Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oroszlan12
tag
válasz hungobungo #26595 üzenetére
A Flash tools amikor csak a recoveryt engedem rá azt írja ki,hogy ok.
Le is fut hiba nélkül.
De utána ugyan az a helyzet bekapcsolom, hangerő fel+bekapcs. és fehér képernyő és ennyi.... -
RVR400
veterán
válasz paolinho #26587 üzenetére
Persze, nyilván nem fognak meg minden csomagot. Én már kaptam NAV által kibontott és visszaragasztott csomagot, amiben szerencsére nem telefon volt, hanem csak egy LED-es lámpa. Általában, ha bontják, és értelemszerűen nem olyan összeg van rajta, ami sejthetően az adott cuccé, akkor kérnek igazolást, hogy mennyiért vetted. Folyószámlakivonat, stb, ha online utalás volt. Itt nem érdemes szerintem kamuzni, bár biztosan megoldható.
-
nagyúr
válasz oroszlan12 #26594 üzenetére
Nincs rajta véletlenül factory mode?
Jó eséllyel a power+hangerő együttes folyamatos lenyomásával lehet elérni.
Persze nem valószinű, hogy be fog jönni, de hátha.
Mert ha igen, akkor talán tudsz csatlakozni adb-n keresztül a telefonhoz, onnan meg jó infókat lehetne kiolvasni.Ha a csatlakozást érzékeli a számítógépe, akkor érdemes az MTKDroidTools-szak megnézni, hogy látja-e a telefont a program. Bármilyen módban: factory mode, recovery mode (még akkor is, ha nincs kijelzés!!!), vagy egyszerűen csak kapcsold be a telefont.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
hungobungo
senior tag
válasz oroszlan12 #26594 üzenetére
Ha a flashelés még elindul a recoverykkel, akkor még menthető a telefonod!
Tök mindegy, hogy a recovery-t látod-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
oroszlan12
tag
válasz hungobungo #26592 üzenetére
Igen olvastam a preloader-t ha rosszat próbálok akkor tégla lesz szerintem amikor először próbáltam ezt is hagytam bepipálva.
Próbáltam 4 reco-t amit letöltöttem de ugyan az a helyzet sajnos.
Akkor vszínű ez elszállt.
-
hungobungo
senior tag
válasz oroszlan12 #26588 üzenetére
oroszlan: a lényeg, hogy az SP Flash Tool-ban vedd ki a preloader elől a pipát, amikor megnyitod a scatter fájlt.
Ne törödj a figyelmeztető ablakkal, menni fog a dolog, de így nem szállhat el a telefonodnak az az alap oprendszere, amivel flash-elhető marad a készülék.QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
helltp
aktív tag
válasz oroszlan12 #26588 üzenetére
Ha rá tudsz varázsolni egy cwm-et nyert ügyed van, flashtoollal próbálkozz recovery-t föltenni, de mást ne piszkálj rajta (főleg ne a preloadert!) ha végre találtál egy működőt addig cserélgetheted a cwm-mel a romokat mire végre egy működik rendesen. Ha nem találtál hozzá cwm-et akkor van itt a fórumon aki tud segíteni neked csinálni, de az sajnos nem én vagyok. (És mindezt csak saját felelősségre, flashtoollal könnyen lehet téglát gyártani, cwm-mel már nehezebb, ha lehet egyáltalán.)
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
iMaverick
addikt
válasz oroszlan12 #26586 üzenetére
Melyiket próbáltad? Fenti LINK vagy lenti LINK?
#26588) oroszlan12: az még OK is, a lényeg hogy a Flashtools be tudjon sütni majd egy működőt.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
paolinho
őstag
válasz Groovebaby #26585 üzenetére
Mondom, minimális esélye van, hogy a postán bejövő telód kapcsán megszólítsanak, mert 20USD szerepel a dobozon, ami vám és ÁFA mentes összeg, de ha véletlenül igen, akkor levelezel egy kicsit a postával, megmondják, hogy pontosan mennyi a vámteher, azt befizeted, és felejthető az ügy.
-
helltp
aktív tag
válasz oroszlan12 #26575 üzenetére
Nemtudom mit hittél, de az mt6575-ös telefonok romjai nem kompatiblisek egymással, mert 1000féle különböző hardverrel szerelik őket, mivel próbálkoztál, flashtoollal? ha igen, miket próbáltál rárakni? recoverybe be tudsz lépni? (power gomb +vmeik hangerő nyomása egyszerre kikapcsolt állapotból általában) Amég nem csak a fekete képernyő van addig nincs teljesen veszve a helyzet de találnod kéne hozzá romot ami ennyi infóval nem lesz könnyű...
szark.: nah látom megelőztek, így már azért jobb hogy megvan és vannak hozzá romok
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
Az egyik orosz oldalon találtam ezeket:
A készülék fotókat nézd meg alaposan, hogy biztosan olyan-e, mint ami nálad van?
(Annó a Haipai-omat AS3 Ultimate néven kaptam... Vakartam is a fejemet, hogy ez most mi a fene?)
-
paolinho
őstag
válasz RVR400 #26573 üzenetére
Nem pontosan így van. Ha postán jön az áru, akkor a beáramló dömping miatt általában csak a nagyobb méretű, súlyú, értékű árukat szokták kiemelni szúrópróbaszerűleg a fináncok. Ergo, ha nem szólítanak meg, akkor, rövidesen hozza a postás. Ha megszemlézik a fináncok, akkor, ha van benne számla (és ezekben nem szokott lenni), akkor két dolog van: 1. elfogadják a rajta szereplő értéket, ekkor az alapján vámkezelik, 2. nem fogadják el, ilyenkor bekérnek a Postán keresztül egy utalásról szóló igazolást tőled. Ha ezt megküldöd, akkor az alapján szabják ki a vámterheket. Csak hasra csapva nem küldenek egy 20 USD-ről szóló csomagra X összegű befizetést, ez tuti fix. A vám alapja első sorban mindig a számla, de a Net segítségével pillanatok alatt kideríthetik a valós értéket, feltéve, ha akarnak ilyen kis tétellel foglalkozni, és többnyire erre nem nagyon van kapacitásuk. A DHL-lel az probléma, hogy ők általában időspórolás céljából már korábban bekérik az utalásról szóló igazolást, mint hogy a vám megszólította volna őket, és ha te ezt megküldöd nekik, akkor ez alapján már minimum az ÁFÁ-nak van alapja.
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz citkar #26578 üzenetére
Amióta volt ez kis "gikszer", azóta síri csendet tartok a számlám kapcsán. Ott a posta! (Plussz kétszer is megnézem, hogy jól töltöttem-e ki és hogy az "ennyit kell még befizetnie" rovatban 0 szerepel-e?)
-
iMaverick
addikt
Huh, akkor ott baj van! Mondjuk az reményre ad okot, hogy egyáltalán bekapcsol: annó amikor kinyírtam a saját Haipai-omat egy nem rá való rom-mal, akkor be sem kapcsolt. Egyáltalán.
Így marad a keresgélés, hogy konkrétan milyen típusod lehet? Másfajta rom nincs? (Mármint amit ilyen N8000-nek írnak.)
szerk. Ez a ketyere?
[ Szerkesztve ]
-
helltp
aktív tag
válasz gabor# #26554 üzenetére
Nem rémlik hogy ilyet írtam volna, de ha mégis akkor az N828 lenne.
Más.
Lassan kijön a Gizchina szerint az mt6589T 35%-al jobb GPU teljesítménnyel az OC miatt (286-ról 357-re), az csak viszi már rendesen a fHD kijelzőket is... (szvsz a simának is vinni-e kéne, lassan ki is derül ha végre ideér valami fHD-s cucc)
-
oroszlan12
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Barátom rám bízta N8000 2 SIM-es telefon
ját mert nem kapcsolódott a kamerához.
Na én annyira "megcsináltam",hogy most már bekapcsolás után csak fehér képernyő és ennyi fogad se elindulni nem indul se kikapcsolni nem tudom utána csak akksi kivételével.
Tudnátok segíteni,hogy mit kezdjek vele?
Firmware-t próbáltam frissíteni és azóta ezt csinálja.
Akksi alatt a következőket lehet olvasni8000,Android 4.0.3 GPS Wifi Tv
Arra gondolok,h lehet az MTK6575-ös firmware-rrel próbáltam frissíteni és lehet,hogy ez MTK6577-es?Kérlek segítsetek ha tudtok!
Előre is ksözönöm!
-
iMaverick
addikt
válasz RVR400 #26573 üzenetére
Azt gondoltam, hogy ez nem ilyen "becsületkasszára" megy! Viszont a NAV-nak hatósági jogköre van: gondoltam úgyis behajtják, mint az adót... (Egyszer elb@szt@m az adóbevallásomat és a bankon keresztül a lekötött (!) pénzt simán átutaltatták maguknak. Szóval nem féltem én a NAV-ot!)
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz iMaverick #26571 üzenetére
Kapsz egy levelet, hogy csomagod jött, fizess be X összeget (27% ÁFA), hogy meg is kaphasd. Szóval nincs olyan, hogy kiviszik, aztán majd Rád bízzák, hogy befizeted-e. Ha nem fizetsz, akkor automatikusan visszaküldik. Ha megfogják, akkor elvileg igazolnod kell valahogy, hogy ez ajándék, vagy valami, és akkor megúszhatod.
-
veterán
Bár most a 4 mag és 1 vagy 2GB RAM pörög itt, de ha valaki nem akar világmegváltó felbontást és megelégszik a 200 fölötti dpi-vel, két maggal, 512MB RAM-mal (tehát "csak" egy okostelefont akar a hétköznapokra), annak akár jó vétel is lehet ez a készülék.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
iMaverick
addikt
válasz Groovebaby #26569 üzenetére
No erre én is kíváncsi lennék! (Persze nem első kézből! )
Gondolom a csomagot ugyanúgy kiviszi a posta, csak a NAV-nak is megy az infó (név-cím, érték...). Aztán meg küldenek egy szerelmetes levelet, hogy Kedves XY, lesz szíves ennyit-meg annyit befizetni.
Azt persze nem tudom, hogy az értéket hogy állapítják meg? Felmennek a kínai webshop-ba?
Természetesen mindez csak találgatás!!! Esetleg valaki akinek már "volt szerencséje" a témához leírhatná a tapasztalatait.
gyuszito: szerintem a Selyem úton hozzák karavánnal... Közben meg lehet a tatárok megsarcolták őket és most valami Kán éppen ott nyomkodja az Amoi-mat.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszito
senior tag
válasz SzaChe #26560 üzenetére
Nyílván speciális eset, de barátnőmét most küldtök vissza... teljes SIM contact hibás volt... egyébként nagyon kielégítő telefon.. egy Bale után rettenetesen élvezni fogod, feltéve ha nincs egy másik telód is, ami klasszisokkal jobb remélem a 4 magossal szemezel!! 10$ különbség van, ha jól emléxem! (1 hónapja nézegettem) A 260k kijelző páromén teljesen kielégítő, pedig elég játékos szemem van... Ahhoz képest, hogy agyon bántják a qHD-t szerintem nagyon éles, és szép kijelző.. bár igaz, hogy "csak" 4,5"-on..
iMaverick: Nekem 26-án már Célországba elküldve volt... azóta sincsen haladás.. Szerintem mi speckó eset vagyunk, és hajóra pakolták.. talán..
tboy93: Szerintem előfordulhat, (Shanghai Express) hogy hajóra került a mi telónk...és átutazza fél aurópát, mire ideér..
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
iMaverick
addikt
válasz tboy93 #26566 üzenetére
Mondjuk amikor az Ainol tablet-et rendeltem a Pandawill-ről, akkor azzal is heteket (szó szerint) szórakoztak, mire egyáltalán az országba bekerült... Aztán indult a vám elé állítva játék... (Mondjuk megúsztam, de akkor is.)
[ Szerkesztve ]
-
rossz topic
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Beni2360
félisten
válasz cappa72 #22474 üzenetére
Köszi válaszodat, de egy kicsit nagyon későn reagálok, bocsi. Megoldódott magától, már nem csinálja.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
faresz5
senior tag
-
SzaChe
tag
Valamit tudnátok esetleg mondani a Star B94M ill B94M+ telókról, itt a fórumon nem sokat találtam (nyilván ez is sokatmondó dolog )
Úgynéztem hogy a kijelző az egyik különbség 260K vs 16M , a 260K feltünő-e? Nekem is 260 as ZTE blade I em van igaz Orange féle amoledes és ezt nagyon csípem, van e érzékelhető differencia?ill ha választani kéne akkor Amoi 828 v. Star B94M(+)
Ne vitatkozz hülyékkel! Lealacsonyodsz az ő szintükre, és megvernek a rutinjukkal!
-
Aksomatic
senior tag
Mondjuk a Feiteng H9500 S4 vagy ThL W8 pariban van egy S3-mal?
-
iMaverick
addikt
válasz faresz5 #26557 üzenetére
pedig sg post 1 hét szokott lenni 90%-ban.
Én is ebben bíztam... Mondjuk én 27-én (oké az szombat volt) rendeltem, 29-én postára adták (SG)...
Azóta is Célországba elküldve / Item sent abroad van...
Mondjuk azon jobban izgultam, hogy az elején nem kaptam semmilyen infót (tracking number, vagy bármit) a Tmallbox-tól... Még jó hogy Skype-on sikerült azt a Justin nevű gyermeket elkapnom és kisegített.
-
faresz5
senior tag
válasz Sanyaman #26555 üzenetére
Örülök,hogy feltudtátok használni a kuponokat Nekem 26-án adták fel a telefonomat(w8 4gb) de még az országba se érkezett meg, pedig sg post 1 hét szokott lenni 90%-ban. Előbb ideérnek most a kína post csomagok mint ez a sg csomag.....(két db elsején feladott csomag már megjött kínai postával(CN), igaz csak apróságok,de trackingel.)
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaman
tag
válasz citkar #26546 üzenetére
Én is ma reggel rendeltem ugyanezt, James azt mondta hogy ma postázzák ha fizetek. Kíváncsi vagyok kié ér ide előbb. Nekem is Pestre jön, lehet egy géppel "utazunk" Azt mondta hogy tok+fólia ajándék lesz. A pesti mustra nálam is áll, ha megjött, úgyhogy lehet a kedves kollégáknak választani.
szerk: azért remélem június elejénél előbb itt lesz
[ Szerkesztve ]
-
gabor#
tag
válasz raulicio #26525 üzenetére
most jött:
Umi X1S is in stock at the moment.
Best Regards
minideal@Redneck:
hazai dual sim új lehetőség
http://mobilarena.hu/teszt/lg_optimus_l7_ii_dual_ketto_a_negyzeten/#helltp: Amoi N858 az mi???????? elirás? ugye amoi n850 -re gondolsz? kár hogy nem hd
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz instantwater #26549 üzenetére
Június elején akit érdekel írjon s meg lehet tekinteni.
Nekem a külseje tetszett nagyon a készüléknek, a hardware úgy is hasonló ezeknél, a memória elég, csupán az akksit bánom h nem nagyobb, de talán később lehet rendelni hozzá nagyobbat.
Vártam volna még, de nem szerettem volna, h akkor érkezzen amikor két hétig távol vagyok, így csak megrendeltem. -
Khelben
nagyúr
válasz cappa72 #26551 üzenetére
Akkor ez jó kis félrevezető teszt lett. Ezek szerint ki se próbálták, csak írnak hülyeségeket.
"az Acer ezt az úgynevezett dual active standby funkció támogatásával kompenzálta. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb kétkártyás mobillal ellentétben hívás közben aktív marad a másik kártya, egyszerre mindkettőn lehet beszélni, a vonalakat összekapcsolva egy mini konferenciabeszélgetés is működhet."
-
addikt
Egy ilyen pesti x7 megnézésben én is benne lennék.
Bár c2 re fáj most a fogam.
Iocean olyan ismeretlen márka. Zopo ismert, jó. -
citkar
addikt
válasz tboy93 #26542 üzenetére
Nem baj persze.
Linda elmondása alapján rootolva jön, google play-jel, angol nyelvvel (kérdeztem h ugye alapbeállításként nem a gyönyörű kínaival, amiből egy betűt sem ismerek ), de magyart is ismer ha jól olvastam. A kuponos kódot elfogadta nekem is, sg posttal ingyenes, rendes volt, rákérdezett a címre közben h pontos-e, miután megrendeltem s megkérdeztem bármi teendő van-e. Hozzátette, hogy 10-30 USD ár lesz rajta és EU pluggal jön. Meg vmi tokot magyarázott, ami giftként jön, de azt már én nem értettem pontosan h miféle. Hát ennyi.
Gondolom június elején legkésőbb megjön. -
petymeg
addikt
ZTE v967s-ről vélemények?
Wifi mennyire pontos, kijelző minőség, akku meddig bírja? És nem túl termetes? Nem kényelmetlen használni?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, szeretnék egy olyan dual sim-es telefont, ami az egyik kártyáról megosztja a HSDPA netet (min. 7,2 Mbit) és ez akkor sem szakad meg, ha a másik kártyán hívás érkezik. Tudtok mondani ilyen konkrét készüléket?
-
citkar
addikt
Na mai nap én is megrendeltem a minidealről egy iOcean X7-t.
Gondoltam várok, nehéz döntés volt ez és a Goophone x9 közt, de június elején kézbe szeretném venni, mert elutazok két hétre júni második felére és hát ezt vinném magammal. Gondolom egy hónap reális, hogy megkapjam, de még az 5 hét is belefér.
Ha valaki Pesten megnézné majd élőben megoldható, ha addig ráér -
chris-v
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
b0bcat: Honnan tudom meg biztosan melyik belső van benne?
fateless: HSDPA-t délután megnézem, most nincs nálam a teló.
sasa311: Én is gondoltam már rá hogy talán nincs is benne GPS chip. Ha szétcsavarozom látszik?
[ Szerkesztve ]
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
bigbuda
aktív tag
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok!
Személyes tapasztalatokat várok. Garanciális probléma miatt vissza kényszerülök küldeni javításra a mobilomat, amit minideal-ről rendeltem.
Valakinek tapasztalata, hogy hogyan csináljam? Mire figyeljek oda?
Köszönöm
-
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Nem írnám le az egész történetet, de a lényeg hogy most nálam van egy Samsung S3 replika telefon. Külsőleg mint az igazi, csak "kicsit" silányabb. Na de nem is ez e lényeg.
1 nap googlizás után kiderítettem hogy ez tulajdonképpen MT6575, vagy más néven MTK6575 névre hallgató telefon, továbbá sikerült rootolnom.
A probléma a következő: a telefonon nem megy a GPS. Próbáltam már mindent. Egész egyszerűen valami mintha hibás lenne magában az androidban. Persze lehet a telefon a szar.
Van egy leírás miszerint a Mobileuncle tools-ba be kell lépni az engineer menübe, majd ott a YGPS-be lehetne állítgatni. Viszont ha oda belépek, akkor a következő hiba jön: "JE, Can not finde some packages. Please report to RD. Thx."
Ebből következtettem arra, hogy valami a rom probléma lehet, ki tudja ki buherálta már, ezért arra gondoltam rá kellene varázsolni egy másikat rom-ot és kipróbálni azzal.
Jelen pillanatban a 4.1.9 van rajta és lövésem sincs hogy menjek vissza, verziót, vagy hogy rakjam újra ezt!"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Sanyaman
tag
Na megrendelem az Iocean X7-et. Nem bírtam várni a beszámolóig, míg vkinek megjön
Most chateltem Jamessel a minidealen, ma tudják küldeni, van raktáron, van rajta Play és magyar nyelv.
A pár hozzászólással feljebb levő kuponkód működik (utólag is köszi érte ), úgyhogy kíváncsi leszek mikor ér ide és milyen lesz. -
raulicio
senior tag
válasz Cotina #26493 üzenetére
A haldoklás szerintem nem igaz. Viszont tényleg sokat csúszott a megjelenés. Amúgy a gizchina-n is 05.08-at írtak megjelenésre, szerintem az a valós, szóval akár még az is lehet, hogy már van nekik "in stock" vagy aa napokban kapnak. Vagy csak ők is olvasták a gizchina-n és bekamuzták....
Most jó sokat segítettem, ugye!
Amúgy ez a telefon engem is érdekel!
-
helltp
aktív tag
válasz instantwater #26520 üzenetére
androidsale szerint lehet c2-re zp980-as romot flashelni, legalábbis amikor mutatja a settingsben akkor zp980-nak hiszi magát.
Sőt itt látszik hogy az antutu is zp980-nak hiszi, viszont sdcard size ra 12gb ot ír kb ami azt jelenti hogy ez egy 16gb os verzió azaz nem c2 mert az 4gb os, nemértem én ezt, szerintem itt csaltak...
[ Szerkesztve ]
-
helltp
aktív tag
válasz instantwater #26516 üzenetére
Tudtommal igen, sőt több oldalon is azt írták hogy a kettő romjai kompatibilisek egymással. Amit én nem értek hogy hogyha a thl w8 4gb-os meg a 8gb-os verziója is csak a flash méretében tér el egymástól akkor minek van külön rom mind a kettőre, erre rájött már valak? vagy próbált már valaki 4gb-os w8 at 8gb-os rommal?
Arra várok hogy végre megjöjjön valakinek a c2 és tudjon nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Dermesztő
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Auchan féle AKAI PHA -5800-as telefonról tudtok mondani valamit ?[ Szerkesztve ]
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #26518 üzenetére
Töröltem a kalibrálását, majd újra kalibráltam. Így jó lett. Remélem így is marad.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
addikt
egy ismerősnek jött ZOPO ZP810, de közben kapott cégest így akit érdekel a HARDVERAPRÓN megtalálja.
1 hetes -
Aksomatic
senior tag
A Feiteng H9500 S4 kb. milyen szinten áll? Melyik hazai mobilhoz hasonlít tudásban?
(Mert eléggé kedvet kaptam hozzá)[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #26499 üzenetére
Most az elixir 2- ben sem mukodik a szenzor tesztnel. Allandoan csak neart ir, hiaba takarom el.
Otleteket varnek, koszonom!Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
tvamos
nagyúr
válasz helltp #26512 üzenetére
Processzorban nem gondolkodtam, csak nagyok nekem ezek a 4,5..5..6.. bla-bla colos telefonok.
(Vettem egy A789-et, de mar az is tul nagy. Mondjuk abban a RAM is keves az en felhasznalasomhoz. Allandoan bezarogatja a bongeszot.)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
addikt
C2 és a ZP980 csak a belső memória méretében tér el egymástól?
-
Redneck
nagyúr
MediaTek MT6577T, PowerVR SGX 531 - Prestigio 4055
MediaTek MT6575 PowerVR SGX 531 - MyAudio Phone 5
MediaTek MT6577 PowerVR SXG531 - Alcatel OT-997D
MediaTek MT6577 PowerVR SGX531 Ultra - Prestigio 5000Ezek közül melyiket szerintetek? Vagy egyiket se? Ezek helyett ebben a kategóriában jobb van esetleg? Ami nem 2x ennyi.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Lacee83
tag
Sziasztok!
Androidos Dualsimes telókat nézegetek, és elég szegényes a felhozatal ami a teszteket illeti. Tudnátok ajánlani pár modellt ami megbízhatóan működik (nem baj ha kínai). Árban olyan 30 alattiak érdekelnek.
A legfontosabb hogy legyen rajta valódi híváskezelő gomb! A korábbi okostelómnál is besokaltam a híváskezelő virtuális gomboktól....
Amit eddig találtam a gigabyte gsmart1310. Nem ami csirke de 25ért már kapni viszont nem magyar menüs:-(. Lehet magyarítani? -
addikt
-
tvamos
nagyúr
Mi most a legkisebb meretu (lehetoleg 4"-os) telefon, 2GB RAM-mal?
(Tudom-tudom, 2 havonta kerdem, de hatha kijon valam...)
A relative nagyobb aksinak orulnek.
Es pl. a Lenovo nekem bejovosebb, mint a... a tobbi...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
helltp
aktív tag
válasz Redneck #26506 üzenetére
Hát ha nem riadsz vissza a külföldi rendeléstől van egy csomó új 4magos dual-simes telefon mtk mt6589-el, ips kijelzővel stb. egész olcsón, már ilyen 170$-tól.
#26509 csabili74: Ha vársz 1-2 hetet, addigra lesz tapasztalat ezekről a készülékekről (x7 meg c2), mindkettőből van már úton.
[ Szerkesztve ]
-
helltp
aktív tag
válasz instantwater #26503 üzenetére
Még egyikből sem jött senkinek sem de x7 meg c2 tuti van úton, én a zopo-t vagy a thl-t választanám, valószinűleg jobb lesz a támogatottságuk, vagy a gizchina szerint jön az UMI x2 urbo mt6589T vel, az se lehet rossz választás kár hogy "csak" 1gb ram van benne
-
Redneck
nagyúr
válasz helltp #26498 üzenetére
Kössz!
Ezeket találtam amikbenen nagyobb akksi van és hasonló árkategóriájúak:
Prestigio MultiPhone 4055
[link]Prestigio MultiPhone 5000
[link]Alcatel OT-997D
Kisebb kapacitású akksi és 512 helyett 1GB memória.
[link]MyAudio Phone Series 5 Plus
[link]Abban segítsetek hogy melyik processzortípussal érdemesebb telefont venni ezek közül? 50-60 a keret rá. A kijelző mérete és az akksi kapacitás mellett természetesen a gyorsaság is fontos. Nem IT buzinak kell, Skype miatt akarja főleg, a lényeg hogy a mobilinternetes SIM-et is tudja használni a céges kártya mellett. Ha jobb vételt tudtok akkor mondjatok még párat.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
faresz5
senior tag
válasz instantwater #26503 üzenetére
w8+ ról, a w8 topikban van 1-2 gazda aki írt, nézz utána :
[link]Ha nem kell full hd akár jó választás lehet a sima THL W8 is, igaz csak 4gb-st lehet kapni 8gb-s már nincsen.
-
addikt
válasz faresz5 #26454 üzenetére
Iocean X7 MTK6589
Original Iocean X7 5'' inch 1920*1080 FHD IPS screen MTK6589 Cortex-A7 Quad Core
Our Price: $213.99(SG POST 12$ discount 40ABED)VAGY
THL W8+ MTK6589
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
Our Price: $254(20$ Discount code 29ABED)X7 úgy tudom még senkinek nem jött meg, de W8+ ról van e tapasztalat?
Bár ennyi pénzért akkor inkább ZOPO C2 nem? -
csabili74
aktív tag
Ha még van itt valaki, egykét gyorsvéleményt szívesen vennék erről.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest