- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beg
veterán
-
Urby66
aktív tag
válasz
domedee #33428 üzenetére
A Lewa ROM-ról én sem találtam sok új információt.
Az alábbi fórumban említi a ROM készítője, hogy valóban gyűjtenek adatokat a felhasználóktól.
[link]
Az ott közzétett ZTE ROM-nak van "privacy fixed" változata, mivel a fórumgazda kérésére kivették az adatgyűjtő funkciót belőle.
Sajnos az nem derül ki, hogy a többi általuk készített ROM gyűjtöget vagy sem. -
umenhoffer92
csendes tag
válasz
domedee #32900 üzenetére
És király a cucc, mi?
Én már nagyon várom az enyémet.
Valami hibája esetleg van? Videókon eddig 2 hibáját láttam, az egyik az előlapi kamera a kép közepén valamiféle fekete foltot csinál, nem tudni miért. Másik meg egy pixelhiba volt. Esetleg nálad ezek jelentkeztek-e vagy más? -
laslie92
senior tag
válasz
domedee #27516 üzenetére
Én még arra is gondoltam ,hogy ha jobban megnézed a ház színe nem azonos itt arra tippelnék,hogy nem a legjobb minőségű műanyagból van!
Arra nem tudtam még rájönni,hogy az oldala fém vagy festett műanyag de ez lehet csak akkor derül ki ha megérkezik! Remélem a kamrán nem spóroltak és ugyan azt kapta mint a zp980!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest