- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
smilecat #125697 üzenetére
Szerintem letiltani nem tudod ezt a funkciót. 2 megoldás ugrott be.
1. Ne használj ékezetes karaktereket. Amiket használhatsz: é, ö, ü. A többit nem. A "visszafelé" ékezetes á és í mehet, a hullámos/kalapos ő és ű is.
2. Handcent sms. Nagyon szerettem, mikor 1 sim-es telefonom volt. Sajnos a dual sim-et nem kezeli, így hanyagolnom kellett. Tud olyat (beállítások között), hogy átkonvertálja a megírt sms-eidet úgy, hogy ne legyen benne olyan ékezet, ami növelné a karakterszámot. -
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van egy Oukitel K6000 pro készülékkel, hogy sms írásnál egy bizonyos karakterszám után (gondolom az ékezetes karakterek miatt) átkapcsol mms-re, de én ezt nem szeretném. Viszont nem találtam sehol hozzá beállítást ahol letilthatnám az mms küldését.
Van erre valamilyen megoldás? -
beg
veterán
Tiszta droid (aosp style) melyik gyártóknál van mostanában az Oukitel, Vernee gyártókon kívül? Abc vége kategória nem játszik (umi, dugi, fungi stb.)
-
nyisziati
veterán
válasz
Gabócza #125673 üzenetére
Blackview A5 hazai boltból 23. Szerintem ennél olcsóbban nem úsznád meg külföldről sem.
Szerk.: most látom, hogy plusz szállítás (1300)Vagy Leagoo Z5 Aliexpress-ről. 40$+ sarcok, ez már kijöhet 20 alatt. És B20 is van benne.
upintheair88 a legolcsóbb eladó, 39$.
-
Melyik a jobb szerintetek?
Lenovo Vibe P1
Redmi 3 pro
Redmi 3S
Másik kérdésem, hogy a Redmi3S-ben van infra? A három közül melyiknek jobb a kamerája? -
-
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Vennék egy másodtelefont magamnak az alábbi igényekkel:
- 4" - 5" közötti IPS kijelző
- min. 1GB RAM
- max. 20e Ft (sarcokkal, szállítással)
- 4G, nagy akku, stb. már gondolom úgyse fér bele ebbe az árbaTudtok valamit ajánlani, minél jobbat minél olcsóbban? Esetleg használt is érdekelne... Köszi...
-
kmarci25
veterán
Nem hiszem, hogy jó topikba írok, de nem találtam ide passzolót.
A kérdésem az, hogy megoldható-e, hogy a telefon egyszerre adja ki az éppen futó média hangját (konkrétan Spotify) bluetooth-on és jack-en is. Tehát egyszerre legyen hallgatható a zene egy csatlakoztatott bluetooth fülesen és a csatlakoztatott vezetékes fülhallgatón is. Most próbáltam, és sajnos vagy az egyik, vagy a másik. Ha a jack-et bedugom, akkor a bluetooth elnémul, ha kihúzom a bluetooth szól. Ez ilyen, és nem is lehet más, vagy létezik valami megoldási mód? -
Osi222
tag
válasz
citkar #125649 üzenetére
Köszi a tippet!
Az eddigiek alapján, amit olvastam róla, egész szimpatikus és méretben is még a vállalható kategóriát képviseli.
Itt az apróban is találni már emészthető áron, habár az 1 hónap gari amivel kínálják, kicsit elbizonytalanít.
Megnézem majd még külön a topikját, ott miket írnak róla. -
nyisziati
veterán
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Először is elnézést ha nem ide illik és ha esetleg unalmasak a kérdések. Viszont azt gondolom, hogy van itt jó pár hozzáértő ember,aki 1-2 mondattal korrekt és gyors választ tud adni ...
Először is Xiaomi telefonból milyen típusokban létezik B20 frekvencia?
Valamint ez hogy lehet? Hisz egyetlen egy hivatalos Xiaomi oldalon nem láttam ilyet, csak néhány kínai shopban ...Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
-
zebede
őstag
válasz
azozo #125652 üzenetére
Fehérben még van , bár tény hogy a fekete-arany jobban nézett ki.
-
nyisziati
veterán
válasz
attiati #125648 üzenetére
Kimovil használata esetén MINDIG figyeljünk arra, hogy ne csak hardverspecek legyenek bepipálva, hanem:
- only for sale
- only with price (elkerülendő a presell-eket, rumor-okat és klónokat)
- 3G frequencies: 900 MHz (Vodafone miatt), 2100 MHz - ezek nélkül könnyen belefuthatunk olyan készülékbe, ami Magyarországon nem viszi a 3G-t,
-4G freq.: 800 MHz (ez opcionális, csak ha feltétel). A hiányára mindenesetre érdemes felhívni a figyelmet. Másik két LTE freki az 1800 és 2600 MHz. -
citkar
addikt
válasz
Osi222 #125641 üzenetére
A Xiaomi Mi4C ugyan 5 colos, de a teljes mérete csak 13.81 x 6.96 x 0.78 cm (kínai oldal szerint, de 14x7 cm-ben benne van), ami jónak mondható ebben a kategóriában, egy 4,7 colos se biztos, hogy (jelentősen) kisebb lesz. Engem is a kompaktsága és a jó kamerája fogott meg.
-
attiati
veterán
válasz
Osi222 #125641 üzenetére
kimovil.com-on tudsz szűrni, hogy legalább nagyjából képbe kerülj a kínálattal, és utána tudsz fórumon keresni az adott típusra
itt vannak a 2gb ram, 5"-nál kisebb, dual simes készülékek
Mondjuk szerintem nem csak a coll méret határozza meg a kezelhetőséget.
Sokszor egy nagyobb, de ívelt hátlapos kijelző könnyebben kezelhető. Vagy ha vékonyabb, az érzetre mintha többet jelentene.
De ott van például a huawei p9 lite.
Szerintem iszonyatosan csúszik az ember kezében. -
XmoD
senior tag
válasz
tibcsi0407 #125642 üzenetére
Én csak M3 Note-al találkoztam eddig.
-
Osi222
tag
Sziasztok!
Duál simes készüléket keresek a következő konfiggal:
4mag,2GBram,5"-nél kisebb kijelző,autó fényérzékelő, értesítési led,pontos GPS és közepes kamera. Az ár elsőre másodlagos, inkább a kínálatra lennék kíváncsi. Manapság már csak tepsis készülékeket találni, így igazán örülnék egy kompakt ajánlatnakVálaszotokat előre is köszönöm!
-
XmoD
senior tag
válasz
tibcsi0407 #125639 üzenetére
Miui annyira nem fekszik és megtetszett a Flyme + a home gomb. M3-t csak én nem találok a magyar piacon ? Vagy valami ajánlott EU wh ?
-
XmoD
senior tag
válasz
atee_13 #125623 üzenetére
Tovább sárgulni nem fog(szerintem) . Annyira nyomott áron meg nem kell adnod. Megnézed a legolcsóbb piaci árat és kb azon áron el is viszik
Hogy ON is legyek. Meizu M2-höz hasonló készülék van most a piacon 45k körül? Mármint méretre. Megtetszett az M2 (most vettem az asszonynak. És én is cserélném egy kisebbre az S6 edge plus-t
-
nyisziati
veterán
válasz
andrisbandi #125633 üzenetére
-
zebede
őstag
Ismét 30k alatt postával (3-6 nap) az Oukitel K4000 Pro
-
beg
veterán
válasz
Victoryus #125634 üzenetére
Lenovo P70 (Itthoni MM, Euronics, egyéb webshop)
vagy Oukitel K6000 Pro Eu raktárból. -
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani nagy akkumulátor kapacitású telefont? Bírjon annyit, mint a Lenovo p780.
Árban kb 60000-ig. Van valami jó a Xiaomi Redmi 3-on kívül? -
citkar
addikt
válasz
nyisziati #125631 üzenetére
Vannak kétségeim, afelől hogy egy ilyen telefon véletlen felrobbanhatna valaki farzsebében
Egyáltalán mi hevíti, ha zsebben van (nekem a háttérben ilyen app még sosem futott) és ha melegszik is miért nem érzi? 20-30 fokosan nem hiszem, hogy ilyen történhetne, egy 40 fokos cucc meg sütné a seggem, amellett, hogy egy bizonyos hőfok fölött a készülék jelzi, hogy túlhevült, sőt talán be is állítható, hogy ilyen esetekben lelője az alkalmazásokat.
Nekem van egy Mi4C-m, de nem aggódom emiatt. -
válasz
boncser #125625 üzenetére
Ha a speckót nézem, akkor 610-es Snapdragon. Ehhez egy 2Ah-s akku. Szerintem kevés az akku, de egy napot bizton elmegy.
40k-ért vállalható kategória.
De csak a specifikációja alapján.
A topikjában talán több a tapasztalat. -
fudi2002
nagyúr
válasz
GIJoe #125622 üzenetére
Hehe, látni sok felrobban xiaomi eszközt. Sztem ez simán lejárató kampány, túl nagyra nőtt a cég.
Ahány ilyet láttam, sosem volt egyértelmű fénykép amiről felismerhető volt, hogy az tényleg xiaomi telefon/karóra. Ha valaki mégis látna konkrétabb fényképet, linkeljetek légyszi. -
Sanyesz.
őstag
válasz
chesterboy #125624 üzenetére
Van, bár nem tudom, mire gondolsz. Én UMI Super-hez vettem, talán kétszer-háromszor használtam, csak közben eladtam a készüléket.
Tette a dolgát, azaz feltöltötte a telefont. Kb. úgy, mint a Blitzwolf "sima" töltő. -
boncser
aktív tag
Üdv.
Alcatel pop up 5.0-ról mi a véleményetek?
Szerintetek megér ennyit ez a teló? Az edigitalnal most 39990 az ára.
[link]
Hazai garanciás kínálatban elég jónak tűnik. -
chesterboy
tag
Sziasztok. Van már valakinek tapasztala a Rock 2 in 1 töltővel?
-
GIJoe
addikt
Xiaomi Mi 4c akcióban...
-
viktorhu
veterán
válasz
Daywalkerke #125619 üzenetére
Minden lehetséges, ha akarnák, belerakhatnák, de nem ez a jellemző módja a spyware-esedésnek. Rosszat tenne egy feltörekvő márkának nagyon, mert elég hamar kiderül az ilyesmi.
Még olyan előfordul, hogy kisebb gyártók naivitásból beraknak egy play store-on is elérhető appot valamilyen funkcióra, mondjuk launchernek, és az később elkezd reklámokat nyomni, és akkor mindenki elkezd kémkedéstől rettegni, de ott a gyártó csak közvetetten hibás, és azért mégis play store-os appról van szó, szóval valami szűrőn az is átment.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
viktorhu #125618 üzenetére
Köszi a vlaszt.
Igen a Blackview elvileg gyárilag több nyelvű mobilt ad ki, legalábbis ebben a magyar logout-os tesztben magyar is van:Ezek szerint akkor ismerősömnek nem kell tartania, hogy bármilyen oda nem illő spyware, backdoor vagy hasonló progi lenne benne mert a hivatalos, gyári Android-os mobilokban ez nem lehetséges?
-
viktorhu
veterán
válasz
Daywalkerke #125617 üzenetére
Nem az ilyenekben "szokott" előfordulni, hanem a kínai szoftveres mobilokban, amin az eladónak romot kell cserélnie, hogy ne legyen a fele kínaiul, meg benne legyenek a google alkalmazások. Olyankor nem tudni, hogy a hackelt rom honnan származik (valószínűleg az eladó sem tudja, ő is kapta valahonnan). A blackview-nak tudtommal gyárilag többnyelvű és google appokkal "szerelt" a romja, így ott nincs ilyen veszély.
-
Daywalkerke
aktív tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Blackview márkájú mobilja volt már valakinek? Ha igen mik vele a tapasztalatok?
Egy ismerősöm nézett ki magának egy dual sim Blackview A5 mobilt, amibe már 6-os Android van, de picit fél az ilyen kisebb kínai márkáktól, hogy nem lehet-e bennük pl. spyware vagy backdoor, vagy ilyeneket az Android-ba gyárilag nem is lehet beépíteni?Ha ezt a mobilt nem ajánljátok akkor 4,5" méretben milyen min. 5-ös verziójú Android mobilokat ajánlanátok ami dual sim-es?
Samsung mobilt nem szeretne az ismerősöm, mert annak a Home gombja fizikai és ő virtuálist szeretne. -
Hoorus
őstag
válasz
LantosBerry8 #125612 üzenetére
Az esetleges áfa mellé még fizetned kell majd 4500 Ft vámkezelési kötséget a DHL-nek.
-
svgyula
addikt
válasz
Milestone2 #125613 üzenetére
Perverz
-
Milestone2
nagyúr
válasz
janakbacsi #125609 üzenetére
Már volt párszor, de köszönjük.
Ismétlés a "dugás" anyja... -
LantosBerry8
senior tag
válasz
janakbacsi #125611 üzenetére
A dhl 6 $ volt, de lehetett volna az ingyenes sima postát választani
-
janakbacsi
őstag
válasz
LantosBerry8 #125610 üzenetére
mennyi volt a szállítási díj? ingyenes? akkor erre a 180 dollárra még jön az ÁFA és a kezelési költségek?
-
janakbacsi
őstag
akinek hiányozna a dual sim mellé az sd kártya is, az ezzel a módszerrel megoldhatja.
[link] -
Beni2360
félisten
válasz
zoli720524 #125607 üzenetére
keresőd nem működik?
-
zoli720524
újonc
Üdv Mindenkinek! Az omacp alkalmazás mit jelent? Mindig azt írja, hogy az alkalmazás leállt
-
atee_13
őstag
A kijelző szélén kb 1 hete megjelent egy kis sárga folt inkább vonal mint kör alakú, csak fehér háttérnél látszik. Lehet vele valamit kezdeni képernyő csere nélkül vagy tanuljak meg vele együtt élni?
-
tlala
addikt
Most az ilyen 150-200 USD közötti kínai telókban melyik az, amelyiknek kiemelkedően jó a kamerája?
-
IldiH
tag
Nem vagyok biztos a dolgomban: ilyen Netjegy-es simkártyát ugye lehet 2. kártyaként használni?
(Feltöltősként azt hiszem ez lenne a legolcsóbb megoldás a netre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged