- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
maroni #128750 üzenetére
Most néztem a youtube-on pár videót és sajna eléggé gyenge a képernyőmegvilágítása a THL T9 pro-nak. Meg az alsó gombok sem a készülék alján kaptak helyet, hanem felugrottak a kijelző aljára
Így felejtős. Inkább bepróbálok egy Oukitel U7 Plus-t. Német Tinydeal-nél helyre állt már a világ?
-
bazsy1981
tag
válasz
maroni #124135 üzenetére
ja visszaköltöztem a régi telóba, vissza is állítottam a gyárira a kis (s)zopo -t
így pont frankón látszik a legelső képernyőn mert az kb 3 színből áll, hogy mennyire vibrál.
mellé tettünk egy ezeréves tekken márkájú telót hát ég és föld a képe, ez olyan mintha egy régi crt és egy lcd tévét összehasonlítanánk, akkora a különbség, mármint a vibrálásban, 4 után vissza is viszem ma és meglátjuk mi lesz.
ha vissza adnák a pénzt vagy akármi, inkább levásárolnám náluk egy másik típusra akár rá is fizetnék csak jó legyen.
jó gps, 2 sim hely kell nekem + sd kártya hely, 3gb memória és full hd kijelző ami nem vibrál, ez olyan nagy igény szerintetek?
Ez már majdnem összejött ezzel, mert ezen kívül mindent lehetett orvosolni ami előjött de nem nagyon bízok már ebben a márkában.
-
-
-
Outlander
addikt
válasz
maroni #122105 üzenetére
Igen.... kicsit majdnem bánom is hogy eladtam... mondjuk én 46-ért váltam meg tőle, 4 hónap után.
A lassú fingerprintet kárpotólja a pontossága .... viszont a malware miatt (amit kivettek, majd most újra beleraktak.
) egyből rootolni kell és törölni, ezt és a system.ui force close-t (ha hosszan nyomod a menü gombot egyből), leszámítva még mindig jónak tartom, ráadásul ugye most még az ára is jó.
Szerintem nem jársz vele rosszul... az aksi 2400, bőven kibírta az 1 napot 30-40% körül tettem fel este, nem tud gyorstöltést, de 1a vesz fel.Bluboo xouch, 3000 ezres aksi... ma épp remegés volt, 12%-al tettem most fel úgy h alig használtam, 1,4a vesz fel, de csak és kizárólag a saját töltőjével tudom erre rávenni (pedig van egy pár jónak mondott itthon) és csak 60%-ig, utána 0,6-at vesz fel, 90% után meg 0,3-at, gyakorlatilag jóval több idő, mint a lassútöltésű leagoot feltölteni (ami gyakorlatilag végig 1a vesz fel), cserébe sokkal durvábban is merül.
Elméletileg egy típus a kettő, de az xtouch szerintem nincs vele párban... -
ottobacsi
tag
válasz
maroni #121869 üzenetére
Köszi a segítséget, az Ali eszembe se jutott...
Ez lett végül: Original 100% Battery 3200mAh for Mlais M52 Red Note -
csubuka
addikt
válasz
maroni #121255 üzenetére
A Kubódínóra gondolsz? Kicsit félek úttörőnek lenni... annyira nincs sok pénzem, de időm se eladogatni valamit, ha nem jön be sajnos mostanság.
(#121256) b0bcat: Köszi, ez viszont jól hangzik. Eszerint akár a 3000-es akksi is elég lehet manapság ezekkel a SoC-okkal? Két napot ki kéne bírjon azért...
-
Gab130
tag
válasz
maroni #121069 üzenetére
Egyre inkább meg vagyok győzve. Főleg, hogy most néztem a Tinydeal-en 3-7 nap alatt, 136 €-ért német raktárból.
Laggolás, melegedés? Bár 3Gb-tal nem hiszem, hogy lenne. Esetleg valami komolyabb szoftveres probléma?
A T11-nél, amíg nem került fel a Kacsa-féle ROM, voltak kisebb-nagyobb problémák, utána viszont soha egy akadás, vagy újraindulás. Normál esetben, átlagos használat mellett, (mindig bekapcsolt, Wifi, Gps, BT) sima két nap. Kivétel a navi használat, mert az 5 óra, de akkor úgy is töltőn van. -
Gab130
tag
válasz
maroni #121051 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat. A T 7 valóban méltó utódnak tűnik, egyedül a "második sim vagy sd" ami zavar. A 130 €-os ár mellett azonban elgondolkoztató. ( Igazából nem is tudom, tényleg kevés-e a 16 GB, bár annak idején a T11-be is azonnal belevágtam egy 32-es kártyát. Ja, az az IGO miatt volt, ami azért foglal némi helyet.)
Van már tapasztalat a vasról? -
-
Cyborg
őstag
válasz
maroni #120839 üzenetére
Szia,
Köszi, hogy lemérted Nekem!
Akkor glonass van, közben olvastam valahol, hogy notiled is van, mégha csak egy színű is.
Súlyra nem nehéz? Kinézete alapján jó lehet a fogása.
Szoftveres nyűgje van, sebesség rendben? Összességében elégedett vagy a T7-tel?Még a végén lesz nekem való egész kompromisszum mentes telefon. Az Ulefone Powerre sincs panasz, kíváncsi leszek a K6000pro tulajainak első benyomásaira is, bár abban nincs notiled, se gomb világítás.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
maroni #119743 üzenetére
Nekem is T6 pro van, sajna semmi nem segített. Akkucsere után valamivel jobb lett a helyzet, de nem 100%-os. Próbáltam MIUI rommal, azzal se javult. Nyáron valszeg én is lecserélem, egyelőre a Xiaomi Redmi 2 Note tűnik befutónak. Bár B20 nélküli, de az nekem nem szempont.
-
vlevi
nagyúr
válasz
maroni #118521 üzenetére
"T7 "
Vajon most ez gyanúsan olcsó, vagy nemtudom. Én is kíváncsi lennék rá.
Azt látom, hogy "csak" 1280x720 a kijelzője, de ez engem nem zavar.
16G belső tárhely mellett a vagyazegyik, vagyamásik (1 sim + microsd) sem probléma, nem vagyok helyszűkében.
Formája nem egy dizájnbajnok, de asszem így lehetet a legkisebbre megcsinálni, 5.5" kijelző köré.
De vajon mi egyéb maradt ki belőle?
Mert a 800Mhz-et írják, valószínű, Gearbesten is a B20LTE -t írják.
[link]
Iránytű, gyorsulásmérő, gyro, fényérzékelő, nemtudommi?
Rádiót írják, hogy van. Ez jó pont. Az kell, mert sokszor nincs wifi, mobilnetet meg nem akarom erre pazarolni.
Ja, és ne fényesrelakkozott műanyaghátlapja legyen, mert azt rühellem. -
trebrona
nagyúr
válasz
maroni #116865 üzenetére
Telenor:
"Mobil adatkapcsolat, mobilportál:(Menü) > Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati > Egyéb beállítások > Mobilhálózatok > Hozzáférési pontok neve > (Menü) Új hozzáférési pont
Név: Telenor Online
APN: online
APN típusa: Írd be a 'default' szót (vagy hagyd üresen).A beállítások elvégzése után lépjen vissza, majd a létrehozott profilt jelölje be (Zöld pont)."
-
Ájvé
veterán
-
viralmind
aktív tag
válasz
maroni #112959 üzenetére
ESET Smart Security - Vírusdefiníciós adatbázis: 6555 (20111018)
Magyar Köztársaság KülügyminisztériumaBiztonsági, Informatikai és Távközlési Főosztály
No comment!
Egyebirant ez egy oriasi baromsag erosen fake.
Valszeg 2011-ben kerult ki ez a baromsag ezert az elavult datum.
-
KTU
addikt
válasz
maroni #108160 üzenetére
A kártya tárolja ezeket az adatokat, sőt a mobilnet beállításokat is.
Nem szoktam ilyeneket állítgatni mert működik mindenféle állítgatás nélkül.
Pár napja 3 féle szolgáltató mobilnet kártyája volt benne és működött az is állítgatás nélkül.Mikori a SIM kártya?
Mi az frissen factory resetelt?
Gyári állapot visszaállítása. -
KTU
addikt
válasz
maroni #106336 üzenetére
Nem baj ha kattinthatót linkelsz,
$49.99Spec.
LENOVO A399
5"IPSTFT 480 X 854
MTK6582M Quad-core
512MB RAM / 4GB ROM
Android 4.4
3G WCDMA 900MHz, WCDMA 2100MHzAz 1db hátlapi kamera csak jelzés értékű 1,92 MP,
kb. 10 évvel ezelőtti Nokia szint jó ha van
jó ha tényleg van benne közelség érzékelő és nem csak belehazudja, ahogy az már előfordult az olcsó Lenovoknál,És az 512MB RAM
2 évvel ezelőt még elment,Csak akkor vedd meg ha szigorúan csak telefonálni akarsz,
és lássák hogy szép nagy 5" okostelefonod van.
mert használata kín szenvedés lesz.Így hirtelen, de aztán lehet hogy 1 Qrvajó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Epic Games
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest