Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
válasz #40993792 #26295 üzenetére
A THL kilőve, nagyon nagy. Az első három, amit irtam, formára is nagyon tetszik. De igaz, hogy ezek a procik kevesebbet esznek? Pl Zopo c2 ben 2000 es van,az IIOCEAN - ban 2100 as, és ami kinézetre a legkevésbé teszik, a Goophone x7 ben meg 2500 as.
[ Szerkesztve ]
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
kosturica
őstag
válasz gedadavid #26269 üzenetére
Tessék a menütérkép, ezt használd:
1 - REBOOT
2 - install zip SD-kártyáról
2.1 - / sdcard /
2.2 - / sdcard / update.zip
2.3 - ...
2.4 - / EMMC
2.5 - back
3 - ADB Sideload
4 - wipe data / factory RESET
4.8 - törlés
4.12 - back
(Csak a 2 vonal aktív, a többi üres)
5 - Törölje CACHE
5.8 - törlés
5.12 - back
(Csak a 2 vonal aktív, a többi üres)
6 - Biztonsági mentés és visszaállítás
6.1 - Backup
6.2 - Restore
6.3 - ...
6.4 - ...
6.5 - ...
6.6 - ...
6.7 - SD ......
6.8 - SD ......
6.9 - SD ......
6.10 - SD ......
6.11 - back
7 - és bölcsők TÁROLÁS (vonalak 1-10 már angol nyelven)
7.11 - ...
7.12 - back
8 - ADVANCED
8.1 - restart hasznosítás
8.2 - tiszta Dalvik cache
8.3 - ...
8.4 - ...
8.5 - ...
8.6 - ...
8.7 - SD ...
8.8 - back
9 - POWER OFFXiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
betyarr
veterán
mi a pék ez a paypal fee?eddig még nem találkoztam ezzel...bocsi a nagy offért!ezt nem az eladók fizetik?
[ Szerkesztve ]
-
-
csabili74
aktív tag
Sziasztok. SEGÍTSETEK Már öszülök, mert szeretnék egy négymagosat kipróbálni, és ugye van a Goophone x7 , az Iocean X7 , és a Zopo C2. Vagy esetleg más is? Kinek mi a tapasztalata, meglátása?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
hunaqua
addikt
válasz RVR400 #26281 üzenetére
Ezért szeretem a CN postát! Az kiszámíthatóan mindig full sz@r.Nincs meglepi!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
gyuszito
senior tag
Skacok! LÉTEZIK!!
Ebben gyárilag van Magyar, ugye? Lehetséges, hogy rajta lesz, amikor megjön. 241Mb reális egy Droid rendszerhez? Ha ezt felrakom, akkor felpakol vele együtt mindent ugye?
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
fila
senior tag
válasz FalconKnight #26280 üzenetére
Nekem a felbontással nem lenne gondom, az 5 megapixeles kamerától viszont tartok.
Most kaptam egy a660-t ami szintén 5 megapixeles, és nem vagyok vele megelégedve.5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
b0bcat
addikt
válasz FalconKnight #26274 üzenetére
Szerintem a qHD 5,3 collon is teljesen elfogadható. De ez egyéni preferencia kérdése.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
-
M3oH
addikt
220DPi az is, nem olyan veszesen keves az. Amugy a telo, ilyen "olcsositott" 987nek tunik
-
iMaverick
addikt
Nálam most 4.7-en van 480x800... Szerintem nem rossz.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
fila
senior tag
Erről a ZTE-ről mi a véleményetek?
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
tami92
aktív tag
srácok erre mi a véleményetek? : MIZ Z3
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
gedadavid
csendes tag
válasz hungobungo #26257 üzenetére
Sajnos nincs gyári romom mert a recovery kínai így nem tudtam azt sem lementeni.(valakinek nincsen itt egyébként mert másoknak is van amoi n828-a?) A telefon egyébként minideal-es rootoltan. Szóval a teló ezeket írja: "com.android.phone" "Rendszer UI" "Üzenetek" "android.process.acore" és mindegyik sajnos leállt. A recovery így néz ki(szerintem lenovo a820-hoz való, mert azt írja bal felül, hogy: "A820" ):
-
RBJ
addikt
Nem találom, ha jól emlékszem volt a lenovo a660 nak külön fórum részlege amit egy itteni felhasználó nyitott rom mókolás céljából.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
peter76bp
aktív tag
Most írt Justin, hogy a V987 265$ náluk. Ez még ingyen postával is csak 270 , így már azért kellemesebb ár annak aki ilyet akar, mint a 300 fölötti meg hasonlókat láttam még múltkor.
Azt nem tudom van-e valami trükközés a specifikációban, majd mások megmondják.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
6-án rendeltem e-bayről egy androidos tévébe dugható cuccot, 10-én lett feladva:
2013.04.13
13:26
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.04.22
13:30
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.22
22:51
Küldemény információ:
2013.04.23
22:50
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadTermészetesen még nyoma sincs...
-
FlickAir
aktív tag
Nekem az a gondom, hogy Lenovo A800-on egy portolt ROM-ot használok, ami nagyon gyors, meg minden, de a GPS nem lát műholdat, az FM rádió nem működik, a video recorder-nél, és a youtube-os videóknál pedig újraindul a telefon. A gyári ROM-okkal minden működik, csak lassú...
Hogyan lehet a gyári ROM-ból adaptálni a driver-eket? Egyáltalán hol, melyik mappában keressem?[ Szerkesztve ]
THL 4000, T6S, T6 PRO; CUBOT S168 ,S200, S208, S308, X9; DOOGEE DG310, DG550, DG700, DG800; LANDVO L200, L200S LTE/4G, L550 OCTA CORE http://goo.gl/EjdzIj
-
vampire17
addikt
-
FlickAir
aktív tag
válasz gedadavid #26247 üzenetére
MTK Droid tools-szal próbáltál már másik recovery-t feltenni? Itt van leírás hozzá.
THL 4000, T6S, T6 PRO; CUBOT S168 ,S200, S208, S308, X9; DOOGEE DG310, DG550, DG700, DG800; LANDVO L200, L200S LTE/4G, L550 OCTA CORE http://goo.gl/EjdzIj
-
gedadavid
csendes tag
Tehát az SP Flash Tools-ban betallózom a scatter-t és utána? de am én nem látok ott systemet vagy az android lenne az?
-
hungobungo
senior tag
válasz gedadavid #26252 üzenetére
Úgyanúgy ahogyan a screenshot-ot csináltad, csak a system.img-et pipáld be egyedül, és ne törődj az üzenettel.
Akksit vedd ki a telódból, dugd össze a kábellel a telefont a géppel, nyomd meg a Download gombot, akksit pattintsd vissza, pár másodperc után el kell indulnia a system.img feltöltésének (a program alsó részén látod a folyamatjelzőt). Mivel elég nagy, ez kb. 2-5 perc, addig nem árt ha lerakod a telót stabil felületre és a sz.gépedet sem basztatod...
[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
gedadavid
csendes tag
És azt, hogyan kell?
-
gedadavid
csendes tag
A recovery kínai gyári házikókat látni csak nem is mertem épp ezért semmit csinálni benne. Hát igen de nem gondoltam, hogy ez lesz
-
hungobungo
senior tag
válasz gedadavid #26247 üzenetére
kínai recovery = gyári vagy cwm/TWRP?
Ha nem gyári, próbáld ezeket:
- fix permissions parancs, majd REBOOT, megnézed változott-e valami.
- factory reset, majd REBOOT, megnézed változott-e valami.Csak úgy bele a nagyvilágban ne flashelj semmit, nem egészséges!
Ja és én mindenkinek elmondom jótanácsként, hogy csak a legfontosabbakat mentse/állítsa vissza: névjegyzék, naptár legyen a felhőben a google-nél, csak a híváslistát és az sms-eket érdemes lementeni, a többi fingós appot lehet pótolni 30 perc alatt...
A hibaüzenetet értelmezni is kellene tán, nem? Bocs, de minimál angol tudással miért mersz nekiugrani?
A hibaüzenet azt mondja, hogy ha nem jelölöd ki az összes alkatrészt. gond lehet a telefon elindulásakor, DE EZ NEM HIBA, és nem kötelező. NEM IS AJÁNLOTT A PRELOADER-t bepipálni, ha csak recovery-t root-olt boot.img-et akarsz frissíteni.
Ha az SP Flash Tool működik, és a fentiek nem vezetnek sehova, az összes hibádra az a megoldás, hogy a system.img-et flasheled újra, és óvakodsz a Titanium Backup-tól.
[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Doki16
addikt
válasz tboy93 #26245 üzenetére
Egy másik repülőre került a tied
2013.04.29
16:26
Küldemény információ:
2013.05.01
20:30
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.01
20:32
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.05.03
06:20
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.05.06
08:48 Baracs 1 - Apátszállás posta
Küldemény információ:
Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registeredA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
gedadavid
csendes tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg az Amoi N828-am. Minden szép és jó volt míg a Titanium backup-pal nem állítottam vissza az SD-re mentett dolgokat( Blade-ről mentettem le) most pedig a telefon folyamatosan írkálja a hibaüziket, hogy com.android leállt és még 2 másik valami is leáll. Sim kártyát sem ismeri fel és 20-30 másodperc után újraindul.
Mit lehet tenni? A telefon rootolva van és van rajta kínai recovery. sp flashtools-sal próbálkoztam másik recoveryt rárakni de a flastool is kiír valami hibát és nem csinál semmit mikor a scattert meg a recoveryt tallózom be.[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
válasz Bagira01 #26244 üzenetére
Ezt a romot magyarítottam és root-oltam valakinek, gyári rom formátumban van, SP Flash Tool-lal lehet feltenni. Nem erőltetem, de ha kéred, dobj privát egy üzit.
-
Bagira01
veterán
válasz hungobungo #26240 üzenetére
Kernel 3.4.5, build 20130314-155754
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Doki16
addikt
Megjött a minideal-től rendelt szürke THL W8. Április 29-én adták fel és ma már hozta is a postás. Nagyon gyorsan ideért. Amikor kibontottam a csomagot meglepődve tapasztaltam, hogy ezt a flippes hátlapot is küldték ajándékba. Szerencse, hogy nem rendeltem meg külön hozzá.
Ez a készülék támogatja az OTG-t?
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
hungobungo
senior tag
válasz peter76bp #26239 üzenetére
Szerintem audio kódolási vagy hangtovábbítási gond lehet.
Változó idő után (15 mp - 1 perc, de néha van, hogy egyáltalán nem!) - elkezd a hívó fél hangja szakadozni, torz és érthetetlen lenni, olyan, mintha alagútba érne, és nem lenne térerő.
A térerő monitorozó programok szerint stabil és erős a hálózati jel.
Gondoltam rá, hogy talán a mérnöki menüben lehetne szöszölni?[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz peter76bp #26232 üzenetére
ThL W8 4.2 custom
Antutu: 13181
NeNaMArk2: 35200SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
nagyúr
válasz kosturica #26229 üzenetére
Nekem is csinál ilyet, és fogalmam sincs, hogy miért.
Az A820-nál volt ez (mtk6589).
Amit a needrom-ról lementettem az meg ugyanúgy nézett ki, ugyanazzal a tartalommal, és azt meg elfogadta...Mielőtt betallóznád a needrom-ost, vesd össze azzal, amit neked nem fogadott el.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
fape
senior tag
válasz hungobungo #26190 üzenetére
Itt az írja a koma, hogy az alcatel one touch 998 (MT6577 SOC) forráskódját le lehet tölteni SourceForge-ról.
[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
HXY
addikt
válasz sirály69 #26230 üzenetére
Pontos címet már nem tudok, valamelyik német vagy amerikai android fórumon.
Kb. egy tucat ember írta, hogy a pár napos telefonjának már nem jó a kamerája.
Lehet, hogy csak szoftveres probléma, és egy frissítés megoldja, de az is lehet, hogy nem.
Akinek fontos a fényképező, azok helyében egyenlőre ezt a két típust hanyagolnám... -
peter76bp
aktív tag
Feiteng H9500 vs ThL W8
Sikerült ma kicsit összevetni a két készüléket. Fotók itt, elég erős fény volt, de azért látni őket. A W8 egy árnyalatnyival nagyobb és kicsit kerekítettebb formájú. Súlyra én nehezebbnek éreztem mint a W8 robertone2 meg könyebbnek, de minimális különbség lehet, szóval nem féltégla súlyban van az sem. Majd ha van valami digitális mérlege otthon akkor esetleg leméri és megírja mennyi az annyi. Kijelzővédő fólia gyárilag rá volt téve, bár picit belelóg a szenzorokba, viszont nem okoz használati gondot.
Lefuttattunk pár tesztet is, amihez tudni kell, hogy a W8-on 4.1.2 ROM van és nekem már millió app van rajta, a Feiteng az 2 napos, nincs még leterhelve. Viszont minden teszt progiban beelőzte a W8-at, amit nagyon hova tenni nem tudok, mert ugyanaz a SoC meg felbontás, de nem is számít. Állítólag a W8 is jobban produkál tesztekben 4,2-vel de a NeNaMArk2 másfélszeres eredményét nem hiszem, hogy beéri. Viszont én meg ha most vennék, most is W8-at vennék
Előbb mindig a Feitenget írom: Quadrant 4086 3974, NenaMark2 46,3 30,9, AnTuTu 13142 12184, ezek részletei ugyancsak a fotókon látható.
Anyagminőségre összeszerelésre nekem a W8 jobban tetszik (tudom, haza beszélek). Szegény Feitengnek a hátlap leemelő nyílást jobb föntre rakták a bekapcsoló gomb fölé, ami elég idétlen, mert benyomja az ember a bekapcsoló gombot miközben a hátlapot bányássza lefelé. A flipes hátlap tartó fülei viszont erősebben kapaszkodnak, mint az én W8-amé. Legalább is a kolléga svájci bicskával fejtegette le, amitől én rosszul voltam
Kijelző fényerőre, betekintési szöge kb ugyanaz. GPS teszt nem akart holdat találni a Feitengen. 1-et látott, de csatlakozni nem sikerült neki, pedig A-GPS és letöltött EPO is volt, bár nem mászkáltunk vele. De az 1. hsz-es GPS varázslat valószínűleg majd ezt megoldja. WiFi vevője elvesztegette a jelet, miközben az enyém 2-es szinten volt, de kint ültünk az utcán a kávézó előtt, lakáson belül nincs vele gond
Szenzorokból Feitengbe csak három került: fényérzékelő. gyorsulásmérő és közelségérzékelő. Értesítési LED nem funkcionál, csak töltésjelző LED van benne. Az érintőgombok világítása jóval halványabb mint a W8-é. Nappali fénynél éppen csak látni, hogy ott van. Sajnos a W8-é mindig kikapcsolt állapotban volt, amikor a fotókat lőttem, így ezt nem tudom megmutatni, de a Feitengen mikor látni őket, akkor épp világítanak.
Videózni elfelejtettem vele, de azt utólag is be lehet pótolni. Fényképezőgépe alapból nem rontja el a színhőmérsékletet. Mondjuk a W8-on nem tudom, hogy ez csak a gyári szoftver vagy ROM hibája lehet-e. Kértem már 4.2 rommal készített fotókat, meg szerzek másik kamera appot és majd megnézem azzal mit produkál.
Végső soron tesztekben jobban produkál, kivitelezésben szerintem picit alul marad, nem kelt olyan minőségi hatást, ha a kettő egymás mellé kerül kijelzőre nagyjából azonos. Kiegészítői közül a füles állítólag elég gagyi, de ez megint nem elsődleges szempont. Fényképezőgépe élethűbb színeket ad vissza. Akkura nagyobb teljesítmény van írva, de egy napon belül nullára szalad. Terhelés alatti viselkedésről majd ír robertone2 ha belakta rendesen, még nagyon friss szerzeményről van szó. De ami a lényeg Ő eddig nagyon meg van vele elégedve a többi meg nem számít.
Amit kihagytam vagy magam javára ferdítettem, azt meg majd megírja Ő.
-
GIJoe
addikt
válasz osztraksajt #26222 üzenetére
pedig már mintha tabletbe menne a dolog < itt
-
Bagira01
veterán
Megjött az ISA A19Q-m. Első benyomások: Nagyon minőségi(jó fogása van, súlya is okés, nem recseg/ropog) két hátlap volt hozzá egy recés matt és egy fényes, 2db akku, egy fólia a kijelzőn egy a dobozba, eu átalakítót nem küldtek a töltőhöz de sebaj. A kijelző szerintem IPS(jiayu G2-nek az és ez is van olyan szép ha nem szebb) Egy ami nem annyira jó, hogy a beállítások kapacitív gomb jóval erősebben világít a többinél. Magyar nyelv nincs rajta(engem nem zavar) 19-én este rendeltem, 23-án küldték el, múlt hét pénteken vámkezelték, ma hozták ki. Geekbuying-tól rendeltem.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
nagyúr
válasz hungobungo #26214 üzenetére
de iNew2000! és b@szik működni
-
-
HXY
addikt
2GB-os RAM-os MTK6589-ek állítólag valami komoly hibával rendelkeznek.
-
RVR400
veterán
válasz gyuszito #26218 üzenetére
Az ok egyszerű. Ilyen hardverrel kétféle telefont vesznek az emberek:
1. FullHD kijelző, 5" körüli méret.
2. A lehető legnagyobb elérhető méret (5.7-5.8")
+ az 1. ponthoz: ekkora telefonnál nem ártana dedikált vissza és menü gomb, én pl emiatt álltam el a ZP950+-tól, mivel így már bukik az ember a kijelzőméretből egy részt.
[ Szerkesztve ]
-
gabor#
tag
Az android alapban nem támogatja a dualsim kezelését. Itt lehet csillagozni, hogy gugli lássa szükségünk van rá:
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=14799[ Szerkesztve ]
-
Terentius
őstag
Goophone X7 Jónak tűnik!
OnePlus 12 16/512
-
hungobungo
senior tag
válasz tboy93 #26200 üzenetére
Szia, nekem is ugyanilyen gondom volt egy Star/Ulefone N9589-essel. Mikrofon, sim, mobilhálózat minden lehetséges variációban kitesztelve. Ugyanez a rom, egy másik ugyanilyen készüléken problémamentes...
A haverodé véletlenül nem ugyanilyen 5.7"-os lapát (talán iNew 2000)?[ Szerkesztve ]
-
Raqueia
tag
válasz Groovebaby #26205 üzenetére
nekem pont olyan volt az amoimban. vitte mint a kefekötő.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
iMaverick
addikt
válasz Groovebaby #26208 üzenetére
Közben bejött végre a china-iphone.ru-s oldal (néha nem elérhető... ). Tehát a LINK
Viszont mókás hogy ránéztem, mert a mai nappal jelentkezett egy új szakács... Egyre türelmetlenebbül várom az N828-at!
-
iMaverick
addikt
A frászt hozzátok az emberre ezzel a mSD mizzériával... Már azt hittem, hogy "dobhatom" ki a 32GB-s Cl10 Verbatim-momat!
[ Szerkesztve ]
-
robertone2
tag
válasz hungobungo #26206 üzenetére
Ma teszteltük peter76bp fórumtárssal a Feiteng H9500-ban a 32gb micro sdhc kártyát (kételyeim voltak vásárlás előtt mivel az adatlapon csak 16gb memókártya támogatást írtak) és tökéletesen viszi!
Már rendelem is hozzá!
-
Groovebaby
tag
válasz hungobungo #26206 üzenetére
Jó, akkora géniusz nem vagyok (még) ilyen téren, ezért lehet, hogy alap dolgokat is kérdezek
köszönöm a válaszokatAmoi N828
-
hungobungo
senior tag
válasz Groovebaby #26205 üzenetére
32GB-ig tutira esznek mindenféle sdhc kártyát, teszteltem.
Class nem számít, csak neked[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
az MTK6589-es telók támogatják a microSDHC kártyákat? mymemory-n láttam jó áron 16GB class10-eset [linkity]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
kosturica
őstag
Azt tudja valaki, hogy az MTK droid tools 2.4.4-el végzett komplett mentés (MTK 6589) visszaállításakor miért jelez hibát az sp flash tools már a scatter fájl betallózásakor. Először azt hittem valami hiba történt a mentéskor, de többszöri mentés után is hibát jelez, nem tallózza be!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest