- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
agoka07 #58782 üzenetére
P780: 143 x 73 x 9.95 mm
G3: 135 x 65 x 10.8 mmszámold ki, hogy mennyi helyet foglalnak el a kijelzők, és úgy megkaphatod, az "üres tereket"
A kijelző kétségtelenül nagyobb lesz, az akksi is... ha ez kell, akkor nyilván megéri lecserélni (bár ez szubjektív nagyon), bár tudtommal a levonó drágább.
A G3T meg erősebb hw-ügyileg!@svgyula: írtam fateromról... ha Ő meg tudta szokni, akkor bárki képes lehet rá (elvből utálta a tapizást, most meg már szereti
) Sőt, van egy hasonló korú ismerősöm, Ő THL W100-at használ, fél éve, és egy mukkja nincs már... nyilván az elején meg kell szokni. De mindenkinek!! Én is tanultam anno az androidot, meg Te is, meg mindenki!
Aki nem akar tanulni, az vegyem "nagyitelefont" mint az emporia -
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
agoka07 #23409 üzenetére
Ugyan nekem nem ilyen telóm van, de enyémben is ez a vas van. Shadowgun-t nem tudtam elindítani, mert aszondja nem kompatibilis a készülékkel, de eddig minden más ment rajta akadás mentesen, szal a vassal tényleg nincs gond.
Ó tényleg, a kompatibilitás!
Akkor senki nem tudja hol tudom átírni a telefon típusát? Jó lenne ha valami s3 nak vagy valami "közkedvelt" telónak hinné magát 1-2 app miatt... táblámnál volt ez a megoldás és nagyon hasznos dolognak bizonyult.Illetve az a kérdés, hogy olyat lehet-e módosítani, hogy a fényérzékelőnek mennyi időnként van a mintavételezés? Mert amint van egy ici pici fényviszony változás már veszi is le a fényerőt vagy emeli és ez néha bosszantó...jó lenne, ha nem lenne ilyen hyperaktív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest