Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kosturica

    őstag

    válasz cicavizio #27299 üzenetére

    Ha valami igazán kirívóan jó ebben a telefonban, az éppen az aksiideje! A 3500 mAh nem tudom pontos-e, de hogy nagyon a közelében lehet, az teljesen biztos. Először is valami batári nagy, azért a fizikai méret is sokat mond! De még inkább a tapasztalatom, amit itt már megosztottam: Egész nap megy a szinkron, levelek, időjárás stb. Telefonálok kb 45 percet, egy kis zene. Nagyon sok internet. Soha még nem ment 50% alá estére sem. Ezzel mindent elmondtam úgy érzem! :D
    Én nem használom a gyári töltőjét, a HTC töltővel töltöm. Soha semmi gond ezzel nem volt, nem hülyítette meg! Van benne egy 32 GB-os kártya, azzal sem volt gondom, hogy nem ismerte volna fel.
    Egy javaslatom van! Gyaluld le az egész rendszert és tedd fel ezt a legújabb romot! Ebben benne van az ANGOL :Y nyelvű HD-ra átméretezett CWM recovery+root. A belső tárhely át van méretezve benne. Itt az elérhető hely 6GB, ezenkívül, ami sok problémát okozott nekem is az a recovery partíció mérete. Ezt is átpartícionálták 6MB-ről 7-re! Nekem annak idején emiatt a kisebb méret miatt feküdt meg a telefon IMEI része, mert nagyobb módosított TWRP recovery-t akartam rátenni és hazavágta az IMEI-t, nem érzélkelt sim-et.
    Szóval a telefon nagyon jó, támogatottsága is van, elérhető hozzá már most is vagy 4 custom rom. Mi kell még? :D
    Szerk: Az imei számot mindenképp ajánlatos az uncle tools-szal elmenteni, ezenkívül a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 tárolja az imeit, ezért célszerű az egész NVRAM mappát elmenteni a root explorerrel. Ezután neki lehet állni a rom flashelésének.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey

Új hozzászólás Aktív témák