Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz Pocok256 #69688 üzenetére
Gyári OTA frissítéses romot használom, made in google
Én sem buheráltam, morelocal 2 és a programok magyarul mennek, maga a menü angol marad.
Rootolni kell bármit akarsz vele csinálni, ahhoz viszont bootloadert kell nyitni, ezért ugrik a garancia.
Én nem rootoltam, csak bele tettem a kártyát és használom, lassan 3 hónapja megvan, nem éreztem hiányát semminek.
Beállítod amit kell utána nem nagyon mész a menübe.
Kivéve ha android függő vagy....[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Pocok256 #69682 üzenetére
Miért nagy? Ha 4.3" lenne, de ugyanúgy 133mm, akkor jobb lenne? Nem a kijelző mérete a lényeg, hanem a telefon fizikai mérete! Ha kínait akarsz, akkor 140mm környékén van választék, de inkább felette, a G5 és a G4 a legkisebbek között van. Nem is tudnék mondani még egy olyan telefont, ami WCDMA, elég erős és 130mm-es a kínai mezőnyben. Ha neked nagy a legkisebb, akkor nincs is értelme tovább keresgélned itt.
Maximum: Én is ilyent fogok venni, nem bírtam dönteni a G4, G5, Mi2S hármas között, így marad a Moto G.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Pocok256 #69667 üzenetére
A kétmagos 1GB ramos kínaiak közül, ami jó anyagból van és kicsi, az a Jiayu G5 széria, de hamarosan lesz Jiayu G2F WCDMA verzió is, ami még kisebb 4 magos 1GB ram és ha minden jól megy 120$ környékén adják majd.
Dominó85 elolvastad mit szeretne, vagy csak random írtál valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz Pocok256 #69661 üzenetére
Hongmi-ra veszel egy szilikontokot és máris nem a hátlapot bámulod. Amúgy meg pont hogy normálisabb műanyagból van és nem a legtöbb kínai zsé kategóriás felennyibe kerülő, de azonos hardverű telefon féle műanyag. Akinek drága vagy nem tetszik a Hongmi és/vagy MIUI, az vegyen mást. Ennyi.
* Péter - 06302461862 *
-
Teejay83
tag
válasz Pocok256 #34821 üzenetére
Nem túl vaskos ez a G3S?
Valaki nem tudna mutatni egy élő képet róla kézben?
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
őstag
válasz Pocok256 #33368 üzenetére
Nekem is az az egyetlen problémám.
(#33369) kmisi99 Igen, sajnos... Ráadásul boltból van, és nem is volt olcsó, de hacsak nem éppen másolok rá valamit, akkor nem nagyon veszem észre, hogy lassú, ezért annyira nem zavart a dolog. Olvastam, hogy ennél a típussal sokaknak volt hasonló tapasztalata.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
veterán
-
hungobungo
senior tag
válasz Pocok256 #30846 üzenetére
Hát.... mindenkinek lehetnek álmai
850 kínai jüan középárfolyamon is 32000 Ft, ennyiért adja a gyár a g3s-t, és akkor ebben még nincs postaköltség (kb. 2-3000 Ft), nem is beszélve a viszonteladó hasznáról....QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
laslie92
senior tag
válasz Pocok256 #30798 üzenetére
48000ft cakk pakk! a Sima 6589 es verzió csak 38000-ezer!
Június 5. én tudnak postázni a T-s verzióból mert a kiadott 6000db elfogyott fél óra alatt!
MX58 Air ( Nekem is ez van) Most újra kapható 35000ft-ért! Van egy kis bibi vele mert a Gyári frissítési része nem megy manuálisan kell Frissíteni és van ,hogy naponta két frissítés is kijön rá ha beregisztrálsz az mlais oldalára küldnek emailt!
A telefon nagyon korrekt talán még azt meg jegyezném,hogy a Vissza gomb és menü gomb fordítva van felszerelve ez nekem nagyon szokatlan volt ( most is az még egy kicsit) meg elég haloványan világít még sötétben is!
A kijelző az nagyon jó Az aksi szintén kiválló! A kamera na az ami megfogott benne Nagyon jó sötétben is elég világos képeket készít!
Magyarul Egyetlen dolog ami miatt kicsit rossz! Az 1db aksi Bár elég hozzá de jobb a+ érzés a zseben!
ha az Mlais oldaláról rendeli az ember egy Power bankot is adnak hozzá ajándékba! a másik,hogy a rom nem végleges főleg a magyar nyelv ami nem volt probléma mert needrom-on találtam rá custom romot amivel tökéletesen megy a telefon! Gyárilag tele van kínai hülyeséggel pl:baidu stb ezeket lehet törölni root joggal az auto root rotolja a készüléket! Remélem sikerült valakit rábeszélnem,hogy rendeljen egyet akár egy MT6589T- verziót!És még egy ahogy esküdtem a gorilla glasra na az nem jött össze sikerült össze karcolnom a kijelzőt! Fólia kell rá!
[ Szerkesztve ]
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
-
citkar
addikt
válasz Pocok256 #29997 üzenetére
Nézegettem több telót, Nokia 920-t, S3-t, Xiaomit. Nem ismerem ezt az Alit s az akcióját főleg nem, hogy tényleg azt árulják, ami oda van írva vagy jó másolatot
(#30007) Švejk: elég hihetetlennek tűnik az ára alapján, de ritkán vannak ilyenek...azért erős kétségeim vannak, hogy ez is azon ritka esete közé tartozna
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Pocok256 #29898 üzenetére
En abban remenykedem, hogy europai aron, europai firmware-rel fognak forgalmazni hasznalhato dual-sim telefont.
De a kerdesem nem is az arra vonatkozott, mint inkabb a mikorra, de gondolom a cikknel benfentesebb info nem nagyon van. Vagy megis?
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Dominó85
addikt
válasz Pocok256 #29580 üzenetére
Gyerekek ennek még mindig nem kéne bedőlni.
Kicsit nagyon ellentmondásos a Fastcardtech leírása:
8MPixel aztán 12MPixel aztán 12,6 (ergo) 13MPixel -> most akkor döntsék már el
Arról nem is beszélve, hogy gyanúsan olcsó...
(nincs GG, tuti, hogy a kamera a régi és csak interpoláltan 12-13MPixel)Addig amíg drága GizChina Andy le nem teszteli, nincs miről beszélni!
Amúgy, ha tényleg nincsen rajta GG, akkor biza felejtős, nem is beszélve a kommunikációs chip-ről, amire olyan sok panasz érkezett a G3 esetében! Vajon azt Csengék kicserélték arra, ami az MT6589-hez jár? Vajon a proci egy alap 4*1Ghz MT6589 vagy egy 4*1,2Ghz MT6589T. Kb annyi itt még a furcsa dolog, mint anno a G3 megjelenése előtt pár hónappal.
blueye
Szerintem nem nehéz beszerezni, mivel Kínában gyártják a GG-t. Szimplán ezzel is nyertek a gyártási költségek optimalizálásán. Nem hiába mondtak rá a Fastcardtech-nél is 175USD-s, míg az e-Jiayu-n 137USD-s árat. Szétlopták a saját maguk által faxán összerakott G3-at és csináltak egy itt ott butított, a G3 sikerén keresztül eladható gagyifont 4 maggal.Én inkább megvárom a G4-et, már ha létezik, mert azt megint jól fogják összerakni. (MT6589T, 2GB, 8GB, GGII, 4,7" IPS, 3000mAh). Ennyi!
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
GIJoe
addikt
válasz Pocok256 #29526 üzenetére
Akkor:HUAWEI MT1-U06 4050 mAh
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.