- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
válasz
gipsztigris #27371 üzenetére
Köszönöm!
Mindez az Arc S-hez képest viszonyítva (kép, hang, videó, gps/wifi érzékenység)? -
SzaChe
tag
válasz
Dermesztő #27389 üzenetére
Tekintve, hogy alapvetően kicsi a kezem és a mérethatár 4 volt, de ott nincs 4 mag ezért a 4.5 col is mintha húznák a fogam, úgyhogy nem hinném hogy kicsi lenne
(#27386) Tmall, Ante, Minideal, mindegyik megbízható, mégis 30 $ a differenciál, ezért érdeklődtem emiatt, mert nem akarok szop*roller versenyző lenni..
-
SlayerPrince
csendes tag
Sziasztok'
mit szóltok ennyiért jó vételnek számít ez : http://www.etotalk.com/http://www.etotalk.com/zte-v967s_p3733.html
-
Bagira01
veterán
Reggel fél 7 körülrendeltem egy Newman K1-et a minideal-től. Joyce készségesen azt állította, hogy van raktáron, és még ma feladják, tracking numbert természetesen azóta sem kaptam
-
hippo0315
senior tag
Segítséget szeretnék kérni, hogy miként lehet megtudni egy flashelhető ROM-ról, hogy milyen nyelvek vannak benne.
Konkrétan erről a rom-ról -
Dermesztő
aktív tag
(#27360)beers
Ha nincs rajta led, akkor nálam már alapból felejtős.(#27365)fateless
(#27369)SzaChe
Ha épp nincs nekik, lehet elküldik neked a simát.
Mint egy másik készülékkel egyik fórumtársunknak.(#27370) huan
Most néztem róluk videót, nagyon fa..a a W7.
W8-al van összehasonlítva.
A zene is elvan találva. Nyugtató
Antelife.com-ThL W8 VS ThL W7+ -
-
peter76bp
aktív tag
válasz
gipsztigris #27376 üzenetére
Köszi. Megörültem, hogy mással, mert a kerékpáros tracking nem akar összejönni 6589-en. Eddig csak egy progi rögzített jó sebesség és távolság adatokat azoknál, akiknek ez kellene.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
gipsztigris #27371 üzenetére
A nyomvonal rögzítést EveryTrail appal vitted véghez, vagy mást használtál? (Sajnos nem ismerem, lehet hogy mással rögzítettet nem is enged feltenni az oldal
)
-
-
peter76bp
aktív tag
Vanni van, de ugye ha neked 5,7" méretű teló kell (mivel a W7 ekkora) akkor hiába jó a W8 és W8+ mikor "csak" 5" méretű
A gyorsabb/lassabb merülés majd akkor derül ki, ha megérkeznek a W8+ telók és az új tulajok is beszámolnak. Mert ugye W8-ból már van pár az a HD-s, így talán könnyebb lesz összevetni a FHD W8+-al.
-
gipsztigris
addikt
válasz
milestone #27327 üzenetére
Nos! Concorde SmartTab 5700 rövid szubjektív vélemény.
Hardveresen meg vagyok vele elégedve, bár hozzáteszem nincs összehasonlítási alapom más MTK 6589-es processzoros telefonnal.
Qrva jó telefon, két nap aktív babrálás, játék és egyebek után egyszer sem tudtam akadásra bírni, de nekem nagy.
Ez szerintem öltönyös és (vagy) táskás embernek való, akinek a zakója zsebe kellően nagy egy 83x158 mm-es telefonhoz. Nem találtam a ruhatáram között olyan általános mindennapi utcai öltözéket amelyiknek a zsebébe be tudtam volna tenni. Szerintem vagy öltöny, vagy táska....és mindenképp egy BT füles.- 3600 mAh-ás akkumulátor, üzemidő tekintetében erős egy nap, aktív használat mellett. Ebben benne volt nagyon sok játék, videó (youtube), navigáció (töltő nélkül), és rengeteg böngészés. Wi-Fi és BT bekapcsolva.
- Kijelző IPS 1280x720-as felbontással. Fényerő lehetne erősebb egy picit, de napfényben azért a látható kategóriában van.
- Antutu 12636 pont!
- Összeszerelés teljesen rendben van, az eleje fém, vagy nagyon jó fémes hatást keltő műanyag. Ezt még nem mertem kapargatni. :-) A hátulja nagyon sima lakkozott fémhatású műanyag.
- GPS jobb, mint vártam! Semmi GLONASS, semmi extra, de lakáson belül is gyorsan fog jelet, nem dobja el, és olyan nyomvonalat rögzítettem vele, hogy vonalzóval sem lehetne egyenesebb vonalat húzni. :-)
Fényképek sokkal jobb minőségűek (elsősorban a színhűségre gondolok) mint a ZTE V970 képei. Autós fejegység bluetooth moduljához azonnal kapcsolódik, nem recseg még média lejátszáskor sem, nem szakad meg a kapcsolat. Kb. tíz méterre vitte el a gyerekem a telefont az autótól mikor elkezdett szakadozni BT kihangosítás mellet.A GPS sokkal, de sokkal jobban teljesített mint azt vártam. Az alábbi nyomvonal mentés mindent elárul a pontosságáról. Tessék nyugodtan nagyítani, és nézni nagyokat!
A hárombetűs népszerű navigációs program gond nélkül fut a telefonon, mellékesen a nyomvonalat is azzal rögzítettem.Röviden ennyit tudok írni hirtelen, ha kérdés van este még gépnél leszek.
-
SzaChe
tag
Nézelődöm ezután az UMI X1S-ért, és hát meglepődtem mert 189-219 dollár között ingadozik az ára blttól függően. Arra volnék kiváncsi, hogy ahol olcsóbben jutok hozzá ( 30 dollárral ) ott mekkora az esélyes hogy "véééletlen" csak X1-t kapok, és nem X1S-t?
Mi a rizikója hogy átvernek, mert ha ezen múlna akkor kb 5-6 ezer ft-t lehet megér hogy tuti ne legyek átverve..
189 $ Tmall
198 $ MiniD
219 $ Etotalk, Android-sale, Ante..Vélemény?
-
Gwent1
tag
Szép Napot
Ha valaki tud Tianjí H 890 telefonhoz romot kérem linkelje be vagy írjon köszönöm
-
dhgm
tag
válasz
sasa311 #27358 üzenetére
Nem tudni, de, hogy valamilyen üveg az biztos. Mikor az enyén betört és törötten használtam össze-vissza kaszabolta az újjam.
Egyébként a két telót ne hasonlítsd g2s un. ogs kijelzős (touch screen és az lcd egybeépített csak egyben cserélhető. G2H és L tuoch screen külön cserélhető, lcd külön cserélhető. Ki tudja az ogs technológia engedi-e az üveg használatát.
-
gyuszito
senior tag
Megjött ma reggel a Caesar A9600. Ami nem tetszik az az, hogy About Phone is, és AnTuTu 3.3 is azt írja, hogy H9500+. Ez nem egy Hero fajta? A lényeg megvan, csak átverve érzem magam... A "megbeszélt" 8mPx-es kamera helyett 12.6 mPx-es kamera van benne, ami elvileg ugye szoftveresen van belőve. Érdemes magyar romot hekkelni rá?
-
válasz
Depression #27353 üzenetére
nekem megjött, majd néhány nap múlva írok valami beszámolót
-
petymeg
addikt
Sziasztok! A G2S karcálló kijelzője nem annyira karcálló. 2 hete használom, vigyázok rá mégis összejött egy kis karcolás...
-
Groovebaby
tag
válasz
Depression #27353 üzenetére
Csak be ne szívjátok, hogy péntekig nem ér ki, mert utána meg hétfő pünkösd
Én nagyon bízom benne, hogy az enyém jövőhét végére megérkezik -
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #27328 üzenetére
Engem tulajdonképpen nem is érdekel, hogy mi van ráírva, tőlem lehet 500mAh is!
A mérete 7.5 x 5.5 x 0.5 cm, ebből azért leszűrhető az, hogy nem egy kis vézna darab.!!
Az biztos, hogy ma reggel 7-kor vettem le a töltőről. Azóta a wifi folyamatosan megy, nagyon sokat interneteztem, telefonáltam, gps is ment + fotóztam is most délután. Jelenleg 72 %-on áll, akár tetszik, akár nem! -
Dermesztő
aktív tag
Ha megjön mindenkinek a telefonja, egy beszámolót írjatok
THL W7-hez mit szóltok Quad procival ?
Rengeteg tartozékot adnak hozzá.
A fehér még tetszik is
[THL W7 QUAD] -
kisda
aktív tag
Jön valakinek hk posttal telefon vagy egyéb? Lebeszéltem a sárgával érthetően, hogysg posttal küldje mert gyorsabb, erre rittig hk-val adta fel ma a Star s5 masinát...nemtudom igy mennyi idő lesz, ha most az sg is lassúnak mondható.
-
milestone
tag
válasz
gipsztigris #27337 üzenetére
Remek
Ismerős volt a neved valahonnan
-
agoka07
senior tag
Van valakinek valami tapasztalata, egyáltalán meg van már jelenve? JIAYU G4
-
gipsztigris
addikt
válasz
hungobungo #27334 üzenetére
Nem, csak itt a kolléga utalt arra, hogy biztosan hegyekben áll nálam a Concorde cucc, hiszen engem "azzal szponzorálnak".
(#27327) milestone
Történetesen nekem is Arc S-em van, amihez szoktam hasonlítani a készülékeket. :-) Estére összeszedek pár gondolatot a telefonról.
-
válasz
vampire17 #27312 üzenetére
Nálam két China post csomag tart pontosan ugyanitt ugyanígy 4-i indulással és 10-i vám elé állítással. Közben a SG post múltkor 3 hét volt, előtte a CN Post volt 19 nap. Sokan mondják, hogy SG post a gyors, miközben nagyjából ugyanannyi idő, bár a SG Post korábban dinamikusabb volt.
hungobungo #27328
Amikor itt volt nálam a ZP900-as 2300-as akksija és a G3-as 2750-es akksija, egymás mellé tettem és láttam, hogy a Zopo akkuja fizikálisan nagyobb. Ettől függetlenül sokan bizonygatták, hogy márpedig a ráírt adatok valósak (miközben az első akkukon a zseni hamisítók még számolni sem tudtak, mert a 2750mAh és 3,7V mellé 9,99Wh-t írtak, aztán csak később kaptak észbe és írtak 10,18Wh-t) Valahogy szívesebben akarjuk elhinni azt, amiről álmodunk...A drága magyar árakhoz:
Cubot A6589S egyik helyen 230USD. 200 darabot véve megkapod 190USD-ért darabját, de akkor nincs SG Post, a postaköltségre ekkora tétel esetén korábban 450USD-t mondtak, tehát egy készülék ára 192USD x1,27 x 227 = 55k Ft. De ebben még nincs benne a terítés, a raktározás, a fizetések, a kisker árrés, jótállás, a papírmunka és az adók az esetleges bevételek után. Szóval ha ezt (ilyet) 75k-ért adják, akkor nem keresik magukat degeszre... -
alázógyík
addikt
válasz
hungobungo #27334 üzenetére
-
hungobungo
senior tag
válasz
gipsztigris #27331 üzenetére
Miért annyira rossz?
-
alázógyík
addikt
válasz
gipsztigris #27331 üzenetére
-
nepszter1
addikt
válasz
osztraksajt #27306 üzenetére
Értem akkor még picit várok , azért gondolkozok a G4 nél nagyobb aksi , jobb kamera , nagyobb ram
bár a ZTE V987 pedig ott van a név -
alázógyík
addikt
válasz
gipsztigris #27329 üzenetére
"nem vagyok a Concorde embere, csupán időnként szoktam kapni ezt-azt tesztelésre tőlük."
Tehát szponzorálnak, ami teljesen más.
-
gipsztigris
addikt
Aki így gondolkodik, az szerintem fordítva van bekötve!
Nem a nagyker és belpiacos árat kell számolni, hiszen amiről Te beszélsz, azt az árat CSAK igen nagy tételben történő vásárlásnál tudod érvényesíteni. Ha pedig vállalod a rizikót és beleteszel mondjuk 15-20 milliót, akkor megkapod azt az árat. De a VÁM-ot és ÁFÁT nem tudod kikerülni úgy sem.
Számold a magán vásárlást, amit bizony 200-210 USD alatt nem tudsz megvenni. Ha szerencséd van ennyiből megáll, de ha nem, megy rá az ÁFA és esetleg VÁM is......és nem kapsz semmi supportot, hanem bízhatsz a kínai segítőkészségében ha történik valami a telefonnal.
Szóval ha legális kereskedelmet folytatsz Magyarországon akkor nem nagyon tudod olcsóbban adni......szerintem!
Mielőtt félreértené valaki, nem vagyok a Concorde embere, csupán időnként szoktam kapni ezt-azt tesztelésre tőlük. -
milestone
tag
válasz
gipsztigris #27314 üzenetére
Köszönöm a felajánlást.
Írsz róla esetleg egy tesztet is?
Az érdekelne, hogy a hardver (wifi, GPS, GSM-modul) mennyire működik stabilan, megbízhatóan. Kijelző, hang és kép/videó, a felhasznált anyagok minősége, stb. Mennyire stabil a szoftver? Jelenleg egy Xperia Arc S-t használok és képbe került a Note2 (bár nem szeretem a Samsungot - személyes véleményem, nem kívánok semmilyen ízlés- és egyéb vitát elindítani ezzel, de szerintem az egy jól sikerült készülék). Mondjuk ehhez a két modellhez képest milyen a Concorde 5700? -
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #27324 üzenetére
Sőt, inkább 1500-2000-ret! Egész nyugodtan!
-
-
Megjott a thl w7
allati kiraly!!
Aprocska kerdes. Mielott veghezviszem a hungbungo altal leirt memoriakiosztas modositast mit es hogyan erdemes lementeni?
-
Groovebaby
tag
válasz
cicavizio #27299 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt kijátszottad-e de nézd meg, hogy melyik app szívja az akksit esetleg.
Én pl szombaton frissítettem 3-4 appot, valamelyiknek olyan jó lett a frissítése, hogy 8 óra alatt 0%-ra merült a telefon úgy, hogy nem nyúltam hozzá - megnéztem a battery stat-ot és kiderült, hogy nem volt alvó módban a telefon.
Aztán leszedtem a most frissített app-okat és máris szépen ketyeg ahogy kell...csak most ki kell nyomozni melyik volt. -
smkb
őstag
válasz
gipsztigris #27314 üzenetére
Sok. 200$ körül mozog kinn,ami már kisker webshop ár külföld felé (szállítás nélkül), ami kb még egy 15-20%-al alacsonyabb kínai kiskerárat jelent. A nagyker ára nincs több 120$-nál valószínűleg. Na erre kellene számolni a vámot meg az áfát, úgyhogy a 75.000 az biza combos ezért. Van haszonkulcs rendesen.
-
kosturica
őstag
válasz
cicavizio #27299 üzenetére
Ha valami igazán kirívóan jó ebben a telefonban, az éppen az aksiideje! A 3500 mAh nem tudom pontos-e, de hogy nagyon a közelében lehet, az teljesen biztos. Először is valami batári nagy, azért a fizikai méret is sokat mond! De még inkább a tapasztalatom, amit itt már megosztottam: Egész nap megy a szinkron, levelek, időjárás stb. Telefonálok kb 45 percet, egy kis zene. Nagyon sok internet. Soha még nem ment 50% alá estére sem. Ezzel mindent elmondtam úgy érzem!
Én nem használom a gyári töltőjét, a HTC töltővel töltöm. Soha semmi gond ezzel nem volt, nem hülyítette meg! Van benne egy 32 GB-os kártya, azzal sem volt gondom, hogy nem ismerte volna fel.
Egy javaslatom van! Gyaluld le az egész rendszert és tedd fel ezt a legújabb romot! Ebben benne van az ANGOLnyelvű HD-ra átméretezett CWM recovery+root. A belső tárhely át van méretezve benne. Itt az elérhető hely 6GB, ezenkívül, ami sok problémát okozott nekem is az a recovery partíció mérete. Ezt is átpartícionálták 6MB-ről 7-re! Nekem annak idején emiatt a kisebb méret miatt feküdt meg a telefon IMEI része, mert nagyobb módosított TWRP recovery-t akartam rátenni és hazavágta az IMEI-t, nem érzélkelt sim-et.
Szóval a telefon nagyon jó, támogatottsága is van, elérhető hozzá már most is vagy 4 custom rom. Mi kell még?
Szerk: Az imei számot mindenképp ajánlatos az uncle tools-szal elmenteni, ezenkívül a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 tárolja az imeit, ezért célszerű az egész NVRAM mappát elmenteni a root explorerrel. Ezután neki lehet állni a rom flashelésének. -
gipsztigris
addikt
-
vampire17
addikt
Nalam most rekord idot futott a Minideal+ SG Post paros
Dátum Információk
2013.05.04
13:56Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.10
08:30Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.10
08:33Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
hunaqua
addikt
Azért még 1 szösszenet.Mert egy akkumulátorra ráírja Lee Chen,hogy 3000-es azért még arra ne vegyen mérget senki.
Ugyan nem jártam körbe a kérdést,de talán a ZP 810 akkumulátora 2000-es,ennek a klónjának ( Hero) meg 2700-as.A matrica mindent elbír.
-
cicavizio
csendes tag
Ja még azt is hozzá tenném h meghülyül a kijelző ha töltőn van,akk használhatatlan a telefon,ha csak meg akarom nézni az időt akk már valamit érzékel a kijelzőm és megnyitja a kamerát vagy valami mást.
remélem lesz majd valami rom ami javít ezeken,ha nem akkor kénytelen leszek eladni,földhöz vágni,megfürdetni vagy egyéb pusztító dolgot művelni vele...:@ -
nepszter1
addikt
ZTE V970 szeretném lecserélni kb 60ezer forintért szeretnék venni egy másik telefont
JIAYU G4 re gondoltam , a 32gb rom 3000aksival esetleg van másik alternatíva ? -
domedee
senior tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy a mindennapokban mennyire használható az MT6589 quad proci 1GB rammal és full HD felbontással. Ahogyan láttam, pár embernek már van itt ilyen telefonja. Illetve mennyi bír az akksi pl a Zopo C2-nél (és hasonló társainál, 2000mAh esetén).
Egyelőre a Zopo C2(ZP980) vagy a Jiayu G4 advanced a nyerő (2GB ram). A Jiayu-nál nem tudom mikorra lehet lesz beszerezni. Pedig csábító lenne a 2GB ram, csak nem várnék rá hónapokat. Meg nem találtam sehol infót róla, hogy igazából mennyire elég vagy kevés az 1GB ram a full HD felbontáshoz a Zopo-nál.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest