- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
HT17-em van.
Már belaktam, de nem találom a hívószám küldését, hol lehet beállítani...
Van ötletetek? -
attiati
veterán
válasz
Milestone2 #126295 üzenetére
bocs, nem nyitottam meg a linket, csak a reakciot neztem
-
IldiH
tag
válasz
A többségnek a kereséssel is gondja van, nyilván már azt is megköszönhetik, hogy helyettük megtetted
de én most valóban azt a bizonyos helyet szerettem volna tudni, ahonnan összesen 70-ért vette, mint egy tuti hibátlant és megérkezőt.
A lányomnak kéne kb ilyen, de ennél többet nem áldoznék rá, mert azonnal töri őket és megerőszakolja az usbt
Egyébként én a Tiny eu raktárától sem félek, eddig is megjött minden. -
b0bcat
addikt
válasz
Szerintem nem az érdekelte igazán, hogy én hol vettem, hanem sokkal inkább az, hogy most hol juthat hozzá 70 dollárért.
És szerintem is korrekt választ adtál.
-
attiati
veterán
válasz
Milestone2 #126291 üzenetére
troll
errol a gyakorikerdesek.hu jut eszembe:
van olyan program, amivel kepet lehet kesziteni a kepernyorol? Ha igen, akkor nevet is kérnék!
Mire a valasz:
Van! Béla
-
KamuMazsola
őstag
válasz
IldiH #126290 üzenetére
Szia IldiH!
Én is vetttem egy ilyen telót a feleségemnek, eddig bevált. Én is a Tinydeal-től rendeltem eu expressz-szel. DPD hozta egyéb kltsg-ek nélkül.
Íme a link.
Lehet választani a német raktárat is, de én a Feught-i eltünések miatt (amiről volt szó bőven itt a topikban) kínából rendeltem, 10 nap alatt ideért és követhető volt.
Van más szín is. -
IldiH
tag
válasz
Milestone2 #126289 üzenetére
Köszi, én is tudok ilyet. Engem az érdekel, ahonnan ő megvette annyiért és hibátlanul meg is érkezett
-
Milestone2
nagyúr
-
b0bcat
addikt
Megjött az Oukitel U7 Plus. A lányomnak rendeltem a születésnapjára a Blackview Breeze helyett.
70 dollárért több mint rendben van.
Gyors nyomkodást követő első benyomásaim:
+ külsőre és fogásra rendben van a készülék (már az U7 Pro-val sem volt gond ebből a szempontból)
+ gyors és zökkenőmentes a menüben való lépkedés (1 giga szabad RAM alapból)
+ a készülék kijelzőjén nézve egész jó képeket lő
+ fülhallgatóval hallgatva kifejezetten szépen szól rajta a zene
+ a Beállítások menüben mindenféle szoftveres hókuszpókuszoknak láttam almenüjét (mindenféle gesztusokat kezel + ugye az ujjlenyomat-olvasó)- a külső hangszórója halk, és még így is hajlamos némi torz hang kiadására
Többet majd novemberben tudok mondani, miután megkapta.
-
Milestone2
nagyúr
-
mobilizmo
addikt
válasz
tibcsi0407 #126280 üzenetére
Nem értitek mire gondoltam. Az eredeti kérdés az volt, hogy a törött TG-t hogy lehet leszedni a kijelzőről. A válasz erre az volt: darabokban. Erre írtam, hogy a TG-n az üveget egy nagyon erős fóliára ragasztják rá. Kvázi ha olyan erős ütést kap a telefon kijelzője amitől hivatott megvédeni a TG, akkor nem darabokban kell leszedni, szét van ugyan törve, de a fólia miatt egyben jön le. Ha valóban akkora volt az erőhatás, hogy a fólia is szétesik, akkor szerintem már mindegy, de minimum kijelzőt kell cserélni, tehát nem az lesz az elsődleges
probléma, hogy szedje a TG-t. -
tibcsi0407
félisten
válasz
mobilizmo #126278 üzenetére
A TG-nek pontosan az a dolga, hogy ideális esetben a hirtelen történő erőhatást elnyelje, akár úgy, hogy eltörik, de ezzel a kijelzőt védi. Itt most ezek szerint az történt.
Ha a kijelző törne együtt a TG-vel, akkor mindenki csak egy sima fóliát használna, mert a TG-nek kvázi nem lenne értelme. -
mobilizmo
addikt
válasz
tibcsi0407 #126277 üzenetére
Ha annyira törött a TG, hogy darabokba kell leszedni, akkor szerintem akkorát kapott a teló, hogy akár mindegy is lehet neki. Nekem telón még nem tört szét TG, de leszedés közben szinte mindegyik elreped (ilyenkor már nem vigyáz rá az emberfia). Nagyon erősen összetartja a fólia.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha 5,5"-os telefon (az 5 kicsi arra jöttem rá most), kicsi kávával, kézbefogható, kúltúrált fém kivitelben érdekelne, elfogadható akksival, elfogadható kamerával, akkor vegyem az eustockos Meizu M3 Note (2/16)-ot 47k-ért? B20 nélkül megleszek, csak nagyvárosokban mozgok kb, szóval a mostani telómban is felesleges a B20... SoC igényeim nincsenek, az öreg 6582 nekem már elég volt "mindenre"
*A k6000Pro 40k alatt volt gearbesten, arról lecsúsztam, plusz annyira az nem tetszik.
-
bekebazsi
csendes tag
válasz
aytukabozs #126267 üzenetére
Mármint kizárt hogy dual activ lenne?
-
törölt tag
Torott tempered glasst ha valaki szedett már le a telefonjáról, van valami trükkje?
-
Essejó
veterán
válasz
Milestone2 #126179 üzenetére
Mondom nekem ismeretlen a neve. Kapiske?
Egyébként konkrét véleményt kértem a cuccról nem hogy esetleg te pl ismered a nevét. -
csapee
őstag
Hi
Abbol a magyar boltbol ami nem magyar, melyik a jobb valasztas?
Redmi Note 3 vs Apollo Lite
Redminek jo az uzemideje papiron, de a Lite meg combosabb.
Sajnos Aptx egyikben sincs, de ha vki tud kinai occo telefont vele ne tartsa magaban. -
svgyula
addikt
Szia! Ez nem akkora "trükk" anno' amikor még volt kártyás fülke és is csináltam hasonlót! Az volt a lényege, hogy mielőtt beraktam a kártyát az érintkezők közötti részt teleöntöttem pillanatragasztóval vagyis ciánakriltáttal. Ez az anyag úgy viselkedett mint a beleépített kis diódák amik egységnyi idő alatt kiégtek és elfogyott a pénz! Az olvasó erre úgy reagált, hogy végtelenítette a kártyát beszéltem is vele órákon keresztül!
Persze ez más mint ami most van, de régen tényleg működött! -
ablack
senior tag
válasz
bekebazsi #126253 üzenetére
Az összefoglalóban van néhány Dual Active készülék. Ezek közül én a Honor 7 (PLK-L01) -et mondanám, viszont az 16GB-os, az esetleges micro SD viszont elfoglalja a második SIM helyét, úgyhogy ott a bővítés elég nehezen oldható meg.
Vagy esetleg Asus Zenfone 2 551ML . Itt úgy tudom külön hely van a micro SD-nek.
Vagy ezek is Dual Active-ol elméletileg, de nem 100% biztos adatok szerintem : [link].
-
Zeki
nagyúr
válasz
Milestone2 #126255 üzenetére
A weboldalon ott a bejegyzés, a fészbúkról tünt el.
-
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #126242 üzenetére
Tényleg, ez elkerülte a figyelmem, de ennyiért elég jó vétel lesz (ha lesz egyszer).
-
bekebazsi
csendes tag
Sziasztok segitsetek légyszives! Olyan androidos dualos telot keresek ami kb Lg g4 szintű kezeli a 2 simet dual active-ban, van rá gari és kb 80-100 ezer ft! Előre is köszi :-)
-
Zeki
nagyúr
válasz
Milestone2 #126251 üzenetére
Egy szar lájk és reklámvadász oldal, mindent a látogatottságért. Nem baj mekkora kamu.
Felvilágosítottam az illetőt, el is távolította a bejegyzést. -
Zeki
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ergoGnomik #126248 üzenetére
-
ergoGnomik
tag
Az, hogy a téma összefoglalóban nem frissült a duál aktív készülékek listája az utóbbi időben említett telefonokkal azt jelenti, hogy egy ideje (tavaly óta?) már nem gyártanak ilyeneket az európai piacra?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Milestone2 #126245 üzenetére
alza.cz is ad magyar áfás számlát házhozszállításnál, 27%-os rendes.
-
bally4
tag
válasz
Milestone2 #126235 üzenetére
Ha Verne Gyula, a 13 aradi vértanú (aktuális) magyar volt, akkor az a bolt is az, legfeljebb határon túli magyar.
-
Ájvé
veterán
válasz
Semmi nem tiltja.
-
Beni2360
félisten
válasz
Na akkor hova érkezett link szerint?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Ne írj ilyet, mert még a végén ban-t kaphatsz.
-
bally4
tag
Megérkezett a magyar boltba a Redmi 3S Prime!
-
KTU
addikt
válasz
Milestone2 #126229 üzenetére
Sőt 2db SIM + MicroSD,
MTK, kijelző jónak néz ki, és a kamera se az a használhatatlan, legalább is ami képeket láttam.4G LTE van minden féle,
1700/2100, bár e helyett 1800/2100 kellene, ne legyünk telhetetlenek
1800, 1900, 2100, 2300, 2500, 2600, 700, 800, 850, 900 MHzHTC Desire 628
-
atee_13
őstag
Anyumnak lassan érik egy telefoncsere, Lenovoja volt és azt is szeretne ismét és a K80M et néztem ki neki mert árban nem akar sokat költeni és ez ár/nyers adatok alapján igen erős ajánlatnak tűnik.
TUDOM NEM DUAL SIM, DE KÍNAI ÉS REMÉLHETŐLEG VAN MÁR VALAKINEK AKI LÁTOGATJA EZT A FÓRUMOT.
Olvastam, hogy gyenge a wifi. Van esetleg valakinek Tapasztalata vele?
Neki igazából csak telefonálásra kell. Sokat nyomkodja de kb FB, szókereső és legyen ön is milliomos kategória, tehát a proci nem lesz nagy erőlködésnek kitéve.
Néha lő egy képet, videót, nem kell művészinek lenni, de azért nagy vonalakban fel lehessen ismerni az embereket akiket lekattint.
Kb ennyi elvárás lenne vele.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #126229 üzenetére
Akkor így valóban jó vétel lehet azoknak, akik itthon akarnak vásárolni telefont.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #126228 üzenetére
-
looser
addikt
Sziasztok, van tapasztalat a HTC Desire 628 készülékkel kapcsolatban?
Köszi & üdv!
-
viktorhu
veterán
válasz
cappa72 #126221 üzenetére
Tényleg nem néz ki rossz kompromisszumnak nő számára - árban sem, mondjuk a képfelbontásához 4,3 - 4,5" kijelző illene inkább, de ez megint az álmodozás kategóriája
Ájvé: ez tényleg komoly cucc - FHD, Volte... Ha beleteszik a 800MHz-et, esélyes, hogy benevezünk egy ilyenre
-
Ájvé
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
aytukabozs #126219 üzenetére
Hát sok szerencsét, már 5"-ben sem találok modern procival szerelt (legalább helio p10), rammal bőven ellátott (legalább 3 giga), fhd felbontású, jó kijelző-telefon méretarányú telefont, az összes értelmes új cucc 5,5"-es...
-
aytukabozs
addikt
válasz
berek21 #126215 üzenetére
úgy úgy ahogy a topicgazdi úr mondja
Talán nem volt véletlenül kitétel a "...4-4.3(4.5) méretben, jó készülékház-kijelző aránnyal..."Mikor kijött a zenfone 5 azért vetettem el első körben mert ordenáré nagy kávája volt,
de lássuk be, bármilyen jó egy 5"-os teló hasznos felület aránya (az említett V5-é 69% volt), egy 3,5 kijelzős telefonhoz képest -még ha az olyan ócska is e tekintetben mint az I4s (53%)- az mindenképpen péklapát.(#126209) CineDOG1
Pont most akarom droidosítani, ne idegelj má'
(Megaztán árban sem ezt a kategóriát keresem feltétlenül)(#126213) TeXaSeee
Rendszeresen rendelek LitB-ról és MitB-ról is, és mindig megjött eddig minden, csak türelmesnek kell lenni. Az mondjuk hozzá tartozik hogy nagy kamusok, általában a shippednek jelöléshez képest mindig minimum 1 héttel későbbi dátum van a borítékon feladási dátumnak, dehát mégiscsak kínaiak
A tmallbox az meg szegény egy egyszemélyes webshop volt, de ha jólsejtem már lehúzta szegény Justin a rolót. Na ő tényleg a nem ajánlott kategória (volt?). -
berek21
őstag
válasz
aytukabozs #126204 üzenetére
Nem feltétlenül a kijelző méretet kell alapul venni. A párom első generációs Zenfone készülékét most cseréltük Honor 8-ra, és külső méretben minden paraméterében kissebb, miközben a kijelző nagyobb.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Ezt a pici méretet el kell kb. felejteni. Már a Redmik is 5" ra nőttek. Viszont van már belőlük 1-2b20 as példány. A mérettel kapcsolatban pedig azt tudom mondani,hogy meg kell kedveltetni az asszonnyal a nagyobb méretet is!
-
A texasi
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
Nem tudok róla.
Ájfón 5S. -
A texasi
aktív tag
válasz
PainKiller13 #126196 üzenetére
Az összes ilyen "box" oldal, mint a
lightinthebox, miniinthebox, tmallbox
messze kerülendő - nem ajánlott kategória! -
viktorhu
veterán
válasz
Mr.Csizmás #126201 üzenetére
Elvileg chronopost Párizsba, és onnan DPD Magyarországra, ezt szokták "no tax" EU Express-ként árulni.
-
aytukabozs
addikt
Sziasztok.
Jó rég jártam erre, és mivel keresgélve nem találtam hát rákérdezek a fehér hollóra.
Van-e változás lánykézbe illő, de acélos belsejű masinák terén?
Szifon 4s helyett kellene valami, 4-4.3(4.5) méretben, jó készülékház-kijelző aránnyal, és korszerü HW-rel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged