- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
agoka07 #58782 üzenetére
P780: 143 x 73 x 9.95 mm
G3: 135 x 65 x 10.8 mmszámold ki, hogy mennyi helyet foglalnak el a kijelzők, és úgy megkaphatod, az "üres tereket"
A kijelző kétségtelenül nagyobb lesz, az akksi is... ha ez kell, akkor nyilván megéri lecserélni (bár ez szubjektív nagyon), bár tudtommal a levonó drágább.
A G3T meg erősebb hw-ügyileg!@svgyula: írtam fateromról... ha Ő meg tudta szokni, akkor bárki képes lehet rá (elvből utálta a tapizást, most meg már szereti
) Sőt, van egy hasonló korú ismerősöm, Ő THL W100-at használ, fél éve, és egy mukkja nincs már... nyilván az elején meg kell szokni. De mindenkinek!! Én is tanultam anno az androidot, meg Te is, meg mindenki!
Aki nem akar tanulni, az vegyem "nagyitelefont" mint az emporia -
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
agoka07 #23409 üzenetére
Ugyan nekem nem ilyen telóm van, de enyémben is ez a vas van. Shadowgun-t nem tudtam elindítani, mert aszondja nem kompatibilis a készülékkel, de eddig minden más ment rajta akadás mentesen, szal a vassal tényleg nincs gond.
Ó tényleg, a kompatibilitás!
Akkor senki nem tudja hol tudom átírni a telefon típusát? Jó lenne ha valami s3 nak vagy valami "közkedvelt" telónak hinné magát 1-2 app miatt... táblámnál volt ez a megoldás és nagyon hasznos dolognak bizonyult.Illetve az a kérdés, hogy olyat lehet-e módosítani, hogy a fényérzékelőnek mennyi időnként van a mintavételezés? Mert amint van egy ici pici fényviszony változás már veszi is le a fényerőt vagy emeli és ez néha bosszantó...jó lenne, ha nem lenne ilyen hyperaktív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged