- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola #125499 üzenetére
Nálam igen
https://www.youtube.com/watch?v=AueBuzOSF4A -
KamuMazsola
őstag
válasz
ekrisztian #125495 üzenetére
Hálás köszönet!
Bendegúz98 a videó nem érhető el.
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola #125491 üzenetére
Lupé, csavarhuzókészlet, alkatrész kb 6 dodo
Tecső [link]ingyenes -
törölt tag
válasz
Nálam se lehet nagy gáz, mert ha kicsit megfeszíem a teló jobb alsó sarkát, akkor működik.
Csorbi:
Köszönöm!Cappa72:
Nem vagyok különösebben árérzékeny, úgyhogy felőlem bármi játszhat, csak az nem, hogy én rendelem, és én dúlok bele a telóba. Akkor inkább marad a mostani állapot, aztán meg kuka. -
ekrisztian
őstag
válasz
2100-3000Ft postával. Igaz a vibramotort át kell forrasztani, de legalább a mikrofon rajta van.
New original USB plug charge board with micorphone for For iOcean M6752 Free shipping
http://s.aliexpress.com/uIriaMBv
(from AliExpress Android) -
tibcsi0407
félisten
Itt találsz jobb képeket, mint amiket én csináltam. ( nem vagyok egy nagy fotós.
)
Már EUI 5.8 van rajta, szintén 6-os droid, Nougat biztos lesz, de inkább jövőre. -
Csorbi
addikt
-
KamuMazsola
őstag
válasz
#79335424 #125489 üzenetére
Valószínű csak kontakthibás, eddig megkocogtattam és megjavult, de most ez nem segít. Itt a topikban egyet ajánlott valaki régebben, azt tegnap pü-ben megkerestem, de nem tud segíteni. Egy másik a HAprón hírdet, de az meg kínait nem igazán...
Szóval egy ügyeskezű szakit keresünk!ekrisztián: iOcean m6752, ha másképp nem magamnak kell megoldanom, csak apró mütyűrök már ezek.
-
ekrisztian
őstag
válasz
KamuMazsola #125488 üzenetére
Hogy hogy nem ti cseréltek?
Milyen telefonok ezek? -
törölt tag
válasz
KamuMazsola #125488 üzenetére
Én is. Bárholpesten. Vagy Budán.
Lassan másfél éve nincs mikrofonom. Végülis hozzá lehet szokni.
-
KamuMazsola
őstag
Srácok!
Dél-Pesten és környékén keresek olyan telefonszervízt, ahol egy mikrofont meg tudnak javítani, vagy cserélni a telefonomban. Kínai dualsimes teló.
Köszönöm segítségeteket. -
Ájvé
veterán
1.:
Ez csak egy UI user interface. Ugyan az az Android fut ezen is, csak a felület át van szabva. Semmivel nem különbözik bármely más 6.0 alapú Androidtól.
A frissítés más téma, ez általában a gyártótól függ, mivel ők készítik el a Google által kiadott Android verzióból a készülékre szabott módosított változatot. Bizonyos esetekben "harmadik fél által" (mondhatjuk modromoknak is) módosított ROM-ok is elérhetőek a készülékre, ezt programozók, programozó csapatok (Cyanogen MOD) csinálják, általában népszerűbb készülékekre. Ez esetben viszont általában jobban bele kell "nyúlni" a készülékbe és olyan módosításokat végezni, ami a legtöbb gyártó esetén automatikus garancia vesztéssel jár. LeEvo nem tudom, hogy áll ehhez a témához.
Alapvetően nem kell emiatt aggódnod, 6.0-ás Android van rajta alapból, ez elég frissnek mondható (7.0 még csak elég szűk körben elérhető). -
Jazz
veterán
Sziasztok,
hosszútávra keresek IPS kijelzős telefont, és a LeEvo Le 2 Pro-t néztem ki magamnak.
Itt [link] azt írják, hogy: "OS: EUI 5.6 (Android 6.0 alapon jelenleg)"
1.: Hosszútávon ez mit jelent? Ha megjelenik majd egyszer az Android 7-8, és lesznek appok amik csak ilyen OS-en futnak (Ahogy most nem tudok futtatni appokat mert Android 4-es a telefon és 5-ös kellene stb...), mi biztosítja majd ennek a "spec" OS-nek a frissíthetőségét? Vagy nem kell emiatt aggódni?
2.:Akinek esetleg van Galaxy 5+-a, azzal összevetve milyen a fényképezés minősége? Jobb rosszabb vagy van olyan jó? (Galaxy 5 nagyon szép képeket csinál, minimum ilyet akarok én is vagy jobbat)
A fenti linken lévő képek többsége nem igazán győzött meg. Nagy az elmosódás a szélek felé, csak a kép közepe éles, ezen felül meglehetősen zajos is. (1:1-ben nézve term.)Köszi!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
madarasz92 #125483 üzenetére
Szerintem jó választás.
-
madarasz92
őstag
válasz
tibcsi0407 #125469 üzenetére
Ez esetleg?XIAOMI Redmi 3S elég lenne neki az 5"kijelző is illetve nem félek a rendeléstől.
-
buca84
őstag
válasz
kory24 #125464 üzenetére
Tévedsz!!!!! Nekem 640 LTE dual van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #125480 üzenetére
Szeretem az aranyközéputat.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125479 üzenetére
Van jány akit a harmadik randi után mögkapsz, és van jány aki csak házasság után akar a tiéd lönni...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #125478 üzenetére
Nekem gyanús, hogy 3 hét alatt nem tudták rá megcsinálni. Ilyenkor a Le2-n már kismillió lehetőségem volt letéglázni a telefont.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125477 üzenetére
Még...
-
arfer
senior tag
válasz
tibcsi0407 #125475 üzenetére
Ejnye, Cool1-el mi lesz
?
-
doongoo
addikt
válasz
tibcsi0407 #125469 üzenetére
Note 3 Pro van (elvileg) global versionban B20-szal ellátva (most jött a hírlevél)
Szerk: megelőztek
-
doongoo
addikt
válasz
kory24 #125464 üzenetére
Miért ne lehetett volna jobb a térerő? Erős 3G (több pálcikával) szemben egy gyengébb 4G-vel (kevesebb pálcika). Hogy netre meg mire értette, hogy jobb, azt tőle kell megkérdezni. Egy jó 3G mobilnet is van olyan jó, mint egy gyenge (aktuálisan túlterhelt) LTE...
Szerintem... -
törölt tag
HK Stock: Xiaomi Redmi Note 3 Pro B20-al 169.99
-
ekrisztian
őstag
válasz
madarasz92 #125468 üzenetére
Az a baj igaza van, bejártam Európát kínai telefonokkal és sajnos mozgásban mind gyenge. Nem beszélve a pályák mellett nagyon kevés helyen van megfelelő térerő. Thl Jiayu Doogee Xiaomi Asus egykutya. A főtéren ülve a csajokat nézve, nagyon frankó térerő van, de ahogy lépsz kettőt, offline vagy.
Ugye ehhez még hozzá jön a szolgáltató sara, aztán persze idegbeteg leszel.
A legrosszabb Németországban a helyzet. És itt csak a Vodafone hálózat ok. A legjobb emlékeim szerint Svájc volt.Gondolom a pénz is dominál, de a helyi adottságok miatt kétszer annyi torony is sokat számít.
Egy xperia készülékkel azonos ország és sim mellett, ezt nem érzékelem.
De az a telefon meg nem jön be -
tibcsi0407
félisten
válasz
madarasz92 #125468 üzenetére
Ha a B20 nem számít, mert ugye eddig sem volt és nem érezte hiányát, akkor mindenképpen egy Xiaomi lenne a jó választás szerintem. Ha maradna az 5.5" méretnél, akkor RN 3 Pro, ha jó kisebb is, akkor szerintem egy Redmi 3 is tökéletes lenne.
Felpattintanál rá egy Global dev ROM-ot és magyar lenne. -
madarasz92
őstag
válasz
tibcsi0407 #125466 üzenetére
Ja értem mindegy egy a lényeg Windows nem tetszett neki, valami androidos kellene a Meizu helyett.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
madarasz92 #125465 üzenetére
HD hang attól még lehetett, mivel VoLTE még nincs Magyarországon, így az LTE-ből nem is tudsz hasznot húzni hanghívás esetén.
-
kory24
őstag
válasz
madarasz92 #125463 üzenetére
A 640 Dualban semmilyen LTE nincs, tehát B20-se, úgyhogy emiatt nem lehetett jobb rajta a net/térerő
-
madarasz92
őstag
Kérdésem a következő lenne , van édesapámnak egy Meizu M2 Note telefonja egy Telenor és egy Vodafone kártya van benne neki(az utóbbit használja internetre külföldön).
Van neki valami hátránya hogy nem tudja a telefon a B20-at? (Németország, Ausztria, Fr.O, Svájc,stb helyeken jár).
Volt neki egy Microsoft Lumia 640 Dual-ja azt mondta hogy sokkal jobb volt a térerő és a mobilnet azon.
Milyen telefon lehetne a megoldás? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #125461 üzenetére
Azt csak a note-ról tudják copyzni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125453 üzenetére
...és ha még a lobbanékonyságát is másolták, akkor végeztek jó munkát...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Komplikato #125458 üzenetére
3 verzió lesz. Méretben és SoC-ban lesz különbség.
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
60-70 ezer forintig milyen telefont ajánlanátok? (B20, jó kamera, jó support, jó üzemidő és max 5,5" lenne a szempont)
-
Komplikato
veterán
válasz
Az milyen már, hogy a hivatkozott oldalakon se tudják eldönteni, hogy 8 vagy 10 magos proci van benne és milyen?
Az 5.2" és 5.5" modell közti különbségről szintén semmi. A linkelt oldalakon, beleértve a hongkongi oldalukat semmilyen infó sincs. -
tibcsi0407
félisten
Tény, hogy copy, bár akkor a közeljövőben érkező Meizu Pro 7 és Mi Note 2 is copy lesz. A név copy, ami inkább paraszt tőlük.
De nézzük a másik oldalát. Szeretnél egy íves kijelzős mobilt és nem kell 200 ezret hagynod érte a boltban.
Az már más kérdés, hogy mit fog ezen is elb*szarintani az Elephone, mert még úgy nem adtak ki telefont, hogy nem szúrtak volna el valamit rajta. -
-
zizol
aktív tag
válasz
Lekopizzák a samu s7 edget, de még a nevét is lopják az már nagyon gáz.
-
svgyula
addikt
válasz
Nem tudom miért van samu filingen
a videó láttán
-
tibcsi0407
félisten
Nem szeretem az Elephone-t, de ez nagyon jól néz majd ki. Video
-
nyisziati
veterán
válasz
mzsombor #125439 üzenetére
Mint arról többször írtam, a Telenor és a Telekom is folyamatosan fejleszt az LTE+ miatt, aminél a 300 Mbites letöltési sebességet úgy érik el, hogy összekapcsolják a B20-at a B3-mal. Vagyis az 1.800 MHz-es hálózatot is ütemesen fejlesztik vidéken.
Többen írták is már ebben a topikban, hogy vidéki felhasználóként is megvannak B20 nélkül, miközben aktív 4G felhasználók. -
A texasi
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #125429 üzenetére
Működni működik, de ez egy 2%-os kupon!
-
törölt tag
válasz
andrisbandi #125391 üzenetére
Ez aljas dolog volt! Utánanéztem, és van Exynosos edge duos. Ráadásul mindhárom LTE freki játszik. Most bajban vagyok.
-
válasz
feripalijani #125443 üzenetére
Ezért az árért jobbat kaphatsz, ennyi.
Ha neked ez az ideális, akkor ne hagyd magad általunk eltántorítani, de mi nem ezt vennénk meg, ennyi -
citkar
addikt
válasz
feripalijani #125443 üzenetére
Elavult, nem igazán éri meg az árát. A tapasztalat sem sok ezekkel (szerintem), amúgy nincs baj vele, megveheted
-
doongoo
addikt
válasz
feripalijani #125440 üzenetére
Nagyon-nagyon öreg. Az a proci 2013. novemberben jelent meg, azaz lassan 3 éve.
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #125438 üzenetére
A Huawei P6-tal egészíteném ki az előző 2 készüléket. Köszi!
-
feripalijani
csendes tag
válasz
fateless #125434 üzenetére
Mennyire nagyon? 2 évet azért jo lenne ha majd lehúzna a készülék gondok nélkül. Az a baj, hogy ebbe a készülékbe tetszik minden, csak a belső szerkezettel nem vagyok tisztában. Mennyire nem ajánlott megrendelni ezt a telefont? Milyen problémák adódhatnak? Nem asphalt 8 azni akarok vele ilyesmik.
-
mzsombor
tag
válasz
cappa72 #125402 üzenetére
Azért az erős, hogy a Telenor és a Telekom nem használ előszeretettel B20-at. Vidéken szinte csak az van, de már budapesten is van rengeteg helyen a B3 mellett. Azt lehet mondani, hogy a B20 szinte teljes összefüggő országos lefedettséget ad, és épül rendületlenül a kisebb településeken is, de ott van a nagyvárosokban is, B3 meg még pluszban van a nagyvárosokban.
-
interstate76
addikt
Ha egy Jiayu G4S és egy Xiaomi Mi 2 közül kellene választanotok hardveres tudás/erő alapján, akkor melyikre voksolnátok inkább? Ha csak és kizárólag a CPU, GPU és a kamera kerül összehasonlításra (pl. GPS nem fontos, a MIUI rendszert pedig kifejezetten preferálom, de utóbbit fel lehet tenni a G4S-re is).
Tudom, hogy az Mi 2 1 SIM-es, de azért légyszi, írjátok meg nekem, melyiket érdemesebb választani e 2 közül a fenti szempontok alapján! Köszi előre is!
-
válasz
feripalijani #125433 üzenetére
Olcsóbban megkapsz egy 3GB RAM-os Elephone P6000 pro készüléket újabb procival.
Ez a Pepsi hardver már nagyon öreg. -
feripalijani
csendes tag
Sziasztok! Pepsi p1s ről lenne kérdésem (gondolom még senkinek nincs a kezében ilyen).
1. Mi a különbség a p1 és p1s között a gyakorlatban? Elvileg az egyik a kínai piacra van tervezve (én csak a p1s el találkoztam shoppokban).
2. Mi a véleményetek? Szerintem nagyon jó vétel lenne.(35k ból kijönne) és azért szerintem mondhatjuk már középkategóriás telefonnak. Amire nekem kéne/használnám:
Telekomos telefonalas,mobilnetezes. "Közösségi" oldalak fb,insta. Youtube. És fényképezés. Ezek így a legfontosabbak, ehez kéne a motyó.
3. A kamerája ennek is hiperpoláltan 13 megapixeles vagy valós a 13? (Azaz 8mp...?)
4. Valami custom android 5.1 van rajta. Dido OS. Ez mennyire más vagy zavaró? Korlátozni fog bármiben ez a más oprendszer?
5. Sajnos nem értek a chipsetekhez, gpu hoz satöbbihez, szóval nem tudom mennyire lenne gyors a telefon és mennyire tudná kezelni a full HD dolgokat (a lényeg hogy ne lassuljon)
6. Van bármi ami miatt nem kéne megvennem ezt a telefont? Valami kiskapu dolog ami nem tűnt fel nekem? Mert hát nem minden arany ami fénylik.
. Bocsi itt az amatőrösködésért, mostanság cserélném le a thl 4000 em aztán azért utánna akartam kérdezni itt a májsztróktól vásárlás előtt. A válaszokat előre is köszönöm! -
Buccer
tag
válasz
doongoo #125431 üzenetére
Van egy fórum, de nem is nagyon pörög, ott is megkérdeztem, senki nem jelentkezett.
Nincs egyértelmű info a neten (számomra legalábbis), hogy pl kimovil szerint ez az europai verzió:
Huawei Ascend Mate S CRR-L09Mármint az L09 a CRR-t nem tudom mi. Ebből találtam single és dual simest. Hol dual aktív hol dual standby megjelöléssel. Azért gondoltam, hogy ha van olyan akinek ilyen van mondja már meg, hogy mit kell rendelni, hogy az 2 sim legyen és dual active.
-
Buccer
tag
Ha van valakinek Huawei Mate S duos telója, írjon rám privit legyen szíves!
Köszönöm! -
A texasi
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #125427 üzenetére
Van arra 4%-os kupon is!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
andrisbandi #125426 üzenetére
Note-ra csak a 3% kupon jó, de oda elég a kínai garancia is.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Atisla #125425 üzenetére
"kuponnal a Spemallról - EU Expresst választva és a "2 year in Europe" opciót bepipálva."
-
Atisla
újonc
https://www.spemall.com/Xiaomi-Note-4G-LTE-Smartphone-Dual-Camera-GPS-Bluetooth-5-7-Inch-2560-x-1440pixels-IPS-Retina-Screen-4GB-RAM-64GB-ROM_g.html
Honnan tudom meg, hogy ez EU-s vagy kínából küldik? Csak az ár miatt. EU ból 300 $ alatt nem is nagyon találtam.
-
Buccer
tag
válasz
Milestone2 #125419 üzenetére
Az L09 gondolom, de ha rendelek akkor ezt is fogom kapni vajon?
-
Buccer
tag
válasz
Milestone2 #125417 üzenetére
Aszerint az, de gsmarena.com és gadgets szerint standby. Bár ők a honor 7-re is azt írták. A Kimovil megbízható oldal? Vagy esetleg a telefonból van több verzió is? Nem szeretném akkor tapasztalni, ha már megjött, hogy nem az amit szerettem volna.
-
Buccer
tag
válasz
doongoo #125415 üzenetére
Az első kettővel beszéltem tegnap telefonon, azt mondták nincs, a harmadik meg drága, 110 fölött nem szeretnék adni érte
Valahol meg kellett húzni a határokat...
Köszi azért a lelkesedésed, valamit fogok szerezni, ha nem H7 akkor a Mate S. Abból találtam helyet, ahol 105 alatt futárral megvan és van raktáron. Csak most azt nyomozom, hogy az is dual aktív-e, mert több helyen azt írják, hogy nem.
-
Buccer
tag
válasz
doongoo #125413 üzenetére
Ha tényleg csak ennyi a különbség a kettő között, akkor azt veszek amit be tudok szerezni. A méretet gondolom meg lehet szokni, az előzőt is meg tudtam. Az üzemidő annyira nem lényeg, kocsiban, irodában, otthon lehet tölteni. Utazni meg úgy nem nagyon szoktam, hogy nincs közelben áram és hosszabb ideig kellene működtetni.
A Honort meg újonnan szerettem volna számlával, garanciával, cégre. És a 3/32 GB-ost, szürkében. A hirdetések nagy részében erről szó sem esik. Azért köszi a linket, ha lesz időm 1-2 embert megkeresek.
-
doongoo
addikt
válasz
Buccer #125411 üzenetére
Honor 7-em van, speckó alapján a Mate S nagyobb kijelzőjű (és méretű) és AMOLED, míg a Honor IPS - kinek mi a preferenciája.
RAM ugyanaz, processzor és GPU ugyanaz, akksi kisebb a MATE S-ben
Azaz főleg a méret és az üzemidő lehet a döntő a témábanHol nem kapható a Honor 7? hardverapró
-
Atisla
újonc
Nem tudjátok véletlenül honnan lehetne Xiaomi Mi Note Pro ból feketét venni 4/64-est?
Nem találok sehol.
A gold sem rossz, csak nem tudom azt honnan érdemes beszerezni, mármint melyik EU raktárból.Köszönöm, ha tudtok valamiféle információval szolgálni.
-
Buccer
tag
Kis segítséget kérnék, aki jobban képben van:
Honor 7 és a Mate S között sok a különbség a napi használat szempontjából vagy műszakilag nagy eltérés van?
Honort szerettem volna, de nem lehet éppen beszerezni.
Köszi! -
goop
őstag
válasz
LantosBerry8 #125407 üzenetére
HD hang az teljesen más, az csak! 3G-n működik.
-
kmisi99
addikt
Kösz a válaszokat. Mondjuk azt valóban észrevettem, hogy kietlenebb helyeken csak edge van, gondolom ott lenne LTE. De egyéb iránt úgyis csak városokban használnám a mobilnetet.
-
goop
őstag
válasz
LantosBerry8 #125404 üzenetére
Hülyeségeket ne mondjunk már. Hogyne lenne hátránya, az ország 97% -a, le van fedve lte vel, ennek nagyon nagy része a b20 által.
Volte sincs még, majd egyszer.. -
válasz
LantosBerry8 #125404 üzenetére
hogy a hangminőség és az üzemidő is jobb 4G hálózaton.
Van már VoLTE? -
válasz
kmisi99 #125401 üzenetére
Amennyiben a szolgáltató b20-on ad 4g-t, akkor ott nem lesz 4g. Ennyi a hátránya.
Ettől a 3g lefedettség (jelenleg) nem változik.
Márpedig minden szolgáltató használ b20-at, még ha a t-vedés és telenyomor nem is oly előszeretettel, mint a vodkafon.
Természetesen a szolgáltatók nem hozzák nyilvánosságra a csatornakiosztás/lefedettség térképet.Tovább fejtegetve, előfordulhat olyan település, ahol van 4G, de nincs 3G.
Ilyen esetben van neted, aztán ha jön a hívás, akkor levált 2g-re, hogy tudj telefonálni... -
kmisi99
addikt
Sziasztok, mindenhol ezt látom, hogy b20 b20 b20 b20 b20 így meg úgy. Miért baj ha nincs a telefonba? Telekomos vagyok, és a kinézett dualsimes telefonban persze nincs b20. Ennek milyen hátránya van? Nekem a 3G totálisan elég, még sok is a 7mbit sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest