior tag
válasz
#40993792 #28572 üzenetére
Hogy is? Én pedig nem írhatom le normálisan a sajátomat tények alapján, csak mert az neked vagy másoknak valamiért nem tetszik, mert nekik jók a tapasztalataik? Azért ez elég érdekes, hogy van aki emiatt szúrja le a másikat, mert olyan nem létezhet hogy elég sokaknak problémájuk van ezekkel a boltokkal. Nem én használom fel a topikot a saját céljaimra.. a hangulatkeltés helyett a privát mondandót pedig nyugodtan írhatod privátba, és nem a topikba. Köszönöm a pártatlanságodat..
-
SzaChe
tag
válasz
CoolBoy323 #28581 üzenetére
UMI X1S
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
FatalEror #28579 üzenetére
itt írtam le kb, h mire van szükségem
most akkor a mobilnethez (T-mobile) ez jó srácok:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHz -
ctibor
senior tag
Megérkezett a ZOPO ZP980 telefonom. Még nem olvastam róla itt tapasztalatot, lehet, hogy én vagyok az első tulaj a fórumban?
Most csak egy pár szót róla, sajna nincs időm hosszabb beszámolóra:
Egy Aliexpress-es boltból rendeltem, 350 $ volt, ingyenes szállítással, SP Post hozta, 10 nap alatt. A szokásos cuccok és két akku volt a dobozban.
A kinézete, formája, vékonysága, a körbe futó fém keret (tényleg fém) nagyon elegáns, visszafogott, ugyanakkor egyáltalán nem olcsó kinézetű készülékké teszi. A teljesítményéről nem tudok sok mindent mondani, mert nekem már az eddigi telóm, a két magos Thl W5 is teljesen kielégítő volt, nem tapasztaltam lassulást, akadást. Ez természetesen a Zopo-ra még inkább igaz, de az eddigi egy nap ismerkedésbe még nem fért bele, hogy pl. letöltsek valami komoly grafikájú játékot és azzal próbáljam ki. Talán, amikor jobban ráérek majd, megteszem. Amúgy ritkán szoktam telefonon játszani...
Antutu: 12125. (Tudom, ennél nagyobb pontszámok is láthatók más MTK6598-as készülékek Youtube videóiban, de ez ennyi és nem is tulajdonítok neki különösebb fontosságot... És - gondolom - a full HD képenyő meghajtása is erőforrás-igényes.)
Ami a képernyőt illeti, az valóban tökéletes! Fényerőt, betekintési szöget, szín-telítettséget, részlet-gazdagságot (és persze a pixelek láthatatlanságát) tekintve egyaránt. Egyebek: GPS a szokásos trükkök (ld. 1. hsz.) nélkül is, de EPO letöltésével 30 mp-en belül bejött. Wifi kb. olyan erős mint a Galaxy Tab 7.7 tabletemé, tehát jó. Csak egy-két fotót csináltam eddig vele, kb. olyan szintűnek látom ezeket, mint a THL telefonom képeit -- ami nem rossz, hiszen tudjuk, hogy a kínai cuccok között a THL jó fényképezőgép szintet képvisel.
Akku: egyelőre nem tűnik úgy, hogy a 2000 mAh kevés lenne. Éjszaka töltöttem, most, du. fél hatkor 66%-on van, és azért még ma is elég sokat nyomkodtam... Tehát valószínűleg erős használattal is kibír egy teljes napot, mérsékelt használattal pedig másfél-kettőt. Ha így lesz, nekem OK.
Az eddigi, igen rövid használat alapján, valahogy az az érzésem, hogy ebbe a készülékbe a viszonylag magas árért tényleg jobbára minőségi alkatrészeket tettek és a külső anyagok + összeszerelés is a "nagy márkákkal" igyekszik lépést tartani. Egyetlen rossz pontot tudtam eddig adni neki: a képernyő alatti három szokásos virtuális gomb háttérvilágítása nagyon gyenge, sötétben is alig látszik, inkább megszokásból kell "odatalálni" a gombokhoz. De ha hosszabb használat után is csak ez lesz vele a legnagyobb gond, akkor elégedett leszek...
-
FatalEror
addikt
válasz
CoolBoy323 #28576 üzenetére
Mik az igényeid?Esetleg Zopo C2,vagy HDC One?
-
agoka07
senior tag
válasz
CoolBoy323 #28576 üzenetére
Ismerős helyzet közel egy hónapja olvasom rendszeresen a topikot és bújom az oldalakat de döntésképtelen vagyok. :/ Remélem idővel megtalálom az igazit amit utólag nem bánok meg..
-
sasa311
veterán
-
Švejk
őstag
válasz
CoolBoy323 #28573 üzenetére
Hát nem tudom...70-80 dollárral olcsóbbak az MTK6589-esek, a Tegra 3 pedig nem sokkal jobb náluk, ha jobb egyáltalán. Nem éri meg szerintem, maximum játékra lehet nagyon jó a támogatottság miatt.
-
kosturica
őstag
válasz
CoolBoy323 #28573 üzenetére
Itt az Nvidia Tegra3 procit kell megfizetni, ilyen van a HTC ONE x-ben is!
-
CoolBoy323
nagyúr
ZTE V985 Grand Era erről mi a véleményetek?
bár én már ennyit nem adnék érte... meg nem cserélhető az amúgy is pici akksi :/
érdekes, hogy amelyiknek relatív van neve, az sokkal drágább... vajon miért?!?! (kivéve a levonót
)
-
madrac
senior tag
válasz
tboy93 #28567 üzenetére
Elnézést, akkor tényleg ajánlott, hisz egy ember 3 rendelése alapján már valóban meglehet ítélni egy bolt megbízhatóságát. Nyilván azoknak is ez a véleménye akiknek gondjuk adódott velük, de az biztos az ő hibájuk volt, nem a bolté...
dReFiX: szerintem pedig pont az lenne jó, ha valaki nem csak a saját tapasztalata alapján ítélné meg egy bolt megbízhatóságát.
-
Depression
veterán
válasz
gipsztigris #28510 üzenetére
Se pc-m, se tv-m nincs. 4,3"-on jó volt a qHD. Ennek nagyobb a ppi értéke, mégis pixelesnek tűnik néha. Játékok alatt nem látható, de a prohardver lapcsalád szürke hátterén nagyon.
És azt írtam, hogy a következő fullHD lesz, nem azt, hogy azonnal le akarom cserélni. Majd jövőre, az új soc-cal.Tmallbox velem nagyon korrekt volt. Megbeszélés alapján 15$-ral drágább telefont küldtek szó nélkül, mert már nem volt a rendelt készülékből.
-
válasz
Depression #28501 üzenetére
erős túlzás, hogy pixeles
-
madrac
senior tag
Nem tudom ki milyen százalékot kap a boltoktól a reklámért, de azért nagyon nem mindegy szerintem, hogy milyen arányban vannak problémák egy bolttal. Elég szomorú, ha egy boltnál elég nagy ez az arány, mégis ajánlják azt. Nyilvánvaló hogy az nem jelent semmit, hogy xy épp egybe megkapta a telefonját, de azért fenn hangon hirdeti, hogy igenis milyen megbízható az adott bolt..
-
madrac
senior tag
tmallbox-al, pandawill-el elég sokaknak adódott gondja, ezért nem értem miért van az összefoglalóban a megbízható, ajánlott boltok között.
-
sirály69
őstag
Én egyenlőre a senkinek sem ajánlom a tmallbox.com oldalt...
Külön csesztetésre adtak csak tracking number-t, az előtte lebeszélt és állítólag raktáron lévő Zopo zp980-hoz.
Állítólag feladták egy hete, de lekérdezve sehol sincs nyoma a csomagnak.
Szombaton skype-on nagy nehezen válaszolt, hogy hétfőn rákérdez...
Azóta semmi. Semelyik kapcsolattartási módon nem válaszolnak...
Első kínai telefon rendelésem, de nem gondoltam hogy az ennyire jónak mondott bolt is átb...a a fejem! -
Musaka
senior tag
Üdv.
Rendelt valaki mostanság a pandawill-ről Zopo C2-őt? Postázták már neki?
-
justaview
senior tag
válasz
sasa311 #28550 üzenetére
Teljesen érthető az elvárásod. A baj csak az, hogy a gyártók számháborúban állnak egymással, és a számok között ott van a kijelző mérete is.
Szerintem 1-2 év elteltével elérik a kezelhetetlenség határát a telefonok, és akkor lesz majd egy gyártó, aki visszafordulva a zsákutcából újból telefonként kényelmesen használható méretű telefont fog gyártani, az akkori csúcs technológiával.
...ha a telefon helyett be nem csapódik addig valami más kommunikációs technológia és kütyü...
-
laslie92
senior tag
THL w100 Teszt!
http://www.androidauthority.com/review-thl-w100-211620/ -
kosturica
őstag
Megmondaná nekem valaki, hogy egy romban melyik mappa tartalmazza a különböző (Recovery stb.) partíciós kiosztásokat?
-
kosturica
őstag
Ez egy új rom goophone i9-re, már akit érint!
-
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28511 üzenetére
Már megint ezek a kijelentések! Nem a kijelző méretéről volt szó, hanem azt írtad, hogy a G2s "gyakorlatilag akkora, mint egy 4,5 colos telefon", ami nálad úgy látszik a G3-at jelenti. Mivel a G3 1 cm-el hosszabb és 4 mm-el szélesebb, ezért nehezen mondható, hogy G2s "gyakorlatilag akkora".
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #28537 üzenetére
De legalább fém a keret ! Meg sajnos nincs más alternatíva ilyen tulajdonságokkal
-
lexter00
őstag
[link]Ez csak szerintem k jó vétel?
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Az umi x2 ben létezik hogy nincs gps?
A mai linket (ma kuldte vki innen) nézve a táblázatban allul nincs:
umi x2Ez elirás igaz?
-
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #28527 üzenetére
Na igen nem kicsi az st15i után nagy lépés lesz
-
peter76bp
aktív tag
Itt vannak összegyűjtve a ThL W8-as tesztfotók és videók. Először a gyári 4.1.2 ROM alkalmanként pirosas beütésű képei, aztán lejjebb görgetve a portolt 4.2.1 ROM-al készült sokkal jobban kinéző anyagok
-
válasz
gipsztigris #28532 üzenetére
Semmi gond, legalább megvan
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #28516 üzenetére
Bocs, nem olvastam vissza, csak kedvencekből gyorsan linkeltem.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
instantwater #28524 üzenetére
Ja ja értelek, igaz is de nekunk megfelel egy jo telo kamera is. (babazsur, ballagás, játszótér, tudod.
)
tudom mit várhatok. Mondjuk a note1 nek tényleg jo a kamerája... remélem a mai kinaiak már hozzák azt a szintet. -
peter76bp
aktív tag
Itt a fórumon belül rákeresve a W8+-ra találsz egy csomó infot, itt van teszt róla és alatta külön fórum hozzá.
Pár embernek van még csak FHD-s W8+. Működésre kinézetre ugyanaz mint a HD-s W8, minden készülék magyarul is tudó ROM-al jön, az FHD alapból 4.2.1 ROM-al érkezik. Folyamatosan fejlesztésű 4.2.1-es custom ROM van hozzá. Kijelzője részletesebb ha ugyanazt a nagyfelbontású képet nézed rajta, valamikor tettem be róla fotót. Nagyobb grafikai igényű játékokban mit bír azt még nem írta le senki. (pl. Real Racing 3-at és Iron Man 3-at kipróbálhatná valaki rajta, hogy simán fut vagy akadozik
)
-
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Most nézek a páromnak telót, -és pont ennek a forumnak a hatására kinai telót nézek
Nekem Samu Galaxy Note1-em van, és a mérete anno elég fejtörést okozott, és mindenki azt mondta 5.3 coll BRRR mekkora.Most hogy nézem a kinálatot az alábbiak tüntek fel:
A mai telefon ajánlatok kb 34%-a 4.5 coll és annál nagyobb!Ahogy nézegetem a pandawill.com kinálatában a teló képernyő méret eloszlása:
≤ 2.0 Inch -124 db
2.2 - 3.2 inch -145 db
3.4 - 4.4 inch -505 db
4.5 - 7.0 inch -397 db
Grafikusan:
[link]Egyébként most Umi x1 és X2 között vacillálok. A legjobb kamera kéne ami kapható, mert emiatt vennénk telót...
Az elöbbi árával utobbi 13MP es kamerájával gondolkoztat el....
Melyik a legszebb képet készítő kamera? -
Pocok256
veterán
Na már körvonalazódik előttem, hogy mi is kell és most belinkeltetek egy 99% ban tökéletes telefont. Szóval pont ilyen kéne csak nagyobb aksival.. 1 sim kártyával használnám és jó lenne ha 2-3 napot kibírna 1 töltéssel. Ami fontos 4.5 inch kijelző vagy legalábbis ennél nem nagyobb, IPS legyen Gorilla glass és 1280*720 nál nem kisebb felbontás, Quad core proci. Szóval teljesen jó lenne ez a telo ha 2500mAh körüli aksija lenne.
Esetleg tudtok kb iugyanilyen paraméterekkel telefont ami nagyobb akkumulátorral bír ?
-
válasz
Hehe, pont ezt linkeltem:
[link] -
gipsztigris
addikt
válasz
dReFiX #28513 üzenetére
Miből gondolod, hogy ideges lennék?
Persze ez nagy divat volt és lesz is, azon versenyezni, hogy kinek mekkora....
De személy szerint azt mondom, hogy ekkora méretben (4-5inch) a FullHD kijelző inkább átok mint áldás!
Vizuális élményben alig van különbség, viszont közel négyszer annyi képpontot kell meghajtani adott hardver mellett......szerintem. -
beers
addikt
Várni kell, hátha......
Én is várok még, mert én sem találtam még minden szempontból kielégítő telefont.1.Max 133mm-es magasság
2.HD kijelző
3.Notification LED
4.Quad proci
5.1G/16G minimumMég a THL W100-ra mondom, hogy elmegy, de a kijelző....
Megnézem majd a Jiayu G3S-t. -
dReFiX
senior tag
válasz
Nyugi már
Senki nem mondta, hogy rossz a 240 PPI, ne legyen már kisebbségi komplexusod. Mindenkinek másak az igényei, én is csak annyit írtam hogy az eddigi 250-260 legyen meg, az nekem elég.
Másrészt jogos amit írsz, csak a monitort meg a telefont gondolom te sem ugyan abból a távolságból nézed ugyebár.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ez mondjuk jogos!!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Most nem a kötözködés kedvéért, de akkor hogyan játszol mondjuk egy asztali PC-n, ahol egy FullHD-s 22"-os monitor is csupán 100,13 PPI.
Ott aztán nagyon látod a pixeleket.
Aki esetleg számolgatni akar annak itt egy DPI/PPI calculator
-
huan
őstag
válasz
Sziasztok
Erről van valakinek véleménye, tapasztalata?
MTK6589 THL W8+ (Quad Core 1920*1080 1G/16G)·Dual Cameras, front camera 5.0MP, back camera 13.1MP
Screen
Display Size 5.0 inch Original SHARP SLCD screen:1920*1080
Type IPS, capacitive touch screen
Resolution 1920 x 1080 pixels FHD screen -
sasa311
veterán
válasz
kisteri #28505 üzenetére
Néztem. Az a baj vele, hogy marha nagy a keret, ezért gyakorlatilag akkora, mint egy 4,5 colos telefon.
Ráadásul járt már nálam több magyarításra, legtöbbel volt valami gond is... Foszlott róla a burkolat, érthetetlen dolgokat csináltak, nincs hozzá egy becsületes ROM az 52 verzió miatt, GG sincs belőle...
-
kisteri
csendes tag
válasz
sasa311 #28487 üzenetére
ezt nézted már?? bocsi ez csak dual core.Csak a 4 colre fokuszáltam.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Gege94 #28499 üzenetére
nem reklámfogás, hisz ez egy olyan arányszám, ami megmutatja gyakorlatilag azt, h mennyi pixel fér el... gondolj bele, hogy mennyire ronda tud lenni a kép, ha mondjuk 100 ppi-s egy kijelző... minden pixelt látsz!
de biztos van egy szám, ami fölött már tök mindegy!
egyéb: kis hazánkban milyen frekvencián van a 3G?
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #28484 üzenetére
Igazad van!
Megnéztem más oldalakon is, tehát a mérete: 141 x 71 x 9mm -
Depression
veterán
5,7"-on a HD is pixeles. A kisebb kijelzőkön ez a ppi érték nem zavart, most viszont a perifériás látásomba is kijelző van már, és így már látható. Biztosan FullHD lesz a következő telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest